Fotbolls "läger"

Denna v. är det läger också. Man är helt död efter varje pass å man är hunrig precis heeeela tiden! Vad gör vi? Springer, springer & åter igen springer! Ja, vi kan göra lite små övningar här å där å lite matcher med that´s it! Benen är möra.

2h på fm och 2h på em. Vi har nu kört mån, ons & tors. ett ord: MUERTO!

Nej. det avr en litet kanske tragiskt upptadering men hur som helst har ju nu skrivit inte ett, utan TVÅ blogg inlägg woho

Rullsand

Idag var det molning imorse då jag gick upp. ca 07.20 Går hem till Doris vid 8.15 hon nyvaken i princip. Vi skulle åka till Rullsand jag, Doris, Hulda & Sonja. Vi hade bestämt att vi skulle ses hons Doris 08.45 men av ngn konstig anledning hade jag fått för mig att vi skulle vara hos henne 08.30 men så fel man hade.

Vi tar vårt pick & oack å åker mot Rullsand. Vi var där vid 10- tiden. Inga moln på himlen- gött! Ja, vad gör man i Rullsand? Vi badade, solade, läste och t.o.m brände oss! (Ja, iaf jag)

Så nu sitter man här å är röd som en kräfta å går på varv efter aloe vera. Det är fint mot bränna vill jag lova!

dagarna bara rullar iväg

Ja, nu har jag sommarlov! As najs!

I fre var det som sagt lagfest. Mkt roligt! Blev lite trött där mot slutet jag, kom väl i säng runt halv två.

Dagen efter, alltså lör fyller Julia 18 år. Jag vakande vid halv tolv kanske. helt seg å gott som död. Bara in i duschen igen å fixa sig. Kom till Julia vid 19. Där var även Julia (såklart),Emma, Josefine, Bea & Bella. Vi hade jävligt roligt, spec med alla lappar. haha

Vi tog bussen till Tierp och sen drog vi vidare till sjukarby där det var fest. Helt ok, kände dock inte så många men de man väl kände var rolig å träffa :) Många som tyckte de kände igen mig, jo men tack Milla! Så fort man säger att jag är Millas syrra så ba: ja aaa det ser man ju. tror rasmus Ullhagen frågade mig säkert 20ggr att han kände igen mig. haha pucko!

Annars var det väl trevligt. Vi åkte hem vid två tiden. Kom i säng halv tre. Vaknade idag vid 11 men efter att mamma och jag hade åkt å handlat så blev jag så jävla trött att jag sov i 2h. As skönt! Fast nu är man ju pigg ist :s men men skönt att slippa jobba imorn iaf.

V som kommer äre träningsläger, det behöver jag så då äre bara å peppe sig sj å verkligen sattsa! :D

nåja gör vad ni vill för på tis ska jag testa sushi för 1a ggn i mitt liv!! :p

en ledig dag

Idag har jag vart ledig. Väldigt skönt faktiskt. Fint väder med. Vakna kvart i nio, men gick upp halv tio. Bra Carro!

Idag har man vart ute & solat, ute & gått med Isak och suttit 1h på badet å höll Hulda sällskap. det var roligt för vi ska göra en massa grejor :)

Jobb imorn ända till fre. Sen är jag ledig i helgen :D å v som kmr. så jävla najs! Så då har jag jobbat mina 4v för sommaren :d  SOMMARLOOOV!!!


Har inget nytt att uppt så atteee

Jag är bra!

Tyckte jag vart duktig idag. jag har jobbat. Det var drygt. Sen så var jag ut å sprang spåret på 13min! Tyckte jag var duktig fast jag var helt död efter första backen typ. :p haha

Ledig imorn & på fre, det är najs! Jobba i helgen! suck

Kommentarer? Hmm

~~Dead~~

Det här med döden. Tycker att man ska tänka på det här

Allt är bra Döden betyder ingenting. Jag har bara dragit mig tillbaka till ett annat rum.
Jag är jag och du är du.
Allt vi var för varandra, det är vi fortfarande.
Nämn mig vid mitt vanliga familjära namn,
Tala till mig på samma sätt som du alltid brukade göra.
Ändra inte ditt tonfall.
Håll sorgen borta från din röst.
Skratta tillsammans med mig, som vi alltid brukade Skratta åt vardagens småting.
Var med mig. Le med mig. Tänk på mig. Bed för mig.
Låt mitt namn fortsätta vara en del av din vardag. Livet betyder det samma, ingenting har skett som förändrar det.
Livet går vidare för att det måste gå vidare. Döden är ju ändå bara ett tillfälligt avbrott i vår gemenskap.
Varför skulle du sluta tänka på mig, för att du inte längre kan se mig. Jag väntar på dig för en kort stund. Alldeles i närheten. Allt är bra.

Såå bra! Ge det en chans blire bättre & bättre

 



Dead By April- Losing You

För Hulda & Mini är bra!

I ons var det så att jag slutade kl 16 och hade hoppats på att jag skulle orka ut i spåret å springa nu när fotbollen har uppehåll. Så vad händer? Jo, lilla jag skulle vila mig lite och somnar såklart å sover en och en halv timme. Not good, men väldigt najs!

Så ringde jag Hulda igår å frågade om hon skulle ut å gå, då jag slutade 14 å hon var ledig. Det skulle vi. As bja! Vi gick typ 1 mil! (9,81km) Vi är så jävla duktiga!

Idag höll jag på somna igen, tänkte att jag skulle ta å vila lite, men det blev inte så. Vrf vet jag inte, då jag känner mig sjukt-as-mega trött. But hey, i guess that´s life is now. Keep on working!

Fre idag, and the best part is that I´m not working this weekend, yeah! Happy thought!

RSS 2.0