coldplay


You want to make a memory

Jag har nu konstaterat att Bon Jovi är grymt, om man ska uttrycka sig jävligt bra! You give love a bad name, living on a prayer, runaway, it's my life ja några fåtal bra låtar!

Idag har jag verkligen inte gjort något alls! Försökt att städa lite, lagat mat kollat på Punk'd och Miami Ink. Måsten på söndagarna. Sen har jag även kollat på Prison break. Jag mår typ inte bra av att det fortfarande är jäkligt spännande när man är inne på 4e säsongen. helt sjukt!




Minnerna är kvar. I framtiden kommer jag iaf inte ha några nya minnen att dela ihop med er. Det är bara så. Efter gymnasiet är det slutet på vår vänskap. iaf så som det låter i nuläget. Sorligt men sant! Jag får vara glad över de få saker vi har upplevt. Ni går vidare, utan mig. Ni har hittat er väg, det ni ska/ vill göra.

jag har det med, på ett ungefär. Det var längesen jag kände att jag hade något att tänka på/ över. Jag blir alltid fundersam efter att ha umgåtts med er. Det är väl så det är nu. Allt jag önskar mig är en vrida-tillbaka-tiden-klocka. sisådär 5år eller något så. åren innan jag slutade med friidrotten, hur hade det sett ut idag? hur hade jag varit som person? Hur är frågan, och jag vet inte svaret och ingen annan heller.

Snart äre jullov och Hulda kommer även hem snart. Har endast 6dgr kvar på praktiken i år och endast 2 helger kvar att jobba. Mitt sista jullov. Jag börjar fasen bli gammal



HELG

fredagen då: Idol somn vanligt. Sen hade jag ett sjujäkla svårt nationellt prov i Eng B. IG here i come! Jäkligt svårt var det verkligen, men hur som haver.

var hos faster & åt, det är gott med mat ;) LASAGNE

kollade på idol till halv tio typ. sen skulle vi hem. Å vi var hemma kvart i 11! Jag satt i bilen och röstade mer än 10ggr på Robin. Vet inte hur många jag messade och frågade vem som åkte! Ingen svarade å jag satt i bilen helt panikslagen å visste inte vem som åkte, men jag kan alltid lita på Nat å hon var den som svarade JOHAN åkte & Robinär KVAR :D

Blev lättad i bilen najs!

Idag ska jag baka med Julia, Bella & Bea och ev Emma kanske dyker upp :)

soon

Ja, dagarna bara rullar iväg. Det är bra på ett sätt. :)

Idag har jag som alla vanliga torsdagar vart på praktiken. Utbyggnaden av Gränby Centrum börjar nå sitt slut. Det är väldigt fint, eller kommer nog bli det tillslut.

Jag går till bussplatsen vid stadshuset och väntar på 3an ska komma eller 9an. som vanligt. 3an kom först vilket var bra då slipper jag gå en bit ;) men 18 mot Fyrislund fastnade, de kom liksom inte iväg. Lite läskigt faktiskt. Jag har aldrig upplevt att ha åkt av med en buss, och jag vill inte uppleva det heller. hua!

Dagen har gått rätts så fort. Eller lagom. Kom inte så mkt varor idag. Var klara innan lunch. Så efter lunchen med Kim fyllde jag på med strumpbyxor, det behövdes! Efter det städade jag lite & vid 16.00 ca fick jag gå hem. :) eller ja åka då Men orkade inte stressa till bussen så tog halv 5 bussen ist som kom ca 8min försent typ. Jag gick till ur & penn och bytte ut armbandet på min kl. Men det fattas en grej så måste dit och fixa det. suck!

Imorn är det klubbdagH&M. Alla medlemmar får hela 10% rabatt så jag ska nog handla imorn:s NOT GOOD!! inte för min budget fast iofs har jag ju ingen budget. haha

god natt / Carro som har ont i benen

~Love~

JAG ÄR KÄR!!!

SNÖ

Massor med snö har det kommit..

snö


MASSA GRATTIS TILL JULIA SOM FICK SITT KÖRKORT IDAG!!! VADÅ JÄVLA BRA HON ÄR??




#jkdfi#

Alltså jag var typ jätte lycklig igår att man inte kunde ta sig till skolan. Jag hade i princip kollat på Beverly Hills hela em men när det är 15min kvar av Beverly Hills återträffen så blir det strömavbrott!! Å kl 20.00 Började nya Beverly Hills å kl 21 var det Cityakuten. Fatta mkt jag missade!

Jävla bajs väder. urk!

Nu ska jag duscha & sen dra till skolan för ett natur prov som jag inte är redo för

Otippat

Här sitter jag, en vanlig söndag. Mår illa som ett svin, trött ja you name it! Allt är i princip som vanligt. Kul att jag jobbar när Idolturnén ska till Valbo idag. :'( Vill faktiskt se de!

Ska snart dra mig til jobbet. Hoppas Emilie är frisk!! :)

Ikv är ett fullspäckat schema när jag kommer hem. Slutar 16.00
 såhär blir det efter jag kommit hem:

17.00 Punk'd
19.00 Miami Ink
20.00 Ensam mamma söker
20.30 parlamentet (bara för Soran är klockren)
21.00 Wallander (fast den har jag ju sett)

Jag vet att det krockar med Ensam mamma söker & Parlamentet men när det är paus på Ensam mamma söker så byter man till Parlamentet. Kruxet är ju att det brukar vara paus typ samtidigt.. :/

Nej, nu har jag inte tid med det här. Nu måste jag GÅ till jobbet för cykla är det ju inte tal om.
Ha en bra söndag ni!

JAG SKA/ MÅSTE PLUGGA IDAG!!

Happy me ;-D

Så jävla glad jag blev igår att Robin klarde sig!! :D weii jag vet typ fjortis varning men ÄNDÅ han var ju grymt jävla bra! Det är så rolgit att se på honom för han utvecklas evrkligen hela tiden.

Hur som haver. Jag jobbade idag efter många om och men om jag verkligen skulle kliva upp hur sängen får mådde jävligt illa. Sån tur att jag inte var hemma efetrsom det var 2man kortare. men så äre

Nu är jag hungrig å det är ingen mat ordninggjord. as irriterande.

Ikv ska jag kolla på Arn 2

Hulda är bra :D

Torsdag 20/11-08= Eng B NP

Gud. Idag har jag hunnit med massor känns det som fast ändå inte?

Börjar dagen med att åka till skolan ist för praktiken. Jag skulle skriva prov i nationella för eng B. Dagen börjar iaf med att Nat bomb messar mig. -"Vart är `du? Väntar du på mig vid bussen" någon min senare -"Carro..? ;o" Sötsak. Jaghade som sagt inga pengar på mob. Men där stod jag. som vanligt och väntade på Nat tills hennes buss kom. Som jag har gjort i snart 3 år. Jag är sneell (snäll, i know!)

Provet hur som haver gick över mina förväntningar bra. Tiden flög iväg å det gjorde även min story som jag skrev. Men bara för att jag är nöjd och tyckte att dte verkligen kändes bra så gick det väl åt helevete.

Kommer hem vid 11 och jag hade lite svårt att bestämma mig för vad jag skulle göra när jag kom hem. Skulle jag sova? äta? Kolla på tv? plugga? Det blev inte helt otippat, mat & även min kära tv. Jag såg nu på kvällen att det ska börja ngn tävling på 4an. ngt om serier, såpor ja, sånt som har gått på tv förr. Jag skulle lätt kunna ställa upp på det!

Utom tv & allt ätande så har jag även hunnit med att baka tsm med min kära syster som jag fick ett utbrott på. (inget ntt dock) Jag, eller vi gjorde typ kladdkaka i muffinsformar & jag tänkte direkt på Nat ofc. haha

Jag har kollat på Prison break med & jag döööör för att dte är grymt jävla spännande!

Imorn kommer säkert mina husmorskrafter tillbaka. Vem vèt? då kanske jag verkligen städar & pluggar? Borde plugga eftersom jag jobbar i helgen och har prov på tis. Natur inte min bästa sida direkt.

Så lite har jag allt hunnit med idag fast inte sånt som jag borde. Det skulle inte vara så jäkla roligt för mig om man räknar ut hur många timmar som går åt till mitt tv tittande?? :S urk

Plugg tisdag? -NOT

Ja, idag fick jag lite energi efter lunchen. Ska bara uppmärksamma alla att Mia är allmänt störd, men lugnt gums, jag älskar dig för den du är ändå <3:)

Jag som sa till Natalie att jag skulle plugga idag... EFTER Beverly Hills. ojdå. upps jag fastnade visst här vid datorn (otippat) nej absolut inte. men så är det ju en dag imorn med.

Imorn äre ons och därmed far jag till Uppsala för att fortsätta på min praktikplats, alltså H&M. Det funkar bra.

Det är snö å kallt för alla er som inte har märkt det. + att det kmr att vara sjukt halt imorn när man ska dra till tåget. Not good!

flickor flickor vad jag diggar er in the school! Making my day





Härliga måndag

Nu sitter man här igen. Med böckerna uppe i högsta hugg. Jag har helvetesveckor kvar. great! -NOT!

Börjar med en bokredovisning imorn & jag är bajs dålig. Applåder till Carro!
Sen på tors verkligen HELA dagen har vi fortsatta Nationella provet i eng B Jag önskar mig sj ALL lycka i världen! Det lär jag behöva

Nästa v äre Natur prov (uuups jag har itne gjort 1a provet än, men inlämningsuppg är inne + i kanten där)

v. 49 Rättskunskap känns som man inte har gjort så mkt där heller
v.50 Samhäll (på vad? Ja det undrar jag med vad har vi gjort) Ok så mkt har jag inte skolkat men vi gör inget på de lektionerna

Ikv ska jag se cityakuten och kanske Kung Fu Panda med syrran jag har faktiskt suttit å pluggat eng nu i 1h ca ? Fan vad bra jag är!

Jag öser mig sj med beröm för vem ska annars göra det liksom? (skriver Carro & klappar sig sj på axeln)

Sön = mån= skola

Jo, men typ. Idag har jag faktiskt pluggat lite. Bättre sent än aldrig enligt mina tankar.

I lör var jag med Julia & Bella och kollade på bandy vid id hallen sen drog vi vidare mot Tierp & var där med Anton och Robin. Vi kollade på en film som tydligen skulle vara as läskig enligt Bella & Anton men Julia somna för hon tyckte den var seg, jag satt å pratade för jag tyckte den var sjukt seg. Sen skrämmer jag Julia å det funkar typ alltid å hon blir as rädd. Sen vet man ju att hon ska försöka ge igen å hon kanske har lyckats en eller högst två gånger med att skrämma mig på de en miljard gånger hon har försökt. Så good luck girl keep on working säger jag då bara :) Så efter filmen pratade vi tjejor lite skit å det gillas mkt hehe (a) mendans Robin & Anton spelar ngt jäkla dataspel?! samtidigt som Anton tjuvlyssnar lite på oss å kommer med ngn spydig kommentar å Bella hugger på engång. Efter mkt skratt och skrik på att överrösta varandra (för så är ju faktikst tjejor har vi kommit fram till, typ som en hönsgård)  så blev Bella as trött å skickade hem oss. Anton var väldigt snäll å erbjöd sig att skjutsa hem oss. Det var ju väldigt snällt gjort utav honom. Det var den lördagen det. Bara det att när man väl var hemma var jag inte alls trött. Kom hem runt 23.00 Kollade på kl vid 2 men kunde ändå inte somna. Det var jobbigt.

Idag utom plugg har jag kollat på Punk'd, Miami Ink, Ensam mamma söker, Andra Avenyn & ladder 49. Mkt tv tittade månitro.

Imorn äre skola. Det suger jävligt hårt. Bara å göra det bästa av situationen helt enkelt.

Inte nu i helgen som kommer men nästa ändå, helgen då det är 1a advent den helgen ska jag leka med Bella och Julia igen. Vi ska baka & ev bada tunne hörde jag ngt rykte om? Det visar sig hur det blir med den saken.

Just ja! Pappa åkte båt i fre. Det var inte så bra för nu har han köpt med sig godis hem. inte bra för mig! Jag som gör rygglyft, armhävningar, sit-ups och den kissande hunden innan jag går å lägger mig. Nya tag imorn, alltså ny vecka nya möjligheter.

God Natt

Fredag=IDOL

Jag sitter nu på tv.se/idol och kollar på olika klipp. Jag kommer på mig själv med att sitta å le för jag tycker om gänget så mkt. Rädd för att Robin B kommer att åka idag.. Hoppas verkligen inte det!!

Jag var ute & sprang idag med Isak. Han var blöt & trött men degt var härligt ändå, men föredrar att springa sj med mu iaf.

Jag åt nyttig frukost också. Omelett typ, mandarin, en tallrik fil & flingor. Sen efetr jag har sprungit tog jag 2 mandariner & ett grönt äpple. Jag blev mätt. Blir alltid mätt utav äpplen. Förstår inte.

Sen har jag inte gjort så mkt mer idag. Vaknade halv 4 först av att mamma drömmer å skriker/ gnäller lite i sömnen men jag orkade inte stiga upp och säga åt henne. Jag somnar om & vaknar halv nio. jag vägrar att gå upp halv nio när jag är ledig. No way! Somnade om till 10 perfekt för att gå upp. lite av min fredag om ni messar och jag inte svarar kan det bero på att jag har messat upp alla mina pengar på att rösta på Robin B.m Han behöver mig! ;)

Nu ska jag bänka framför tv:n Bara jag & mamma. Härligt!

Helg!

Ja, alltså planeringen har väl gått hyffsat bra. Springer imorn ist :D annars så har jag gjort det som stod. värsta bra jag är!

NU äre helg för min del. & det gillas! Men denna helg har jag planer för engångskull. Fre hittar jag på ngt inget soikat där än, lör är jag med Bul & Julia. Oj, Bul? Alltså hur längesen var det inte att jag skrev det? Nåja hur som haver på sön blire plugg i think. 

Jag kan inte älta det som har varit. Jag måste kunna blicka framåt mot framtiden även fast det skrämmer skiten av mig..  

It's over. . .

Sjukt irriterad! Jag sitter mest tyst nu så det inte blir fel ord i min mun & att jag kmr att få ångra det sen.

NP provet gick bra. Bättre än G iaf ;)

Nu då? Jag borde plugga som en G R I S ! Men vad gör jag? Jo, somnar & sover 2h (?!) vilket inte är bra. Kmr vara hur jävla pigg som helst ikväll/ natt eller inte. men det visar sig då. Jag har sjukt stökigt i mitt rum vilket jag har övervägat att städa or what do you think?




Imorn ska jag springa med Ronjis det gillas! She's my energi <3

Lite planer får se om jag kmr att gra det:

mån: städa, plugg
tis: springa plugga?
ons: praktik fika med Bella?
tors: praktik, ut på spring?
fre: lugnt eller hitta på ngt med flickorna i klassen?
lör-sön ???


Tror det kallas presentations ångest?

Gah! Här sitter jag. Eller rättare sagt ligger, för det är ju det jag gör. I  min säng. helt själv och håller på å spricker av nervositet. jag kan inte sluta att grubbla över Nationella Provet i Eng B. Jag känner mig skit nervös över att inte fatta uppg & sitter där som ett fån. Helt tyst. Vad är det för uppg? Ven kmr jag få prata med? Såna grejor. As jobbigt. + att jag kanske borde ha ägnat åt lite plugg idag men som sagt det är en dag imorn med. Jag vill att måndagen ska avra över

H E L P ! ! !




Såhär känner jag mig typ. Under ytan. fast i en bubbla.

Men som sagt klarar jag det inte gör jag inte det- sånt man får leva med I guess

Snäll

Snäll som jag är låter jag ta er del av Lady Gagas Boys boys boys gryyym!



Jag blir iaf glad :)

Fredag

Ja, nu har mina husmorskunskaper kommit tillbaka. Idag har jag städat lite (igen som vanligt på fredagarna) + att jag jag håller på å bakar :D å ni får gissa vad? :p


Garv mitt i natten

Jag garvar ihjäl mig åt olika youtubeklipp xD spec rim morron zoo de är ju störtsköna!

Dagarna går

Dagarna går mot året slut. haha ok det är ju typ 1 månad kvar men ändå. Det kommer gå as snabbt för jag tycker att hösten har gått as snabbt.

Jag vill bara slippa resten av skolan nu. Är så himla orolig över nationella provet i engelska B. Spec muntliga eller ja resten också i o f  s men läraren är ju med och lyssnar när man pratar och sånt gillar jag inte!

Annars går dagarna på i skolan som vanligt. Härligt med en veckas lov. det behövdes! Men kom på att jag måste göra massa annat grej å då blir jag liksom blockread och låst på ngt sätt. jag vet att det måste göras, jag vet när det ska vara klart vrf är det så svårt att börja och ha det klart ist för att sätta sig med sakerna dagen innan?? Ibland förstår jag inte på mig sj. Jag träffade bella på tåget.

"Nej, det här är fan inte ok. Nu läcker jag"
"Jag måste ha en toa- och det är NU!"
"Fan, det är inte sant! Jag måste ha en 5a! Äre ngn som har en 5a på sig?"



Ja, & så var det här typ 4-5 år sen kanske

Nya tag!

Okey, jag var nog mest bara trött igår. Men idag ska jag iaf plugga.. :

*engleska (ska in på tis den 4e nov förövrigt Sara :p)

* rättskunskap ngn hemuppgift

* naturkunskap: gentekik
klar!

Home sweet home & mina tankar

Jag har nu sett korten. Jag dööör! Fan vad bra man blev :s Skönt att komma hem men ändå inte. Min mage är i full gång med att jävlas med mig + att jag känner i hela kroppen hur stressad jag blir.. det här är början eller slutet..?


 
Jag kan inte sluta att tänka på vissa saker som har hänt under året. Kanske jag borde sova, men nu är hjärnan i full gång med sina tankar. Jag menar, jag hade en underbar dröm häromdagen. Och vet ni? Det slog mig helt plötsligt att vem ska jag berätta det för? Egentligen? Jag satt där med mobilen i handen och tänkte, vem fan hör jag av mig till? Känns som jag är helt själv. Att jag stöter bort de som håller mig närmast. Vrf? Jag gör det inte medvetet iaf. Nu är jag här all by my self. Jag känner mig så ensam. Vem har jag kvar?? Jag blir tom på ord. Hur ska jag kunna uttrycka mig så det blir rätt? Orden vill inte komma ut i rätt ordning så det kommer uppenbarligen att missuppfattas.

Alla kom närmre varandra jag glider mer ifrån mina kompisar. Vilka kommer finnas kvar? Ska man behöva ställa sig själv den frågan hela tiden? Känns som att jag är den enda som hör av mig skickar ett mess ngt litet som "Ha en bra dag hjärtat" eller "Jag tycker om dig" ja ngt sånt. Jag får aldrig ngt sånt, ngt litet som blir stort och betyder massor. Jag har fått av Tok & Emma Olsén. Jag begär inte att ni ska göra det, men tänka på att ngt litet för er kan vara stort för andra. Jag vet inte om jag har kommit in i ngn period men så fort ngt blir känslosamt börjar jag grina. vart tog hårdingen vägen?

Allt är frid och fröjd när man är borta. Kroppen mår bra och jag är lycklig. Man kommer hem blir man snäppet innan olycklig. Ja, mellanstadiet mellan lycklig och olycklig helt enkelt. Ngt sånt där mitt emellan. Jag har ont i magen, tappar förfärligt mkt hår(?!), ont i handlederna & yr. 

Det är inte meningen att det ska vara som ngt skäll på ngn eller att det riktas mot ngn men jag var tvungen att lätta mitt tunga hjärta lite. Sov gott <3






"Everybody want's  to be understood, don't give up the hope on me"

RSS 2.0