feelings

Jag vill också ha den där känslan av att tycka fotboll är roligt, som gör mig glad som är nästan allt det där roliga. Jag känner ingenting längre, men jag känner mig själv. Jag brukar vara i sånna här faser. Den kom ju ganska lägligt då det är uppehåll nu.

Och jag är förkyld i denna sommarvärme vilket jag tycker är knasigt.

Imorn drar min älskling och jag till Östhammar och är där till söndag. och på måndag fyller mitt älskade hjärta 22 år. :)

Varje gång jag kollar på gamla bilder, får jag en klump i magen..






















En del finns inte kvar, mer än minnen och i våra hjärtan


farfar, Natalie, Isak <3

en tisdag

Oh yes! Spaninen mot Portugal och heja Spaninen säger jag! Älsk håller dock inte med, men Spaninen leder ju (det var ju bara tur enligt min grabb). Vad är det man sägen? Det är målen som räknas just det då var det klart.

Jobbat idag. 13-18. Jobbigt, men gick bra när jag hade Joss på andra sidan, blir så mkt lättare allting då. och roligare när man är två. :) men är så hostig och täppt nu helt plötsligt.. :s eh?

Kom hem, åt mat, packade väskan och åkte till Husby. Och nu sitter vi här, men älsk är super trött och over emellanåt.. :s

ska gå och pussa lite på honom nu.

Det var nog allt för denna gången, men fan avd varmt det har vart idag då!! :o


PIER PRESSURE festivalen

Mkt text, men värt att läsa! ;)


Okej. förra söndagen var jag som bekant i goa Göteborg med Doris.

Blev väckt strax efter kl. 8 (gäsp) sedan kom får frukost in på rummet. Mumma! Efter den och lite internet koll for vi iväg och fixade armband till festivalen. När vi var framme vid Shock butiken inser jag att jag borde fan ta med mig jackan ändå, för det var lite småkyligt och jag vet sj om att jag är lätt fryssen så det var bara att vända tillbaka till hotellet.

Vädret var skumt. Det var sol, men det regnade ändå. Det tyckte vi inte om, men vi gick lite på stan och kollade läget. Jag skulle köpa en Adidasväska var det tänkt, men antingen var det fel färg eller fel storlek. Så det sket sig. Sedan var vi ute efter en regnponcho. Vi gick gate upp och gate ner men vi hittade ingen. Jo, en för 149 jävla spänn!
Så det fick det bli, men jag skriver ändå att man kunde ha köpt det på sjävla festivalen med såklart för ynka 40 kr. Surt!

Vi hade gått så himla mkt där på dan att vi bestämde oss för att gå till Frihamnen, menar hur långt kan det tänkas vara? Vi kom ut ur en galleria och vips så var det massa båtar och sånt framför oss. Perfekt! När vi kom dit sa va till oss själva att va fan, det här var alldeles för lätt att hitta för att det skulle stämma. Nog såg vi Frihamnen alltid, men från andra sidan. Vi var tvungna att gå tillbaka en bit för att sedan gå över Göteborgsbron? :s Nån jävla bro var det iaf, och högt var det. Så jag småsprang där lite i regenet på bron, med Doris i släptåg. Och jag understrycker med att Doris sprang inte. :p

Vi kom iaf fram och läget var lugnt, och doris och jag gick till öltältet och myste. Samtidigt som vi kollade på dead by april som spelade live. Så jävla bra!!!!!

Efter dom gick vi iväg för att köpa t-shirtar. För det är ju ett måste. Det blev en pier pressure väska, en pp- t-shirt och självfallet en PARAMORE t-shirt. Mkt nöjd!

Vi kollade på The Sounds, Takida och efter Takida var det PARAMORE! Vi höll våra platser i mer än 1h snudd på 2h. Jävlar var ont i benen jag hade, men när Paramore väl började spela så var det för högt för att ens höra vad hon sjöng och alla hoppade så vi såg inget och marken rörde på sig. Vi gav det 30min sedan bestämde vi oss för att gå bakåt. Man såg mkt bättre, man hörde mkt bättre och det var så jävla mkt bättre än smeten :p

Efter Paramore var det dags att dra tillbaka till hotellet. För vi trötta ungdomar hade ne lång väg att gå. Haha sedan var det Johnossi och HIM kvar som vi sket i. Somnade ganska omgående på hotellet och dagen efter sket vi i frukosten för vi pallade inte att gå ner.

Vi fixade i ordning oss och checkade ut vid 11. Tåget hem gick 20.42 så vi hade en hel dag i Göteborg som spenderades långsamt. Allt jag ville var att komma hem till älsklingen.

det var allt. Men jag ångrade inte att jag åkte. Detta var en upplevese for life! Bilderna kmr när Doris har godkänt. Så länge stor eloge till er som pallade läsa ända hit!

Mumma låt!




Kommit hem?

Haha ja, man kan ju undra om jag har kommit hem, för vad hände liksom?

Jo, vi hade ju som sagt internet onboard, men jag var tröttare än tröttast å var typ lite illamående. Så jag orkade inte skriva eller kunde inte.

Men iaf, festivalen skriver jag om låt se, hmm innan helgens slut kan man ju säga. :) Ska ju jobba helgen nu så får se när jag hinner göra det. Kmr det inget inlägg imorn garanterar jag att det kmr på sön. :)

oh! Nu kom Airplanes på spotify! wiie happyface!!

Men åter till ämnet, väl hemma kl 02.00 var det bums i säng! Dagen efter, alltså tis fick jag träffa min underbara Johan. Som jag längtat!!

Tis spenderas med Johan. Onsdagen jobbade han, och jag satt mest i skuggan, drack vatten och löste korsord. Sedan hämtade mamma och jag honom i stan då jag hade match i Enköping mot Fanna. Det var en spännande match. Resultatet blev 3-3, med en värdelös domare så att säga.

När vi kom hem drog vi till svärpäronen i Ö-hammar. Vi spelade kort, och jag vann faktiskt! Först så fick jag skit av Patrik som undrade om jag inte kunde spela kort. Jorå, men måste låta er andra få försprång sen så jag inte vinner så överlägaset. :D För vann, det gjorde jag ju. Och Carola kom 2a. alltså tjejerna rules där! Älsk kom 4a, alltså sist. höhö

Blev en sen natt, 1- halv 2 ngt. Jag sov med öronproppar. haha känslig mot snarkningar.

Vaknar vid 9 och ligger och drar oss till halv ca. Blev frukost 10 och sedan solade vi ända fram till em. Återigen fick jag skit av Patrik som påpekade om att jag va r så himla vit på ryggen jämfört med framsidan, men inte så konstigt då jag bara har jobbat på brännan där framme. Sedan när vi åker ifrån Ö-hammar får jag skit för att jag är röd. Mannen, myten legenden blir aldrig nöjd. haha ;)

Efter allt solade, och matchkollade mellan Frankrike och Slovakien blev det dusch. Det var skööönt!

Sedan blev det mat på Gladan. Mumma! Perfekt mätt blev jag. :)

Älsk och jag åkte hem vid 21 och jag fick äran att köra då älskade Johan ville ha öl. Soljäveln lös mitt på vägen så det var skit svårt att se!

Vi hann hem till Johan, packa och inser att det inte kmr gå några bussar från Husby imorn., så om vi hade sovit där så hade jag fått köra honom till Bjk så vi åkte hem till mig så tog han tåget imorse.

Nu ligger jag i sängen, ska snart in i duschen för att sedan åka ut till Östhammar igen, men denna gången med min fam och ingen Johan. Men jag träffar iaf svärpäronen idag. :)

För jag ÄLSKAR denna grabb!! <3

Måndag (Sön= festival kmr i ett eget inlägg)

Jag vet inte hur mkt jag ska skriva om Pier pressure så jag skriver det sen.

Jag kan skriva mer om festivalen när vi sitter på tåget hem, så har jag ngt att göra en stund iaf.

Natten var jobbig. Mina ben dog då. Hade sjuuukt ont och var tvungen att värma dom sedan försvann det igen. Kom tillbaka en stund senare, men gjorde samma sak så försvann det.

Kl ringer 08.30 (!!!) och både Doris och jag var skit trötta. Så vi sket i att gå ner till frukosten så vi eller jag beslöt mig för att somna om, vilket var ganska omöjligt då Doran satt och knappa på sin dator. Så det var ju bara att vakna till liv. Jag satt och kollade på tv till 9 och sedan blev det duschen.

Hittills har min frukost bestått av en ruta sport lunch och lite fanta. Man tar vad som finns på ett hotellrum liksom. Nu duschar Doran om hon inte är klar, som det verkar.

Som sagt, skriver mer om festivalen på tåget hem, då texten kan bli lång. Men jag ska försöka göra mitt bästa. Bilder och sånt kan jag tyvärr inte ladda upp då jag inte tog med mig sladden. Nåja, men den finns hemma så den kmr att komma.

See ya så länge



Det var år 2007 så atte.. Ni vet :)

Göteborg

När man hör den härliga dialekten inser man att man faktiskt är framme. Det såg jävligt mörkt ut där ett tag. Mådde illa (vilket jag inte förvånades av) och var allmänt dålig.

Efter att ha sovit dåligt, vaknat flera ggr gick man upp, tog en dusch och sedan gick jag och la mig igen. Där låg jag till 11 då Doris kom. Jag sa typ hela tiden att det var kört och att det verkligen inte gick att komma iväg för mig för såhär illamående var det längesen jag var.

Men med hornen i pannan och en inställning som en envis åsna så har jag kommit fram. Utan ngn mat i magen. 24h var det senaste jag åt. Ingen frukost. Ingen lunch. Ingen middag. Jag tog allting på engång. Blev en QP cheese meny på donken. Så nu är magen mätter och jag trötter.

Doris och jag sitter nu på hotellrummet med datorerna i våra knän och kollar på "She´s the man". Klockren film!
Imorn ska vi på festivalen och PARAMORE!! :D Så jävla glad att jag lyckades masa mig hitåt.

Vi hörs..

Johan toan min pojkvän <3

Inte sådär jätte okej..

Fy fan! Jag vet inte vart jag ska börja.

Idag var iaf en underbar morgon som alltid när min bästa får sova lika länge som jag. Det var mysigt. Sedan var han tvungen att jobba 24h och då skojar jag inte. Så jag får nu sova själv, vilket inte är okej!

Sedan så har jag mest vart trött och slö idag. Åkte hem till Elin i Österby där var även Mia, Hägglund, Malin och Sara. Alle hade inte dykt upp ännu, och jag hann dra hemåt innan hon kom dit också. Jag var så himla trött och verkligen försökte, men jag orkade inte stanna kvar längre och åkte hem och packade väskan ist.

Kollade sista 20 min på VM matchen. England är en lika stor flopp i VM som Frankrike, Tyskland och Spanien. Men vad är värst? Sve är ju inte ens med och det är kanske är lika bra det, eller?

Nåja, jag har packat väskan klar. dock hade jag ett litet problem. Först en resväska, sedan måste jag ju ha en handbag och sedan lär jag ju ha datorväskan. Sedan kom jag på den briljanta idén att jag kunde använda Mary Kay väskan. Perfekt väska samtidigt som man gör lite smygreklam. Skit bra!

Samtidigt som jag ligger här och skriver så är min oro-mage-tillbaka. Jag ser verkligen fram emot Gäteborg sjuuukt mkt, men ska min nervösa mage få förstöra det? den har förstört tillräckligt mkt i mitt liv redan. Sånt som jag verkligen vill göra, men som jag inte klarar av för att jag blir så jävla nervös av mig och mår så jävla illa och känner mig svimfärdig. Fy fan!



För att på söndag kmr jag få se dessa skäningar LIVE!!!! :D HAPPYFACE för det..

4e inlägget??

Okey, antingen har jag inget liv eller så har jag bara tråkigt. Jag är nog lite av både och. Men här kmr det ytterliggare ett smart ordspråk, dock inte lika långt.

Tio bud för att må bra

1. Tänk positivt- Det blir lättare
2. Var rädd om dina nära och kära
3. Var öppen för det nya
4. Lär av dina misstag
5. Rör på dig varje dag
6. Gör saker inte svårare än de är
7. Lyssna på och uppmuntra människor omkring dig
8. Ge inte upp när det känns svårt
9. Hitta och utveckla det som du är bra på
10. Sätt upp mål och följ dina drömmar




Det här är det jag håller på med. :-D

dsc00208 (MMS)

Det här är det jag håller på med. :-D


Läs mkt NOGA! Precis allt :)

Din tunga kan vara din VÄRSTA fiende!
Dina ord, dina drömmar och dina tankar har makt att skapa förutsättningar
i ditt liv. Det du talar om, kan du åstadkomma.
Om du fortsätter att säga att Du inte kan står ut med ditt jobb,

kan du förlora ditt jobb.
Om du fortsätter att säga att Du inte kan stå ut med din kropp,

blir din kropp sjuk.
Om du fortsätter att säga att Du inte kan stå ut med din bil,

kan bilen bli stulen eller bara sluta fungera.


Om Du säger du är pank, gissa vad? Du kommer alltid att vara pank.
Om du fortsätter att säga att Du inte kan lita på en man eller på en kvinna,

kommer du alltid hitta någon i ditt liv att såra och som förråder dig.

Om du fortsätter att säga att Du inte kan hitta ett jobb,

kommer du att vara arbetslös.
Om du fortsätter att säga att Du inte kan hitta någon som älskar dig eller tror på dig,
så kommer dina tankar att locka fler upplevelser som bekräftar dina föreställningar.
Om du fortsätter tala om en skilsmässa eller bryta upp i ett förhållande,
så kanske det slutar med det.

Förvandla dina tankar och samtal kring att vara mer positiv och
fyllda med tro, hopp, kärlek och handling.
Var inte rädd för att tro att du kan ha vad du vill och förtjänar.
Titta på dina tankar, de blir ord.
Titta på dina ord, de blir åtgärder.
Titta på dina handlingar, de blir vanor.
Titta på dina vanor, de blir karaktär.
Titta på din karaktär, för det blir ditt öde!

Så fort du nöjer Dig med mindre än du förtjänar,

får du ännu mindre än du nöjer dig med.

"I sökandet efter mig, upptäckte jag
sanning. I sökandet efter sanningen, upptäckte jag kärlek. I sökandet efter kärlek, upptäckte jag min egen personliga tro .

Och i min egen tro har jag funnit allt "


Godmorgon!

Förutom att det har vart helgjobb i helgen så har det även varit match mot Vaksala. en mkt spännande match, men vi hade tur nog att vinna med 3-2 tycker jag. För ett tag såg det lite illa ut, men vi vann. Det är som Mats säger. På bortamatcherna gäller det bara att vinna! Och det gjorde vi ju. :)

Jag var ytterliggare på utbilning igår och det var väldigt intressant. Hur man ska hantera olika personligheter, hur man ska gå till väga. Älsk kom sedan på kvällen.

Idag ska det bli lite leka med Lelle, eftersom både hon och jag "glömde" bort att vi skulle ha filmmys på söndagen efter matchen. hehe

Synd att det är så tråkigt väder bara, men mormor har kommit hit och hon ska baka. det är ju alltid trevligt. :)

Nä, nu blire frulle och sedan ska jag städa rummet innan jag leker med Lelle. :)






1 år med bästa, full fart

Jag hinner inte med här längre. Tränat och vart på kurs i Gävle. Igår var det hem till fam Ohlström för grillning. Mkt gott och mätt blev man!

Åkte hem vid 8 och kollade på fotboll och sedan gick vi och la oss efter det. Jag somnade ganska direkt. Sov as dåligt inatt och gjorde det natten innan med. Suck. Hoppas jag kan sova någelunda bra inatt iaf.

Idag har det vart jobb. Lugnt till en början, sedan blev det full fart såklart när jag skulle vara andra kassa. Suck. Men men. efter det åkte Lelle och jag iväg till Ottars för att kolla på herrarna. Kallt, blåst och regn. Inte sådär super bra väder att glo på fotboll, men det var jävligt spännande! Synd att dom förlorade på övertid. :/ Missade en straff också..

Efter det blev det mat och sedan var jag så jävla trött att jag tog en powernap och det behövde jag. Sedan har Johan och jag spenderat kvällen hemma hos Kim aka Peter Magnusson. förklaringen är att Kim påminner om honom när han är full. hihi

Johan är kvar där och här ligger jag ensam kvar i en jätte stor säng, utan Johan på vår 1 års dag. men vet ni, jag är iaf lycklig och han har kul. det är han värd. Detta var iaf 1 av många år. Min sötis




Ny dag och nya möjligheter

Ligger fortfarande i sängen. Skönt som satan! Somnade iaf tidigt igår. Var tlött.

Dagens planer är nog inte så mkt. Kanske st'da rummet? För det är hög tid. Annars så ska jag till Gävle ikv på kurs om Mary-Kay. Ska bli väldigt spännande!

Jag får inte skriva så mkt om Mary-Kay, med risk för att det kan bli reklam. Men kan bara nämna att jag är en ny hudvårdskonsult för att inte säga för mkt. Har ni några frågor så äre bara att fråga. :)

Jag laddade upp bilderna igår som plötsligt försvann på Annas student. :)

Nä, nu blire frulle.



Så fin så :)

Jag ryser!!





Wiiieho

ÄNTLIGEN! Funkar mitt internet på min dator igen. Efter säkert mer än 4 mån så är det fixat. Ibland önskar man att man inte vore en datahacker. Nu blev det ju bra ändå. :)

Igår var det studenten. Amanda W och Anna H + en massa flera tog studenten. Johan drog ju till Gbg med Tompa och Erik. Så jag var hemma hos Johans kusin Anna och firade där. Efter det blev det hem till Fredde där det tillslut slutade med jag var den enda tjejen. Från början var det Lisa, Hägglund, Elin, Anna och jag som var tjejerna sedan drog dom tidigare ner till Läbygården och kvar blev jag med Hampus & Fredde tills Luban och Robba kom dit.

Efter många om och men så kom Anna och Lelle och mötte upp och seggosar. Hehe det var helt ok i Läby, men ändå inte. Hade bäst hos Anna och Fredde. Eller bäst, roligast. :)

Idag äre träning först som står på menyn. Kl 13 i Ottars. Efter den åker Osten och jag hem till Johans lgh och sedan vid 19 åker vi till Anna för lagsammanhang typ. Efter det blire 60-tals kvällen. Dock en väldigt lugn kväll för mig. Känner inte suget direkt om man säger så.. :p

Bilder kmr kanske imorn. :)


Fort som tusan.

Nu får jag blogga fort som tusan. Kom nyss hem efter ett stads besök med Linnéa. Nu väntas träning, men jag vill iaf ha denna i strl 36! Fanns ingenstans buhu :(





 

 

 


En helt vanlig ons, eller?

Idag har jag vart i Skutskär fram- och tillbaka.Vart hemma hos Ann-Louise som är min "coach". Jag är nämligen numera hudvårdskonsult för Mary-Kay. :)
Annars har jag fikat sen jag kom hem och läst lite mer om Mary-Kay. Mkt spännande!
I mån var jag hos naprapaten och fixade till lite. Nice! Dock var jag lite mer öm än sist och blev ingen träning. Klippte gräset gjorde jag, men det gjorde också lite ont men det gick bra.
Igår var Johan till naprapaten och det slutade med en mjukglass och sedan for vi hemåt. Medans Johan var på träning passade jag på att möblera om i rummet, och ta bort skrivbordet. Nog för att jag har ett litet rum, men det som jag hade tänkt från början gick inte för det skulle bli smalt här och där. Så jag fick tänka om där. Men det blir nog bra.
Ikv blire träning. Jag och myggen. Hejja!
shit vad jag borde göra om min bloggdesign.. Någon som känner sig manad?? :)

RSS 2.0