Fredag

Nu har snön kommit till östergötland. Skit tråkigt tycker jag. Kallt och jävligt äör vad det är burr så mamma eldar på som fasen här så nu snart blire gosigt och varmt. Lovely!

Snart ska vi i väg till Skänninge för att träffa på morbror och kusiner och sedan bär vi iss iväg till Mjölby eller Motala för att bowla. Ska bli kul hoppas ja. Blir tacos ikväll här sen efter vi har kommit hem efter bowlingen samtidigt som vi kollar på idol antar jag. :)

Hoppas det går bra för Robin B, Robin E, Alice & Lars. Men temat är schöager och Lars ska inte direkt göra bästa låten menar "Det börjar verka kärlek banne mig" allvarligt. 

Robin B-  När vindarna viskar mitt namna (Roger Pontare)
Robin E- Michelangelo (Björn Skifs)
Alice-  Min kärlek (kmr jag inte ihåg :s)

GOOD LUCK OCH RÖSTA!!! :D

Vardagligt

dagarna bara går. redan torsdag och det känns som att lover börjar gå mot sitt slut. Inte så konstigt, det är ju slut med nästan. Jag måste fan plugga på lör :'( BAJS!

Jag ska passa på å njuta medans jag kan här nere. Ikv ska mamma och jag till äldsta kusinen Jennie. Ska äta kvälls macka där och lite så. Ska bli mys hoppas jag.

Bowling imorn..

Finns inte så mkt att skriva. Eller jo ett super stort TACK till Sara som fixade min header :D mkt gladis! + att skolkorten har kommit och jag vet inte hur jag ser ut. det är lite jobbigt faktiskt. Min kära syster vägrar ju å skicka de till mig gah! Öite irriterande äre ju..

coca cola enjoy

Skänninge

Ja, nu är jag här i Skänninge som jag nu talar om vart det ligger. Ca 3mil från Linköping. Där är jag nu iaf och hälsar på alltifrån morbröder, mormor, morfar, sysslingar, kusiner & kusinbarn. Det ska nog bli en väldigt rolig vecka. På fredag ska  jag med mor och morbror + kusiner bowla. Härligt! :D Jag kmr äga lätt! Haha (a)

Annars så när vi åkte igår så tog jag väldigt fina bilder under resans gång. De är faktiskt fina det intygar mamma! Okey, nu är ju mamma en sån som säger att det är bra fast hon kanske inte egentligen tycker så vad vet jag? Hon är ju min mama så vad ska hon säga när dottern tycker att hon har gjort ett bra jobb med kameran ba: gud vad fuuult. Nej, men hon sa att det var bra iaf så då får jag väl tro på det. haha

Idag ska mor och jag fara iväg från Naveryd till Trojenborg skolan och hälsa på kusin Johanna och hennes lille son Liam. Kameran är självklart med!

None

Helgen över

Ja, även denna helg har passerat med snabba steg. Vet snart inte ens vilken dag det är för det går grymt snabbt!
Okey, lite kort om helgen då.

Fre åkte jag in till stan. Köpte mp3 (rosa ofc), mascara, parfym, jacka & innetofflor. de är super söta :) Så jag är helt nöjd fast jag är typ pank. Faktiskt allvarligt så äre sant denna ggn. Men hur som haver kmr studiebidreget med en hjälpande hand :D det gillas!

Lör: jobb. Upp 6.30 duscha äta frukost och sedan dra vidare till jobbet och jobba. Jobbade på cafét idag. De första 2h trodde jag att jag skulle dö för det var verkligen hur jäkla lugnt som helst. Kunde snudd på ha tagit en tupplur där. Sen framåt 4-tiden blev det mkt å göra ist när man ska stänga :s gah. kom hem å satt mest i mitt rum i min egen lilla värld.

Sön: Jobb. Blev lite glad när mamma kom in till mig innan jag hade somnat och berättade att kl skulle ställas en timme bakåt. Detta innebar att jag fick sova 1 hel timme utan att ens komma försent jag var skit lycklig! Men sen när man kmr till jobbet var det ju inte lika kul när vi var 4 (!) pers från 9-17. Det var ganska drygt med. Men vi var tappra nog och kämpade vidare. Så jag fick då som sagt jobba 1h längre men nu jävlar har jag lov iaf! 

Ja, det där med lov. Det är mitt sista höstlov.    Jag börjar bli gammal. Sorligt men sant. Imorn drar jag iväg till SKÄNNINGE!!! Vet ngn vart det ligger..? haha Kolla eniro om ni vill veta ^^ Eller lämna ett spår efter er så kan jag vara snäll och berätta det.

Vilka äre som läser min blogg egentligen? Utom Milla. haha Skriv gärna en kommentar så ska jag försöka vara lite mer duktig på att upptadera mig lite.

Sök på youtube denna GRYM!! Al Azif vs Adam Tensta, Dr Alban - My Cool

Ännu en fredag

Fredagen i här. Veckan har vart lugn. Praktik ons-tors. Träffade på Jocke igår & vi kollade på filmer. ;:) Haha & jag var ju så trevlig att jag råka somna :$ upps.Gick och la mig halv ett och somnade ganska så på direkten. Vakna för kanske 5-10min sen. Skönt!

Systern min har lurat iväg mig om att vi ska åka in till stan idag för hon ska handla massa kuddar..? Okey men jag var smart och gjorde en deal med henne. Om vi åker åkter vi med 11.15 tåget och inte en minut tidigare. Och att vi åker till onoff då jag ska köpa min efterlänktade mp3 :D Lovely

Ikv blire att glutta på idol iaf. ABBA tema. skoj jobbar helg men gör inte så mkt för är ledig hela nästa v. Planer på att åka ner till Skge & hälsa på släkten men vilken dag vet jag inte när vi åker. Ska hinna träffa Kritan & Bella & massa annat folk :=) det går aldrig ihop sig för mig xD

Nåja om jag ska hinna med tåger kvart över lär jag kanske gå upp nu.. haha aja ha en trevlig helg eller ngt

Orka

Nej, egentligen ingenting för tillfället. Somna så fort jag kom hem i ca 50min. Lagom vila.

Efter ett tag bläppande på tv:n såg jag att Beverly Hills har börjat igen ;D Jag älskar den serien & längtar till säsong 2 kmr haha okey, oftast brukar inte 2an vara så bra men det visar sig.

Hur som haver efter 3 avsnitt (?! jag vet många & jag njuter) av BH när kl börjar närma sig 18 så tar jag mors cykel (efter som hon har lyse på sin och inte jag) möter Ronjis nere vid IP. Vi tar ett varv i stora & avslutar med lilla varvet. Mkt härligt tempo, härligt väder & det kändes väldigt lätt och springa idag. Det gillas! Ska försöka springa minst 2dgr/v iaf. Upp med kondisen you see.

Nu då? Efter att ha kollat på Primo Paulo så sitter jag och drygar här. Väntar på att Sara ska få tid att fixa min blogg xD om det blir det här året återstår att se. haha (6)

Nånting är på väg att hända. Jag känner det, bara det att jag vet inte vad än..

Bilder från avslutningen har jag lagt in från kameran till min dator iaf så sen är det en annan fråga när jag väl lägger ut de på bilddagboken. mohaha aja enjoy eller nå

Ser det inte härligt ut?
Lovely

suckis

Det känns lite jobbigt att vara pigg vid 1 och man vet att man ska upp om några få timmar. OCH att det är långdag imorn i skolan det suger!

Orkar inte bli så less å nedstämt hela tiden emellan åt men skolan gör en deprimerad tragiskt men sant!



I'm nobody like always

Jag blir glad

Jag vill ha ett liv som Lauren i "The Hills". jag vet. Jag är lagom töntig men hon får uppleva så mkt. Vem har inte sagt att jag kan få det som henne då? egentligen inte men det känns som att det är ingen idé att ha för stora drömmar heller för då blir man bara besviken sen.

Jag blir glad av att se på The Hills. :D happy happy kan knappt vänta till 4e säsongen ska börja :D

Snart LOOOOV!

Lagfesten

Herregud har nog aldrig garvat så jäkla mkt!

Det började med bad på badet & sen vidare till T&P's lokaler för  vidare festligheter.

Det blev mat, fika & självklart prisutdelning. Jag blev "Årets dubbelfot".  (Här är tjejen som gör allt dubbelt. Hon spelar både i A & BU-laget. Hon tar bollen med dubbelfot, dubbelknä, dubbellår, dubbelmage och dubbelbröst. Kan man ta emot bollen med dubbelhuvud..?)

Sen blev det lite lekar. Tänkte gå ut, men det blev inte så. somnade vid 03.00 så nu är man lite seg. De övriga i laget blev följande Årets:

Iller Bella
Kurting Emma Ho
Puppa Matilda Mattsson
Kaststjärna Sara Gidebo
Bumerang Emma Hi
Kolstibb Anki
Snackis Camilla AF
Surkärring Sussie
Grävling Ronja
Hörnskåp Elina
Virrpanna Mickis
Tåfis Mimmi
Manglare Malin
Ica- Stig  KB
Kenyan Tdus
Flirt Lövet
Ånglok Majsan
Kladdis Yllet
Glappkäft Kregg
Överste Majsan
Fix & Trix Erik
Bondmor Marie
Stins Anders
Skäggmurvel Rogga

Väldigt trevlig & rolig kväll!

För bilder se millalaa.blogg.se

Herregud tack & lov var den en dröm!

Jag hatar när drömmarna känns så verkliga. Fört var jag på något läger med några som jag inte kmr  ihåg vilka det var. Men samtidigt där på lägret hade jag fått två tvillingar?! Jag var typ som en fånge där utan att de visste om det. Jo, jag tror nog  att Bella & jag delade rum. Aja man drömmer ju sjukt kontsigt måste nog skaka ur min drömfångare lite (a)

Som regel vad jag har hört så drömmer man varje natt men att man inte kmr ihåg den & jag tror fan i mig att detd är sant!

Nej, men man kanske ska tra & väcka liv i syrran lite snäll som jag är så vi verkligen hinner med tåget in till metropolen Tierp. Wei! Ska sola & in till systemet you know^^

Nej, det får räcka det här.

Just ja, min städmani varade i 4 timmar! herregud & då gjorde jag rent spisgallert med. urk säger jag bara haha xD

Grattis kusinerna Savannah 7år & Joel som blir 18 år. Stora grabben som får gå på krogen nu hahah ;)

Duktig igen!

Ja, alltså det verkar som att jag får städmani på fredagarna när jag egentligen borde plugga. Haha kanske inte så jävla bra på ett sätt men vad tusan :)

Snart äre jul. Alltså typ 9v! Men innan det är jul så äre höst. Ja, alla har väl märkt att det är nu höst & att vi snart får höstlov? Jag längtar! Sista höstlovet i livet. :| glunk!

Ja, min mp3 är fullbordad nu med massor av bra musik. Just nu lyssnar jag på Disco inferno. klockren melodi! Känner rymten i kroppen jag gillert!

Nej, nu ska jag fortsätta här med min städmani. Imorn äre lagfest wiiee

Fan så jävla bra jag är!!

Haha ok, kanske inte alltid men ibland. Duktig som jag är somna jag vid halv tolv igår. Var sjukt trött där på praktiken & det fanns ändå inte så mkt att göra. Så då blir det lätt att man känner efter & tänker att jag är ju fan as trött.

Nåja, somnade halv tolv då rå som sagt efter att ha läst 4kap av "Emma, Mias dotter". Jääävligt bra! Ni vet fortsättningen på Gömda, Asyl & Mias hemlighet?

Jag vaknar 9.20 vilket är as bra gjort av mig! Går upp 10min efter. Äter frukost och sätter mig vid tv:n. Ok alltså inget bra på tv:n nu. Så vad gör man? Jo, man plockar av diskbänken, plockar ner disken i diskmaskinen, torkar av spis och vardagsrumsbordet. Sen skulle jag vara duktig & städa mitt rum när jag ändå var i farten MEN mina kära syster sov. Så snäll som jag är så skulle jag passa på att lägga in lite ny fräsch musik på mp3:n. När man väl sitter här får jag ett mess av käraste HULDA! Jag suuper glad ofc. She´s home again!

Hon frågade om jag skulle med ut på en promenad. Hmm efter en liten betänktetid så ställer jag självklart upp. Jag satt fortfarande i pyjamas när hon messade så det var bara att byta om mjukiskläder. Ut & gick. Vi var ute i 45min. & våra munnar går i ett! Alla borde ha en Huldis! Hon är massa bra på att lyssna. me like.

När jag kom hem vid halv ett var det bara att ta ut Isak för stackarn fick inte följa med. haha men hur som helst. Vädret var underbart & jag käkade lite knäckebröd för man blev väldigt hungrig efter en promenad.

nu har jag lagt in ny musik på mp3. Så nu äre bara att köra gärnet i rummet å sen dammsuga huset. Jag är duktig. :)

Blir mys ikv med en middag på "Peppar, peppar" inne i stan med jobbargänget. Ja iaf "tanterna". Ska nog bli trevligt & även lilla Huldis ska me :) mkt trevligt! Lite surt att jag jobbar imorn bara. Inte helt otippat eller hur??


ÅÅ vad jag borde plugga så, så duktig är jag nog inte ändå. well well

Tiden flyter iväg

Gud vilken dålig bloggare jag är. Men som min vän Julia brukar säga. Det är sånt man får leva med :)

Jag har inte gjort så mkt. Eller gör ju massor hela tiden. Jag går i skolan. Ja, faktiskt så gör  jag det. (ibland inte, sånt som händer) Jag försöker plugga det vi får som ska pluggas. Tränar, praktiserar & jobbar. Det gamla vanliga.

Ngt som tar en stor del av mitt liv är ju då datorn & TV. Sånt som händer. Jag har då inget liv.

Händer i helgen då? Vad vet jag

SUCK.......................................................

RSS 2.0