Memories

Håller på att packa ner det sista från garderoben. tre stycket flyttkaronger med kläder fick jag ihop. :s Då sollade jag ut jävligt mkt ändå, så det som känner för att dem alltifrån vill ha klänning till skjortor kan ju ta sig hit. :p

Jävligt mkt minnen som dyker upp. 50- års festen, den svarta klänningen jag hade då. Den fick följa med, eftersom det är ett minne. Ett minne av Natalie. Studentklänningen likaså. Används aldrig med det är minne.

Alla kläder har på sitt vis, ett minne. Ett minne som betyder mer än andra minnen.

Jag har knäppt kort på lgh nu, även fast den inte är klar. Eftersom blogg.se är så seg på att ladda upp bilder så ligger bilderna på facebook. Enjoy!




Mkt händer..

NU är det mkt som höänder igen. Flyttar hit och dit, packar ner grejor, MK-utbildnigar och massa annat. :)

Ska knäppa lite kort på lgh och lägga ut med. :)

väntar på att Johan ska dyka upp så vi kan äta mat, sedan ska jag fortsätta att packa ner saker i flyttkartonger.

Jag fortsätter att spela sönder samson låten. <3 och drygar tiden med youtube. ops! Skickat ett paket till syster med. Snäll jag.


Förlåt för att jag inte har Bloggat. Ja...

Förlåt för att jag inte har Bloggat. Jag har vart i göteborg och jobbat helg. Sånt som händer. Och så håller vi på att renovera i lägenheten och det ska bestämmas både det ena efter det andra. Men det är samtidigt roligt och det blir säkert skit fint! :-D gör en mer update later. Dagens planer är att packa ner lite saker och sortera lite. Kvällens planer blir det fotboll med Johan och Fredde. Anna jobbar. Eller skulle på möte. :(


Emotions

Denna dag har vart jobbigt. Mkt tankar båda här och där. Farfar, Isak, Natalie...

Saken blir inte bättre av att det snart är Natalies 1-års dag. Att hon har varit borta ifrån oss så länge är overkligt. Ja, fortfarande. Hon hade verkligen allt! Jag saknar henne, oerhört mkt. Klumpen i magen finns där, den släpper liksom inte.

Samtidigt så blir jag lite nervös över varför Karlsson svansar efter mig. Det har han aldrig gjort förut. Han lägger sig bredvid mig, kollar sådär super sött. Lägger ner huvudet. Trippar iväg. Kmr tillbaka och kollar läget. Går sin väg igen.

Nä, anledningen till att alla känslor kmr nu, är nog för att jag har för mkt tid att tänka. Alltså, dags att börja träna igen...











Alla finns i hjärtat <3

1v åt gången?

Nej. ni! Det här håller ju inte. Kan ju inte skriv ett inlägg/v. Funkar ju inte!
Jag hatar allt som har med banker och göra iaf. Det har jag insett nu när man behöver dom som mest. Allt strular ju bara till sig, och när det väl ska funka gör det inte det. Jag har iaf lyckats med att få min telefonbank att fungera sig igen. För någon hjälp via telefonbanken själva fick man ju inte, eftersom dom inte hittade ngt "fel".
Väntar på en instättning som skulle ta max 1 dag. Snart har det gått 2! Jag blir sur över att när man säger en dag då äre banne mig en dag, annars säger man ett par dagar för då har jag mer förståelse. Känner hur allt börjar koka över. morr!
Lägenheten är iaf min och Johans nu. Nu ska det bara ta ca 1 mån till, innan vi kan flytta in där. Renoveringsobejkt! Jojo man tackar ja.
Annars händer det väl inte allt för jävla roligt i mitt liv. Jag gör ingenting om dagarna och jobbar varannan helg. hårt liv va?
Nä, men nu lär jag seriöst ta mig själv HÅRT o kragen för att skaffa mig ett helttidsjobb. Iaf mer timmar än vad jag redan har. Det här håller inte in längden.
Syrran ringde nyss och behövde pengar. Det är kul att jag är en snäll syster som lånar ut mina sista besparingar till syrran. Väldigt snällt gjort utav mig!
Nu skiter jag i det här.. :)

RSS 2.0