Jobb helg

Yes, nu äre en jämn vecka vilket betyder att jag jobbar.
Fick mitt schema för sommaren. Störtnöjd!

Jobbar de 4 första v och tidiga morgnar. typ 6-14 eller 7-14 SKIT NAJS :D hinner å bli liite brun iaf ;)

haha

Alltså nu jäkvlar äre inte mkt kvar i skolan + att jag inte vill veta mina betyg. :s hua! Denna termin eller detta år kanske man ska säga har jag inte direkt prioriterat skolan. men shit happens va.

You make me happy- so happy :)

Good Charlotte- Hold on

 

Avreagera 2?

Jo, matchen igår- KATASTROF!

Kul att mina DU klagar. Käft!!

Jag är grymt trött, å vill verkligen inte spela imorn..

Jag är verkligen inte på hugget å allt är bara blaj.

Ska nog ta det lugnt med Emma ikv för hon har vart sjuker med..

Kärlek Anders Johansson- Alone

 



Måns - Miss America Zara Larsson Talang 2008





Grym tjej!

Real

It would be better if you just hold me,

and show me that you care.

It would be easier if you just loved me ,

and showed me that you're there.

------

Vad äre som ger rätten till att spotta på en när man verkligen försöker att vara en bra vän?

Jag vet inte hur många person som jag verkligen har ställt upp på! Lyssnat på deras sk problem, försöker få de på bättre humör eller bara funnits där som stöd?

Känns som att man bara får skit tillbaka! Jag försöker mitt bästa att verkligen göra så att det kan bli liite bättre- men jag tänker inte ta påhopp för att ni har det jobbigt.

Jag kan inte inte göra det längre. Det är ingen ursäkt att man itne mår bra- men att man ska behöva ta slag efetr slag när man ska försöka hjälpa ngn? nej, det går inte

S O R R Y ! ! !

Vem är där för mig då? När jag väl behöver hjälp verkar det som ingen lyssnar, men när alla skriver "älskar dej, du betyder så mkt finns alltid här för dig" vilka är det egentligen som har skrivit sanningen?

Vilka är det som VERKLIGEN har menar det?
 



Andra Avenyn

Det är oschysst! Det var säsonsavslutning idag å jag tror jag dör!

Det var taskigt att man måste vänta ända till hösten för fortsättningen pallar man hålla sig??

typiskt.. allt bra som går på tv:n har ju uppehåll å det suger!!!

Nu ska jag iaf kolla på "Herkules" eller "10 things I hate about you"..

sovmorgon imorn med- jag gillart!

eng


image2

Tisdag 20/5

Ja, idag var det ganska så lugn och skön dag. Jag hade ingen trafik för hade klarat slutprovet. Så då fick jag sovmorgon. Sen lektionen efter hade vi ingen lärare men jag var duktig & åkte dit ändå.. Sen visar det sig att Louise är sjuk. ba: jaghapp alltså en lektion å den börjar om 2h så jag var oduktig och åkte hem men var duktig och hade gjort samhälls pappret som vi fick förra sommaren så tyckte det gick jämnt ut :)

Så man kmr hem, sätter sig vid datorn och vid 12.00 ringer jag till H&M i Gränby och frågar hur det blev med praktiken, så jag ska dit nu på tors för de ville se mig.. wow hoppas verkligen att jag kan vara där för är på som fan nu å hålla på med kläder- säger då bara det- ingen MATAFFÄR TILL TACK!

Haha jag har suttit vid två datorer idag typ nyss xD vadå att jag kände mig som en datanörd. Jag skickade gamla låtar och gamla bilder så nu ska jag sitta & rocka för mig sj ikv + att jag har laddat hem Herkules xD haha Älska Disney filmer vetja!

Mia tyckte jag skulle skriva och så snäll som man är gör man ju det, men det är ju tråkigt att läsa detta men enjoy för de som känner för att läsa å jag blir massa gladis om ni kommenterar (a)

Mia är en söt pruttfis! <3

Skoldag

Efter en ganska lugn och tråkig helg (i o m att jag jobbade och att det var tråkigt väder) är det inte så mkt att berätta. Jag är trött å hur mkt som helst i skolan (igen). Allt ska komma på engång och man vet inte vart man ska börja. Man vill liksom hinna tid att andas och ha en fritid med.

I skolan håller vi på att jobba  med stress via Layout B. Det är ganska så intressant. Menar, på symtomen så stämmer ganska mkt in typ:

·Du känner dig trött på morgonen även när du har sovit länge och ostört flera nätter i rad.

·Du är likgiltig och struntar i vad som händer omkring dig, eller känner dig nedstämd och orolig.

·Du reagerar på ett helt nytt sätt på vardagliga händelser.

·Du blir lätt irriterad och otålig över småsaker.


·Du får ont i magen, spänningshuvudvärk eller hjärtklappning.


 ?Du har svårare att koncentrera dig och glömmer lättare bort saker.

B
ara sisådär alla stämmer in mer eller mindre och när jag tänker efter så har jag börjat äta snababre å är orolig fast det är jag ju alltid mer eller mindre men ändå.

Jag längtar till natonaldagen inte nog med att vi är lediga från skolan- Hulda kmr hem också! :) + att min kusin å hennes kille kanske kommer å hälsar på mkt trevligt :)

Nej, nu har jag lektion och bör kanske avsluta. Gud vet annars vad som händer..

Enjoy your life!

Avreagera?

Jag blir så jävla irriterad på allt å alla! Det är så syns om de som verkligen inte har gjort ngt å verkligen INTE förtjänar det.. Jag kan liksom inte kontrollera mitt humör riktigt, jag vet det, men jag kommer alltid på det efetr åt då skadan/ utskällningen redan är gjorde. Förlåt alla för att jag är som jag är!

En sak till, som gör mig ruskigt fly förbannad! Det är när jag känner att ngn utnyttjar mig! Det är så jävla dålig stil och så lågt gjort. Jag vet när ni gör det med. Less på det nu! Nu vägrar jag känna mig utnyttjad! Jäkla tur att det inte är så lång tid kvar i skolan- jag exploderar snart på den! Nej, men vrf inte hinna med 3-4 prov + läxor på det! Puss å kram vad jag älskar er!

GRAN CANARIA I SOMMAR IAF!!!! Körkort med hoppas jag på ! 

Just nu känner mig mig så sjukt lessen, men över vad? Känns som att man bara duger till för andra ibland.. :'( Kan man inte få vara den man är utan att man blir bortglömd å utnyttjad? Jag är ingen partymänniska, jag vet det! Men för det betyder det inte att jag inte kan festa för det?   Jag hör så mkt att jag inte vet vad eller vem jag ska lyssna på.. det är sjukt jobbigt!

+ att alla kräver mer eller mindre för mig- och när ngn säger lycka till tar jag inte åt mig. utan det har bara blivit ett ord nu. som en utfyllningsfras typ.

Älska REGN! Nej, jag är inte ironisk...

Sol sol sol (Y)

Jag verkligen älskar när solen skiiiner!Men vilken människa gör inte det?

Jag vill ha KÖRKORT! Känns som att alla får utom jag =( bajs på det! Beställa tid snart igen.

Idag har jag varit duktig å gjort sv provet på medeltiden. Det var hyffsat lätt för att inte ha pluggat as bra :)

Sen har jag å pappa cyklat som dårar från oss runt Tegelsmora och grusvägen via Elsarby, i denna värme! men jag var otroligt klagande, stackars pappa xD ¨jag som har tränat i hela mitt liv i princip å så klarar han det bättre (eller ja, han sa inte så mkt iaf, men han kämpa nog å höll minen för att verka coool eller ngt) Vi klarade det på 20 min! :D i denna stekade sol, men lyys på mig solen, för jag tycker om dig.

Nu blire mys med grillning, men först duschen!

Dag 1 5/5-08

Ja, kolla här då. Jag har fixat en blogg på blogg.se ist för blogspot.com yeah ska försöka vara lite duktig och upptadera lite..

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0