Julklappar

Nu ska vi se om jag kmr ihåg vad jag fick för ngt..

rosa tröja
högtalare till datorn
rosa ring
rosa vantar
rosa hårband
rosa plånbok
rosa smörknivar
rosa osthyvel
rosa kaffemått
rosa skärbrädor
rosa dl mått
kokbok
sängkläder (lila) :p
mob smycke
DKNY parfymen (As bra eftersom min andra är slut)

Det är suuper nice och jag är jätte glad och jätte nöjd :D






Julafton

Idag är det julafton. Jag blir osm ett litet barn igen. När jag väl ser julklapparna ligga där under granen blir jag så sjukt nyfiken! Men det var lugnt så länge jag slapp se paketen men nu går det ju inte att undgå..

Älskling ska jobba stackarn. Kl 20 börjar han men äntå.

Önskar er alla en riktig God Jul

Här hemma är det iaf full fart :)

Julkänsla= Zero

Jag har noll julkänsla. Kanske om man tar sig en skinkmacka? Nåja ska äta lite mat hos svärmor ikväll iaf. Hoppas på att kunna äta ngt då iaf.

Nu är det inte att jag får ont i magen, utan nu mår jag illa. MEN grejen är den att jag har alltid haft mina må-illa-attacker. Det har varit till och från sedan jag vart liten, men på senare år har det blivit bättre men nu är det tillbaks igen. Känns lite surt sådär..

MEn det ska inte få stoppa mig I Hope..

Om jag inte hinner skriva imorn eller om jag inte hinner säga till alla så God Jul :)


Tisdag

En underbar dag. Jag & Johan vaknar upp typ 10.30 och låg och drog oss säkert en halvtimme till. Jag var inte ens hungrig så det var mysigt.

KOllade på tv till 1 sedan for vi vidare mot Örbyhus. Vi satte oss vid datorn, fikade och drog sen till tåget som gick 15.15 från Ö-hus.

Johan promenade vidare mot sitt jobb och jag väntade på Bella i typ 40 min. Jag köpte julklappar åt pappa & morbror Niklas och nu är jag äntligen klar!

Fikade med Bella och myste och nu sitter man här hemma. Trött, men ändå helt ok. Jag har iaf inte ont i magen idag det tycker jag är nice!

Niklas, Olli & Sebba är påväg hit nu. Mamma & pappa handlar och jag väntar på mat för efter 2 dagar utan riktig mat (inte vart hungrig eller inte kunnat äta pga magvärk) ska det bli gott att sätta tänderna i ngt.

Rummet är städat och allt känns bra. Jag är glad, lycklig och allt känns jätte bra :)

Jag vill ha en vitjulgran med rosadekorationer!!! :)



Måndag

Det blev en sen natt. Eller Johan & jag låg och kollade på Eva & Adam. Vi fick lite Eva & Adam nostalgi och ska kolla på "8 avsnitt på en och samma film". Haha så kl blev väl lite efter 1 ngt och Johan upp kl 6. Stackarn.

Då vare bara dags för mig att stänga fönstret och byta till "tjocktäcket". Då drog liksom min värmekälla iväg när Johan åker..  Jag sov vidare och gick upp 25 min senare än vad det var tänkt. Ups. Jag är fan jätte trött!

Åkte till frissan i Tobo. Klippte mig och blev nöjd och fick kort hår med mer frisyr. Me like. När jag satt där blev jag illamående och fick ont i magen, kallsvettig och yr. skam den som ger sig så klarade jag mig denna gången med och  for senare vidare mot mammas jobb och kollade vart jag tog mina första steg någonstans. Coolt!
Efter ca 30-40min där for jag vidare hemåt.

Lägger mig på soffan med vetekudden på magen återigen har jag ont i magen, men jag vet inte vad det beror på. Mamma & Milla hade också haft ont i magen under helgen. Så hoppas det blir bra snart. Är varken hungrig eller sugen på ngt alls.

Nu ligger jag i sängen med vetekudden på magen och är jätte trött.

Föresten, jag KÖRDE för första gången idag sen det blev mkt snö. Det gick bra, men är ändå lite läskigt..




Helgen över

Ja, men dålig update igen då. flåt.

Jag har som ni har märkt vart i Husby utan internet.

I fredags var jag & Johan ute och gick till hans farmor & farfar. Sammanlagt gick vi 9km den dagen. Bra gjort av oss! Denna dag var det då farfar skulle ha blivit 66 år så Johan, farmor, pappa och jag åkte till Dannemora kyrka och tände ljus och grattade honom där. Vidare hem mot mig, hämta mera kläder, handla och skjutsa pappa & farmor till tåget. De skulle flyga ner till Malmö för att hämta pappas bil som han har köpt.

Johan och jag for vidare mot Mackan. Var meningen att vi skulle åka pulka men det var så jävla kallt och det hann bli mörkt så vi drog dit och drack ist. Eller Johan gjorde, jag drack endast en cider. Emma kom och hälsade på också:) Vi spelade spel och hade det trevligt. Det var jag, Johan. Gunnarsson, Erik & Mackan Emma kom senare efetr spelet.

På lördagen fick jag uppleva lite Ohlström/Hägglund tradtioner. Vi var ut i skogen med traktor och vagn för grillning och hämtning av julgran. Förutom att det var kallt om tårna var det väldigt mysigt!

Johan drog för att jobba vid 3 och Patrik följde med. Jag & Carola blev kvar hos Putte & Kina. Värme nice! Efter några timmar inomhus var det dags att gå ut igen, men den här gången var det inte lika kallt. Kursen var mot Ottars för att kolla på raketer. Det var väldigt skönt ute, men jävligt mörkt! Kinas fråga blev: Ska vi gå skogen eller vägen? - Ida och jag ssvarade snabbt: vägen! Det tyckte Kina var roligt för hon hann aldrig säga klart meningen förns hon fick svar. haha Som många vet är jag jävligt mörkrädd och innan vi var framme i Ottars skulle vi gina genom en stig via spåret. Och fan vad äckligt det var, men tur att Drutten och Ludde var med. :) Dem andra hade såklart roligt åt mig. höhö

Vi gick vidare kurs mot husby för att hämta bullar och mina rosa underbara fina tofflor, sedan vidare ner mot Väster-Ekeby. Det blev tv-kollande och bakning av pepparkakor. Ida och jag började baka sedan skulle Hägglundfamiljen hem så där satt jag med svärmor och bakade. Så trevligt och mysigt så.

Johan stackarn fick jobba över eller kom hem senare än tänkt. Han var på konsert i Vendelskyrka med jobbet, men taxin hem kom aldrig och då hade det blivit någon miss så taxin åkte ifrån Uppsala 21 så den var ju framme 22.

Johan var väl hemma hos Patrik & carola efter 00 ngt. Johan & jag som skulle mysa med glögg och så hos Ynk & Tompa, men det sket sig för dem tyckte det blev försent, vilket det också blev. Jag fick iaf min efterlängtade dusch.

Idag vaknade vi vid 10. Gick upp typ halv. Myspysigt var det och ligga kvar. Det var träning idag men jag håller nog på och blir sjuk. Enligt Johan iaf. "Är man kallsvettig och yr brukar man ha feber" okey. Men älskling, jag hade iaf ingen feber.. :) Hemma hos Patrik & Carola var det fika för Hampus "lillen" fyller imorn och tjuvstartades lite med fika idag. Jag gick iväg en stund, och Johan kmr efter och frågar var det är.

Kallsvettig, yr och ont i magen. :s Johan trodde ett tag att jag skulle svimma där, och det kändes som att jag skulle göra det med. (Jag vet Carola vad du tänker, jag lovar)

Nu ligger jag nedbäddad i sängen och Johan är på träning.

Jag är iaf väldigt tacksam över de människor jag får lära känna genom åren Underbara och omtänksamma människor. Kärlek till er!

Stor kärlek till Johan för han är den han är! <3





Back on track

Idag är en ny dag. En fin solig vinterdag. Jag vaknade först vid 8.30 och var relativt pigg, men tänkt jag ligger och drar mig lite. Små slumrar lite. Fis kmr in. Mamma??? Hmm (antar att det är hon eftersom jag stände min dörr till 100%) så där låg jag och skedade med honom ett bra tag, eller han skedade med mig.. :p

Så upp kom jag strax efter halv 10. Nu äre smallville som gäller.

Efter det tänkte jag skita i våra bästa år för att ta  tag i mitt rum.. Sedan blire promenad till farmor som jag inte sett eller träffat på länge.

Johan kmr väl efter 16 någon gång. Det tycker jag om. Sedan kör vi vidare mot Vendel I guess..

That´s it for now. :)

Magkänsla, nervös mage

Jga sitter med gråten i halsgropen för att jag funderar och tänker så himla mkt. På allt! Jag är orolig konstant! Jag vet inte om det har att göra med allting som har hänt under år 2009 som har gått.

Jag tänker på allt som kan hända. Nu när det är snö och halt. Bilolycka av någon av mina nära och kära. Det är också bara en sån "grej" som man läser i tidningen om, men sällan någon man vet vem det är. Jag tänker på det hela tiden nu. "Tänk om..." Det är jätte jobbigt! Klumpen i magen växer och jag får allt oftare ont i magen. Är det pga allt tänkande?

Vad skulle jag göra om det hände ngt med Johan? Vad skulle jag göra om det hände ngt med mamma, pappa, syrran eller någon annan som står mig nära? Jag vet att man inte ska tänka i de här banorna, men likt förbannat så gör jag ju det! 

Jag är rädd. Jävligt rädd! Jag skulle ha kört Johan till bussen till Björklinge idag, men tanken slog mig att jag kmr fan köra av vägen. Jag vågade inte. Jag var rädd. Jag sa det till Johan att han kan ju faktiskt köra till Ö-hus och ta tåget därifrån, men han hade ju inget tågkort så det skulle bli dyrare än om han åkte ifrån Bjk. Jag svalde klumpen och tänkte, okey självklart. Jag ska försöka. När Johan sedan säger att vi ska åka blir jag as rädd på nytt och känner min tårkanal fyllas. Jag höll tillbaka. Sedan kramar han om mig, säger dem där magiska orden som jag ville höra: Vi åker till Örbyhus. Lycka!! Jag slapp köra också. Och tur var väl det. Mamma ringde och varnade över hur halt det var. Och det  var det. Vi kanade/ sladdade och jag spände mig och glömde bort att andas. Jag mådde illa och fick ont i magen. Var så jävla nerövs över vad som skulle kunna hända. Vi såg en lasbil som hade kanat av vägen vid Vendels skola-infarten.. KLUNK!

Jag vet att ju mer man tänker på det negativa så kmr det en dag tillslut att slå in, men vad ska jag göra? Det är så himla lätt att säga: tänk positivt. Jag har försökt och tycker det är svårt men jag jobbar på det.

Vintern har alltid varit ngt roligt, tills man fick körkort och inser vad snön kan göra med personer som man älskar.. :s


don't stop believing




















svårt

Ja, igår var det som en vanlig fredag typ. Gjorde inte så mkt förutom att säga hej då till Johan. tränade, kollade på idol. Bra att Erik vann!

Idag då? Skulle ha jobbat, men fick Sandra Jivander till att jobba ist för mig. Jätte snällt! :) Spelade luciacup idag i Diöshallen. De 2 första matcherna 0-0. 3e vann vi mot UIF 2-1 återigen var det Hägglundarna i farten. Är man man förvånad? Inte jag! =) Fick även ett samtal idag av Uffe att det blir även match imorn för tjejerna. Vilket jag inte ska vara med på. Imorn äre jobb som gäller.. Känner att de klarar sig utan mig ändå när man ändå fick spela 1 match av 3. det säger ju saken ganska så rejält. Jag är inte bitter, mest sur eller besviken. Men det får man vara. Jag önskar de all lycka till och jag håller självklart tummen!

Som sagt. Imorn vankas det jobb, sedan lucia kollande i Vendel kyrka. Emma är ju lucia och såklart vill man se det :D sedan kmr älskling hem igen. och det gillas skarpt!

Nej, måste det bli snö snart så det blir lite ljust. Man blir så deprimerad av allt det mörka..

Jag vet inte hur jag ska kunna förklara mina känslor i ord. Det är det som är så svårt, men det jag kan säga är att Natalie, du är så otroligt himla saknad!




Bloggtorka?

Ja, sånt som händer helt enkelt. Vad gör man om dagarna förutom samma saker?

vaknar. Kollar på smallville, våra bästa år, åker hem till mig eller till Johan. Ute & går med Fis ibland. lagar mat, handlar. det är typ det vi  gör. Tränar händer ibland eller så duschar man. Det är så ett liv utan fast jobb ser ut. Eller Johan har iofs men inte jag.. Det duger till året ut, sen så jävlar ska jag ta mig i kragen. för ni hör ju själva. Så här kan jag ju inte ha det..

Imorn är det fredag. Johan drar återigen firån mig för att åka med ett grabbgäng, fast denna gång är dem i Sverige. (ska jag vara glad över att dem inte har lämnat Sverige gränsen för lite supa??) Dem drar till Leksand för att "kolla" på hockey. Vet inte vad som ska bli roligast att kolla på hockey eller att få supa?? Eller att ha hockeyn som en bra ursäkt för att få dra iväg sådär?? haha nåja hoppas dem jävlarna får en helvetes bakisdag på söndagen (6)

Jag ska ev kolla/ spela Luciacup i Diös-hallen i stan.  Beror på om man blir uttagen eller ej. Men nr 14 är fan miiin!! :p

Jobba söndag blir det iaf.. Så får vi se hur en trätt min älskling är när han kmr inklampandes i dörren.. mohahah

Nej, det var väl det. just ja älskiling...


Du är en GRISPITT!!! :p




ny vecka, ny dag

Idag har jag vaknat upp efter en härlig god natt sömn hos Johan. Jag somnade i soffan till att börja med, och Johan den jäveln lurar mig att jag har sovit i 2h. sure! Vilket jag trodde på till en början, tills jag kollade på kl. Hade kanske sovit i 30min högst 45!

Åker och hämtar Milla & Emil vid stationen i Öhus. Fikar hemma, skjutsar Johan till jobbet.

Jag skulle städat idag, vilket jag inte har haft lust med. Träningsvärk som heter duga också.. Fast om man jämför sen förra gången så är detta ganska så lugnt :)

Vimmelbilderna ja.. haha








Ojojoj dålig update :O

Shit! Redan söndag och därmed andra advent också. Så min helg då? Jo, den har varit fullspäckad otroligt nog. Jag var ju trots allt ledig.

Fre/lör: Jag jobbade extra. 9-16. Sedan var det bestämt att jag skulle träna på kvällen, men jag somnade (såklart) i soffan så därmed ingen träning. Gick in i duschen och fixade i ordning mig. Sedan abr det iväg för att hämta Julia och vi drar hem till Emma. Sedan så efter IDOL tittande, våghals och massa fnitter och snack kmr JOhan och hämtar oss, kör oss vidare till Björklinge där vi tar bussen mot stan. Vi började med att ta en cider på O´learys. Sedan vidare mot Kalas där vi slapp betala inträde. Det var bra! Mkt skoj var det där. Vi träffade olika personer sen tidigare och även nya. Mkt skoj var det! Det blev en sen kväll/natt. vi kom hem till Julias och deras lägenhet i Fålhagen ca 4 och vi somnar väl efter 5-tiden ngt sånt. Jag låg och frös (inte helt ovanligt) och vaknade flera ggr. Vid 9-tiden ville min mage ha mat. Julia var ju vaken sedan tidagre. Inte ovanligt det heller. Emma var också vaken. :) Så efter ca 2h beslöt vi oss för att dra oss till Willys för frulle. Gud sicken god frukost vi åt! :)

Det var rågbröd, riskakor, yoghurt, crunch, juice och en chokladkaka på det. mums! Det behöves. Vi kollade på "The Holiday" som förövrigt är en väldigt bra film, men jag och Julia somnade. Det var skönt. Tror Emma också slocknade lite?? Nåja, Emma fick skjuts hem, Julia tog 15.19 tåget hem. Själv var jag kvar i stan. Skulle med Johan och hans fam till hans kusin på Carolas sida. Johan slutade jobba 16 så jag gick mot Hemköp för att ha ngt att göra. Köpte lantchips. mums! Stod sedan utanför Johans jobb för jag ville inte gå upp. Kände mig allt annat än fräsch om man säger så. Var skönt ute med, så det gjorde inget..

Vi åkte vidare mot Danmark i Uppsala, fikade och sedan vidare mot Husby. Jag var jätte trött och ville sova på hemvägen, men så blev inte fallet.. Fick en väldig god och uppskattad mat hemma hos Patrik & Carola Fläskfilé, strips & bea.. mmmm :D Hämtade bilen hemma hos Emma, och for vidare mot Örbyhus. Vi åkte till Kim och var där ett tag. Det var roligt :D

Sedan hem vidare hit, kolla när Barcelona vann igen och sedan blev det sängen för min del.

Sön: Vaknar 10.40 med lite små panik sådär. Jävlar! Träningen börjar 12.30. Ska hinna äta frukost också. Jag och Johan åkte och handlade. Köpte nybakat bröd, renost och crunch och vanilj yoghurt. mumma! Det satt som en smäck! MEN jag var jätte mätt, och kl var typ 12. Hur fan ska man klara av att träna nu?? Men det gick bra. :) Eller, det gick ganska så dåligt egentligen. Joahn skulle inte kolla vilket han gjorde och då gick det sämre. Tack älskling!! :p Dock jävligt jobbigt, och jag lär garanterat ha träningsvärk imorn. Jag hoppas på att det blir spåret som vanligt med svärföräldrarna :)

Nä, nu mat.

Nu tränar Johan, så jag ska nog ta och fixa maten. Det var ett måste!


Julshopping

Jag sov på saken. Det blev nog bra ska ni se.. Jag hoppas det.

Jag & Julia var och julhandlade mer idag. Nu har jag endast Niklas & pappa kvar, men Niklas vet jag vad han ska få dock inte pappa.. hmm

Jag köpte även lackleggings till mig själv idag, samt en rosa glittrig tunika/topp och stövlar :D det tyckte jag att jag var värd faktiskt!

Ikv så händer nog inte så mkt.. Ska möta Johan om ca 1h vid stationen, men nu ska jag in i duschen iaf.. :)



Min sötnos :)

fundersam, mkt tankar

Jo men sisådär ja. Då var det december. Sista månaden på året.

Jag har vart i Gränby med Johan och handlat julklapp till mamma, Milla, Sebba & Savannah. Nu äre "bara" Niklas, Olli, Sebba (ska få lite mera), pappa & Claudia, men vad köper man till dem??? Det återstår att se. Imorn bär det iväg till stan igen, fast denna gången med Julia.

Nu är det många tankar som håller igång hjärnan. Allt ifrån jobb till fotbollslag. Vad vill jag göra i framtiden? Vilket lag bestämmer jag mig för att spela i? För- och nackdelar.  Det är såå sjuukt jobbigt, men det viktigaste av allt är att det är jag själv som får bestämma. Att det är jag själv som tar beslutet. Det är det som är huvudsaken.

Men vad bestämmer jag mig för? Vad vill jag? Jag har fan ingen aning, fast på ett sätt känns det som att jag har bestämt mig, men då börjar jag vela igen..SUCK!!!

Nä, får sova på saken..


RSS 2.0