Onsdagen den 30/9

Vid det här laget skulle du ha vart framme på Gran Canaria hjärtat. Ngt som du såg fram emot. Du & Erik, men nu blev det ju tyvärr inte så pga av en jävla onödig olycka! Du finns i mina tankar varje dag, du kommer föralltid finnas i mitt hjärta..

I nuläget har jag städat, men jag är inte klar än. Ska städa lillstugan också.. =( Mindre kul!

Snart kmr syrran hem också. Nu när jag har börjat vänja mig med att ha huset för mig sj medans päronen jobbar men det är väl bara å dela med sig :p

Det liv vi måste klara av
& allt vi tog
och allt vi gav
Så vi kan våga ropa

Blommor & musikal

Idag har Elin & jag beställt blommorna till dig Nat. Det kmr bli suuper fint, det vet jag. Känner det på mig, men fortfarande ofattbart och det är fel person som ska ligga där. Fel fel fel men I guess It´s time to accept it, but not yet. Efter begravningen kmr det att gå in mer, att du aldrig mer kmr tillbaka. Man får ett avslut, men ett fel avslut. Du finns alltid i hjärtat, always hun<3

Jag vill se på musikal! samt så vill jag att Glee ska visas på svensk tv. Det är typ High musical stuk på det, fast en serie. hur bra låter inte det liksom??

Idag blev jag väckt av pappa strax efter tio: Carro, såhär länge bruar inte du ligga. Upp med dig nu!
Jag var sjukt trött, kollade på kl och trodde den var efetr 11, tur det. Hoppas det blir en tidig kväll så man kmr in i rätt tidsrytm igen.

Sedan gick vi en promenad till farmor på fika. Det har blivit lite av min vardag, vakna, kolla lite på tv medans jag äter frukost och sedan gå en promenad till farmor med Isak i hopp om fika. Mums :)

Här en video iaf på Glees. Eller en bild och låt, Take a bow- cover Enjoy!




Helgen över, ny dag, ny vecka

Igår umgick jag med Johan och hans föräldrar till 2 på natten typ. De skulle ju åka utomlands idag så vi umgicks lite där.

Sov oroligt i natt. Drömde konstiga äkcliga drömmar. Fy! Kallt var det, så fick hoppa mig närmre Johan i hopp om mer kroppsvärme. Vaknade flera ggr också.

Johan och jag gick hem till hans päron och hämtade hans bil. Det  var ju ett sånt skönt väder ute. Det är det inte nu, nu regnar det och blåser kallt som satan ser det ut som.

Jag ahr typ inte gjort ngt spec idag. Bara ätit massa onyttig. Fan fan fan! Men 7kg har blivit till 9 kg :D Eller var.. nåja träning imorn.

Jag ser inte fram emot den här v alls. Jag vill inte säga hej då till dig Natalie. Imorn ska Elin & jag fixa fina blommor till dig. Hun<3


En heldag med Hulda tummen upp

Idag har jag vart ute och gått 1h och 20min med Hulda & Isak. Det var jätte skönt väder ute- mysigt höstväder så att säga.

Sedan blev det att kolla på match, Doris match som de förlorade med 9-1. Sånt som händer.. Sedan följde Doris & Hulda med mig hem och vi åt pajerna som blev över från igår. Sedan blev det fika med blåbärs- och hallonpaj samt vanlijglass och kaffe. Det var gott men jäävligt mätt blev man.

Sedan har vi kollat runt på youtube, typ roliga klipp med bla Björn Gustafsson. Haha klockren kille! Sedan har det blivit att kolla på She´s the man. Mkt bra och rolig film! Hulda hade ju inte sett den, så då blev det roligare haha :)

Nu har de dragit hem och jag sitter här nu. mamma & pappa kom för ca 10 min sen. De har vart i Gbg och hälsat på syrran. Syrran hade vunnit en jättestooor rosa apaliknade sak. Den är MIN nu för en stund. Får se vem av mig och Isak som vinner, det blir nog jak!





 
Det går inte en dag då jag inte tänker på dig Natalie. Tycker det fortfarande är så overkligt. Kan fortfarande inte inse vad som har hänt med den vackraste ängel på jorden. Nu är du där uppe- och har koll på oss här nere, men du kmr föralltid att vara saknad och älskad <3

brudar, tankar, mardrömmar

Alla hade kommit vid 6 tiden. Vi åt pajerna som jag & Johan hade gjort och sedan blev det massa prat om Natalie. Roliga, underbara minnen. Hon var ju en sån klockren människa! Alla minns något gott om dig hjärtat. Vi är starka tillsammans. Om 6 dagar är det din begravning som kommer bli sjuuukt jobbig. Att få se dina föräldrar, att få se Erik din släkt och alla vänner. det ska inte behöva vara såhär. Föräldrar ska inte behöva begrava sina egna barn!

Jag fick Johan till att komma hit igår kväll och sova med mig. Vill inte vara själv. Han drog imorse vid 8 för han ska jobba 9-22 stackarn.

Idag ska jag ut och gå med Hulda och sedan ska vi kolla på när Doris spelar match.

Hade en konstig mardröm. Usch tack & lov för att det just var en dröm..

Ta hand om er.

Jag hatar att sakna..


Fredags mys

Ikv kmr brudarna, det behövs! Spec efetr att ha fått se Natalies dödsannons i tidningen idag. usch! Tack och lov att jag inte var själv..

Nu är pajerna snart klara. Johan har vart med och hjälp till. Det är min grabb det :) Han kan om han vill. Nu lekar han med Isak medans jag inväntar folket som kmr. Nu när det blir?? :p

Blir massa bilder och så.

Allt för dig Nat <3


1 v har redan gått?! känns som en evighet

Jag kan fortfarande inte förstå att det har hänt. Det går inte! att aldrig mer få se dig skratta, le, få dina underbara kramar eller få höra dina klockrena kommentarer. Allt är borta tsm med dig. Jag saknar dig Natalie<3

Jag ska plugga teori idag och kanske gå ut och gå med Hulda om hon får tid efter sitt pluggande..

Mamma & pappa åker till Gbg idag så är hus-hund vakt. Imorn kmr eliten hit och vi ska träffas och umgås för det lär nog alla mer eller mindre behöva.. eliten lova<3

Johan älskar dig<3

Snabbt inlägg

Ja, idag bär det av mot staden. Ska lämna in kameran sen gran canaria och sedan träffa på Bella och hoppas på att jag hittar ett par stövlar.. 

Johan åker med för han har personalmöte. Sedan blir det en vända till Husby för att glo på film med Tompa.

Uppdaterar mer sen.

Love<3

Life goes on

Livet måste gå vidare, och bara för att jag inte skriver om Natalie, betyder det inte att jag har glömt henne. Hon finns med mig varje timme, varje minut och varje sekund. Det tror jag nästan att hon vet själv. :)

Dagens planer blir att plugga och städa. Måste sysselsätta mig med ngt. Sen ska jag leka med Rooney makarooney :) Det var alldeles fööör lääängesen. Sedan ikv blir det träning.

Ikv kmr Johan igen. Vi ska nog inte göra så mkt ikv. Bara ta det lugnt om jag känner oss rätt. Imorn bär vi av till Uppsala staden för att älskling ska iväg på möte och jag ska lämna in min undervattenskamera och framkalla bilderna som vi knäppte när vi var på Gran Canaria i mars i år. Kmr inte ens ihåg hur de ser ut..

Kanske blir till och baka diag med bara för att sysselsätta mig med ngt. Nu ska här pluggas

Natalie<3

Johan<3

eliten <3


Känslorna kmr när man är själv

Så länge jag har någon person med mig, så länge jag slipper vara själv är det lugnt. Men nu sitter jag här själv framför datorn, och känslorna har kommit.

Jag blir ledsen, tårarna rinner. Vad ska man göra? Vad kan man göra? Jag vet att det är nu i början som allt är som jobbigast när man vägrar inse sanningen. Jag vet att jag måste fortsätta leva mitt liv, men inte än. Det är för snart.

Natalie, hur sjukt är det inte att du inte finns här med oss? Hur sjukt är det inte att aldrig mer få en kram av dig, hur sjukt är det inte för din familj som mist sin dotter? Hur sjukt är det inte för Erik som har mist sin flickvän? Det är sjukt att ni skulle åka utomlands 2v när det hände. Allting är så sjukt!

Jag känner fort att det är overkligt, att det inte har hänt. Jag påminner mig själv av den dagen jag fick reda på allting. Dagen på jobbet, lunchrummet, samtalet med Elin, tårarna, Amandas stöd, hur jag inte ville inse sanningen av att du är borta och aldrig mer kmr tillbaka. Det ska inte behöva hända!

Jag är glad över att vi fick ett slut tillsammans på ett sätt. Vi fick vara med om studentskivan, studendagen och klassresan till Åland, då typ alla satt ute på däck för att vi mådde illa. Vi pratade om livet efter studenten, hur mkt du ville hem till Erik, hur mkt du älskar honom mer för varje dag som gick, hur glad du var över att jag träffade Johan för du visste hur mkt jag ville ha honom.
Allt var perfekt!

Sedan ska en ynka dag, då du är ute på dina promenader som du brukar göra, ngt sånt här hända. Man kan ju lugnt säga att ni var på heeelt fel plats vid fel tidpunkt. Ödet? Nej, och inte fan är det rättvist iaf!


Jag är inte speciellt stor
Jag är egentligen väldigt liten
Jag sitter på dina axlar
Jag hör när du ropar mitt namn
Jag följer dig vart du än går
Din själ kan se mig, men inte du
Jag är alltid med dig
Jag finns i dina drömmar
Jag delar din glädje som sorg
Jag skrattar med dig
Jag torkar dina tårar
Du gör mig stolt var dag
För jag ser hur du kämpar var dag

Din ängel

Jag vet att du gör det.. Du hjälper till fast du inte är här med oss personligen, med din själ känner man värmen och att du är närvarade<3

All kärlek och evighet till dig Natalie <3



En äkta Natalie Svensson pose :)




Vakna ur mardrömmen nångång då!!

Jag har nu jobbat helg. Det har vart tungt. Jag har bara gått och tänkt och tänkt hela tiden. På dig Natalie. Jag försöker klura ut hur själva olyckan gick till. Hur???

Det jag inte förstår är att vägen är stooor och bred. 2 människor går på sidan av vägen, klart man ser er. Dimma på fönstret i traktorn. Ok, men han såg er, men försent. Hörde du, såg ni honom? Led du?

Jag hoppas hoppas HOPPAS att du inte kände ngt.. Ngt jag aldrig krm att få svar på..

Jag är mållös, men har så mkt inom mig som jag inte får ut i ord. Jag vill inte, kan inte acceptera sanningen att du är borta. Det går inte. Finns inte på kartan. Fredagen den 25e, då skulle vi ses. Hela eliten. Alla var pepp, och så händer ngt sånt här. Hur stora är oddsen på det???

Vi lever i en sjuk värld. Visst, man föds och man dör, men man ska inte behöva dö när man är 18 år. Livet har recis börjat. Du hade en underbar pojkvän som du älskade mer än allt annat, och jag tvekar itne på att han älskar dig fortfarande sjuukt mkt. Det var liksom ni två. Ni skulle åka utomlands som du såg fram emot så himla mkt.

Jag har bilderna, minnerna, men ngt som jag inte har och aldrig kmr att få är en Natalie kram. En sån kram som man behöver som bara du kan ge.. Och jag kmr aldrig mer att få se eller träffa dig. Hoppas du kmr och möter mig när det är dags för mig.. :) Välkomna mig som bara du kan.

Nej, fy obeskrivligt, overkligt. Ta hand om dig, vi kämpar för dig hjärtat<3

Always on my mind






Har en enda önskan...

Ge mig en tidsmaskin eller en vrida-tillbaka-tiden-klocka. Då skulle man ta tillbaka alla man älskar som har dött. Everyone.

Man tänker på Dig Natalie, heela tiden! Vad man än gör så kommer det upp minnen. Jag tänkte baka, men då kom jag att tänka på alla de gånger du ville ha kladdkaka. Hur sugen du var på det. jämt! Kladdkaka, cola, magosåsen som pippade i munnen, bräck med onst & skinka som du alltid tog bort osten på. Rock away låten. 50 års festen i Läby. Sex and the city, grey's anatomy. Det var liksom Nat.

Som hade de klockrenaste svaren på allting, som vågade sätta emot mot lärarna, som vågade vara sig själv som alltid var den du var.

Du såg alltid på en om det var något som var fel, det var du som skickade iväg ett mess och frågade om det blev skolan dagen efter, om vi skulle ses vid bussen som vi alltid gjorde. Som skickade och frågade hur det var, att du fanns där om man ville prata. Du finns fort, men inte närvarandes här.

Du sitter där uppe, med ett eget litet sex and the city- lya. Du har det bra där, även om det kmr ta ett bra tag innan alla förstår att du verkligen är borta. Jag kmr nog inte att fatta det på många år.. Ja, år för det är så himla sjukt overkligt.

Jag kmr aldrig att fatta, att inse eller acceptera att du är borta. Kmr aldrig att acceptera det. Jag hoppas du ser oss här nere, hur mkt du har betytt för oss här nere.

Du fattas oss- Älskade Nat

Tårarna rinner ner för ens kind, men nu är det inte roligt längre. KOM TILLBAKA!!!






Orkar inte gråta mer nu!

Jag försöker heeela tiden intala mig själv om att det inte är sant, men jag ser artikeln i tidningen, jag ser alla bilder, jag kollar hennes blogg och vet så jävla väl att hon aldrig mer kmr att skriva där. Aldrig!

Det är så svårt att inse, fatta. Gråter, försöker tänka på ngt annat, går inte. Alla minnen, allt som man gjorde tillsammans, allt är så fruktansvärt orättvist i livet, precis allting! Det är itne rätt att en människa i 18-års ålder ska behöva dö för att det avr jävla imma på traktorjäveln??

Nej, eliten ni vet vilka ni är. Vi klarar detta tsm, vi får gråta tsm, hålla o mvarandra och finnas där för avrandra för en tid som denna, det är då man behöver sina närmaste mest!

" Det finns inga ord, bara oädligt många tårar"




Ons den 17 sep- en dag jag klarar mig utan

Jag orkar inte det här. Inte igen! NU får det vara nog på död. Du där uppe, sluta sno alla våra änglar så himla tidigt!

Johan, Simon & nu älskade N. Inte rättvist!

Missat samtal av Elin, kan inte svara jobbar. Ringer tillbaka på lunchen. Fick mitt chockbesked ngn sin på en telefon! Min dag var bra, tills allt rasade samman.. Kan inte vara sant, får inte vara sant

Det är overkligt. Det har inte hänt. Snälla, väck mig ur mardrömmen!!!

Jag nyper mig själv, det är så jävla sant! FAN fan fan fan

Jag hoppas verkligen du slapp lida, jag hoppas verkligen du visste hur mkt du betydde för mig och så för många andra.

Vi har minnena, bilderna och varandra tillsammans. Vi klarar det här tjejor! Nu är det bara bevisat att man inte ska ta ngt förgivet. Man säger det sååå många ggr, men nu tänker jag fan i mig inte göra det heller..

Vi syns imorn, vi hörs- nej, det ska bli älskar dig, du betyder mkt för mig hoppas du vet det, även om jag inte alltid säger det..

Mina nära och kära, mina vänner Jag Älsker er och jag klarar mig inte utan er! <3





Att det ska vara så svårt!!

Jag begriper inte på mig själv ibland. Det är lite illa. Jag kanske inte alltid är glad eller positiv jämt, men jag tror ingen är det egentligen.

Idag var jag in igen, jag kom till steg 5/6. Igen.. vad gör jag? Jo, klickar på avbryt-knappen igen.. Att det ska vara så svårt??

Det går bra när jag pluggar, 62/70 men vrf känns det så himla osäkert ändå? Vad är det jag är rädd för? Misslyckas? Det gör alla människor i livet nångång. Så what´s the problem? Imorn är det halkbanan med Bella iaf. Det känns bra!

Förövrigt så har jag fort sjukt ont i nacke och rygg sen matchen i sön. Får se hur det går att springa idag, om det ens går att träna eller inte, men skam den som ger sig! Jag får helt enkelt leva på inställningen där. :)

Nej, men nu ska ni få slippa läsa om min neggo sida ett tag iaf :)


Det rent ut sagt suger

Det gör det faktiskt! Jag är så jäva uttråkad så jag vet inte vad jag ska göra! Vad finns det att göra? Vad kan man göra?

Det är mörk och kallt ute. Så promenad är inget jag gör. Plugga orkar jag inte heller. Datorn har blivit seg fast jag har tagit bort ALLA filmer från datorn så vad har den för ursäkt att vara seg då??

Ja, allt blev negativt helt plötsligt. Lär ta mig i kragen, men vrf när ingen annan gör det?

Ibland måste man få skriva av sig.

Helgen var ok ändå, fast jävla rugby match. Jag kan ju luugnt säga att jag har sjuukt ont i rygg och nacke. Åh!

Ska skypa med Niklas sen tror jag. 

Jag saknar Gbg, jag saknar värmen, jag saknar det som har varit, jag saknar att få nya minnen.. 


Påväg till Skge


Strängnäs bron 


Bilder ger minnen

Jag har inte så mkt att göra idag, så jag rensade och organiserade mina bilder som jag har på datorn. Då slog det mig att jag saknar vissa dagar mer än andra. T ex alla singstar kvällar, alla tokigheter och alla spontana grejor som man har gjort med Julia & Emma. Jag satt och skrattade för mig själv när jag kollade på korten. Fan vad roligt vi har haft det!

Det är synd att vi blir äldre och inte ses lika ofta som vi gjorde förr, men jag funderar starkt på en sak som Ni ska få veta sen :) Nyfikna?? :p Maybe I tell later here, who knows?

Annars går pluggandet väldigt bra! Faktiskt, nu jävlar ger jag mig inte!!

Var på bio igår då som sagt. Filmen var helt ok, men inte den bästa film som jag ahr sett som det var för enligt Tompa. Haha jag sa till Johan mitt i filmen och frågade om vi skulle gå på skämt, så berättade han det vidare för Tompa som kollade as skumt tillbaka. haha han var jävligt inne i filmen ska ni veta!

Dock så var det en person som saknades för att får lilla kvarett skulle vara full, nämligen Thérese "Ynk" Kregert. Hon är i Tyskland och pluggar och det känns som hon har avrit borta as länge, men det är nog inte mer än 2 v tror jag :s stört att tiden går snabbt men ändå sakta.

Syrran är i Gbg på bartenderskola. Hon verkar trivas som fisken i vattnet, och det är ju bra det. Att hon trivs och att att det går bra för vissa menar jag.

För mig då? Ja, itne fan vet jag vad jag ska göra nu iaf. Johan skulle slutat 16, men fick jobba över, ska man säga som vanligt?

Nej, nu skiter jag i det här.





Tjejen som saknas, tjejen som har rymt iväg ifrån oss =( MEN som kmr tillbaka :)


Fredaaag

Idag är det fredag. Johan jobbar så jag sov själv.

Mamma kom och öppnade min dörr och Isak kmr inrusandes och hoppas på mig. Morr. Men jag låg och drog mig till 10 iaf. Sedan har det blibit frulle till Smallville, Våra bästa år och top model. Jag insåg att jag inte kan börja dagen med att alltid kolla på tv, men jo då.

Jag satte mig vid datorn (som om det skulle vara så himla mkt bättre) och gjorde ett grattiskort åt farmor. Hon ville ha hjälp, men jag suuuper på det! Så får se när hon kmr ifall jag får godkänt sedan ska jag tvätta hennes bilfönster.

Nu är min tvätt stryken, vikt och klar. Nu ska det bara in i min knöfulla garderob men annars så (Y)

Ikv blir det som sagt bio med Johan & Tompa. Vi ska kolla på Inglorious Bastards. Hoppas på att den är värd pengarna och tiden. Filmen är liksom 2h och 30 min lång.

Jag är ledig i helgen. Ä N T L I G E N !!! Vet itne vad som händer mer än bio och fotboll.

Annars så blir det väl till att plugga, städa rummet suck och sortera bilder + bränna det på dvd.

Just ja! Om jag inte uppdaterar på ett tag så är det för att jag har blivit mördad. Jag la nämligen upp en film igår på facebook. Skulle mest testa om det gick, och det gjrode det. Så Enjoy till den!



Nu äre fan höst

~.~.~.~

Ja, igår tvättade, manglade och plockade undan lite här och där. Duttig jag. Idag har jag vart ute & gått i skogen med Isak samt pluggat. Det ni! det går jäävligt bra höhö :p

Imorn blir det bio med älskling och Tompi. Vi ska se Inglourious Basterds‏, den ska vara bra har jag hört. Brad Pitt ska tydligen vara galen i den haha

Träning ikv. Får se hur många det blir...

Nej, nu ska jag fortsätta plugga..

Och alla drömmar vi har drömt
det vackra som vi nästan glömt
finns kvar och vi kan inte längre ljuga
du ropar och man hör din röst
du har ett ord som ger dig tröst




Jag & min oootrooooligt normala syrra ;)


Saknar faktiskt mitt hår..

~~~~~~

Jag vet inte vad jag ska ha för rubrik, så sket i den idag. Idag är det iaf 9/9-09. Somna sent eller egentlgien var det inte så sent, men ändå, Vakna kl 9 av att Isak kmr instörtandes och hoppar upp PÅ Johan & mig, men mest Johan haha.

Den dåliga uppdateringen beror på att jag har sovit i Husby 2 dgr. sön-tis dårå. Tompen har vart med mig och Johan de 2 kvällarna. det blev myspys med film, snacks & öl. Sedan när vi kom hem berättade pappa för mig igår att Isak saknar oss när vi inte sover här. Han ligger i min säng och ser ledsen ut. bubben då hihi

Igår var det träning, lagom träning. Vi körde fotbollsgolf och massa annat roligt och bra träning. Jag vann dock en kexchoklad :) duttig jag.

Nu kollar vi på Våra bästa år. höhö

Sedan ska jag grädda Herman, städa, tvätta, handla och plugga på körkortet. Om exakt 1 v håller jag på & gör halkbana med Bella. :)

Innan Ynk kmr hem SKA jag ha det där jävla KÖRKORTS helvetet!!


Jobb helg + match

I helgen har jag som tidigare nämnt att jag har jobbat. Det gick bra! Idag fick jag sluta 13.30 eftersom det var match i Tobo mot Riala och de var jag iaf pepp på de. Vi vann nämligen med 1-0 :D Mkt bra kämparinsats och bra inställning!

det kmr man långt på! Dock är jag jävligt mkt död i kroppen nu. Stressa som ett as på jobbet kändes det som. usch men nu får jag vara ledig!! :D

Blir att dra till husby ikv efter Tompa ville det, allt för Tompa :p & Johan med såklart! <3

Nu ska jag äta och kolla upp bussar..

Johan är min <3

Minnen

Ja, nu har jag jobbat 7-15. Det gick bra, fast jag fick göra 2 st jävla smörgåstårter. HATAR att göra de! Drygt som satan. Dagen gick iaf snabbare att sluta 15 än 16. Det gillas!

Sedan har jag bytt om till mjukis, love it! Samtidigt som jag kollar på bildena från Gran canaria. Okey, jag var tjock då. 7 kg + men annars så! Det är ändå minnen, och jag saknar värmen, miljön, Rooney, carnevalen, att bara få vara.

Jag blir lite sentimental? eller var det heter när jag kollar på gamla kort som ger minnen. Jag vill utomlands!





Vår utsikt


mördartrappan!  Den blåa saken där uppe är mamma


probably the BEST beer in the world!

men sådär ja!

Jag gjorde som jag sa till mig sj att göra. Jag gick upp 9 (ok men 30 min hit eller dit hör inte hit), duschat, sitter vid datorn och nu ska jag gå & borsta tänderna och föna håret i hopp om att Milla ska vakna..

Annars ska jag till ICA & hämta mitt paket från H&M och träna på körkortet.. det ska nog gå bra I hope.

Ikv ska jag kolla på damernas match mot Norge. Jag skulle inte bli allt för sur om Norge vann, men självklart ska jag hålla på Sverige. heja heja

Måste nog ut i naturen och knäppa lite kort.

Nu är det fan höst. Löven bara faller från träden.. =(

Nu är det allvar igen!

Hörs



Sötnosarna ♥



Längtar tills vi får nya äventyr att prata om :)

I fall for you

Cause I was born to tell you I love you
and I am torn to do what I have to, to make you mine
Stay with me tonight

Risk1an- check!

Det är fan sjukt. Jag gick in på vägverkets hemsida för bokning av prov för körkortet. Jag hade bara bekräfta-knappen att trycka på och sedan skulle min bokning vara klar, men jag klickade ist på avbryts knappen. Jag kände hur mitt hjärta började slå snabbare. Det är fan nu det börjar närma sig. Helt sjukt! Känner mig inte redo för 5 öre.

Ikv sover jag ensam. Igen. Mindre kul, men imorn ska jag fan upp 8.30 upp och duscha, äta frulle och sätta mig vid datorn för att träna på körkortet. Nu jävlar alltså!!

Vad händer annars då? Syrran drar på lör till härliga Gbg för att gå på en bartenderutbildning. I 1 mån. Hoppas hon njuter lika mkt som mig ;) Men jag hoppas hon får det bra, trevligt, roligt och super!

Slutätit med onyttighterna nu!

Förbjudet att äta:

- bröd (knäcke ok)
- godis
- chips
- läsk
- pizza (även om det inte vart mkt nu den senaste tiden)

Johan♥


Min bästa vän

köra, Vendel

Nu ska jag ut med min Hubert till Söderfors med pappa. Paps ska till läkarn.

Sedan ska jag vidare till vendel och busa med Johan & Tompi :)

Sweet! Nu ska här flyttas bilar och sedan bär vi iväg see you!

Planer

Jag lyckades bränna en CD skiva till Johan ( jag får det aldrig att funngera annars) och jag lyckades med att bränna körkortsfrågorna till Hampus också. Klappar mig sj på axeln.

Imorn ska jag upp efter 9 men innan 10. Tänkte röja i mitt rum för nu var det ett tag sen igen :/

Kmr inte ihåg när jag sov själv sist, men i natt gör jag det. Älsk ska ju upp och jobba imorn.

Var träning ikv som jag dock inte var med på. Lika braq det annars är jag väl sjuk skit länge. var sjuk 3v sist och det var inte okey!

Nej, men städa var det ja. nu sleeep


där, exakt där under min säng bor Isak om jag inte hinner stänga ut honom. haha Ikv lyckades ja :D

Ny dag, ny vecka, ny månad= snart vinter

Ja, alltså man kan ju lugnt säga att det har blivit lite kallare nu när man är ute. Det är inte den där härliga känslan av värme som möter en, utan en vind som får en att vilja gå in igen.

& med denna kyla blir man förkyld, vilket jag också är. Mindre kul, men jag skyllermin förkyldning på Johan så klart eftersom det var han som var förkyld först. hehe (a)

Körkortet då? Alla, elelr många undrar hur det går med det. Det går bra. Risk1an är imorn och halkan är NU bokad, betald och ska nu bara utföras sen så äre fit for fight.

Dagens planer är att bränna en musik skiva till älsklings bil och bränna ner körkortsfrågor till Hampus.  Det är träning ikväll också, men den bör jag inte vara med på.

Annars så rullar väl allt på som det ska. Nej, nog med uppdatering nu.



Hoppas du får det bra nu Ynk, det ordnar sig!!!

RSS 2.0