Happy face

Idag känner jag mig glad. Tror det kom ngn slags vänding idag. Jag vet inte. Eller så är det för att solen är uppe idag med! I have no idea! Men glad är jag iaf! Kanske gjorde pratstuden med Hulda susen? Eller att jag faktiskt gjorde klart lite saker som har hängt över axlarna och gjort det tugnt för mig.

I´m on fire! Lite så känns det. Kan ju ha ngt att göra med att jag också lyssnar på as bra musik. Jag vet inte jag. Glad är jag iaf.

Sov som en gudinna inatt med! Inte klokt alltså! Nu rullar allting på, ja förutom pengarna då, men det kmr det med. Kan ju inte göra allt på engång. Då finns det ju ingenting kvar att göra för mig sen ju, och det vore ju en synd.



I miss thoughs memories

Hulda dag!

Oh ja! Natten var bra, eftersom jag somnade innan 00-slaget. Alltid lika nice! Vaknade tidigt med (för att vara jag) gick upp 08.15! Det ni, och jag var ledig!!

Messade Hulda strax innan 9 för det var dags för vår promenad. Solen sken och det var ganska så skönt, dock var det jääävligt kallt! -11 grader tror jag det var, men ut i kylan drog vi.

Vi pratade, och pratade och det känns så bra! Vi tog sedan en dusch hon hos sig, och jag hos mig. Vi drog till Österby till bageriet och köpte med oss fika.

Fikade med mamsen. Varm o´boy m grädde och en daim bulle blev min fesstliga fika. För att inte glömma den underbara mackan. :) Mums!

Nä, skjutsade hem Hulda vid 15-tiden och sedan tog jag mig i kragen och gjorde husmors-sysslorna. Tvätta, städa och plocka bort lite saker här och där. sini!


staden

Okej, vet inte vart jag ska börja.

Igår blev det Gränby C med Doris. Jag hade en shoppingbudget på 500:-. det sket sig ganska så rejält.
Jag köpte en tränigsunderställströja och fodrade tights typ. As sköna iaf! Köpte 2 t-shirtar till Johan för jag är snäll, men köpte fel strl. (FUCK!) så det får jag byta på fre då jag ska till af.

Hann knappt komma hem så åkte jag iväg igen till Josefine och fock naglarna fixade. För bild se hennes blogg. http://josefinegadle.blogg.se. Hann knappt komma hem, så var det dags att åka igen efter maten mot Patrik & Carola. Där kollade vi på tv och handbollen.

Sedan åkte vi hem, kollade på OTH och somna. Johan är sjuk stackarn så han fick massage av mig. Snäll jag, men har man lovat så har man!

Såhär ser iaf mina träningskläder ut! :D


Aha, skrikig värre, men fan avd jag kmr att synas! :D



byxor




Jupp. Nu sitter jag på tåget påväg mot var...

Jupp. Nu sitter jag på tåget påväg mot varmare breddgrader. :-) hawaii fick det bli. Ska bli så otroligt skönt med lite värme igen! Haha nä men okej då. Jag ljög. Eller jag sitter ju på tåget. Det är ju sant. :) ska till af. Men oj vad trött jag var imorse! Fy fasen alltså. Men på't igen ba. Tuggar på äckligt tuggummi. Calma ska hjälpa ihop illamåendet (eftersom jag har mina sk attacker tillbaka) och dom hjälper fanimig. Det är ju bra det. Det är nu jag inser vad trött jag är när jag inte har ngt annat att tänka på. Eller jo! Eller nej. Nä nu åker vi ifrån Skyttorp iaf. Zzz hörs väl av senare. Just ja! Glömde smärtan jag har i tänderna. Tror det är mina visdomständer som kmr den här gången. Jag tror det ont gör det iaf och Johan bara garvar åt mig för jag är töntig och grämer mig. Well well hämnden är ljuv. ;)


FY FAN!!!

Okej, jag har nog sovit min ämsta natt ngnsin. I mitt liv!

Somnar ca 00.33 (för att vara exakt) efter ett underbart avsnitt av OTH.
När vaknar jag igen då? Jo, 04.15 och har legat vaken sen dess!

Det är inte okej då jag vet att jag ska upp 2h, och därför inte kunde slappna av och somna om vidare som jag i normala fall brukar kunna. Vad re för fel? Såna här fasoner funkar inte!

Mina illa-mående-attacker är tillbaks. Det tackar man så hjärtligt för. Har klarat mig bra utan dessa nu i några år nu, men nu äre tillbaks. Fuck!

Nej, idag blir det nog en rlig och intressant dag. Hmm

Får se hur jag överlever denna, blir iaf en powernap när jag kmr hem och den längtar jag till redan! (Även om jag inte är sådär dunder trött, ÄN!)

Mjorå

Liiiiite snygga då eller vad?



Blir till att jobba i helgen också. Kan bli roligt med tanke på att både Hulda & Doris är där OCH Sonja. Kvartalen är sluten! Det här funkar nog. Det här går nog ihop sig. :)

Jävla stil hunden har då. Haha

mms_img40712 (MMS)

Jävla stil hunden har då. Haha


Rooosa

Okej, jag har varit dålig på att skriva här. Jag vet.

Johan kom på mig med en sak. Han räknade upp allt det jag hade i rosa. Här kmr en liten lista:

- kamera
- mp3
- mob (dock inte nu, men har haft 2 st)
- hörlurar
- datamus
- kuddar
- handduk
- sängkläder
- extern hårddisk

Ja, det var väl det som kom fram. Finns ju mkt kvar i rosa som jag inte har. :)

Nä, nu har jag precis kollat klart på Glee och längtar nu tills min kära sambo dyker upp igen.

Btw så måste jag ta mig till Norge inom en snar framtid. Innan syrran kmr hir och spöar skiten ur mig!






Låååång natt

Efter badminton släppte vi ju av Anna för hon skulle jobba. Vi svängde förbi Gränby C lite snabbt. Killarna köpte spel på Game och sedan blev det bolaget. Jag tog tillfället i akt och gick in på H&M där jag träffade på Sandra. ÄNTLIGEN!! Men snart ska ni se att vi också träffas snart. 3e ggn gillt brukar det ju vara. Så får hoppas på att det gäller nu med.

Natten blev lång. Jag gick och la mig vid 23- tiden ngt och sedan så skulle jag somna direkt som jag brukar göra, men inte denna gången. Jag låg och kollade på "August Rush" och vid 00-tiden släckte jag ner datorn. Men tror ni det gick att somna eller? NEJ!

Jag låg där i sängen ensam medans Johan spelade Xbox med Fredde, och där låg jag och frös. 2 täcken räckte inte. Kallt som fan, jag lyckades somna 04.30 då Johan kom in till sovrummet då blev det varmt igen. Och jag somande tryggt.

När alarmet i sin tur ringde kl 08.00 kunde jag knappt röra på mig. Det var meningen att jag skulle på utb men fick säga att jag inte kom då jag var helt borta.

Vid 12 på em vakande jag. Skämdes över att kl hade hunnit blivit så mkt. Jag sover ALDRIG längre än till 11 högst!

Nåja, dagen blev kort, men natten lång. Tog med mig Johan och åkte och handlade. Nu blire mer mys see you!!




Dagen i all ära

Ja, ni gott folk. Vad säger man?

Jag tränar må ni tro. Efter mkt soffhäng i mer än ett halvt år så kör vi igång ordentligt.

Sprang ute i kylan gjorde vi. Burra jag dog sista km tror jag. Sedan ville mina ben inte springa mer inomhus. Jävlar i  min låda vad tunga dem var!

Inte nog med det så spelade grabben och jag och Anna och Fredde kinect. Vi började efter handbollen. Vid 22 ca och vid 01.30 gick dem hem.

Idag var det på´t igen. Det var först badminton på schemat och sedan blev det lite mer kinect. Om jag fortsätter såhär -godiset så blir man nog fit lagom till jul eller nått. Då det är dags att äta all denna julmat igen.

Nej, nog om jul. Nu blickar vi framåt mot varmare breddgrader. Snart vår för tusan!

:D



Dem blev mina tillslut. Jävligt bra ljud i dem!


Springa springa..



Jag ägde på bowling! Jag mötte JOhan & Fredde. (Anna jobbade så jag fick klara mig bäst själv)

Började med 4 strike, 2-3 spärrar och sedan lite strike till. 2an hade 128p och jag hade 179p säger väl allt? Go me!! :D

Planer

Det gångna året börjar och flyter på som det ska. Eller?

Mjo, men det gör det nog. Har fått min julklapp av Johan nu. Detta blev min idag.



Sedan funderar jag på att beställa ett par nya hörlurar, eftersom dom jag har (koss) är det glapp i igen. Det är andra paret med samma fel. Visst är det kanon ljud i dem, men jag vill att dem ska hålla lite längre än några månader så funderar på detta snygga jävlar. :D




Sedan har jag fått tillbaka min mob. Jag blir gaaaalen! Jag vill fan inte ha den. Trivs inte med den alls! xperia mini pro



Spottar fnyser och fräser! När vi var på media markt idag hade jag stooora planer på att köpa en ny telefon bara för att jag är så less på telefon jäveln. Johan hindrade mig. Nu när jag ändå har beställt den får jag använda den eftersom jag fort får äran att betala på den i 10 mån till, om inte 12 mån. Grr! :@

Sedan lyssnar jag på Spotify och dessa låtar går varmt i högtalarna nu:

Tove Styrke- White light moment
Alice Hagenbrant- Samson
Tove Styrke- Million pieces
Petter- Stockholm i mitt hjärta
September- Resuscitate me
Usher feat. Pitbull- DJ got us fallin´ in love
Jay Smith- Like a prayer


Byte

Eftersom jag inte är så haj på det här med koder och sånt och ingen vill hjälpa mig så fick det bli denna. Det är ju lite nytt med. Menar, nytt år lär ju vara en ny sida med.

Idag har Johan och jag städat bort julen. Nice! Samt tvättat, fått upp en lampa, startat diskmaskinen, lagat mat, ja med andra ord det vardagliga man gör i lägenheten.

Jag har äntligen fått sett Pocahontas efter många om och men! Nu är jag nöjd.

Ska se "Dear John" eller "August Rush" ikv. Johan får välja.

Nä, nu ska jag göra ngt annat..



Fan, vad jag saknar dig!!!

Bildbomb


















2011

Jag satt och funderade lite för mig själv. Vad gjorde jag förra året som var sådär suuper?

Jag vet inte om det var ngt speciellt, förutom alla myssöndagar med Anna & Fredde, Johan och jag blev sambos eller att jag bytte fotbollslag, men misslyckades med hela skiten och gav fan i fotbollen helt.

Jag måste våga mera. Göra mer. Sluta tänka och fundera FÖÖÖÖR mkt. Ta kontrollen över mig själv.
Att inte vara så jävla osäääker.

Det ska bli mitt mål i år, och den kmr att fyllas på. Ska försöka ha yes-man i åtanken.


2011

Oj oj OJ! Hur ska jag göra för att detta inlägget INTE ska bli så jvla överdrivet långt?

Ska försöka korta ner liiite, men lovar inget. Okej, here we go!

Nyåret började med att vi kollade på tv och käkade en liten minipizza för att inte dö av hunger sedan det väl blev mat.

Vi blev tot 10 per. (Johan, Fredde, Anna, Tompa, Therése, Luban, Robert, Erik och Hampus).

Det blev först lite snack och så innan allt folk kom. Sedan blev det till att leja ut jobb som skulle göras. Typ salladen, skala potatis, fixa förrätten. Jag sa åt Johan som sa åt ngn annan att göra det, men bra blev det allt!

Alla blev mer eller mindre runda under fötterna. Lyssnade på musik och sedan spelade vi kort. För att nämna att jag fick åka bussen 3 ggr och dessutom hade jag 14 ynka kort kvar tills jag klarade mig! phu

Ja, den som blev mer eller mindre full vet jag inte hur man ska tolka. Det finns 3 tänkbara gossar.

1. Fredrik Andersson- som innan tolvslaget var tvungen att sova 2h, och därmed missade efterrätten som var jävligt god och mättande! Hans förlust!

2. Thomas Hägglund- Som efter en färd på en spark höll på att dö av utmattning. Eller var han för full? Det svaret vet nog bara Tompa..

3. Johan Ohlström- Min kääära sambo. Som efter 00-slaget kom på att man lär ju dricka upp skumpan. Det räckte liksom inte med en låda vin, sprit, eller öl utan skumpa också. När man slagit ut allting som står på bordet, lite slattar här och var efter människor som dragit hem, slogs omkull och det blev blött i hela köket. När han tog av sig skjortan för att vara en giraff, och hamnade halvvägs på soffan? 

Hmm, jag utser nog vinnaren till JOHAN OHLSTRÖM!

När jag gick och la mig vid 03.30 och var överlycklig över att JAG slapp soffan och en snarkande kille, kmr Johan in vid 07.30 suuper pigg! 

Såhär löd vår konversation:

Johan kmr in i sovrummet, buffar på mig å jag blir väckt.

Johan: Vrf sov jag i vardagsrummet för?
Jag: öhum du deckade typ där.
Johan: Vrf väckte du inte mig för då?
Jag: Det gick ju inte. Du sov ju som en snarkade buffel!
Johan: Men, vad hände igår då? Eller alltså när drog folket?
Jag: Men Johan, måste vi ta det här NU? Jag är skit trött. 
Johan: Vrf då? Jag är skit pigg!
Jag: Jag har sovit i ca 4h!
Johan: Men hur länge har jag sovit då? Jag är pigg!
Jag: Du somna mellan 1-2 där ngnstans.
Johan: Men hade alla dragit då?
Jag: Meeeen sooooov nuuu!! 

Så hade jag det. Men lite roligt var det allt med. Han kmr nog mörda mig för att jag skrev det här, men det vare värt! ;) 

Bilder kmr, det kmr att komma bilder!!

 

RSS 2.0