Ni ser!

Det är lite jobbigt att tiden bara rinner iväg när man jobbar. Eller självklart är det bra att tiden går snabbt när man jobbar, men sen då? Vips så är det dags att gå och lägga sig igen typ. Nog för att det är skönt att sova, men ni fattar poängen.
Som sagt så fortsätter jag att tvinga mig upp kl 6 och cyklar iväg till jobbet. Jobbade till 15 idag. Plockade kolonial i  2 h med. Men det gick upp några varor, och burarna blev ju tomma så det är ett lyckat resultat.
Ikv blir det att kolla på när Johan spelar träningsmatch. Mot vilka vet jag dock inte.
Om 2 dagar får jag äntligen sova ut!! wiiiie
Dessutom jobbar jag med dessa sköningar alltför sällan. Det är roligt när det väl sker! Doris och Hulda ohyeah!

Hinner inte

Nu har det gått 2 dagar sen jag bloggade igen! Inte klokt vad tiden går fort! Jag jobbar och står i fortfarande därför som jag inte skriver ngt.För det känns som det blir samma hela tiden. Dagarna ser ut såhär:

Försöker lägga mig innan 00- ngt där. Lycklig om jag hinner somna innan det. KL ringer 06.00 och då äre bara dags att kliva upp och klä på sig. Vid 06.15 sitter jag vid bordet och läser morgontidningen för att kolla vädret och lite nyheter såklart.

Vid 06.45-06.50 ngt cyklar jag mot jobbet och möts oftast av en Hulda och en Doris på jobbet. Då känns det bra. Då kan jag slappna av och ha roligt på jobbet. Det gillar jag!

Skriver dock inte vad jag gör på jobbet, för det är olika från dag till dag. Slutar antingen 13 eller 15 och brukar avsluta med en liten powernap innan jag kollar på "Beverly Hills" avsnitt. Duvbelavsnitt på 4an för att bara nämna.

Idag har jag jobbat 7-15 och jag hade inga smörghåstårtor att göra. Det gjorde min dag mkt lättare!

Ikväll kom Tove & Arne hit på middag och massa, gott. Jag har inte tagit min powernap varken igår eller idag så ikv blir det en tidig kväll!

Just ja! Kan berätta lite om gårdagen. Slutade strax innan kl 14 duschat klart till 14.05!! Tyckte jag var bra gjort av mig, jävligt bra faktiskt!

Fixade mig. Sminkades, håret skulle fixas och skulle hinna hämta svärpäronen innan kl 15. Kände mig en aning stressad. Men jag hann! För att jag är så jävla bra! haha (klappar mig själv på axeln).

Var nämligen så att Fredrik och Frida gifte sig igår, alltså Johans farbror. Mkt fint vad det och DOM var också otroligt fina!!

Blev inte så sent. Kom hem strax innan 00- ngt och somnade ganska så direkt. Sen ringde kl 6 och det var bara att göra som varje morgon denna vecka..

Nä nu skiter jag i det här och ska gå och borsta tänderna!






Dammat igen?

Ja, alltså det är inte så  konstigt att det dammar igen här när jag inte tar mig tid att skriva några rader. behöver liksom inte stå så mkt vettigt jämt, för det händer ju aldrig ändå så. :)

Jag jobbar och står i nu. (För att vara jag) Johan den lyckosten har semester medans jag får kämpa dag in och dag ut. Men vad skulle jag göra utan Hulda och Doris som gör jobbdagarna mkt roligare! För övrigt ska jag vara snäll och låta er som läser min blogg, få ta del av deras liv också. Genom denna blogg http://huldaochdoris.blogspot.com/ kmr ni också att garva.. :p


Johan är på träning, och idag har jag också träning egentligen. Men jag är fortfarande väldigt kluven över vad jag ska göra. vad är bäst för mig?? Ge mitt ett TECKEN ngn!!!

Nu blir det en hel del bilder från Göteborg som jag har lovat en tid nu.. ENJOY!







Nu orkar jag inte ladda upp mer bilder. Lägger ut på face senare..






Östhammar

Nu befinner jag mig på krutudden. Med klumpen i magen, eller om det är min nervösa mage som är i farten. Vad vet jag. Det är lite kallt. Killarna är fulla. Jag är trött. Vill inte gå och sova själv. Och här lär jag få stå ut i några timmar. Enligt Johan. Drömde om Natalie inatt med. Kanske därifrån klumpen kmr ifrån? Allt kändes så verkligt. Tiden hade spolats tillbaka. Natalie levde. Allt jag sa till henne var "håll dig borta från stora vägar". Jag fick ett leende tillbaka. När hon sedan gick iväg för att gå på toa i ett köpcentrum. Det exploderade. Jag hörde hennes röst som sa: tack för varningen, men det här är ödet. Hon försvann ifrån oss igen. :( kmr jag någon gång att inse att hon verkligen är borta? Hon kmr iaf alltid att vara saknad till tusen! <3

Varför inte blogga i hettan?

Vad ska jag börja med att skriva? Spenderade dagen igår på badet med Johan och Doris. 10-16 var vi där typ. Nice!

Johan och jag somnade på baksidan med en dyna under oss. Skönt!

Vi drog till Patrik & Carola och vattnade blommor, sedan fick Johan för sig att springa i denna värmen?? ( Ja, jag vet. Min kille är lite galen sådär ibland).

Sedan hem till Johan och städade i hans lägenhet. Kvällen skulle jag vara chaufför åt Elin, Ida och Erika som skulle till ön. Säger såhär, jag hittade många hus på vägen att kolla in så vägen sket vi i. haha

Kom hem strax innan 12. Blev att kolla på "Håkans bar", men jag somnade efter ca 20 min typ. haha

Vaknar 10, kollar på tv och sedan händer inte så mkt mer. Kollade på "Håkans bar" fortsättningen. Johan tog tåget till jobbet vid 13.15 tåget. Så ska han jobba till 14 imorn och det tycker jag inte om.

Bilder har jag även fått av Doris och hennes kamera, så när jag har USB till hans så kmr det massooor med bildern. Håll till godo!!




Som grannen skrev på facebook..

"Nog för att det är skönt med sol och värme, men nu är det överdrivet". Jag kan faktiskt hålla med. Vi svenskar är aldrig nöjda.

När det var kallt, och det var -30 grader då var det för kallt. Nu är det 30 grader + och då klagar vi för att det är för varmt. Jag klagar inte, eller jag bara påpekar tror jag, Nog är det varmt alltid med hellre det än -30 grader kallt. Snart är vi där igen.. :/

Iaf så har jag jobbat helg denna helg. Smörgåstårtor i mängder. Okej, det var 3 st jag var tvungen att göra klart, och 2 bottnar. Men det var mkt ändå.

Att ha svarta långbyxor i denna värmen, tar verkligen kol på en. Så på jobbet igår spenderade jag 5 min genom att bara stå i stora frysen, det var skööönt!

Blev ett kvällsdopp igår i tunnan. Sköönt! Fast hjärtat tyckte det var kallt. Och så jävla rätt att SPANIEN vann VM guldet!!!! :D RAMOS RAMOS min RAMOS!! :D




Värmebölja

Ja, dessa dagar har jag myst med Toan och Karlsson. Vart och solat och badat i Rullsand.

Idag bestod dagen av städa, brist på annat. var ute och gick med Karlsson till stationen med älsk sedan var det städa. Tvätta, dammsuga, torka bänkar, bytte dukar och fy fan vad trött jag är nu.

Mat då? Jag vill inte laga mat till mig själv, så tråkigt. Men jag behöver faktiskt matlåda till imorn så jag är väl så illa tvungen. Sen så måste jag till affärn med och det bill jag inte heller. Bajs!





Det här är humor när vi var i Göteborg..

Solig dag IGEN

Ja, man kan nog stå ut med värmen, men vette tusan om jag pallar att vakna upp en morgon till av att man svettas. Inte för att klaga, utan för att nämna så är det sjuuukt jäla varmt i husvagnen nr man vaknar. Phu!

Vaknade idag vid 9 och gick väl upp 30min senare. Det blev frukost och sedan blev det sol och bad nere vid Krutudden. 22 grader i vattnet, jävligt nice! 30 grader i luften dock.

Vrf åka utomlands nu när det i princip är samma värme här hemma? Finner ingen mening med det iaf. Förstår när det är kallt och så här hemma att man vill åka till värmen, men inte annars.


Nu snart blir det fotboll. Argentina-Tyskland och heja Argentina!!

Snart dags för match. På tal om match, jävla match det var mellan Uruguay och Ghana.

// från en Carro som smälter bort. 



 

oh!

Nu sitter vi i Östhammar och vi eller jag lyckades få med mig Anna och Fredde ut hit också. Mys! :)

Fortfarande förkyld. :/ Dessutom vet jag vad jag bestämmer mig för i framtiden.

Jag hoppas Anna och hennes kille, FREDDE får lgh i Örbyhus. Vore super roligt! Dessutom så hoppas jag även på egen tur. :) eller hur älsk? ;) Alltså inget om att bli 3 för att förtydliga!!!!

Imorn blir det att hämta en bil och sedan får vi se vad som händer. MKt beror på vädret.

Nu känner jag klumpen i magen. TACK!



Min vibration på mob har slutat fungera fö. Sådär kanon kul!


Mys med hjärtat <3

Medans mamma blåser håret så kan ju jag lika gärna blogga i brist på ngt annat att göra. 

Mamma ska till Tierp och då följer jag med för att gå på bolaget. haha

Sedan slutar Johan vid kl. 14 då är han väl här ca kl. 15. Jag fortsätter att vänta på att tiden ska gå.

Ska packa väskan också. Jag som ganska nyligen packat upp väskan från Göteborg.

Strök mina kläder igår så nu är verkligen alla mina kläder i garderoben så det känns också bra.

Städa rummet igår tog ca 2h och då skojar jag inte heller.. :s Men det är inte sådär super fint än.. haha

Kameran är laddad och följer med.

Men just ja! Johan och jag ska åka till Östhammar och vara på campingen där och ha det mysit till söndagen. Patrik och Carola kmr imorn kväll. SÅ trevligt så, så därför ska "barskåpet" fyllas på. :)

Peace out!

RSS 2.0