Friday

Jag trodde jag var duktig. Invigde mina nya fotbollsskor igår. De är jävligt små dock medvetet.

Hade gått in skorna lite innan, med skavsårsplåster i förebyggande syfte skulle jag ha skorna hela träningen var det tänkt. Dock fick vänster skon bytas men det ska nog gå bra så småning om.

Match sön det visar sig om skorna är på hela den matchen.

Men först är det jobbhelg!


Vuxen

Nu har J och jag deklarerat. Så nu är det gjort.

Idag ska vi till staden. Eller Gränby och ikv äre träning. :D

Ska passa på att köpa nya löparskor. Välbehövligt för de är ju "vääääl" använda. eh

Imorn äre jobb och det fortsätter till tis. Sen får jag vara ledig. :D



Bjuder på en bild som brunett och en söt liten Kalle.

I made it!!!

Fan så stolt jag är över mig själv. Jag sitter nu i en taxi i själva Goa Göteborg! Älskade fina stad.

Dagen har gått bra för att inte nämna fort! Nu är man iaf påväg till Landvetter.

Ändå har det vart en lång dag. 5.15 ringde alarmet iaf så är lite trött i mössan nu. :) men det får man va.

Ser you!


Utmaningen

Här ligger jag nu, 22 år gammal ensam i en säng. Vem håller mig sällskap? J jobbar ju tyvärr, så jag har stor Nasse, lilla grisen och Bambi som ska skydda mig inatt. Alarmet slår igån 05.05 -_- gäsp!

Eftersom natten som var, hoppas jag på att denna natt blir bättre. Kan ju iaf inte bli sämre.

Somnade väl strax efter 00- ngt och vaknar igen 04.15 och kunde verkligen inte somna om även fast jag ville det. Jag var hur trött som helst men ikke kunde jag somna om för det. Sög detso mer!

Låg och skakade, mådde illa, jahapp nervösmagen är igång igen.

Hur blir jag av med den?? Den har hindrat så himla mkt som jag vill göra i mitt liv, men inte törs! Så kan jag ju för fan inte ha det! Jag blir arg och irriterad med, för det är bara jag sj som kan se till att det ska bli bättre, men vart fan börjar man?

Jag har iaf skvaller tidning, korsord, penna, papper (om man nu får för sig att skriva av sig känslorna?), öronproppar, ipren, panodil, tuggummi, extra drops, hörlurar.

Ngt av detta borde ju se till att jag inte blir det värsta slaget, men det är ju bara under dagen. Vet faktiskt inte vad problemet är egentligen, allt sitter i huvudet bara. För jag är faktiskt inte flygrädd!


Oj då

Haha det funkade visst... Såg jag sen, men det inlägget fanns inte med i arkivet om man säger så. Nu såg jag dock att det funkade.


Funkade inte

Försökte blogga från mob men det verkade inte funka, det sög ju!

Kmr en update imorn istället. Borde ha somnat för ca 30 min sen.

Kl ringer iaf kl 6 imorn, och på tis ska jag flyga!!

-Det gäller att utmana sig själv, för att vinna över rädslan, känslan som man känner. Tids nog klarar jag det med.



Over the hills and far away

Segt. Jävligt segt. Vet inte om det beror på vädret eller för att jag somnade efter 00- inatt. Brukar märka skillnaden. Provar att blogga ifrån Mob får se hur det går. Ska kolla på fotboll i detta väder. Hoppas jag inte fryser, :) idag åker brudarna hem från träningslägret i Skåne med. Dem verkar haft det roligt iaf. Och det är ju bra det. Fortsätter senare idag tror jag.


en vecka sedan

Det äre. Nu är det officiellt också att J och jag är förlovade, för när man har ändrat facebook statusen då är det officiellt helt enkelt. Dock har vi nästan vart förlovade i två mån innan vi ändra, så ni inte tror att det var det första vi gjorde, no no.

Nu är brudarna på träningsläger nere i Skåne, och jag är hemma. Somliga lär ju jobba då vettni. Frågade heller inte om ledighet, eftersom jag har vart borta så himla mkt.

Annars? Livet rullar på, har en iphone jag med nu. Wiieho! Dock är jag så jävla mkt nybörjare som man kan va. Instagram och viddy och gud vet vad allting heter, men jag lär mig tids nog.

Nu är det jag, filten och vetekudden framför tv:n. Mys


skrattretande

Ja, jag har iaf avslutat penecillinet (stavn?) för några dagar sedan.

Tränat en träning, fy fan säger jag! Cad dåligt allt gick och det där med att nicka är fan inte min grej! & nej, det är faktiskt inte bara att trycka dit skallen. Det sitter ett lås som inte går att öppna där just nu. Har tappat bort nyckel.. :s

Jag jobbar och står i annars. Byggnadtioner och förflyttningar av saker och folk som är sjuka, ja då blir det att man hamnar efter lite och får jobba över. Hade mitt längst pass någonsin igår. 7.20 var jag på jobbet och jag cyklade hem därifrån typ 22.45 för då tyckte T att det ar dags att gå hem.

Och ja jag var jävligt trött! Idag har vart den segaste dagen på länge. (om man inte räknar när jag var sjuk).

Så imorn ringer alarmet igen kl 6 och då är det bara att kliva upp.

Nu ska jag natta kudden.

Zzz

RSS 2.0