Helg

Igår var det träning och myskväll. Det gick bra alltihop. Johan gick upp kl 6 imorse och jag var ovanligt pigg och tänkte nästan gå upp då men somnar om till halv nio.

Nu på morgonen har jag laddat upp lite bilder sen jag fyllde 20 och nu kollar jag på Mästarnas mästare. Herregud vad stark Louise är! Migrän och pinar på ändå, viljestark vill jag lova!

Ikv blir det bio med Bella, Vi ska se remember me. :)



fler bilder finns på facebook. Tar en jävla tid att ladda upp bilder med mobilt bredband si ni.

ÄNTLIGEN!!

Eftersom Johan har en snäll granne och kompis fick Johan låna mobilt Internet av Tompa, och det tas ju tacksamt emot. :)

Nu sitter man här och kan blogga från Johans dator. Det ni!

Inom snar framtid ska jag åka till morbror Niklas i Falun för det har jag lovat och funderar på om man ska ta och göra det nästa vecka, det får man se.. :)

Sedan ska jag ner till Skänninge också. Åka utomlands med samt åka på roadtrip. Full fart nu.

Jag ska få nya tapeter till mitt rum och det gillas. Kanske ska passa på att köpa en större säng med. Det återstår att se.

Johan är på möte och jag sitter här själv i hans soffa och funderar på om jag ska ta mig ut på en promenad i brist på annat, men om jag känner mig själv rätt så säger jag det bara och inte gör det. Nåja. Jag kanske börjar förvåna mig själv.

Nä men ska försöka ta tag i det här med bilderna.. Måste hämta kameran och den är hemma så det gör jag en annan gång..

Over and out



Om man ändå fick vara sådär brun igen!! :(

Need help!!

Jag behöver hjälp. Jag vill eller snarare måste ha en ny bloggdesign!! Någon som vet nån eller någon som kan hjälpa mig med det??

What a weekend!

Jag kan ju börja med att säga som Johan uttryckte sig: "Dina morbröder är fan livsfarliga". Haha
Iaf fredagen blev en lugn kväll. Jag var och badade med Bella på dagen och åkte med älsklingen hem. Var där en stund för att snabbt fara hemåt där min faster var med en present. :) Efter det blev det att kolla på tv ända fram till 23 då kom tant Svensson, morbror Pontus och morbror Tommy. Det blev ett kärt återseende dock. :)
Dom började ganska snart att bjuda på öl, gin och groggar var det säkert med. Så vid 00-tiden beslöt jag mig för att gå & lägga mig eftersom det var jobbhelg och min kl ringer 06.00 gäsp! Det blev inte mkt till sömn. Somnar 1, vaknar 2, somnar om till 3 osv till 5 då en mkt full Johan vinglar in i mitt rum. Tappar telefonen och jag frågar klarvaket vad han håller på med..? - Är du vaken? -Ja..? Liiite svårt att sova när ni håller på. - Aha. Dina morbröder är fan livsfarliga, och jag måste sälja min bil också! - eh ok..? Jag ska upp om mindre än 1h så försöka att itne snarka. - Närå.
Efter ca 1min knappt vad var det man hörde då om inte en snarkande Johan??? :p haha
Kl ringer iaf kl. 6 och jag tror fan inte det är sant! Jag är så jävla trött. Jag knatade iaf till jobbet och där blev det kaos sedan när 2 pers var sjuka. :/ stressa!! Direkt efter jobbet var det träningsmatch mot Gefle och Rexarna vann med 5-2 typ. :p Mkt bra gjort! Då har ytterliggare en morbror anlänt, nämligen Niklas. Oj oj oj. 3 morbröder hemma hos oss, shit! Dom är mer vilda än tama tillsammans. Jag kmr hem vid 20 småslumrar till lite vid bordet typ och tar ett mkt bra beslut att gå och lägga mig när kl var 21.30. Jag somnar ganska omgående och jag lär ha sovit djupt. Fan så utvilad jag var, jämfört med dagen innan. Det var nice! Lika mkt stress idag på jobbet med, men jag överlevde denna dag också.
Det blev en lugn kväll. Johan kom väl vid 19-tiden och vid 21.30 typ sov jag på soffan ända tills vi gick och la oss vid 23 typ. Idag vaknade jag 8 utvilad så det var ju nice det. :) Planerna för dagen är = 0. Inget inplanerat faktiskt, men det kmr nog..
Tänkte lägga ut bilderna på morbröderna, men datorn hakar typ upp sig. fuck!

Bra gjort!

Ja, efter många om och men så tog jag mig själv i kragen och åkte iväg på träningen, och vet ni? Det var det bästa jag har gjort på länge för tusan! Jag tog i så mkt att jag trodde jag skulle spy! Haha men vad tusan, det var iaf kul och imorn väntas simhallen.
Helgen som var då? Förutom att den var galet bra? Ja, jag var först hemma hos Bella. Vi fixade i ordning oss, åt mat och sedan for vi vidare till stationen och mötte upp Emma. Vi ter drog vidare mot Lelles inflyttningsfest. Galet mkt folk vill jag lova! Men jag hade roligt och det är ju huvudsaken eller?
Hur som helst så gick Bella, Emma & jag mot Kalas eftersom syrran jobbade i baren. Bella var as sugen på att gå till BJ, men så blev inte fallet. Bella fick andra planer så att säga. Så Emma & jag fortsatte där inne och shakade loss + en massa drinkar. Hua mig. Jag brukar aldrig beställa när jag är på krogen, men nu när Milla jobbade blev det 4st + en shot som vi fick av Evert tror ja han hette..? Nåja, kan ju inte komma ihåg allt heller.
Emma och jag drog till tåget vid 2-tiden. Emma mådde dåligt på tåget när vi nästan var i Ö-hus så var hon tvungen att lätta på trycket så att säga. Hon mådde dock bättre tack och lov. Blev en skön natt även fast jag drömde mardröm. :(
Lör då? Förutom att jag var trött och seg så kom Johan hem hit vid 16 kanske. Sedan drog vi till Jimmy och var där i några timmar för att sedan möta upp Bella vid stationen. Vi drog hem till Kim G och kollade på melodifestivalen och spelade spel och hade det kul. Jag & Bella var typ trötta mest och vi åkte hem vid tolv typ. Johan följde med. :)
Bella vaknade vid 11 tror ja och var as glad över att vara så utvilad som hon var. Hon skulle jobba även idag. Det gick nog bra.
V. har varit lugn och skön. Nu i helgen väntas match och jobb + mys med morbröder och tant Svensson. Det gillas!
Bilder kan jag inte lägga in på denna dator tyvärr för det blir bara knas. Lika så att texten blir en hel stor text ist för mellanrum. För det gör jag nu när jag skriver, men det blir inte det när jag sparar. Surt!
Over and out folks!
För han är saknad och sötast! Lilla Bubbie<3

6 mån sen nu..

Det enda som jag kan säga att tiden går ruskigt snabbt ibland. För snabbt. Det är redan 6 mån sen vår finaste ängel Natalie gick bort ifrån oss. Tomheten finns där, likaså saknaden. Man försöker att vara glad för den korta stund man fick träffa henne, men ibland är det svårt. Hon kmr alltid vara saknad, alltid.
Helgen kan jag berätta mer om imorn. Nu ska jag fortsätta tänka på Natalie..

fuck!

Okey, jävligt dålig uppdatering alltså, men jag har aldrig tillgång till internet typ.
Helgen var iaf grym!
Kmr mer om den senare och jag är jävliogt irriterad idag usch! Datorn funkar inte än, jag vill ha internet i Husby, det är varmt och allt blir jätte jobbigt!
Nä fan men jag lever iaf även om jag knappt överlever utan dator............

Lördag

Ja, alltså den dåliga uppdateringen beror på att min dator vägrar jobba med mig fortfarande, Johan har inget internet och det är där jag har spenderat min senaste vecka och datorn här hemma är så sjuuukt seg att det bara hakar upp sig, men jag ger det en chans.
Jag var ute och gick i det underbara vädret med Nova & Hoffisen samt mamma. Jag ringde Josefine och frågade om det gick bra att jag snodde Novis en stund å det fick jag :)
Blev en lugn kväll, dock en sämre natt. Nu sov vi hemma hos mig igen och då är det tillbaka till 90 sängen. Nu när man hade vant sig vid att sov i en 1,20 säng. Det var varmt och jag vaknade flera gånger, pappa ringer och vill ha hämtning. Ja, allt var inte som det brukade helt enkelt.
Men kommande v. efter min tatuering börjar mitt nya liv. Jag ska ta tag i saker och ting och inte tänka så jävla negativt hela tiden! Jag måste ju börja nånstans.
Nåja, jobbhelg denna helg iaf och som sagt tatuering på måndag & Doran ska med! :)
Pssst! Bilder från min 20-års firande dyker upp så fort min dator vill samarbeta med mig..

I Vendels spår

Nu sitter jag i köket hemma hos svärpäronen. Ser på när grabbarna försöker laga mat, men allting slutar med diskutioner om varför man gör det, eller varför man gör si och inte så. Men jag låter dem vara så löser det sig säkert. Får se om man får någon mat här idag. haha

Nu ber Johan mig om att jag ska hjälpa till, så lär väl göra det också.

Höres!

RSS 2.0