Bloggtorka??

Herregud! Känns som att jag aldrig hinner att sitta här. Ja, vad gör man? Massa annat är ju ganska så klart.

i fre jobbade jag till 5 och var sedan med Johan. I lör åkte jag till Gröna Lund med Johan, Ynk & Tompa. Jäävligt roligt! Synd att det var mkt folk, men tur att det inte regna. det var soligt och varmt :) Men vad kan man vänta sig när det är löningshelg och sommarkrysset + stockholm live? klart som tusan det var mkt folk. haha

Vi kom hem lite efter tolv på natten. Vi somnade på en gång i princip pch vaknade dagen efter utvilade och pigga. Mys.

Söndagen tillbringades med Julia, Bella och älskling. Vi bakade bröd (som förövrigt är slut idag?? :s) och hade picnik vid bergstäcktet i Tierp. Det var tänkt att vi skulle bada men det var för jävla kallt att det blev en kort fikastund. Jag hade jävligt roligt och det var lite som gamla tider. Lär göras om :)

Det blev en lugn kväll sedan. Glodde på film som var väldigt bra. sedan natten.

Upp idag vid 10. dags för jobb. Det har gått väldigt bra, men dagen kändes väldigt lång. Imorn är det 8.30-17 som gäller och sedan ska jag ut och springa när jag kmr hem. ett måste!

Bilder kmr upp senare

Jobb vare ja

Shit! Jag har inte bloggat på skit länge. enligt mig sj.

Jag gör samma sak varje dag typ. såhär ser min dag ut:

går upp kl 6
tar tåger 7.15
är i stan 7.41 går för att hinna med bussen till gränby, om inte knallar jag.

sedan efter 8 köper jag min lunch. börjar 8.30-17 kmr hem helt död 18.50
så ser min dag ut, när jag väl kommer hem ska hunden ut, han ska ha mat, Milla & jag ska ha mat och den ska göras. fy vad detta är jobbigt.. :p

Imorn får jag hela 4h sovmorgon! Jag är galet lyckligt. ¨då känns det som att det inte spelar ngn roll om jag kmr hem 21.50 för 4h sömn äre fan värt det!

Nu ska jag fixa matlåda, duscha och sedan sova..



brist på annat

Muerto

Okey, idag dog jag på jobbet, eller nästan iaf. Jag började som sagt kl 7 ist för 9. Jag fick baka. Sedan efter lunchen, vid 1 tiden ringer Sandra och behöver hjälp in på badet så det var bara o spida in där och jävlar i min låda vad varmt det var där! Det kändes som svetten rann o att man hade värsta lökarna, det låter inte så fresh men va fan varmt vare o byxor hade jag.  det var non-stop med kunder från 1-4 typ. kmr därifrån 7 över 4. sedan ska jag fixa kyckling och baguetterna var slut, men det fick Christer fixa.

Jag drog hem på ögona böj. Slet av mig mina arbetskläder, på med shorts och bikini överdelen. sedan låg jag ute i solen och stekte med musik i öronen samtidigt som jag läste VR.  Det börjar ta sig nu. Det var en artikel om size zero, att nu måste vi människor verkligen bevisa att detta sk mode inte är ok i världen. Våga stå emot! Jag hoppas att det där vänder, att man blir uppskattad för den man är, för hur man ser ut och att inte känna den där pressen "åh nej, jag har gått upp 4g måste banta"- känslan. Go go go

Imorn är det jobb igen. 8-16

den kommande veckan ser ut såhär:

sön: Jobb ICA 8-16
mån: H&M 8.30-17
tis: H&M 8.30-17
ons: H&M 8.30-17
tors: H&M 12-20.15
fre: 12-20.15

Lördag blir det Gröna Lund med älsklings Johan, Ynk & Tompa :) Jag kmr garanterat bli barn på nytt!! :D:D


Idag äre fredag

Igår var det torsdag. Johan hade ställt mobilen på kvart i tio, men vi gick upp ca 10 över 10.

Vi åt frulle, jag duschade lite snabbt och sedan bar vi iväg till Östhammar. Vi hälsade på Johans familj som var där och en massa annan släkt till  honom.

efter en heldag i Östhammar nästan, drog vi hemåt och hela min familj + Johan åt på golfen för att mamma & pappa firade 15 år i bröllosdag. Det var trevligt och mysigt. gott och mätt blev man..

Det blev en lugn kväll med tv kollande. Kollade på bröllopsvideon som vi alltid gör. Efter den kollade vi på Fucking Åmål. haha vadå att man kan alla repliker nästan?? illa som satan.

dagens planer är att duscha, fixa i ordning sig, ut och gå med Isak och sedan ta bussen hem till Johan. Johan jobbar till 16 idag och sedan ska Hampus, jag & 3 kusiner till Carola ha en suprise till honom. O Johan är sääävligt nyfiken. älskade <3

En glad nyhet är att min mob är på hemgång :D


bara för att Isak är dryg nu får han stå för bilden


Kört

Idag blev jag väckt, av Johan. Han började peta lite på mig och sedan hörde jag ngt om att du, kl är 20 i 12. Jag ba: VA?! Jävlar, jag var visst trött.  Johan hade vart vaken i 50 min då så det var snällt av honom att låta mig sova iom att jag vaknade mitt i natten av en dundrande huvudvärk. Jag låg och tänkte där för mig sj att om jag somnar av brukar det gå över. Helvete heller! När jag vaknade vid 9 tog jag modet och gick upp och tog en ipren och gick sedan och la mig igen. Därför blev det nog att jag sov länge.

Johan lämnade mig vid 13 tiden. Jag och mamma drog till Gävle för att köra. Det gick väldigt bra! :) Får mkt beröm och nu börjar jag inse det här med körkort. hua! Vi snackade om uppkörning och grejor lite läskigt!

Kom hem vid 18 tiden. Jag kollade lite på tv och sedan täntke jag hålla på och bränna mina filmer på DVD men det gick fan inge bra så har gett upp! Gick och bakade ist, småfrallor. Det gick bra däremot. Men dock smakar de inget.. =(

Brist på annat så brukar jag skylttexta, emn nu lär det bli ändring på det! Nu lär jag sätta mig med körkortsfrågorna..


Det där ska jag fan ha inom snar framtid!!

Jobb & Johan

Sådär ja. Om jag inte jobbar är jag med Johan typ om han inte jobbar då.

Jag jobbade på H&M igår. & inget gick som det ville! Dagen börjar med att 7.45 tåget inte går på sommaren så jag blir 30 min sen till jobbet. Sedan när jag slutar kl 17 kunde jag ha hunnit med bussen från Gränby men det var fint väder och jag tänkte att det går ändå ett tåg 17.49 sedan när jag, 30 min senare kommer till stationen så står det inget om "mitt" tåg som jag skulle ta. nähe? ok fine. jag kollar upp i tidtabellen och då står det sedan, pyttelitet högst upp att det tåget går under juni och augusti, alltså inte juli månad. Jahapp, så då fick jag sitta på stationen och dryga. Tröstade mig med att köpa en daimglass iaf.

Någon öppnade min dörr så jag vaknar 3.20 typ av att Isak kryper in under sängen. SUCK! Jag anar mina misstankar.. och inte var det mamma iaf

Nu ska jag tvätta, städa och baka :) = HUSMOR Carro is back


Gävle

Det blev att köra till Gävle idag med mamma. Skulle ha kört, men det blev lite missförstånd så jag tröst shoppade trosor, BH och en kofta. Jag blev nöjd iaf.

Kom hem för ett bra tag sen. Snart ska jag möta Johan vid stationen. Han har jobbat i 14h stackarn.. Men nu är det helg och båda är lediga :)

Ska hoppa in i duschen innan jag möter honom.

Bilder från 60-tal kvällen kmr upp på face såsmåningom. Har glömt bort det. Likaså husvagns semestern å Öhammar med Erik & Tompa..

Jobb dag 2 avklarad

Igår vaknade jag ca halv nio av att det regnade som himla mkt. Så skulle jag kolla vad kl var så stod min klockradio och blinkade. jahapp strömavbrott. ställde ist alarm på telen, just in case. Men när jag vaknade igen så var elen tillbaka.

Jag gick upp 10.15 ca och insåg att jag behöver fan duscha! så in duschen och jag var helt klar med sminkningen och klädvalet 20 min senare. bra gjort!

Tog tåget 11.15 och det spöregnade som tusan och jag blev blöt. Milla skulle jobba diag på VM så vi samåkte.

Sedan kmr man till H&M och hade kassan mellan 12-13. Sedan var det lunch. Efter lunchen var det att lämna kläder ur provrummen och sedan varor. Mellan 17-20 stod jag i kassan med Karin. Vi turades om att stå. Nu börjar det gå bättre i kassan, men jag har fortfarande inte hittat ngt bra system som gör att det går snabbt, smidigt och enkelt. men det gör man så småningom. 

Jag kom ivåg från gränby halv 9. Skulle hinna med 821 som går 20.41 från Klosterg. Hade ingen aning om hur långt det var dit eller hur lång tid det skulle ta och gå. Så jag småsprang typ. Eller gick jääävligt snabbt så det gjorde ont i mina benhinnor, men jag hann! Och det är det viktigaste.   

Eftersom det inte var byte i Läby, var Johan snäll och mtade mig.. :) Så vi kom hem hit vid halv tio och glodde på tv och var ute och gick med Isak. Sedan var det dags för sängen. johan skulle jobba idag i 14 timmar. Tycker synd om honom. När kl ringde vid 6.30 gick vi båda upp sjukt trötta. Johan åt frulle och drog sedan till tåget. Jag gick och la mig igen och vaknade 10.30. perfa!

Jag skulle ätit en brakfrukost idag med syrran. Med omelett, jordgubbar, melon, te, knäckebröd och juice. Men pallar hon gå upp eller? Efter mina försök att väcka henne så gav jag upp. Jag var skit hungrig så jag hade min egen brakfrukost. :)

Dagens planer är att köra i Gävle. Sedan ska jag vänta tills kl blir 21.45 så jag kan möta min älskling.

Idag har vi vart ihop 1 mån, och för en månad sen tog jag studenten också.  :)


Jobb dag 1 avklarad

Då har jag jobbat min första dag på H & M. det gick väldigt bra och som vanligt trivs jag som fisken i vattnet med folket där. Jag har fått stått i kassan idag- utan Karin hade jag nog dött! Tur att jag har henne där. Jag luncha med Kim idag också. Det blev Burger King. hehe gott vare iaf :)

Sedan har jag plockat varor och det gamla vanliga. mellan 17-18 stod jag i kassan. All by myself! Stressigt och mitt hjärta slog i 180. Även om det inte tar så lång tid så känns det som evigheter! Jag har inte hittat ett bra system ännu, men det kmr nog.

Jag skulle sluta 20.15, men det var så lugnt så jag fick sluta 18.30 och det gillas! Nu kom jag hem 19.45 ist för 21.45 och det tackar vi och tar emot. :)

Sen jag kom hem för ca 1h sen har jag hunnit ätit mat och läst tidningen. Vrf kunde man inte hylla Michael Jackson när han levde ist för efetr hans död?? Han var iaf en jävligt bra sångare och koregraf!




Insåg att mina gamla bilder är borta från datorn :s


Update

Nu har jag & Rooney vart ute och tränat 1h.. Jävligt skönt, och behövligt :)

Nu sitter man med sin egen dator och får se hur länge den håller. Min syrra har gömt laddaren för att hon inte får låna den?? Jag tycker såhär, fine. Du får visst låna den. jävligt mkt, men när jag vill ha den så vill jag int evänta på mina egna grejor. jag har köpt den för mina egna pengar som jag har kämpat ihop.  kolla din dator och se vad felet är så har du en egen dator igen.

anledningen att jag skriver det här, är för att jag kan inte prata med dig om det, för du bara skriker åt mig och jag hinner inte säga det jag vill förns du exploderar.,

Nu är det över

Jag har under dessa dagar umgåtts med Johan iom att han har vart ledig.

Jobbade i söndags. Kom hem efter 16 och in i duschen och fräscha upp sig lite. Sedan drog mamma och jag till Johan på fika. Det blev kakor, gammaldags vanliljglass för den är godast :) och jordgubbar. mums!

Sedan efter fikat degade Johan och jag i soffan till efter 1 för då låg jag i hans famn och sov. Så han väckte mig och frågade om vi inte skulle gå och lägga oss. Jag var fett trött och svaret bkev vrf? ligger bra här? men det gick inte JOhan med på. haha

Vi gick och la oss och jag somna igen på stört. Johan skulle upp vid 8 för att lämna bilen i bergby för byte av däck. Sedan kom han tillbaka och somnade om. Vi gick upp typ halv tolv. satte oss och vi degade framför tv:n återigen. När vi sedan blev hungriga hämtade Johans farfar oss då Johan fortfarande int ehade någon bil. Så åt hos hans farmor och farfar. Korvstroganoff och ris. Jävligt gott!

Sedan fick vi skjuts till Bergby och Johan hämtade sin bil men däcket hade inte kommit än så den hade stått där helt i onödan. Vi åkte hem till Patrik och Carola för Johan skulle vattna blommor och fylla på Hampus tele. Efter det drar vi hem till Johan och kollar på film. haha upps

Sedan insåg vi att vi var jävligt sugna på hamburgare så vi drog till Gullans och ica och handlade jordgubbar och choklad. Fan vad nyttiga vi är då!

Så vi smackade in maten och den var jävligt god! Mätt blev man. Sedan kollade vi på tv med resterande familjen. Kom i säng efter tolv tiden. Det var väldigt kallt i natt men sov gjorde man ändå. Mer kroppsvärme bara. Myspys

Hampus den jäveln ringer och väcker oss vid 9.30 för att tacka Johan av påfyllningen av mob, det var inte så att han kunde messa och säga det nej då :p

Vi somnar om och vakanr lite efter 11 då Isak ville komma in till oss. det fick han inte. hihi

Så har vi ätit frukost och återigen glott på tv :$  Nu har Johan lämnat mig.. Han ska jobba och på tal om jobb så börjar jag på H & M imorn. 11-20.15


Nu ska jag ringa Rooney och vi ska ut och motionera oss, det lär göras efter massa tv tittande.


Jag är fan bra lycklig

Att gå från att alltid vara nedstämd, neggo till att vara mer gladare och positivare till saker och ting gör att man mår så himla mkt bättre. Jag kan lätt säga att jag har kärat ner mig, och jag mår bra av det. Det är inte så att jag dör om jag inte är med Johan, utan vi har hittat en mellanting. Vi sitter inte ihop 24/7, vi kan förfesta med våra kompisarr, vi kan festa på samma fest tillsammans utan den ena måste ha koll på vad den andra gör, vi litar på varandra och är ärliga. Allt blir mkt lättare från början då. :)

Så nu sitter jag här, en lördagkväll medans Johan är och festar med sina kompisar. Är jag sur för att han festar utan mig? Självklart inte! Ringer jag och kollar läget stup i ett? Vrf skulle jag göra det? Låt killen roa sig känner jag haha :p

Idag har det vart jobb. Jag vaknar upp i Johans famn vid 8 tiden. Skapligt trötta! Åt frulle, åkte med honom till affärn, satt i kassan, städade, plastade in jordgubbar, kasan, mejeri, kassan å sedan sluta.. :)

Sedan somnade jag på soffan inte helt otippat. sedan avr det abra ut med Isak och nu sitter man här och kollar på sommarkrysset. Helt själv! men sånt som händer :)


Jag ska försöka att inte skriva så mkt om kärleken nu men nu är allt bäst!




Östhammar + avklippning av hår

Igår kom skrutt & Tompa hem till mig efter 4. Vi drog vidare till Östhammar till campingen. Det var fett varmt, men mkt mys ändå. Johan & Tompa är riktiga grillmasters vill jag säga. mkt gott vare

Erik kom efter tio. efter maten spelade vi gurkan å Johan blev nog irriterad på mig & för att inte nämna Tompa också. Haha jag är blond ok?? Så det blev Yatzy och Chicago sen. Som jag endats skrev poängen. Blev bäst så tyckte ja.

Vi kom i säng efter 2 på natten tror ja. Jag dog av värmen typ. i början sedan hade jag ett påslakan, fleecefilt och Johans täcke + hans värme. då var det perfa- dock jävldigt varmt när vi gick upp.

Klippte mig idag så var tvugen att gå upp 8.45 typ. Alla var mer döda än levande- men jag fick med mig grabbsen upp iaf så då följde med mig till bussen som skulle ta mig till Tobo. det var äckligt varmt redan då. hua

Sedan var det bussbyte i Gimo. 817 hade NOLL, zero AC kan jag ju säga. Jag dog där. höll på att somna flera ggr också.

Klippte mig väldigt kort, lite ågren faktiskt. men som Ynk säger- det växer ut.. sakta men säkert.

Sedan var jag in till stan med Milla. Handlade present till Johan och sedan gick jag med Hampus på stan, Tog bussen hem vid 5 mötte Emma O på bussen.

Sedan blev det hem o bada i baljan. Ligger här nu i värmen.

Bilderna kmr så småningom..

RSS 2.0