Gammal ja..

Okej, nog för att jag har fyllt 20, men va fan alltså. Jag har redan ont i ryggen! Vette tusan vad jag har gjort.. :s Och där är återigen en gammal grej, minnet. Jag minns inte och har ont..? Jo, men att fylla 20 är fan kul!
Idag har jag inte gjort så mkt. Jag har mest ätit massa onyttigt och sovit länge så nu är jag trött och seg. Duktig som jag är så skulle jag hämta min pappa i natt hos hans kompis, och han sa att det inte skulle bli så sent. Nej, okej vad bra.
Jag, Johan & mamma satt i natt och spelade 7an brist på annat liksom. Jag tänkte att där kl blev efter 2, och han fortfarande inte hade ringt så gick vi och la oss för då orkade jag inte sitta uppe längre. Jag tänkte, han ringer väl när han vill ha hämtning. Och det var en jävla tur att jag inte satt uppe!  kl 4 är pappa kvar hos sin kompis. 4??? Vad hände med "det blir inte sent"..?? Han knallade hemåt iaf så jag slapp hämta honom.
Min dator vägrar fortfarande att traska ut på nätet. Surt som fan! Ikväll blir det Husby och mindre än 48h är jag tatuerad GALET!!!
Jag saknar min nalle björn!! :'(

Dagen efter..

Dagen igår var kanon!
Folket började droppa in efter 19 igår. Förfesta lite här till 22.30 typ. Vi var ca 15 pers och jag är super nöjd med dagen/natten!
Jag fick även denna dag fina presenter. Jag fick armband av Lelle & Amanda. Uppsala Presentkort av Elin. Månadsten halsband av Anna & Fredde. Av Ynk & Tompa fick jag rosa champagne och av Doris, Hulda & Sonja fick jag otroligt snygga blommor och rosa champagne där med. Suuuper nice!
Det hela flöt på bra, och Doris & Hulda är så jävla klockrena. Ett ord: köket. Haha Jag dog av garv alltså!
Sedan for vi mot staden utom Doris, Hulda och Peter som bestämde sig för att dra till Tierp. Vi andra kalasade vidare just på, Kalas. (Fyndigt Carro!)
Väl där bjöd älskling och Tompa på champagne så vi hamnade på VIP. Det ni! Inte nog med det, dem skulle ju sjunga för mig med. Liiite pinsamt tyckte jag dock det var, men det var väldigt gulligt gjort. :)
Sedan tappade jag bort mer eller mindre alla människor. Julia hittade någon så henne såg man inte förns vi skulle dra mot tåget, Tompa & Ynk drog hem, Johan drog till Etage, Emma & Elin såg man lite till och från. Dem som man faktiskt höll koll på var Anna, Fredde & Lelle. Vi ägde dansgolvet!! ;) haha
Vi drog strax efter 01.30 mot Max för mat. Då träffade vi på Johan precis utanför. (Bra tajmat älskling!) Det var Fredde, Anna, jag, Lelle & Elin + Johan då. Julia mötte upp oss på tåget sedan.  Emma försvann.. :p
Tog 02.19 tåget hem och fan så trött jag var i mina ben. Slutligen hemma sedan glodde vi lite på curling finalen och vips så vann Sverige guld igen.
Jag har haft en otroligt bra födelsedag med underbara vänner och härliga presenter. Jag är allt mer än nöjd.
Bilder togs, och det kmr upp så småningom. Dock har min dator beslutat sig för att vägra kunna gå ut på nätet och jag får det verkligen inte att fungera! Lite frustrerande är det.
Nåja, fortsatt trevligt liv folket. På återseende!

Dagen som 20-åring..

Min födelsedag har vart suuper bra!

Av mamma och pappa har jag fått: presentkort på IKEA 1000:- samt en jätte bukett med super fina blommor

Morbror Pontus & Carina fick jag, läs här nu hörrni TATUERING!!!! Så på tis kl 14 är jag märkt för livet! :d Ett ord: GALET!

Älsklingen fick jag: en rosa Nike tröja, Beverly Hills säsong 1 & 2 samt 90210 säsong 1 galet glad där med :D

Av svärpäronen & lillen fick jag: en stavmixer och en elvisp. Tackar och tar emot! Jävla bra grejor må jag säga. :D

Av Johans farmor & farfar fick jag en rosa godisskål som är jätte söt och passar mig pricket över i:et. Bäst av allt, den är djup också. Massor med godis lär det få plats där i. ;)

Bella fick jag hörhängen super söta och av Rooney och farmor fick jag blommor. :)

Just ja! Av syrran har jag fått 3 st påsar Ahlgrens bilar sedan har jag inte fått den andra ännu.. Väntar med spänning!

Ska få min present av farmor lite senare och av min faster. :) Spännande!

Nu gäller det att sova bort allt onyttigt man har ätit och tagga till imorn ! :D

Lägger upp bilder sedan på allting som jag fått.


Slut på tonårslivet

Okey, nu äre fan så att jag har blivit gammal. Nu är även lilla jag 20 bast!

Jag har fått massa grattis sms, som jag tackar för!

Samt en jätte bukett med blommor av fam, rosa tröja av hjärtat + 3 st Beverly Hills boxar :D

Och lyssna här nu då. jag har fått en TATUERING med :D:D Kl 14 på tis är även jag märkt för livet wowowowowow!

Jag ska fortsätta ha en bra dag, ni med folket! :D




Bullar i ugnen..

Haha ja, alltså rubriken gäller då mitt bakande och inget annat!

Jag har vart trött och seg idag, det är väl åldern som spökar eller ngt.

Jag har bakat bullar idag och det var jobbigt. 100 st blev det iaf. Beställt tårta har jag gjort med. Nötblåbärstårta eller vad det hette. :)

Imorn äre onsdag och som vanligt drar jag till staden i hopp om att hitta ngt att ta på mig på fredagen, samtidigt träffa Bella för fika och solning. För det behöver jag!

Nä natten nu va..?






Ett ord: Shiiit!

Om 2 dagar 4 timmar 10 min är jag 20! Jag är därmed inte tonåring längre och jag får handla på systemet SJÄLV!

Jag som precis håller på att accepteraq att JAG får köra bil. Herregud, vad säger man. Åren går... Eller?

Jag har iaf varit ute och gått med Hulda, det gillas och behövdes!






Helgen åter förbi

Söndagen var det jobb. Lite lugnare idag än vad det var i lördags, men jag har semlorna ändå! Tar sån onödig tid! Är det inte semlorna så är det smörgåstårtorna som tar tid, men den här helgen slapp jag tack gode gud!

Gick till och från jobbet. Det var nice! Sedan var jag hemma i typ 1h innan jag klev in i duschen och Johan kom. Vi ligger och segar vid sängen och sedan mattime. Efter maten återhämtade vi oss och sedan for vi till Vendel för fika hos svärpäronen. Trevligt och mysigt som alltid!

Somnar vid 1 i natt kanske. :s inte okey med tanke på att Johan gick upp strax efter 6. Stackan. Sedan han gick upp har jag drömt mardrömmar igen.. :( Dock kommer jag inte ihåg vad dem handlade om men läskigt vare.

Sedan ringer någon mig vid 9-tiden och då är det Tierp sjukhus. -Är det Caroline Jansson jag pratar med? -eh ja..? -Hej! Jag ringer från Tierps sjukhus. -eh aha..? -Var inte du här förre veckan? -Nej..? -Okej, då ber jag om ursäkt. Hej då. - Hej då.

Ännu ett misstag Tierp! Hejja.

Inte nog med att det har snöat drygt mkt, det är kallt också. Kallt så in I!

Nu sitter jag här i soffan med tjocktäcke och glor på Bondi. Jag är hungrig och det finns typ noll att äta verkligen!

suck.

Dagens planer vet jag inte vad som händer, ev en promenad med Hulda om det inte är så djävulsk kallt!


En lördag

För mig bestod av upp kl 6 tröttare än tröttast, dock ringer Gunnarsson vid 5 som INTE är ok!

Upp mot jobbet, och duktig som jag är gick jag dit. Någon måtta får det faktiskt vara. Jobbar gör 7000 semlor typ. As drygt och tar onödigt mkt tid!

Jag stressa mellan kassan, semlorna och kyckligen samt brödet. Puh!
Slutade 15 hem och bytte kläder, la mig o soffan och dryga. Kollade lite på Glee och sedan satte mig lite vid
datorn. Somnade i ca 5-10 min i soffan sjuuukt behövligt!

Gick sedan in i duschen, glodde lite mer på tv och åkte sedan till jobbet och handlade lite så vi kunde göra varma mackor här hemma för det blev jag sugen på.

Nu sitter man och kollar på melodifestivalen och Timotej var typ bäst ikv och de gick vidare då blev jag glad. För den låten gör en glad, en gladlåt liksom. :)

Väntar på att älsklingen ska komma hem ifrån jobbet med. Kära i detta väder hua mig säger jag bara..



(bild lånad från någon annans blogg som jag inte hann se namnet på)

Better

Jag säger då det, viljan kommer man långt på!




Det är bara ett skal

Jag är lycklig. Jag är verkligen det, men kan inte sluta att vara ledsen inombords. Hur ska jag kunna förklara så att någon förstår? Jag vet att jag har personer som jag kan anförtro mig åt, men hur ska jag göra eller säga så att dem förstår? Hur ska jag få andra att förstå saker och ting när jag själv inte förstår vad problemet är?

Det är något eftersom jag känner som jag gör.

Klumpen i magen finns där av någon anledning, men åt vad? Jag ska försöka börja lära mig själv och lyssna lite mer på vad jag vill och inte vad andra vill att jag ska göra. Kalla mig ego, det biter inte på mig.

Samtidigt blir jag så jävla arg på mig själv!

Jag saknar laget.. <3



Magen spökar

Somna sent i natt. Runt 01.30 kanske. Det var varmt, trångt och låg inge bra. Vaknar 8 och små slumrar till 9 då jag gick upp. Nova-Lee kom och 1h efter kom Hoffisen. Så nu har det var full rulle här hemma.

Sedan for jag mot stan tsm med hjärtat. Vi mötte upp Bella vid Vero Moda och sen så, var det att gå upp och ner där på stan för att hitta ngt åt Bella som hon kunde ha på sig.

Johan och jag åt medans Bella kollade på. Jag fick ont i magen efter maten (inte helt otippat eller förvånad) och sedan for vi vidare på stan i 1,5h ca.

Följde med Johan upp mot jobbet och sedan fortsatte letandet tsm med Bella. Efter ca 30 min var hon äntligen klar! & vi skulle bege oss mot solpalatset, men min mage vägrade det så jag lämnade en engångskamera som jag ska hämta på fredag. Hittade den när jag städade köket, så ska bli spännande att se vad det är för bilder på den.

Är träning ikv och återigen kan jag inte vara med. Är det inte illa måendet så äre magen. & nej jag är inte gravid så det kan vi utesluta nu. Men min mage är knas & det har den alltid vart. Nu är den inne i en "bad" period.

Ligger här i soffan iaf och tycker synd om mig själv med en vetekudde på magen. A big SUCK!


Fortsättningen..

Just ja! I fredags så jobbade jag på H&M. 11-20.15. Jag åkte tåg och buss tsm med Kim för han började också 11. När vi sedan åker buss, är vi eller iaf jag van att någon annan plingar, bara det att den här gången var det ingen som gjorde det. Jag försökte trycka på knappen, men den vägra funka och Kim fick också lite panik. Haha så vi fick åka en station längre än vanligt, så 15 min senare kmr jag till H&M typ. Haha men fan vad roligt vi tyckte det var!

Jobbet gick bra och jag lunchade med Kim på Burger King. höhö sånt som händer i brist på fantasi.

Jag slutade som sagt 20.15 och åker från Gränby strax efter halv 9. Möter upp älskling efter hans jobb och vi åker tsm hem i bilen. Efter vi vart hemma i ca 1h åker vi 2 ner och hämtar upp kusin Joel som kom hem från lumpen i Skövde. Permis då. Så det blev en lugn fredagkväll för jag var sjuukt trött!

Lör: Johan åker till Vendel efter 11 och Joel gick väl upp vid 12 typ. Det var träningsmatch i Ekeby mot IFK Uppsala. Dock förlorade Rex herrar med 0-3. Fy fan vad kallt det var! Innan vi hittade dit så åkte jag och Joel till Läby för att åka efter Ida, Charlotte och Emma. Haha Dit gick bra, men det var värre hem.

Jag skulle mot stan, men åkte mot Flogsta och ringer Bella i panik och inte vet hur jag ska göra. Jag såg en grön buss som jag följde efter (dessa gröna bussar är faktiskt bra ibland) och vipps så var jag framme där i Ekeby igen. så då var det bara att börja om på nytt och det gick mkt bättre. Åkte mot Gränby och sedan mot Årsta/ Salabacke för att hämta upp Bella. Sedan for vi mot Ikea och sedan mot Gränby igen. Efter det åkte vi hemåt och tog det lugnt med chips och grejor.

Sön: Joel och Bella åkte med 11.15 tåget och Johan och jag gjorde inte så mkt. Vi åkte mot Vendel och åt hos Patrik & Carola. Johan fickför första gången i sitt liv frukost på sängen.. (a) lugn dag som sagt.

mån: Vaknar 10.15 typ och mamma frågar om jag inte ska klippa mig. Kollar i kalender jo du. Kl 11 ska jag vara i Tobo så lite små panik tvätta håret, äta frulle, flytta över pengar och sedan fara iväg. Johan följde med. Efter klippningen får Johan samtal av sin mamma och undrar om vi kan dra mot Uppsala för att hämta henne. Så det gjorde vi. Efter vi kom hem valde jag bio. Det blev farsan som var väldigt rolig och bra! :) Innan bion blev det lyxmiddag på Max. hihi Men jag hade iaf en väldig mysig och trevlig kväll med hjärtat.

Tisdag idag och dagens ser oplanerad ut.

Dålig uppdatering kanske?

Okey, jag kmr knappt ihåg vad jag skrev sist här, men hur som helst får det bli ett kort inlägg. Ska nämligen iväg till stan och gå på bio med hjärtat. Blir bjuden på mat & bio bara sådär och det är ju inte helt fel. :)

Helgen får jag dra en annan gång. Den innehöll iaf kusin, bella, hjärtat, svärföräldrar och fotboll + vilsekörning som jag får berätta om sen.

Car rädda om er gott folk :)



Sötnos! <3

Seg & fryssen

Imorse när jag vaknade var det sjukt kallt! Tog på mig underställströja, fleecetröja och raggisar + mjukisar. burra

Nu sitter man och är lika fryssen fortfarande i vardagsrummet. 18 grader. Känns inte sådär galet skönt direkt, men anledningen är nog att syrran har flyttat ut till stugan och går altandörrsvägen, bara det att det handtaget är lite stört så var det stängd men ändå öppen typ. Sedan när männen i husen åker till jobben så flyger dörren upp pga vinden genom husen. (nu hur jag ska förklara) så den dörren stod öppen från 6 till efter 9 typ. burra!

Snart får det bli kaffe eller te, en sak som är klar.

Imorn ska jag jobba på H&M :) wiie det ska bli kul!

& Snart kmr Nova-Lee också. & jag hittar inte min sladd, men bilderna kmr upp efter jag hittat den från Elins 20-års fest.




Natalies dag

Idag är dagen då världens och himlens sötaste & bästaste ängel fyller år, 19 år. Stort grattis till dig hjärtat!

Det vi alla önskar är att just du ska vara här nere med oss och fira, även fast vi vet att du är här, men inte här bokstavligen. Men i våra minnen, tankar och hjärtan finns du alltid där och det gör du även idag.

Jag tänker på dig skrutt, och ät kladdkakan nu och rock away på dina rosa moln..

Jag älskar och saknar dig sötfrö<3


Ny vecka & dålig update

Lör: Jag kunde knappt äta ngt alls på hela dagen förns hela cupen var över. Vi kom 2a iaf. När jag väl var hemma kastade jag i mig maten, fixade i ordning mig, drog till Husby & Anna kom och hämta mig hemma hos Johan.

Vi gick mot Läbygården sedan där Elin hade sin 20-års fest. Trevligt att träffa brudarna igen och hjärtat, Tompa & Emma kom även dit. Det var roligt! Massa bilder & en del filmer blev det med. Elin fick 500 kr i presentkort på IKEA av mig & Mia och hon blev suuper gladis! :D

Gick upp 06.45 typ och kom i säng 02.30 ca. Jääävligt trött!

Sön: Johan var as bakis. Jag klev upp vid 9.30 & efter 1h knuffade jag på honom. Vi skulle ta oss till Björklinge för att handla, men det tog otagliga 3h för älskling att vakna till liv. Efter många om och men var vi i Bjk och han var segare än segast. Vi skulle handla bla potatismos och jag bad honom att hämta det, men sen när vi kom hem så frågade jag om inte vi köpte det. Svaret löd: Nej, jag hittade inte det och orkade inte leta så jag sket i det. Jahapp. Haha

Annars var vår söndag väldigt lugn. Var upp på en fika på kvällen hos Tompa & Ynk. Sedan blev det filmtajm och jag somna ganska precis strax efter 00-slaget. Dock vaknade jag mitt i natten och hade haft en mardröm. Jag väckte Johan eller kollade ifall han var vaken (för det är ju inte samma sak?), men iaf så berättade jag om min dröm och var jätterädd, men jag kmr tyvärr inte ihåg den och inte han heller.. suck :p

Mån: Vi gick upp strax innan 10 och åt fruksot, hämtade kläder och lämnade bilen i Ottars för Johan har träning ikv. Sedan åkte vi mot Örbyhus och här har vi vart sen 12 tills 18 typ. Vi har fikat, ut och gått med Hoffisen och kollat på tv, samt suttit och spelat pyramiden via facebook.

Johan jobbar ikv till imorn. Imorn ska jag skjutsa Hulda till Tobo för klippning och sedan beger vi oss mot Valbo.

Bilder kmr sen..


Helgen

Okey, som ni alla vet (eller kanske inte gör) så är det kommuncup imorn. Jag är så sjuuukt nervös (ovanligt?) Nej! det är så jävla jobbigt att ha en nervösmage. man är nervös för minsta lilla grej konstant! Sjukkt jobbigt!

Man kan inte äta, man har ont i magen och man mår illa! + att jag har en jävla hicka nu som går mig på nerverna med! gah!

Nä men det går bra nu.. hur som helst, efter cupen så äre Elins 20-års fest. Jag behöver se mina gullungar igen :)

Nä, men förlåt för att jag är lite sådär små putt, men jag MÅSTE! I förhoppning om att jag KAN bli bättre och starkare som person..

Imorn äre IK REX Dam som först gäller !

Bättre dag

Okey, i tisdags vette tusan vad som var fel.

Igår var det träning på kvällen och fan vad jag hatar styrka ibland! Balle vad tungt det kan vara ibland och otroligt nog har jag bara ytterst liiite träningsvärk. Men det är nyttigt och man msåte pinas lite för att bli i bra form.

Idag har man bara fikat i princip. Dags för mat kanske, men är inte hungrig alls. Blir en lugn kväll för imorn ska jag vara hundvakt åt Nova-Lee igen.

På tal om lugn kväll, Johan och jag gick och la oss innan 23 igår! vad äre för fel? Nog för att vi inte somnade på engång men ändå. Vid 4 i natt vaknade vi båda två och var sjukt pigga. Vi gick upp och drack lite vatten och gick sedan och la oss. Vaknade igen vid 8 och tänkte gå upp då, men avd finns det att göra då? Om jag hade haft en hund då, skulle jag ha tagit mig en morgonpromenad, men det fanns ingen hund där så jag låg och småslumrade lite till 9 snåret och gick upp 45 min efter.

Mamma kom på en fika också. det var trevligt!

Nä, nu får det vara nog.

Borde ju egentligen...



Om exakt 3 veckor blir jag 20 och det innebär inge mer tonåring.. klump!

En världelös tisdag..

Det är så det känns. Man klarar inte att vara på tipp topp hela tiden.

Man kan bli less, och det måste man få lov att vara. Jag vill inte försöka vara alltför neggo, men ibland har man inga bra dagar helt enkelt. Det behöver inte betyda att det är ngt som har hänt, men jag känner mig bara nere idag.

Ledsen typ. Men jag har inget att vara ledsen över, förutom att det börjar sakta sjunka in för  mig att Natalie verkligen är borta. Jag har inte velat inse det, men börjar nog göra det nu. Och det är nog det som skrämmer mig.

Jag städade häromdagen, och hittade studenkortet på klassen. Allt var så himla bra där. Alla var glada, lyckliga och livet stod utanför dörren, men inte för Natalie. Hon hann inte börja leva sitt liv förns någon annan snabbt tog det ifrån henne. Hur orättvist det än låter, så är det så jävla sant!

Jag får uppleva lyckan som hon en gång hade, men det känns inte rättvist att hon inte är här och vi lever den tillsammans.

Snart är det hennes födelsedag och det gör ju saken inte lättare direkt..

Jävla bajs fan tankar!!



RSS 2.0