Valborg var det ja

Jag somnade sent & vaknade runt 10. Det var skönt! Jag vaknade först vid 7 men eftersom jag är ledig vägrade jag att gå upp då o somnade om. 

Nu sitter jag här, framför tv:n med datorn o kollar på Våra bästa år, tragiskt men sant. Själv hemma for the moment. Det gillas!

Efter Våra bästa år ska jag duscha sedan ut med Isak och sedan dra till ica. Måste ha ngt och grilla :) Det blir grillning med Doris, Knutte o Lott. Det ska bli lagom, men det blir nog roligt :)

Träning igår. Hade noll lust att träna. var så himla trött! Men det fixade sig trots allt. Man blev piggiare och jag kände att de gick relativt bra. 

Alla andra får ha en bra Valborg det är trots allt en dag imorn också 

& btw så tycker jag som Nat, att denna dag är en överskattad dag. Om man kollar på alla som gick med systemkassar igår på stan kan man tror att det är nyår??? 

Peace out!




 

Tiden rinner iväg

Ja, då var denna v mer eller mindre över. Min skolv har varit kort & lagom. Började med att vi hade 1 lektion igår så kom hem vid 10.30 ca efter att Hägglund & Elin var snälla och skjutsade hem mig :) satte mig och pluggade CV och personligt brev. Gick helt okey, men lär justera lite.

Sedan idag så slutade man vid 12. Skulle ta bussen 12.30, men Ronja var snäll & skjutsade hem mig. Värsta über snällt!

Annars då? Suttit ute i solen och pluggat dessa dagar faktiskt. Mkt skönt! Haft träning idag med, det gick bra dock är jag väldigt trött nu. Jag har somnat tidigast 1 på natten så det tar på en ändå.

Nu ska jag glo på Prison break med mammi o sedan säng natt



I miss this <3


Studenten- friheten

Jag är glad att studenten börjar närma sig, samtidigt så är jag rädd. Kommer man hålla kontakten med allt folk? Vart flyr alla? ses vi igen? Är det hej då efter studenten? sånna där saker tänker jag på. eller ska man bara ta dagen som den kommer och vara glad över alla personer som man har hunnit träffat under alla dessa år?

För mig handlar det om minnen. Det man kommer ihåg, det man kommer att sakna. Det enda som jag kommer att sakna med skolan är alla er, tjejer. Jag fattar inte hur jag skulle ha klarat mig utan er. Ni gör dagarna så mkt bättre & lättare. För mig kommer ni alltid att finnas med mig <3




Snart står vi där, sjungandes, glada med kanske tårar i ögonen, befrielsen- Nu är vi fria, flyg iväg





Jag blir glad över andras lyckanden

 





Den här kan fan inte va lätt & sjunga i ung ålder Hon är -92a se vad mktk luft hon måste hämta o hon klarar dte också! Jävlar vad hon är bra :D


Då var denna helg över

Ja, då var helgen över. o min mesta tid har gått åt till att jobba. usch vad jobbigt det blir för alla när någon är sjuk o ingen annan kan eller vill ställa upp. det suger! Men som alla andra helger så klarade jag mig även denna helg :)

Någan dag framöver lär jag ta tag i mitt rum o på tal om det så glömde jag ta banankartonger från jobbet. Jävla bajs!

Skola imorn då. Undra vad det blir för väder? Det är jobbigt att veta, för det är oftast kallt på morg men man dör på dagen typ. Svårt det där med kläder, o på tal om kläder lär jag köpa nya fast jag har massor o borde spara mina pengar typ :s

Mitt rum ser förjävligt ut!! haha

Snart så... :)



Dags att gå ut med monstret mitt

Hoppsan

Herregud! kl är över 2 o här ligger jag fortfarande kvar i min säng, med pyjamasen på mig. Dock vankande jag kl 11. det var skönt!

Igår var det praktik. 2 ggr kvar sen är man ledig ons, tors o fre + varannan helg. sweeet :D

När jag kom hem från praktiken igår var det dags för träning. På gräs lovely! Så jag skulle vara duktig o springa spåret innan träningen. Vilket jag också gjorde med Majs. Meeen med mina klena vrister så vrickade jag foten rejält. jävlar vad ont det gjorde! Men jag fortsatte å springa och fick sedan tejpa. Kanske dags att träna upp denigen? Lite slarvig på den fronten.

Nu då? Jag ska nog ta o klä på mig det är prio nr 1. Sedan lägga kläderna i tvätten.

Anledningen till att ni inte har fått se en bild på mitt rum efter bilden är för att jag inte är klar än, men jag ska jobba på det. Det tar sin lilla tid tyvärr :p




poolen på G C




 


R O C K

Idag har det vart praktik som alltid. Mötte på Heidi som gjorde sällskap på tåget hem. Så tråkigt att åka själv.  Räddare i nöden. :)

Praktiken går bra som alltid. only 3 ggr kvar me like :) but I'll be back in the summer! :)

Nåja, helt död kmr jag hem vid 6. Äter lax å stek god kryddad frasig potatis. mmmums!
Som vanligt håller jag på o somnar när Milla säger: Carro, vi åker inlines till Broddby. Eh va? ok nog för att hon ahde tråkigt, men broddby av alla ställen liksom?

Så mkt om och men så tog jag min cykel (som har noll luft i back) och vi bar iväg.

Vi var framme hos Nonnen lite vöer 8 och kom hem för ca 15min sen. Fan vad vi lyssnade på hårdrock alltås! Högt som det ska vara, me like :)

Jag ska flytta till Nonnen om 2v för att ta hand om hans blommor. haha jävla skönt gäng! Robba o Snobbelibobbelibobban var där också Även kallad Robin Mann :) Saknad den människan vill jag lova!

Nej det var väl min dag. kanske dags för sägen nu månne?

Peace out





måndag


herregud säger jag bara! Jag är helt slut.

Nog för att vi fick sluta vid 11.25 så det var nice. Åkte hem till Tim där Bea bor mer eller mindre. & vi la in lite disk i diskmaskinen sedan blev det tv. Dock somnade vi båda i soffan. Vi var helt slutkörda. Vi som skulle plugga och vara duktiga men ikke.

Kom hem efter 4. Ätit och sedan fortsatt på rummet. Det kmr bara mer o mer saker var eftersom jag städar. Tar aldrig slut. Så jag gav upp efter ett tag..

Blev en sen natt så ska försöka gå o lägga mig nu. Kanske därför jag har haft huvudvärk hela dagen, who knows?

 

Kanske inte världens bästa kvalité men detta är min outfit för studenten iaf :) (gud jag jag diggar mina fotbollsvader-not!)


see youuu

Söndag igen

Ja, då var det söndag igen. Idag har jag hunnit med att vakna, åka bil, spelat mot Skuttunge, spelat bra, vunnit, somnat på soffan och lekt vid tv & datorn.

Så såg min dag ut. Kollat runt lite på youtube också. det är tidsfördri :)

Nej nu blire snart sängen för imorn väntas det skola först på 2v ojoj hur ska detta gå?

Lite uppiggande så här dags :)

Se och njut gott folk

 

Bloggtorka?

Oj, jag har inte tänkt på o blogga.

Mitt rum är fort a total mess, men jag ska fixa det så småningom.

Idag har jag vart in till staden med Ynk. o jag ska nog åka in fler ggr med henne eftersom jag hittade sånt som jag verkligen behövde.

Jag slog till med ett par vita studenskor o en studenklänning på Holmlunds för 400 spänn som jag tyckte var taget! Så från att gå till o klänningar så har jag helt plötsligt 3 st att älja mellan! Får se vilken den blir..

Jag o Ynk drog med 6an till Årsta. Vi kollade på fotboll i den strålande solen, dock vare kallt. men fotbollen var trevlig.

Somnade en stund på soffan. Nu ska jag fortsätta och kolla på "10 orsaker att hata dig" för den är jävligt bra o ja, jag har sett den 1000 ggr

over and out

Nu är jag på G!

Jag känner hur jag börjar bli på G.

Jag är nu nyduschad och jag är  pepp! På med stora 3/4 mjukisbyxor och pöstig t-shirt. let's go!  

Nu ska jag börja vika kläder, sedan rensa lådor & ta ut en byrå. Möblera om också,

Nu jävlar ska det bli ordning!

Knäpper kort på före så får ni se efter bilden sen haha

Jag vaknade 9.45 idag :D



Välkommen till min otroligt stora boning, slå detta Ynk! ;)

Haha finns skumma människor

Jag & syrran kontaterar att det finns fan bra skumma människor ändå! haha

Först skriver hon med en kille, och helt plötsligt försvinner han från msn, nattstad etc och vet ni? Nu har det hänt igen! fast med en annan kille. haha roligt men skumt dessutom har killarna samma ipadress också. De skrev likadant. Skillnaden var namn och bild. & båda sjunger! Hur stora är oddsen på det? hur skumt blire inte då?? 

Roligt iaf. Nu håller jag som vanligt på & gossipar med Ynk. Alltid lika trevligt & jag fattar inte att vi alltid  har massooor att prata om även fast vi har pratat varje natt nu i tre dygn typ. haha Det är roligt :)

Nu ska jag fortsätta skriva här & gud vet när vi blir klara haha

Aj då

Jag får nog äta upp det jag skrev igår om hostan. Jag menar, i natt vaknde jag kl 4 hosta så jag typ spydde, fick gå upp å ta den där äckliga hostmedicinen som egentligen inte funkar, men vad gör man? Sen vaknar jag igen vid 8 samma visa igen upp å ta hostmedicin. Sedan var det så himla sjukt jag trodde jag var vaken men i sj verket låg jag och sov.

När jag låg där i sömnen kollade jag på kl som jag alltid gör innan jag vaknar å då stod den på 10.25 men sen när jag väl vaknar till liv så står kl på som vanligt 9.25 hur sjukt låter inte det?

Jag blev rädd när kl visade 10.25 eftersom jag skulle ringa till praktiken och säga att jag fort är sjuk, men det skulle jag göra innan 10. Men sen så var ju kl inte så mkt som jag trodde, lättnad!

Jag kmr förmodligen att jobba v. 28-31 alltså hela juli. Det ska bli nice för då har jag hela juni och augusti på mig att göra ngt skoj typ åka till Skge å Gbg :D me like!


Har hunnit med å gossipa lite med fröken Kregert också. Våra liv går aldrig ihop sig, kanske lite mer timmar på dygnet? Vad sägs somd et? ;)




Bilden är i från i somras i Gbg lgh :)


Hoppsan

ja, då va rman här igen då. Jag fattar inte att kl bara rinner iväg när man sitter vid datorn. nåja
Jag kollade på träningen, men ack så kallt det blev.

Ngt positivt är att jag hostar inte lika mkt nu (host, host) nej men det börjar se ljusare ut :) Dock blire ingen praktik imorn just in case Ska försöka på tors men sånt får man se.

Å jag har spotify nu värsta ruuligt :)

Jag å ynk har börjar å gossipa kvällar som nätter haha hur ska det sluta när jag börjar i skolan igen ? haha nåja den dagen den sorgen typ

Natten

Soligt väder

Jag blir så less på mig själv ibland. Jag somnade väldigt sent i natt, men tror ni inte att jag vaknar 9.20 som alltid? Jag är jätte trött egentligen, fast jag tror att jag är pigg. Hur bra låter det liksom?

Jag hostar som en gnu fortfarande. Får mina attacker still. Men vad fan kan jag göra åt det? Å den äckliga hostmedicinen vägrar ju funka!

Snart ska jag ta ett relaxande bad. Bubbla lite, mys!

Ikväll äre träning också, suck. Får helt enkelt ta å titta på for once :/ Det är inte värt att träna när jag mår som jag gör, det kan ju faktiskt bli värre. & hålla på å bli sjuk.frisk i månader pallar jag inte så då äre bättre att låta bli! :)

Min Prins :)


Karlsson får vara med på pigga upp stämningen lite :)

Mkt intressant webbsida :)

Jag tycker att ni ska kolla in denna sida. Kanske känner du någon som är sugen på att dra iväg, på en lite mer seriös utbildning. de är ju inte "supa sig dyng rak och sova igenom 3tim lektioner på kreta modellen riktigt. De försöker vända sig till de som vill ha en riktig utbildning.


De ger 60 tim utb på 8 dagar. andra skolor ger 64 tim på 4 v och självklart kostar det att bo och leva de 4 v..

Jag tycker iaf att ni ska gå in och kolla läget, verkar skit kul!!

http://www.cocktailschool.net/


Så bra gick det

Jag tyckte att idag mådde jag helt ok ändå. Så jag tänkte att jag går en promenad och passar på att träffa Linda.  Promenaden gick bra och sådär, men jag var rätt seg i kroppen ändå.

När jag väl kom hem för några timmar sen var jag fortfarande lite seg. La mig på soffan å tog igen mig med en banan och blåbärssoppa. mums!

Men nu fram mot kvällen för ca 1 och en halv timme sen så fick jag värsta hostattackerna! Lovar, håll på å hosta i 45 min typ. As jobbigt! Så det verkar inte bli någon träning eller match denna v :'( Ett ord: B A J S


shit happens å blir hemma från skolan imorn med, får panik när jag hostar å hostar å det aldrig tar stopp.








Min studenklänning förhoppningsvis. Kmr nu i v. Den ser lång ut, men på andra bilder är den itne det :)

AAAAAAAHHHHHH ;)

Nu har jag smålett och kollat på detta klipp om och om igen. ni som känner mig vet att min favorit film är "The Notebook" now u know why ^^



 

Australia

Jag har precis sett klart på filmen. Den var väldigt bra! Kanske lite väl lång (2h 39min) men den var aldrig tråkig utan den var spännande hela tiden faktiskt. tycker jag iaf.

Jag har kommit fram till en grej. Om jag inte blir bättre snart äre nog till sjukan som gäller. Känns som jag har halsfluss. Kan inte prata för det gör ont, kan inte svälja för det gör ont. Så idag har jag druckit 2 liter vatten för att göra halsen lenare tänkte ja, men istället så går jag på toa å kissar hela tiden typ.

Nåja,

Peace out // sjuklingen Carro


Jobb egentligen

Jag skulle egentligen ha jobbat idag, men när kl ringde 6.45 så insåg jag att jag har ju fan ingen röst! Så jag knallar till mamma, petar på henne och hon blir AS rädd! Hon rycker till å ska snudd på skrika. Jag viskar lite tyst: Kan du ringa till Krister? Jag har ingen röst.. Snäll som hon var så gjorde hon det. Min mamma är bra <3

Sedan så somna jag om vidare och blev as chockad när jag kollade på kl och såg hur mkt den var. 11.55! Nästan hela dan har ju gått. jag som har vaknat vid 9 hela lovet. herregud säger jag bara!

Men annars så rullar allt på som vanligt idag.Har glott på tv & vart ute i solen å stekt på brännan lite till..

Nyss ätit å är mätt som en ko.. Snart äre efterrätt, ch-pudding. urk går typ 2 skedar sen blire för mkt choklad tycker ja.



 Jag övningskörde i natt. Till Tierp för att hämta syrran. Där såg jag även Bea & Tim. Pratade lite med de å frågade om de ville med hem. Alltså åka med oss hem. Det gjorde de. Samtidigt så väntade vi på Milla fort å hon hade tappat sin mobl. Great syrran!

Sen när vi är påväg därifrån så ringer Hägglund mig. Hon ba: Har ni tappat en telefon? En Nokia? Ja, hon blev överlycklig! Så vi drog dit där Hägglund var och åkte och hämtade den. Snällt där av henne :)
Så Milla blev as glad och ba: Å min mob. Hon är handikappad utan telefonen, men vem är inte det?


Ny dag nya möjligheter

Idag vaknade jag 9.20 ca. Jag har nu under detta lov varit sjuk & vaknat tidigt för att vara jag. Sen slog det mig att för några helger sedan vred vi ju kl 1h framåt så alltså har jag vaknar 8 varje morgon. Hur roligt blev det då? Aja men jag & Bea har iaf kommit fram till att man hinner göra så mkt när man går upp tidigare :) det märkte vi för 1v sedan haha

idag ska jag hosta vidare åch gå ut och sätta mig för det är väldigt fint väder ute. Sånt gillas.

ha det great

 Glad Påsk igen :)

Host host

Matchen igår gick bra, även fast vi förlorade med 0-1. Sånt som händer.

Jag har fått tagit konsekvenserna idag, då jag histar så jag tror jag ska spy. inte ok! Kul lov man har haft. Jag som skulle hitta på massa roligt med kompisar som man normalt inte brukar träffa så ofta för att tiden inte räcker till, men det kunde ju jag glömma!

Jag jobbar på att bli frisk...

Annars får ni alla andra ha en Glad Påsk :)

Feberfri

Febern är borta. Jag är betydligt piggare idag än vad jag vaknade igår.  Så det är bara positivt!

Jag har kommit fram till att det är förjävla skönt att sova med fönstret öppen. Att få andas in ny frisk luft. Härligt!

Det som står på schemat idag är träningsmatch mot Söderfors. Det ska bli roligt, skulle ha varit ännu roligare om jag verkligen var helt frisk också. Men det är sånna smällar man får ta.

Just nu kollar jag på Ellen DeGeneres show. Tycker hon är rolig ja, men syrran tycker hon är för mkt. Då får hon tycka det :)

Just ja! Ngt som skrämde mig lite. Jag fick hem ett brev idag. inte vilket brev som helst, utan en bröllopsinbjudan. "Sandra & Fredrik". Vad funderade ut länge och väl vilka det kunde vara? För de Sandror som jag vet & känner har ingen kille eller är inte ens 18 så de kunde det inte va. Efter många om och men beslöt jag mig för att höra av mig till "Toastmastern" och ställde den pinsamaste frågan man kan ställa ang ett bröllop: Vilka är brudparet? Jag har inegn aning! SÅ jag fick till svar: Förmodligen tror bruden att du är hennes moster. 

Så allting blev så mkt lättare och mindre pinsamt när jag fick en inbjudan men visste inte vilka som skulle gifta sig. Så nu vet jag det & behöver alltså  inte gå på bröllop. Haha :) Therese tyckte det var skit kul! :p 

Nu äre dags att ladda om batterierna.  

Bea bus igen ;)

Jajjemän. I sön blev det en väldigt lugn dag. Gjorde inget alls. Låg mest i soffan och dryga ut tiden.

Igår fick jag ett mess av Bea. Nu vare dags att busa igen ;) Kmr dit till Tim efter 2. Hon ska ju föröska bli blond hon. Så efter 2 förp med färg var itne hela håret riktigt klart, men va fan :p det funka ändå. Så ill ablev det faktiskt inte tycker ja :)

Det blev träning på kvällen sen iaf.



 Idag vaknade jag först vid 2.15 ca. trodde det var morgon men ikke. Så jag somna om öppnade fönstret för trodde jag skulle dö av all värme.

Sedan vaknar jag vid 6 igen & somnar om till 9. Då  hade Bea messat. dags för slingor idag då, MEN jag vaknar av att jag är skit tjock i halsen, hostig & har feber. Grattis Carro! Så klart jag har det när vi har lov.Så jävla bra gjort av mig.

Men nu ska jag fortsätta att glo på Våra Bästa År haha

Åland

Herregud säger jag!

Går upp 6.45 klär på mig ich försöker att äta frukost. Inte helt otippat gick inte det. Åker ner till busslingan där vi väntar på bussen. Bussen kmr vi åker mot grisslehamn.

Båten går och jag har då ätit en halv banan och en drick youghurt. Sedan när vi väl åker båt så ska jag försöka äta en bak potatis med skagen. Åt halva.

Spelar match. varmt och sooligt väder ute. Vi damer och herrar skulle spela match. Eckerö hade 9 utespelare och ingen målvakt och ingen domare. Så 4 av T/ÖFF spelare får gå över så att det bir en match.

Vi tjejor byter om. Peppar å spelar. Det var helt ok plan ändå.  Vi spelade som en påse nötter typ. men aja sånt som händer.

När vi åker båt är jag skit trött, mår ila, ont i huvudet & magen. Kunde itne äta. Drack mest vatten. Sen avre bussen hem. Trodde jag skulle spy! Men jag tog på mig hörlurana småsov lite tills Kim skrämde mig & väckte mig.  Skit kul :p så då kunde jag inte somna om. Men jag mådde lite bättre.

Vi kom hem vi 21. Ynk föröskte få med mig ut, men utan mat i magen å huvudvärk jag jag opepp. Så mamma och jag gick hem och jag åt lite fil igen. Sen när kl var 22.10 ca gick jag och la mig. Skönt!

Vaknade 9 idag. perfa! Så har vart ute med Isak & pluggat. Så nu ärallt klart och det känns skönt vill jag lova!

Blir nog en lugn dag idag :)

Forts på dagen

Jag klarade mig inte utan Bea idag. Eller hon klarade sig inte utan mig. Det beror lite på hur man ser det hela på.

Jag kom hem vid 2 tiden. Sedan får jag ett mess av Bea: Jag är fan jävligt sugen på en kebabtallrik. :p svar: Ska vi synda? Ja, det gjrode vi. 30 min senare var hon här. Vi drog till gamla pizzerian den vid bron. Efter den mätta trippen crusa vi vidare. Jävlar du vad vi har fått uppleva saker du.

Vi har hälsat på farmor & farfar, blivit rädda, inte tänkt, skämde ut oss & grinat. Haha

ok kort och sagt. Vi blev rädda när jag föreslog att vi skulle till Stenbrottet och kolla. Det var ISBANA där. Seriöst. Bea blev rädd och även jag. Men vi klarade oss.

Sedan efter vi hälsat på farförläldrarna så gick bilen inte iväg för Bea. Hon ba: Carro vad äre för fel? Motorstopp efter motorstopp så sa jag: Men Bea, handbromsen är ju i! haha fan vad vi garva då! Sedan efter det så drar hon vid icaplan. yeah way to go Bea säger ja! Så hon höjde musiken, vi sjöng med? vred ner fönsterrutorna & jag drog på solglasögonen och hoppades att ingen skulle känna igen mig. sedan vi crusade vidare och hamnade hemma hos Tim.

Vi kollade först på Tyra Banks Show. Inte helt otippat. haha men det var inget bra avsnitt så vi kollade på Marley & jag. Fan vad jag är glad att jag inte såg den på bio! Jävlar vad jag & Bea böla! Bokstavligt talat! Längesen jag grinade så mkt till en film, men den är lätt värd att se!

Annars blire en lugnt kväll. Ska ta & hoppa in i duschen och sedan packa väskan för morgon dag. Imorn bär vi av till Åland. wiii

En sak. Hoppa in i duschen? Vtrf säger man så? Det är ju inte direkt så att man hoppar in utan man går ju in.. eller? Jag gör det iaf..





Karlsson naaw

Riktigt vårväder

Herregud! Det är soligt & varmt ute! Man blir så glad :)

Dagen började att jag vaknade vid 6. inte ok! Somnade om till 7.30. Helt ok så låg jag & småslumra lite och gick upp 7.50 ca. Bea kom ca 35 min senare och hämtade mig.

Vi drog till Tierp & vår kära skola Högbergs. Vi gick och kollade upp Inga-Lills schema och det stod att hon skulle vara i 1209. Vi gick dit. Ingen IngaPling där. SÅ vi väntade och väntade. i 30min men ingen inga lill.  Sedan spanade vi efter henne och letade efter henne. När vi tillslut skulle ge upp kom hon i korridoren och hade helt plötsligt glömt bort att bea & jag skulle skriva på. Men det gick nog bra hoppas jag.

Vi crusa vidare. Till solningen. Men rören var inte utbytta än så en del funkade inte. Vi drog därför vidare till Öhus. med hög mu å dunka dunka hade vi roligt. Sedan solade vi. PÅ stack & strå.

Bea började sola så jag satt i massagestolen. ÄLSKART!  Så jävla nice. Sedan efter 20min bytte vi.

När solningen var klar drog vi till ica och köpte en Daimglass. Mums! Vi satt ute och verkligen njöt av solen. Nice!

Så nu sitter man här. Ritkigt trevligt må jag säga. :)




Nat P i Sv B

Ja, då var Nationella i Sv B del 2 avklarad. Det känns bra!


Idag håller jag på & städar rummet & tvättar. Låter som jag bor sj hemma ju, men så är inte fallet. Jag får skylla med mig själver när jag vet att mamma tvättar på helger men inte lägger mina kläder i tvätten. Sånt som händer.

Ikv ska jag på handelsmöte. /fackmöte?

Gud vad gammal jag låter :s tvättar och ska på möte. Shit! Hur många 19 åringar gör det liksom? Okey, kanske en hel del men ändå. Fy för att bli äldre än 23!

Jag lyssnar igenom Rooneys låtar som hon hade på sin mp3 å de är jävligt bra vill jag lova! :)




Jag saknar oss där Rooney.. Vi måste tillbaka! De behöver oss!


RSS 2.0