Blogg blogg blogg

Herregud vad jag bloggar nu för tiden! dock om ingenting speciellt, men ändå. Blev en sen natt iaf. Jag slapp dock åka in till stan. Fick äran att hämta päronen vid stationen här hemma 01.44. Nice! Blev sängen 3 inatt och jag vaknade strax innan 11. Inge bra tidrytm det där för mig. Att lägga sig innan 00-slaget är att rekomendera!
Jag fick även lite saker av mami & papi. Fick en Adidas dress (rosa ofc), en puma väska (rosa/guldig) och ett par shorts som mami inte kunde ha. Nice! Tackar och tar emot liksom. :)
Bilder får väl komma upp när min kamera har kommit hem. Milla snodde den av mig till Norge. grr
Blir en lugn idag, skulle vart match men det blev det ju inte pga av snön. Imorn äre träning iaf!
Så länge raderna sitter ihop i en och samma text när jag skriver så är jag still på päronens dator. Måste ringa/ höra av mig till Ove i veckan, för den har ni väl inte hört förr?? haha
Nä nu skiter vi i det här.
Några låtar förresten som jag lyssnar gärnet på är:
Lada Gaga feat. Beyoncé- Telephone
Jason Derulo- In my head
Pitbull feat. Jim Jonsin- Hotell room service

Och såklart PARAMORE!!!!!

And the sun is back!

Gårdagen då? Jo, lugn dag. Var hundvakt åt Monika och sedan fick jag mat hos farmor strax efter 4-tiden. Jag hade träning i id-hallen kl. 18. Det gick helt ok. Sedan åkte jag mot Husby och var där helt själv i nästan 3h!!! :'( Johan jobbade och skulle åka buss. Fick äran att hämta honom i Läby strax efter halv 11.
Väl hemma hos Johan slocknade man nästan på engång. Vid 5 inatt var Johan as pigg(?!) och nästan skrek ut: Jag måste ha vatten!! Jag är törstig!! Jag blev skit rädd och tänkte "va fan pratar han i sömnen eller" men det gjorde han inte. Han pussade mig på kinden och gick upp och tog sitt glas med vatten, sedan bad jag honom att öppna fönstret eftersom det var så sjuuukt jävla varmt.
Några minuter innan alarmet skulle ringa tog Johan mob och utbrast ännu engång "Jävla pucko som tar upp telefonen 4 min innan alarmet ringer" mmm blev mitt svar. Sedan när alarmet väl ringde skriker han Käften Uggla!! (Han har pärlor åt svin som väckningssignal) Denna morgon var det jag som var trött och han började picka på mig lagom irriterande. Han fortsatte och fortsatte tills jag blev väldigt irriterad. Jag brukar inte ha morgonhumör men va fan killen var ju galen.. :p
Det var nämligen seriepremiär för herrarna idag i Ekeby. Dock förlorade dom med 2-3, men det var helt okej ändå. Nu är 1a matchen avgjord och dom vet hur det känns nu. Keep going!!
Efter matchen blev det mat hos svärpäronen. Grillat mumma! Som vanligt fick jag ont i magen efter maten. :/ Skjutsade Johan & Tompa till Markus i Läby. Sedan for jag ned och handlade och sedan la jag mig i soffan. Legat där sen 7 typ.
Jag är jävligt trött, men kan inte sova. Ska ev hämta mamma och pappa i Uppsala om dom inte hinner med sista tåget, som dom förmodligen INTE kmr att göra. Menar om man ska landa 23.55 och sista tåget går 00.55 så känns det inte som att dom har hunnit fått väskorna ännu. Vi är såna som alltid får väskorna sist. Spelar liksom ingen roll när vi checkar in, så vrf ska oddsen vara annorlunda idag?
Nä men får försöka sysselsätta mig med ngt. Att börja kolla på film nu är dödsdömt. Men å andra sidan om jag känner mig sj rätt så kmr jag iaf att somna. ups! Nä alarm på nu!

Oj oj oj OJ!

Okej, imorse när jag skulle möta Monika var jag så jävla trött! Vid 8.30 kunde jag somna igen. I 30 min gnällde hon. Sjukt jobbigt när man är så trött som man var.
Vaknade strax innan 10. Nice! Längesen nu man sov så länge. Jag har plockat lite här och där idag. Badrummet, bäddat mammas och pappas rum, städat mitt rum, tvättat lite och startat diskmaskinen. Så nu jävlar får dom in te klaga på att det är stökigt eller smutsigt hemma då blir jag ledsen.
Johan jobbar 8-22. Sådär lagom roligt för honom. Ikv äre träning. Inomhus?? Nåja, det blir iaf träning och det är väl huvudsaken I guess, men att träna inomhus i slutet av april låter inte lika roligt.
Blir mat hos farmor idag iaf. Lax m honung och sesamfrön. mumma!
Jag vill vara brun igen!!!

Aj då

Jag tror jag missade sommaren i år. Var det april månad sa ni? Jaha, men det verkar som det är november igen ju typ. Snart dags med julklappar igen?? Nä, nu får det banne mig vara slut på detta snöande! Det håller inte. Nu vill vi ha en sol som värmer och en bar mark med blommande blommor. Vår folket, vår är det vi behöver nu.
Haha nog för att vi hade dåligt väder när vi tog studenten, men tänk om ( för vem vet) det kan ju faktiskt vara snö i juni också när -91orna tar studenten. Kul för dom. haha okej, inte nog för att chansen är så stor, men just in case.
Det fortsätter att vräka ner. Fotbollssäsong då hörrni?? Bara vi slipper springa på den där jävla Ottars vägen för den tar verkligen kål på en!
Igår tränade man i shorts. Idag behövs vinterjacka (nej, jag vet att det inte är minus grader.. ÄN..) imorn skulle vi ha haft träning ute i Ottars, men tack vare den här snön ska vi nu vara inomhus i id-hallen i Ö-hus. För det tycker vi är så himla roligt. Suck och stön.
Känner min sarkastiska skrivande?? haha nä, nu ska jag fan dunka musik när man väl är själv hemma och stryka.. mindre kul dock, men sånt som måste göras.. -.-

Enjoy!


~~

Jag vet inte vad jag ska ha för rubrik direkt så det fick bli en utan. Idag har jag vaknat 9 faktiskt. Det var nice, men jag drömde mardröm igen.. :s usch gör ofta det när Johan har gått upp till jobbet. Denna gången var jag först på C-stationen i Uppsala och helt plötsligt så fanns det vatten där och då var jag på en båt. Det var lite som Titanic bara det att jag var helt själv för människorna bara försvann en efter en. Sedan när man sprang blev det som ett hål i mitten som man föll i. Usch jag stressar även i sömnen.. :s 

Funderar på vad jag ska göra med livet. Kanske borde ta tag i det här nu. Det har jag sagt så himla många gånger, men va fan. Att det ska va så jävla svårt att få tummen ur arslet då.
Angående träningen igår mådde jag så sjukt jävla illa direkt efter uppvärmningen att jag funderade starkt på att sätta mig och vila, men envis som man är gick det ju bra sen. Jävla mage!! Nu ska jag fortsätta och dryga här..
Den som vet är bara jag och framtiden.

Ny måndag

Efter ett helgarbete blir man väldigt trött och seg. Inte nog med att jag hade ont i magen hela lör och hela sön då jag jobbade. As drygt! Så fick bli vetekudden båda nätterna. Lörs kvällen gick vi och la oss 22.15 och jag slocknade på engång med vetekuddens åklart.. Men inte inatt för då tog jag linnex på mig ist. Bekväm som man är.
Idag har jag inte gjrot så mkt. Var en vända till Tierp för Hulda skulle till naprapaten. Det gick finfint! Har varit trött och seg idag känner mig illamående för tillfället. Blir träning ikv iaf. Så gott det går. Annars blir det en lugn måndag för min del. Nä nu ska jag byta om iaf. Får bli lite mer update later.

Ska berätta (Varning för lång text)

Många som undrar varför vi tog bort Isak. & Efter snart 3 mån är jag nu redo att ta mig i kragen och skriva om det. Det kmr absolut inte att bli lätt, när jag redan nu känner tårarna fylls upp vid tårkanalen. Men Jag känner iaf att jag behöver få ut mig det här för att sedan, att verkligen kunna gå vidare i livet. Jag vet att Isak var ett husdjur, men för mig var han mer än det. Han var en familje medlem. Han var den som alltid såg till en när man kom hem. Som alltid var där hemma.
Allting började redan vid ung ålder. Isak var en väldig glad kille, men även bitig i vissa situationer. Vi trodde först i början att det hade att göra med hans unga ålder, att det var valpfasonerna som skulle tränas bort hårt. När mamma och jag försökte klippa klorna på honom blev han stressad, flåsig och helt vild. Blev ett nafs i mamma hand tror jag det var. Så vi beslöt att det inte gick. Så vi tog honom till veterinären, där även Isak reagerade som han gjorde hemma. Han bet, eller nafsade. kalla det vad ni vill, men han tog tag i handen där med. Och veterinären sa: Ska ni ha honom kvar? Mamma och jag kollade chockandes på varandra och undrade vad tusan han pratade om. Han forstätter: han har inte den där spärren som hundar ska ha. I o m att vi inte hade haft Isak så länge tänkte vi att vi så klart ska ha honom kvar.
Veckor och månader går. Isak blir mer och mer, hur ska jag uttrycka mig? Han blev lite vaktig av sig. Man fick inte ta ifrån honom någonting, speciellt inte under bordet. Med risk för att bli biten då. Han var rädd om sin svans och tassar. Allt handlade om den där spärren inser jag nu såhär i efterhand. Även fast Isak många av dom gånger då han bet/ fick tag i folk blev skamsen EFTERÅT. Han visste ju att det han gjorde var fel, men försent! När han hade bitit mig efter att jag skulle säga till honom när han morrade på Milla utan anledning fick jag mig ett bett. Han låg i hallen som ligger längst bort i huset. Heeela kvällen. Hur mkt man än tyckte om honom så måste man släppa taget. Vi gav honom chans efter chans utan att det blev bättre. Så kom den där dagen då allt skulle få ett slut.
Söndagen den 10e januari 2010. Mina kusiner från Gran Canaria var här sedan julhelgen. Grabbarna satt och kollade på tv. Vad glada och skrattade, högljudda. Isak låg i hallen och hade koll på dem. Plötsligt hör man en dunst och ett skrik. Då hade Isak flygit på den yngre kusinen för han trodde förmodligen att dom bråkade. Bettet denna gång, var inte i handen utan i ansiktet, kinden. Det var då vi fick ta det tuffa beslutet att låta honom gå.
Hur många chanser skulle han få? Vi räknade upp dem gånger då han fick en ny chans och det blev 13. TRETTON gånger! Oturssiffran 13.
Att behöva se honom veta att han hade gjort fel, men försent. Att han kom fram och ville gulla och hade den där sötblicken. Att krama om honom, pussa honom på nosen och veta att det var sista gången jag gjorde det. Han visste inte att det han precis hade ätit blev hans sista måltid. Eller att det skulle bli hans sista promenad, Eller sista biltur. Allt det där sista. Allt var så fruktansvärt jobbigt. Hur mkt jag än inte ville att han skulle avlivas visste jag att detta var bäst. Han behövde få frid. Och det fick han. Jag vet inte säkert om han fick det, men jag måste tro på det. För annars skulle allt gå åt skogen.
Jag har minnerna, bilderna och lukten finns kvar inom mig. Han var hur jävla go hund som alltid, utom i vissa situationer. Det är det där med att släppa taget som är det jobbigaste och jag hoppas att jag aldrig behöver uppleva det snart igen.
Min Bubbie<3

Veckan som gått

Denna vecka har man lagt sig tidigt och gått upp tidigt. Jag har vart hundvakt åt Nova- Lee som har blivit super stor.
Suttit och solat, hjälpt farmor att laga mat under 2 dagar och tränat. Så ser min gångna vecka ut. So far. Jag borde städa, tvätta och verkligen städa rummet. Återigen fattar jag det inte hur det kan bli så stökigt utan att man ens bor där inne? Som sagt sover Johan & jag i mammas & pappas säng nu när dom är borta. Xtra stor så att säga. Imorn äre till Mia som gäller. Hägglund, jag och Elin som ska dit. Jag ska ju inte oväntat jobba på lör så det blir lugnt för min del. På lördagen efter jobbet blir det bowling med ett gäng personer från jobbet samt några utanför och det inkluderar Johan med. Han ville faktiskt. :p Nej, nu ska man väl ta och käka frulle..

Elin & jag x antal år sen.. :p
Julia och jag ett antal år sen.. :p

Vad hände?

Ja, vad har hänt? Inte nog med att jag bloggar alldeles fööööööööör dåligt, utan jag går och lägger mig innan 12 jag vaknar strax innan eller efter 8 och väljer att gå upp då? Jag känner mig väldigt utvilad, men samtidigt så vet jag att jag håller på såhär nu denna våriga tid. Solen lyser och det lär bli lika varmt idag som igår hoppas jag?
Igår var Johan, Milla, jag och Monika ute i typ 2h i typ bara t-shirt. Man verkligen känner hur solen värmer mot ansiktet. Super härligt!
Blev ingen Monika idag, för Annika är sjuk, men jag har Nova-Lee. :)
Dagens planer är väl att underhålla henne och sen ikv blire träning i Stömsberg. Nu hur det ska gå. Inte nog med att mitt knä har svullnat upp sen matchen i söndags eller att min blånagel snudd på har bestämt sig för att flytta iväg. Nåja, det visar sig.

Igår hade jag & Johan 10 mån, det ni! :D

Hemma

Jag & Johan kom hem igår vid 20-tiden. Det blev att kolla på Talang och sedan blev det sängen vid 22. Vi låg och kollade på Beverly Hills.. :) Sedan så sov jag jätte dåligt inatt. :( Sov inte alls bra, men jag var heller inte trött när jag skulle gå upp strax efter 8.
Jag skulle skjutsa mamma & pappa till stationen för dom flyger till Gran Canaria i 2 v. Orättvist! Sedan så var det träning i Strömsberg kl 10. Johan har match nu i stan. Jag skulle åka och kolla, men när man äntligen har fått upp värmen igen och sedan ska ut igen och bli kall kändes inte lockade. Plus att det är en sån där kyla som tränger sig igenom alla klädesplagg man har på sig. Hua!
Milla ska ha lite mys med sin kompisar här ikväll så då får jag sova hos farmor eftersom kl ringer 6.15 imorn bitti. Kl 9 är det dags för match igen. HUGE- IK REX. Håller just nu på att tvätta det svarta som jag ska ha imorn.
Morbror Niklas ringde nyss. Han ville att jag skulle åka upp igen, för han saknar mig däruppe. Det gör jag gärna, MEEEN jag behövs lite här hemma med.. hehe
Nu vet jag inte vad jag ska göra. Ska iaf till farmor vid 16-17 för då blire mat.
Nu när matcher/ träningar har kommit igång har mina skavsår återigen tagit fart, så idag köpte jag mig 10 st skavsårs plåster. Det behövs så har man ett litet lager med.
Nä peace out!

Här gåre unnan - dalmål

Ja, jag tog mig i kragen och åkte till morbror. Supise sådär bara! Magkänslan sa att jag skulle upp och det gjorde jag med. Man ska lyssna på magkänslan ibland.

Kom upp vid halv 3 igår. Morbror var inte hemma, han var i Falun. Jag ba: jag är här. Utanför dig, men vart fan är du?? Svaret blev: Jag visste det! Magkänslan sa att du skulle dyka upp. Jag visste det! (Mkt magkänsla nu)

Mötte upp Niklas vid ICA maxi sedan drog vi till City Cross och handlade. Innan det tog vi en Donken, för jag var as hungrig! Hämtade grabbarna sedan vid skidbacken.

Efter lite röj och dammsugning blev det grillat på kvällen med potatisgratäng som var jävligt god faktiskt! Kvällen menas typ 21.30 :p

Somnade vid 1 kanske, och jag fick läsa efterlängtade Bamse-serien. Nice!

En otippad sak då: Sa till Johan att han skulle komma upp och Niklas och jag börja triggar igång och ba: men våga då. du törs ju inte. Sedan ringde han mig och ba: är ni seriösa? För isf bokar jag biljett nu. hihi så nu är han på tåget på väg hit upp. :) Det gillas!

& ikv blire grillat m mos ;) eller ja, korv m bröd och mos. Grabbarna här är hungriga.. :p

Niklas har vart duktig och pluggat nu sen kl 3 och nu är han på sin sista fråga. Duktig han! Märks att vi är släkt. höhö :p

Jag har ganska så tråkigt. Olli sover, Sebba är på ungdomsgården och Niklas pluggar. Fast Ungdomsgården stängde kl 17 vad jag vet så nu är nog ungen borta som alltid, men han dyker nog upp inom en snar framtid.

Tyvärr ingen kamera, men min dator funkar så fort jag har ringt till Ove så han får styra upp med Internet.

Just ja! Har lärt mig ett nytt ord: Knullhuvud. Det är morbror som har lärt mig det.. Förvånad mami??

Morbror lär mig Alllt han kan,eller ja det mesta, Poor little guy Johan blir.. nä nu skiter jag i det här. Jag får bara arga blicken av morbror som tyckr jag skriver för snabbt jämfört med honom så då är det väl bäst att lägga av så han får lite arb ro.

Peace out!!

Fy skam!

Ja, det här håller ju inte längre liksom. Bloggandet har blivit lidandet. Sorry!
Iaf söndagen gick bra att jobba. Jag hann med det jag skulle med nöd och näppe. Det blev en lugn sön. Johan kom hit och vi gjorde det gamla vanliga, kollade på tv och gick sedan och la oss. Johan hade jobb på mån.
Vi fick påskägg förresten! Wiie
Ngt mer att se fram emot då?? Jag & min käära jobbarvän Doris ska åka till Götet v. 20 för lite konserter, typ festival liknande. Bäst av all: PARAMORE kmr att vara där & självfallet lär ju vi två också vara det.
Måndagen då? Ja, du. Vad hände då? Just det! Det blev en lugn dag. Tv, dator och så städade jag rummet lite så det inte är så mkt skit tills jag får nya tapeter.  Tisdagen var man först hundvakt sedan for mamma och jag till frissan och klippte oss. Det var skönt och det behövdes! Sedan blev det lite fika hos Annika W och efter det blev det lite Förhäxad och mat. Vid 17 drog jag och hämtade Sabbe, nu var det dags för match. Lagga/LÅnghundra-Rex. Vi vann med 0-3 och det var vi väldigt världa. Jag fick spela höger ytterback och det kändes väldigt bra måste jag säga. I´m on så att säga..
Nu funderar jag starkt på om jag ska fara uppåt landet för lite suprise eller om jag skiter i det.. Det lutar till att jag gör det iaf..
min fiiis vad jag saknar dig<3

Lördagen= Jobb

Inte nog med att jag var dum nog att tro att det skulle bli lugnt idag för det kändes så, MEN det fick jag ju snart äta upp. Stress & stress. Mkt att gröa och man hinner inte göra det man ska tack vare den där jävla kassan! blir så irriterad på den!
Imorn äre smörgåstårta till 12. Fixa med brödet. Grilla kycklingen. Ja, det låter inte så mkt, men tro mig. Om ni skulle få vara med mig på jobbet en sådan dag som vi hade idag när kassan jävlades med mig eller när pantmaskinen jävlades, Då känner jag att jag verkligen älskar mitt jobb.
Nä, mer update imorn. Har iaf bränt 1½ skiva tills imorn. Det får duga tills vidare. NATT!

Drömmen

Okej, såhär var det iaf. Jag hade fest hemma i mitt hus. Jag var nykter (trodde jag) men när man vaknar upp i duschen tillsammans med Emma Lundén, Tilda Sundbaum och Bella Ahlvin känns det lite oklart om jag faktiskt var det. Många sa till mig att någon borde ha drogat ner mig, och det trodde även jag på tillslut.
Det var massor med folk. Några kändisar och några som man knappt visste vilka det var. Jag irrade omkring i huset iaf och jag kände mig lite galen och full. Samtidigt som jag tyckte det var konstigt, eftersom jag drack ju ingen alkohol. När jag staplandes börjar närma mig mitt rum blire det total black-out. Jag minns inte vem jag var, eller att jag hade kille. :s
Jag vaknar iaf av att jag hör Johan där lååångt långt borta ifrån drömmen "älskling..?" Jag kollar upp mot honom och han säger: "Det är nog dags att vakna nu".
Det var då jag fattade att alltihop var en dröm. Haha Så kan det va.
Ljuset skulle man kunna kalla att det var Johans röst.. :p haha

1a april-10

Som sagt är det 1a april och så vitt jag vet så har jag inte blivit lurad än, dock lurade Johan & jag Hampus. Såhär var det.
C: Hej! Har du socker hemma? Hört att det ska hjälpa mot lukten i mina tygskor..
H: Socker? :s Ja, det har vi.
C: Så bra! Då kmr Johan och jag över och hämtar det.
H: Gör så.
Några få sekunder senare:
H: Va fan!! April april på dig/ er med! :p
Det var ju liite kul ändå.
Idag har vi tre vart och handlat i Ö-hus, fikat med mamma, spelat UNO (jag vann :p), lagat mat och jag fick äran och diska. Eller äran och äran. Om Johan fick bestämma skulle han göra det "sen" och det där sen innebär sön dag/ kväll så nej du! Någon måtta får det vara. Så jag tog tag i det, och fint och klart blev det.
Nu är grabbarna på träning och jag tvättar mina träningskläder. Vart match i söndags, träning måndag och träning igår. Nog för att jag inte använder samma kläder varje gång, men hur många lager kläder tror ni jag har?? Så det var dags att tvätta i kapp lite.
Imorn är det träning och sedan jobbhelg. :/
En bra sak! Det är inget fel på min dator, utom att jag inte kmr in på Internet på den, men det ska gå att lösa. :) Jag är hoppfull!
Jag hade en konstig dröm också, men den får jag berätta om i ett eget inlägg annars blir texten jätte lång eftersom mina mellanrum inte syns nu.. SURT!

RSS 2.0