Good news

Karlsson är på bättreingsvägen och om allt fortsätter som det gör nu får han kanske kanske komma hem imorn. Hur bra ltåer itne det?? :D

Imorn ska Johan och jag mathandla. Wiieho vad roooligt. haha

Jag har tråkigt för stunden. Funderar på att hitta på ngt men vad liksom?

Igår tränade vi få fd töffare med Film. Det avr jäävligt många. Om jag inte räknade fel så var vi ca 21 st. Och det är ju bara bra och jävligt roligt med lite konkurans. I like it! Värre är det dock att komma ihåg alla namn men tror det gick sen efter ett tag. :)

Blev en myssöndag med mig och Johan igår abra. Anna och Fredde dissade oss dem jävlarna! :p

Nä men det var väl allt för denna gången. Känner att jag inte har ngt att skriva om så då skiter jag i detta nu.

Jo jag vill fan utomlands!!!


Födelsedag

Ja, igår blev man då 21 år. Dagen blev bra trots allt. Det såg inte så lovade ut, men det ljusnar upp.

Dagen började med en oroväckande natt då jag vaknade till och från hela tiden. Så jag gav upp när kl blev strax efter 9.

Upp och äta frukost fr att sedan bege mig till mamsen. Där blev det lite fika och läsa tidningen tills vi åkte och hälsade på Kalle på Ultuna. Lilla bebisen. <3

Han låg där lika söt som alltid. Lilla bubben. Men det ser bra ut i nuläget iaf så fortsätter att hoppas!

När vi väl kmr hem igen har hjärtat fixat med maten, nutte! <3 Så vi bjöd på mat till mamma och pappa och farmor. När vi precis hade plockat undan efter maten kmr svärpäronen och Hampus.

Min födelsedag var väldigt bra. Jag fick en rosa stor handduk, presentkort på H&M och tulpaner av svärmor/ svärfar. Hampus var nog med på det också. :)

Av Göran & Briteli (Johans farfar och farmor) fick jag en pajform och två små söta skålar. Perfekt att ha glass i och godis. Ja ni hajar vart jag är påväg. Massa onyttigheter. :D

Farmor fick jag blommor och bullar/kakor. Mums!

Mamma och pappa fick jag blommor och en resa till Norge typ. :) Ev en laddare till min dator med då den har gått sönder. SURT!

Sedan fick jag den bästa nyheten av allt, Karlsson är på bättreingsvägen och veterinären tyckte det såg lovade ut om han fortsätter som han gör så det var väldigt fin present. Gulle <3

Ikv äre maskerad som gäller. Jag laddar kameran och bilder kmr upp på vad Johan ochjag var samt lite bilder från andra också. Tills det, på återseende!


Oh yes!

Idag var jag uppe väldigt tidigt. Kl 05.30 vaknade jag och gick upp vid 7. Gäsp! Men det gick la bra. Hämtade Sandra i stan och sedan for vi hem till mig och Johan. Vi bakade. :D

En väldigt mysig och trevlig dag har det varit. Det är bra att vara med Sandra. Då mår man bra, och man blir lugn. Mera sånna människor tack. :)

Sedan kan jag inte sluta att störa mig på hur vissa människor kan välja att bara skita i en, men gissar att det är väl upp till dem? Jag behöver dem inte i mitt liv då, för jag vill ha människor som bryr sig om mig också!

Nä, nu ska jag lägga upp lite bilder på bakandet, för det är det jag vill göra just nu.

ikv äre Glee!!!






















Oj!

Ja, anledningen till att jag inte är så aktiv här är för att denna odrägliga sjukdom vid namn magsjuka kom till mig. Jag trodde verkligen inte jag skulle överleva natten till idag.

1. Hatar att spy
2. Ligga vaken fast man är jävligt trött
3. Man sover heeeela tiden och kan fort sova mera till natten
4. Den kmr och går och man vet inte vad man ska göra.

MEN diag känns det mkt bättre. Efter mer än 24h så känner jag mig hungrig och lyckas äta, men illamåendet kmr och går. Usch!

Hoppas iaf att jag klarar av att jobba, och att jag klarar av att äta, men som sagt så känns det i nuläget bra, men det kan ju ändras sig snabbt.

Stackars Johan. Jag har åmat mig och vart jätte ynklig. Sedan när han for iväg på möte/ träning blev jag mammas lilla flicka igen. Ibland är jag glad att jag inte har mamma mer än 300m bort. För dessa 300m kändes som 10 mil igår.

Det var gårdagen det. Nu lyssnar jag och Johan på Bandit rock, Magnus Betnér gör försök på radion. Lite småroligt emellan åt men dem spelar inte så jävla bra musik nu..




Jag hade en dröm

Jag upplevde mitt livs värsta mardröm inatt!

När man inte kan skrika, gråta eller prata i drömmen får man panik. Jag ligger helt stel. Ingen hör mig. Ingen ser mig.

Jag var i Örbyhus Skola, men inte som det ser ut nu utan det var inte renoverat. Jag är under taket (som idag inte längre finns), jag minns inte riktigt vem personen i sig var, men det var en skum/ läskig typ. Han följde efter mig. Vart jag än gick. När jag var hemma stod han där, utanför fönstret, dörren vart jag än vände mig stod han där.

Även när jag hade främmande stod HAN där. Han hade kontrollen över mig. Han iaktog allt det jag gjorde, och inte gjorde. Typ som om att han hade en dosa på vad jag skulle göra och inte göra.

Jag var ensam hemma, och vaknar mitt i natten. Vem är det jag ser om inte HAN rakt framför mig? Jag försöker skrika, det går inte. Jag försöker springa, jag kan inte röra mig. Jag försöker viska, det kmr inte fram några ord.
Jag kan inte göra ngt.

Jag vaknar upp i "verkliga" livet. Livrädd. Glad över att det är en dröm. Johan var påväg till jobbet. Pussar mig hej då. Och jag är ensam igen. Jag somnar om, och det värsta händer igen. Jag somnar om och fortsätter på samma dröm där jag avslutade.

Jag ligger där i sängen skräckslagen. Jag kollar på honom, sedan efter en blinkining är han borta. Jag försöker ringa ngn, men hur ska jag förmedla känslan utan att jag kunde prata?

Natten blev till morgon. Jag var i någons slags trans. Jag kände inte igen mig själv. Typ som att jag var nerdrogad. Jag fick besök. Dem frågar vad håller på med, eftersom jag är på min vakt hela tiden.

Det slutar med att HAN kmr igen, men den här gången ser mamma honom också. Han var psykopat. Jag springer ut, iväg efter honom för att få reda på vad det är han vill. Jag känner att jag har kontrollen igen. Nu var det han som inte kunde prata, utan han sprang sin väg och jag följde efter honom. Jag hittar honom under plattformen/ taket som idag inte längre finns. Jag frågar honom massor av frågor, utan att få svar. Han tar fram en pistol. Och det enda jag hör är att ett skott avlossas. Jag tappar andan, men det var inte jag som blev skjuten, det var HAN.
 

Undrar vad den här drömmen handlar om? Att jag ska våga släppa "kontrollen"? Att jag ska våga? Jag har ingen aning, men jag hoppas jag slipper drömma vidare på den här drömmen någon mer gång. Den var läskig!




Måndag

Haha sjukt! Jag tänker monday i huvudet och skriver måndag? Jag är fan trött!

Igår var dagen underbar! Lyckades äntligen med att träffa på Sandra! Johan kom hem strax innan jag skulle till tåget för han hade jobbat natt.

Vi sågs, hann med för få pussar och sedan hann vi säga hej då till varandra. Jag gick till tåget och han till träningen.

Träffar Sandra vid stationen och vi går runt på stan och sliter och drar i varandra för att ingen skulle köpa ngt. Kort sagt: Jag vill fan ha presentkort på H&M!! Hittade jäävligt mkt snyggt där nu. Fyller ju år snart så hopas! ;)

Vi hann med en fika och pratade väldigt länge och mkt. Mkt trevligt! En väldigt bra dag! Tog tåget 15.19 hem igen och Sandra åkte hem till sig.

När jag kmr hem somnar jag på soffan. Efter powernapen så var det dags för mat, TACOS! Anna och Fredde kom, våra trogna söndagsmysare där!

Kollade på sporten, solsidan och Wallander.

Blev sängen direkt efter W! Somnade ganska snabbt ändå, men skum natt. Hade ingen ro i kroppen alls. Var kallt, men ändå varmt. Gick upp på toa. Låg vaken sen kl 5.00 typ.

Jobbade 7-13. Stress igen! Men nu är det tillbaka till mina helger som gäller, för imorn kmr Ewa tillbaka efter sin semester. :)

Alla <3-ans dag idag med. Fick en rosa klocka och ett halsband av hjärtat och han fick en tröja av mig. Vi är bra söta vi två! ;)

Somnade på soffan idag igen, skönt!

Blir en lugn kväll, för varken Johan eller jag verkar friska. Han fryser när han har TRE st filtar på sig, och min mage är lika dum som alltid.

Ha en bra dag folket! :)







Jag älskar dig min fina! <3



Spurt

Ja, idag fick jag någe ryck. Var egentligen såhär att jag skulle ha jobbat igr, men trodde jag också hade fått äran att bli magsjuk men spydde lite på morgonen och sen efter lite sömn och lite frukost så kändes det bra igen.

Så igår gjorde jag iiingenting alls! Var bara hemma och slappade. Det var skönt!

Men iaf så när Johan och jag skulle gå och lägga oss ställer karln frågan:
- Ska jag ställa kl?
- Nej! Men innan 9 får vi inte gå upp sa jag. (Schysst jag är va?)

Så när vaknade jag då? 08.45! Så jag låg där och lyssnade på Johans snarkningar. För dom vaknade jag av stup i ett inatt och han fattade inte att han skulle vara tyst! Så där låg jag och led mig igenom natten.

Hur som helst så gick jag upp kl 9 prick! och började kolla på One Tree Hill säsong 4. Och vet ni? Jag fick boxen av Ronja i tis? om jag inte minns fel, och idag är det färdigt kollat IGEN! Men tack vare att jag var sjuk igår så kunde jag ju ligga och kolla på rätts så många avsnitt igår, dvs typ 2 discar. :s ehum

Ikv blire lugnt. Jag har städat som en städtant! Gnuggade bänkar, kakel, dammsög, torkade golv. Gjorde rent mikron, spisen och det tog mig 2,5h! Fuck vad trött i armarna jag blev. Glad att jag inte har större lägenhet. Plus tvättat har jag gjort med.

Duschat har jag med gjort och nu hamnade jag framför tv:n.

That´s it! Blir nog en fin dag imorn med. :D



Ska försöka fixa en bild framifrån med, men jag blir inge bra på bild när man "måste" ha en som viisning liksom. :p






Såhär ser det ut när det är klart!

mms_img33120 (MMS)

Såhär ser det ut när det är klart!


Mjo. Såhär såg jag ut när jag inväntade på...

mms_img46750 (MMS)

Mjo. Såhär såg jag ut när jag inväntade på att det skulle bli slingor.


Höhö

2 dagar sen jag bloggade sist och jag lovade att jag skulle bli bättre? F´låt! Jag ljög inte, men jag höll inte det jag lovade. Det anser jag inte som lögn. Utan att man inte håller det man har lovat. Ja, you got it!

Anledningen till att jag inte har skrivit (ifall ni nu har missat mina hippo inlägg) så består mina dagar av att gå upp när kl ringer, dvs 06.15 (för att vara exakt) gör mina morgon rutinger gå iväg till jobbet. Jobba 7-13. wiie! Just ja, gör en jävla massa semlor och smörgåstårtor har det varit nu med. Huja mig! Men jag kämpar på. Motion det kan jag lova mig mina vänner att det får jag. Garanterat!

Om jag inte jobbar, kollar jag på One Tree Hill. Jag är beroende! Därav mina engelska små meningar som hoppar in här. Jag började kolla på säsong 1 (ETT) i mitten av jan typ, säsong 2 (TVÅ) på typ 1v och säsong 3 (TRE) på5 (FEM) dagara!!! Ja, ni hör ju! Det går utför men alltså om det visas säsong 8 (ÅTTA) nu så har jag väääldigt mkt att ta igen! :)

Dessutom blir jag lika svag som Peyton när Jake är i närheten, eller i bild. WOW på den karln/ grabben vad han är bra klok! & Så vuxen! På ett bra sätt. I like! DESSUTOM får man ju inte glömma ALLA bra (gamla, som nya) låtar som man stöter på igen. Yummie!

I feel diseased
Is there no sympathy from the sun?
The sky's still fire
But I am safe in here, from the world outside

So tell me
What's the price to pay for glory?



Imorn ska jag klippa mig & färga... Ja, bilder kmr sen på det! ;)




Running away from the feelings I feel

Out on the front porch,
watching the cars as they go by,
Eighteen blue, twenty one grey,
Looking ahead for the first time that we could drive,
Out on our own,
To speed away


Why you think that you know me
But In your eyes
I am something above you

Jag går nog iväg mot TV:n igen och gör det jag är bra på. -Ingenting. :)


Känner pirret i magen

Okej, jag är inte världsbäst på att blogg, men det visste vi ju sen tidigare.

Jag kunde inte hålla mig. 2 dagar utan ngt med One Tree Hill avsnitt och jag får abstinens! Så jävla nyfiken att jag exploderar nog snart. Så jag gjorde det olagaliga. Tyvärr. Ärligt och sant.

Räckte med att jag lyssnade på en låt som jag vet är med där, och tja det ena ledde till det andra och nu är det påväg hit, till vår lägenhet.

För övrigt ska jag ta mig till Norge innan April, Det lovar jag mig sj och alla ni få som läser min blogg, kan få äran att påminna mig ibland.

Nä nu ska jag schasa iväg grabbarna till ICA för lite matinhandling. Kan va skönt att slippa det ibland. :)


RSS 2.0