Levande zombie

Så känner jag mig nu.. Liite trött då. Nu kom mamma hem och här ska banne mig fika. Dricka kaffe och äta kakor. Vrf glömmer jag jämt att köpa pepperkakor när jag har jobbat, men kmr ihåg saffransnäckorna?

NU äntligen efter 4 dagars intensivt jobbande är jag nu ledig..

Fortsätter skriva mer sen, för nu upptäckte mamma att det var fika och jag hör henne i köket med "mmm, vad mysigt/mumsigt". Plikten kallar ;)




Sådärja. Nu har jag fikat, ute & gått, lyssnat på musik samt strykit mina kläder. Skänt att det är klart! Nu ska jag se över mina kläder för att sedan veta vad jag ska ta med mig till Johan. Återstår att se.. Han är förövrigt på väg hit.

Jag vet inte alls vad som händer ikväll. Om vi går upp till Tompen för att säga hej då eller ngt..

Nä, men det här har jag inte tid med! Nu lär jag sticka in i duschen för Johan är nog här om 30 min.

Saknar Ynk, men om 2v är hon hemma :D



:*)


från pigg till död

Ja, jag har inte så mkt nytt att berätta vad jag gör om dagarna för det är typ lite samma sak.

Idag jobbade jag iaf 7-13. Lagomt och en bra tid.. Hann med det jag skulle utan att känna mig stressad..

Men det jobbiga var att en nagel gick av för mig idag.. not good! Måste ringa Ronja så får hon styra upp en tid åt mig hos Linnéa. :)

Annars så vaknade jag flera gånger i natt. Trodde jag skulle vara jätte trött när jag gick upp, men inte fet. dset har kommit nu mot eftermiddagen märker jag. sjuukt trött så tänkte ta en liten taktik vila innan träningen, för träna har jag lovat att jag ska göra. Då lär jag hålla det löftet också. Palla med människor som inte håller det dom lovar.. morr på dom..

nej, men nu så förövrigt så sover jag sj i natt som jag inte har gjort på evigheter... Johan ska ut med jobbet på roligheter.

Imorn väntas jobb 7-15 sedan duscha, fixa i ordning sig för att sedan bege sig mot Örsundsbro till faster som blir 40 bast.



tror ni inte att jag fick göra en sån här på jobbet idag då??? morr

Tisdag

vart i Venel som sagt. Inte gjort så mkt. Mysit med Johan, kollat på Zlatan, ätit, badat ja massor :)

Ikv jobbar Johan, så Julia ringde mig och sa att jag skulle komma dit i kväll så då gör jag det :) det blir tjejsnack, massa prat och filmmys :D det behöver vi och det gillas skarpt! Var så jävla längesen hon och jag hittade på ngt..


Söndag, mysdag

Söndagar är mysdagar, eller träningsdagar eller jobbdag.. men framförallt mys.

Idag har jag hunnit med följade: vaknat, kollat på film, hälsat på Tompas & Ynks katt Zlatan.. Skit söt! Ätit smörgåstårta och kommit hem hit..

Johan är på träning. Så jag väntar på att han ska bli klar så vi kan dra vidare mot Patrik & Carola för mat. Jag är hungrig! Sedan ska vi åka hem till mig igen. Vi gillar och åka bil haha

Nästa v börjar mitt nya liv.. :)

Johan<3



YNK snart är du hemma :D


Lördag kväll..

Oj, 2 inlägg på en och samma dag? Bra jobbat Carro!

Sitter här nu, återigen nyduschad.. Jag åkte aldrig till ICA, det fick mamma ta & göra själv. Jag har däremot bytt däck! Fy fan i helvete vad tungt och jobbigt det var! Pappa fick sig ett gott skratt där jag spottade och fräste inne i garaget-.. haha MEN nu vet jag hur man gör, eller ja men typ..

Vax on- vax off. Det har jag också lärt mig. & så fin min bil blev. Sedan har jag dammsugit min bil, farmors bil & Johans bil när jag ändå var i farten. Det gick bra, men har skapligt ont i ryggen.. ajajaj Carro 19år yeah!

Jag har iaf sjuuukt tråkigt.. Har kollat på IDOL, Sthlm- Arlanda och jag höll på att somna.. Jag diggar iaf Kennet, "flygvärdinnan". Han verkar så himla go, glad och positiv till allt! För att inte nämna rolig också :D Min typ av humor..

Annars då? Nej, jag vet inte vad jag ska göra nu i ca 2h innan Johan slutar..

en sak som jag vet- Jag mår illa (igen) Heja mina må-illa-attacker Ni är så hjärtligt välkomna! bring it on typ..

nej, men tjarå eller nå..



Klockren!



Natalie Svensson- Time to come back hun <3


Herregud vad tiden går!

Inte nog med att jag är dålig på att uppdatera mig, utan jag har snart haft körkort i 2v. Det känns ju lite galet sådär..

Men iaf. Vad har man hunnit med dessa dagar då? Jag har hunnit duschat ett x antal ggr (för det lär man ju göra någon gång så vrf inte ofta?), glott på tv/film, sovit till halv 1, ute & gått, kört bil, vart i Gränby & köpt skor & tofflor, ätit hos farmor, vart hos svärpäronen, gjort smörgåstårta, spelat spel och faktiskt vunnit (!) det som däremot inte gjorde, men som jag skulle ha gjort var att tr'na ig¨r.. jväla bajs! MEN det får helt enkelt bli en annan dag :) Närmare bestämt en söndag, imorn.

Idag så fyller Patrik år. Jag vågar inte skriva hur mkt han fyller, då kanske man inte är så välkommen dit igen ;) hehe

Johan & jag sov alldeles för lite timmar i natt känner jag. Kanske 4-5h. Ja, man behöver väldigt många fler! Skjutsade honom till Läby där han tog bussen mot jobbet. Jag körde vidare hem. Lyssnade på P3 som diskuterade hur man skulle göra om man hade en spindel i sitt sovrum. döda eller slänga ut den? Och om man slänger ut den- överlever den då? Haha va fan, har spindelfan gjort intrång i mitthem så får den faktiskt stå sitt kass känner jag, men det är jag det..

Nu har man käkat frulle och ska bege sig ut till garaget. haha ja ni läste rätt GARAGET!! Jag?? Jag ska dammsuga bilen, torka fönster & byta däck ;) det ni!

Jag uppdaterar så fort jag har tillgång till dator igen.. Man kan inte göra det hos Johan (än...) och när jag väl är hemma hämtar jag kläder å drar sen igen typ. så äre..

21 DAGAR YNK!!!! :D


bilen


Tå(r)ta

Virrig.nu

haha Milla har typ klagat på mig hela dagen idag (tis) att jag är trög å fattar inget typ. Hon har fan rätt! Skriver måndag som rubrik när det är tis?? Shit! eller när jag köpte ett paraply när vi var i stan och frågar: ska jag ta upp paraplyt? Milla ba: nä men vrf då? det regnar ju. hehe

Jag skyller på Vendel luften :p

Nu ligger man här, återigen i sängen. Med magont. Jätte jobbigt & jätte synd om mig. Ingen Johan som ligger bredvid heller. Han jobbar till 16 imorn..

Dagens planer för onsdag är att Rooney kmr hit vid 10. Likaså Hägglund & Elin. Rooney skjutsar jag till skolan sedan åker vi andra vidare mot Karlholm och hämtar upp Mia. Sedan vidare till Älvkarleby och hälsar på Natalie<3 2 mån redan :'(

Efter Nats besök beroende på vad kl visar, hämtar jag Rooney i Tierp, åker vidare till Bjk för att få naglarna fixade :D. Efter det blir det bio med Johan, Amanda & Victor. Vi ska kolla på Paranormal Activity (stavningen på den någon) orkade faktiskt inte kolla upp det så jag chansar. Om filmen ens heter så, men den verkar jävligt bra iaf!

Under min säng ligger nu en Isak och grymtar, undrar vad han jagar nu?

Efter bion sover jag nog kvar i Husby. det var typ ONSDAGENS planer det..







Rooney makarooney :)



Måndag

måndag idag. Isak var jobbig i natt. Han skällde för minsta lilla ljud. haha Men hey, det fixa sig. Johan & jag sov länge.. Till 10.20 typ. Inte så okey! Missade Smallville.. :/

Blev en promenad i Vendel, sedan hemfärd vid 1 & vid 2 tog Johan, jag & Milla tåget in till stan. Milla var in till arb.förm och det gick fan snabbt ändå sedan blev det Max. Sedan drog älskling till jobbet efter det =(

Milla & jag fortsatte att gå på stan en stund till. Åkte med 17.19 tåget. Nu har man sett lite på Floor Filler och nu sitter man här och drygar..

Köpte Våghals 2 idag föresten. Det är jävligt roligt spel!!

Nä nu äre dags att avrunda här..


Helgens bravader

Fre: Niklas, Olli & Sebba kom hit sent på kvällen. Jag var hemma och inte gjorde så mkt. Jag hade ju haft jätte ont i magen natten innan och insåg att det inte gick att jobba. Magen blev lite bättre under dagen, men jag drog med mig Julia & hämtade mitt körkort smo blev allt annat än bra. Sedan for jag hem och bara låg & kollade på tv & satt vid datorn.

Lör: Jobb 7-15. Drygt! Massa ont i nacken. Men det gick bra gjorde det.. Kommer hem, duschar och fixar mig sedan kmr Johan & vi möter upp Julia & Robin vid stationen. Får även ett samtal av ett nr jag inte visste vem det var. Svarar och det visar sig att det är Uffe Wennberg. Rex dam skulle spela match mot Gusk på söndagen och han undrade om jag ville vara med. Självklart vill ejag det, men återigen så måste jobbet hindra mig från ngt som jag tycker är roligt. Jävla skit! Hoppas man kan få vara med en annan gång bara.. Vi tar tåget mot Uppsala för att gå till Bowlaget. Det var jävligt kul tycker jag! Jag ledde iaf 1a omgången :p Sen kväll. Vi kom väl hem ca 23.45 och jag slocknade ganska så på engång tror jag.

Sön: Jobb återigen. Vi var 2 man kortare idag,men det gick helt ok ändå. Förutom att allt pajade! Det gnisslar om bandet i kassa 1, charkkylen blev varm så fick flytta allting som fanns därinne till andra kylar, frys som skulle frostas av och gud vet vad allt! Blev en lugn kväll. Johan kom efter sin träning och vi gjrode inte så mkt. Jag somnade för var så sjukt jävla trött! Sov kanske 20 min och det var behövligt.. Sedan åkte Niklas och co hem tillbaka till Sundborn. Johan och jag gick väl och la oss ganska så direkt efter det.. Somna väl strax innan tolvslaget..

mån: Vaknar vid 10.20 kanske. Behövligt! Hade lite sömn att ta igen! Har inte gjort så mkt förutom datorn och tv:n. Nice! Nu äre fika för nu kom mamma hem..  men ikv så ska jag och Isak sova hos Johan :D



Whtf??!

Inte mänskligt!!!


Dagen fortsätter..

Ja, än så länge (peppar peppar ta i trä) har det inte hänt så mkt för mig utom magvärken som börjar släppa. Ska försöka ta & äta lite mat nu..

Idag är en speciell dag för idag klarade MIA WESTIN körkortet!! :D Grattis Nu kan jag vara ännu mera stolt över dig snuttan <3

Blir en lugn kväll.. Morbror & kusiner kmr på besök. roligt roligt såklart äre jobb som gäller för mig denna helg.. :/

Okej, jag tar tillbaka om att magen blivit bra, den blev sämre nu så klart!



Jag hade typ endast denna bild på dig Mia, annars äre bara matbilder xD <3

Fredagen den 13e

Okey, min fredag den 13e började som sagt i natt. & den håller i sig. Jävla mage jag har! Någon som vill byta? Ofta problem med den ju.. gah!

Skulle jobbat idag, men det sket sig ju.. Skjutsade farmor till tåget, och insåg att det inte skulle gå att jobba. Så det blev till att ringa till H&M och säga som det var. Jävla skit! Jag som trivs där som fisken i vattnet!  Hoppas på fler gånger då bara. Jag då smartot själv lämnade mina stövlar där eftersom jag skulle dit idag, så lär hämta de på måndag eller ngt..

Vågar man göra ngt annat idag än att vara inomhus? Det tror jag inte.. Ligger i sängen nu igen. Där kan jag ligga ett tag till.

Just ja! Haha Isak blev duschad igår å det är så jävla roligt å se honom blöt! kolla bilden så ser ni vad jag menar haha









Sådär ja, FÄRDIG! :)


Natt

Kl är lite efter 1 fredagen den 13e. Själv ligger jag i sängen och har så ont i magen och benen att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Ligger och vrider mig i mina plågor. Faktiskt väldigt synd om mig! Legat och haft ont i ca 5h. Tagit ipren och hoppas det hjälper. Fan vad hjälplös man blir när det gäller magont. Jag har iaf sjukt ont!! Välkommen fredagen den 13e!

På tåget

Jag är iaf på väg hem nu. Sitter på tåget återigen, men den här gången har jag ont i axlar, rygg och ben. Härligt att vara "ung". Dagens eller kvällens planer blir att ta det jävligt lugnt. Är sjukt trött! Sen natt och tidig morgon plus jobb är ingen bra kombination. Nämnde jag att jag är hungrig till råga på allt, så är jag det iaf. Längtar tills man är hemma i värmen mätt och belåten. Snart så. Nu är vi i vattholma. Sedan skyttorp och sen örbyhus. Men innan man kliver innanför dörren hemma ska man uppleva kylan ute och mörkret. Glömde mitt framlyse hemma så det kmr gå väldigt snabbt att ta sig hemåt. Det kan jag lova! Nej, ju mer man skrids desto mer hungrig inser jag att jag faktiskt är. Jo, innan jag avslutar. Idag har jag ätit årets första lussekatt. Det var gott vill jag lova! Nej, Hungrig var det ja, maaaat!!!

Tåg, trött, illamående, jobb

Man är allt annat än pigg idag. Sov som en gris gjorde jag i natt! Trött som ett as steg jag kurs mot duschen. Stod där länge. Varmt och skönt. :) nu sitter jag på tåget. Mina må-illa-attacker trodde jag hade slutat efter jag slutade skolan. Men inte det! Kul? Nej, bara drygt och jävligt. Vad kan jag göra åt saken? Ja, men typ ingenting! Det är mkt folk på tåget också. Hon som sitter bredvid mig stinker rök och gör inte saken bättre. Ge mig frisk luft att andas in! Just ja! Nu har även jag fått sett vildsvin. Hehe tur att jag inte körde! Nu har vi passerat vattholma. Nu vill jag vara framme!!

Befrielse!

Jävlar vilken befrielse det är med att ha körkort! Slippa tänka på busstider som ska passa, eller kolla så att päronen kan skjutsa mig hit & hämta mig dit. Nu klarar jag mig sj! Eller tja, jag har en egen bil men jag är så snäll och lånar ut den till pappa eftersom han i sin tur inte får hem sin bil förns i början av dec, så då får jag vänta på mamma har slutat vid halv 2 å då har jag bil en stund :)

Idag har jag hämtat Rooney, skjutsat hem Johan eftersom han skulle jobba, åkte sedan vidare till bageriet i Österby och sedan hem till farmor med fika. Hon blev suprisad! Hon visste inget! hehe Sedan for vi vidare mot Rooneys place! Har suttit där & degat framför tv:n.

Nu äre dags att köra återigen. Till ica denna gång. Milla skulle handla ngt. Hon ska göra räksmörgås.

Nu kör vi igen!




För jag är så jävla bra!!

Skam den som ger sig. Nu skiter jag det här med böcker och allt som har med körkort att göra, för nu har jag fått mitt efterlängtade körkort!!! :D ÄNTLIGEN!!

Så nu lär ju jag bli utnyttjad som fan: Carro, åk till affärn. Carro skjutsa mig till station eller nu vad det kan tänkas vara :p

Jag var sjuukt jävla nervös å mitt hjärta gick i 180 minst! men nu så

HAPPYFACE!!!




Söndag

Min söndag började sådär. Hade drömt massor om Natalie i natt. Allt var en dröm, i själva drömmen. My angel <3

Sedan vaknade jag strax innan 10 och besätmde mig för att gå upp medans Johan låg kvar ett bra tag till. för att nämna 30 min.

Jag såg när Ynk & Tompa drog iväg. Tråkigt, men hon är snart hemma för gott!

Vid 12-tiden åkte jag med Uffe & Amanda ner till träningen. Jävligt nervös var jag! Det gick väl helt okey I guess. Jag får så höga krav på mig själv så jag tycker det alltid går dåligt. men men haha jag fick spela forward xD nu jävlar alltså! :p

Idag är det farsdag. Pappa har tyvärr inte fått ngt ännu, men den som väntar på ngt gott... ;)

Annars idag då? jag vet inte vad jag ska göra. Hoppa in i duschen, men min axel mår jääävligt dåligt! ajajaj! Jävla jobb..




Finaste!


Bra människor <3 :)

Sen vill jag säga tack till Amanda och Linnéa som tog hand om mig idag :)

Många tankar

Det är sjukt vad mkt man tänker på saker och ting.

Idag har Isak & mamma kommit och hälsat på ute i Vendel. Jag var ensam och ville ha lite sällskap så Isak fick åka bil och andas lite Vendelluft. haha

Vart hemma sen 14-tiden typ. Inte jgort så mkt. kollat på Oskyldigt dömd, där vår/min morbror Niklas barndoms kompis var med i. Aksel Morisse. (han som spelade brorsan till hon som blev mördad), andra avanyn, sthlm-arlanda och riverside. Det är typ det jag har gjort idag.

Jag har kommit fram till att Spotify är fan inte så jävla dumt ändå. :) Credd till honom/henne som kom på det :D

Imorn äre träning..



Itchy Daze- monster (Y)




Aksel Morisse (ja, han är säkert seriöst här till 80%) :p



Andra Aveneyn

Fredag

Idag då? Vart i Gävle med mamma. Mamma köpte hundmat & div saker till Isak. Jävla hund att vara bortskämd!

Kom hem för ca 15 min sen. ska hoppa in i duschen för att sedan bege mig till Husby återigen. Jag är sjuukt jävla trött! & irriterad dårå..  men sånt som händer emellanåt.

ja, vad annars då? typ inte så mkt mer. provträna för Rex på söndag. Lite nervigt å så, men antar att det ska vara så. fick samtal av Uffe i mån tror jag det var haha får se hur det blir..

"I'm driving one of your cars"

Full fart

Ja, alltså såhär dårå. I tis jobbade jag på H&M. 12-22. Det var inventering. Det gick väldigt snabbt och bra för vi var många. Äntligen fick jag träffa Jenny & massa annat folk. :) Sedan så kom jag hem vid 23 tiden & Johan kom hit då. Slängde i sig lite kvällsfika och dags för att sova för dagen efter var det dags för jobb igen 9-17. Det var väldigt lugnt och jag stod på lagret och packade upp varorna. Det var nice! Johan skjutsade mig till jobbet också. Äntligen har han lämnat in sin telefon! Bra gjort där hjärtat :)

Sov hemma hos Johan i natt. Vaknade prick 10! Jävlar vad bra vi är! Jag fick lite småpanik över att JAG vaknade så "sent". Jag som v. innan hade kämpat mig upp vid 9-tiden. Men nåja, Johan hade ju noll panik som vanligt. hehe

Vi åt frulle å sedan var det dags för mannan i lgh att åka att jobba. Så jag stannade kvar i lgh i ca 1h och sedan for jag med med bussen som jag måste påpeka var hela 10 MIN försenad. Det var faktiskt jävligt kallt för mig att stå där! 

Hem kom jag, och nu sitter jag här. Jag har städat rummet lite och lagt in mina kläder i garderoben. Inlåsta och i tryckt förvar.. 

Nu lär jag ut med Fis, sedan ska jag klippa mig vid 16-tiden och sedan hem packa ner en massa kläder, sen åka och handla och  sedan beger jag mig hem till Johan.



Nåja, bättre lycka nästa gång..

När man har jobbat och ska upp tidigt dagen efter blir man sjuuukt trött..

Åkte till Johan igår vid 16-17 tiden. Kollade på fotboll, åkte till Johans farmor & farfar. Fikade lite smått där, fortsatte med fikandet hemma hos Patrik & Carola. Kladdkaka & glass. mums! Men nu får det faktiskt vara slutätit med onyttigheter! Iom att jag inte tränar nu så mkt, så är det obra.. Dumt att riskera ngt..

Åkte sedan hem till Johan vid 21-tiden. Kollade på Djävulen bär Prada. & jag höll (som vanligt) på att somna i Johans soffa. Sånt som händer när jag har jobbat helg. Blir så sjuukt trött! Vi sov i vardagsrummet och jag slocknade precis vid 23.30 tror jag. Vaknade idag dock kl 7 av att Tompa åkte till jobbet och sen dess kunde jag inte somna om. Skulle upp kl 8 ändå så.

Så jag låg kvar och små slumrade lite.. Sedan 1h senare typ ringde alarmet på telefonen och det var dags att slå på tv:n. Det blev vakna med the voice.

Johan var vaken med. Gick till bussen strax innan halv 9. Jävlar vad det blåste ute i Vendel idag! Kallt var det också..

Kom hem vid 9. Käkade frulle så gott det gick.. Sedan drog pappa och jag till Gävle. Jag hade sagt till fam Ohlström att pappa och jag skulle kolla på bil i Västerås, men jag är så sjuuukt jävla dålig på att ljuga! Haha  Så Johan fattade ju att jag skulle köra upp idag, men han sa inget :) tom carola blev lite fundersam haha

Som ni fattar när ni läser detta när jag skriver att jag gick upp 8 för att åka till Gävle betyder en sak- ja, jag körde upp! Allt gick jätte bra- tills en bil kmr från höger och det är högerregeln. Jag har jätte låg fart- MEN jag skulle ha stannat och lämnat företräde vilket jag inte gjorde! Jävla bajs! Såklart att det skulle komma en bil just då vid den tiden jag skulle köra upp! 

Annars var uppkörningsläraren jättebra, en äldre farbror på 40+ vid namn Gunnar. Honom vill jag ha igen! :D 

Hoppas mitt resultat har kommit it så jag kan boka om!! Nu jävlar är jag pepp och jag vet hur det går till på en uppkörning. Lite det jag också ville veta :) & nu vet jag det! 

Håll tummarna för att det INTE hinner bli snö innan jag kör upp igen..  






Tänka sig att JAG kan köra bil ändå (kanske dock inte felfritt), lite overkligt sådär haha





RSS 2.0