Härlig dag!

Dagen började med att tvätta den mörka tvätten och hänga den. Efter det var det dags för lite myspys ute i fina vädret. Hulda, mamma & jag + Karlsson och Monkis. Mysigt värre! Solen värmde och man kunde tom ta av sig jackan. Lovely!

Lite bilder blev det allt..


Kalle var på hugget!


Hulda lika så! (Hon kmr mörda mig för denna bild, men det äre värt!)

Vårt lilla fika

mamma och Monkis

Han såg ngt!

Såhär såg Kalle K ut heeela tin

Monfjärt

Anledningen till tröjan är att han inte har fått tillbaks all päls sen han blev rakad då han var sjuk!

Man blir skitig av fika!

Lyckades även spilla kaffe det första jag gjorde -_-

Hon hittade grästuss att leka med! haha

Bästa Hulda njuter av solen!






Trött tjej?

Ja, vad ska jag börja med?

Kan ju börja med att jag tänkte ha ett par gråa skor igår, men det kom jag på i trappuppgången att det kan jag ju inte ha till brun/ beige kofta så jag gav Johan nyckeln till bilen så han gick till den. Jag fortsatte uppåt. Dock var det ngt som var fel. Min nyckel passade inte i dörrhålet. :s

Hmm nähe? Jag hade iaf tagit rätt nyckel sedan hör jag hur ngn inne i lägenheten rör sig. Tänkte: vem fan är inne i lägenheten? Ringer till Johan och säger att nyckeln inte passar och att han skulle komma upp då helt plötsligt så öppnas dörren! Jag blev fan lite rädd och insåg sedan att jag var på fel våning!! Smart tjej! Herregud!

Så jag fortsatte uppåt och fick tag i rätt lägenhet och kunde byta skor. :) Mot stan blev det. Mathandling, skoköp och fotbollsskor för Ohlströmarna.

Lugn kväll annars i övrigt och det var skönt. Både Johan och jag slockade i sängen i ca 1h efter vi kom hem. Så kan det hända. Haha

Dock har jag hittat mina fotbollsskor som jag ska köpa. :D Och detta är skorna jag köpte..


Ville dock ha dessa sköningar men så klart var dem slut! Så det blidde ett par vita ist. Går lika bra det :)



& här är sköningarna!! :D




Bläää

Idag har jag jobbat igen. 11-15 men det var inte mkt man hann. Han fixa liiiiiite i mejeri och sedan packa upp frukt och grönt sedan var det dags att sluta. Känner att denna helg kmr få kanon! Jag får försöka vara positiv och hoppas på det bästa. :) Blir till att jobba extra lör 7-16 och sön 8-14.

Sedan så är jag trött så blir nog en tidig kväll. Johan. Ja, vilket Johan? :s hmm jaha ni mena sambon som jag bor ihop med? Han som man aldrig hinner se för att det alltid krockar med jobb, träning och annat? Aha! Ja, den Johan är nu ute på krogen. Har inte sett honom sen går kväll. (Eftersom jag inte såg honom imorse räkans inte det enligt mig sj)

Det var träning idag och det var kul, men ack så kallt! Känner heller att jag inte är "där" till 100% än. Om det ens kmr tillbaka? Jag hoppas för att ha och känns som jag gör nu är skit!

Samtidigt lär jag ut och springa själv. Jävligt viktigt för mig själv + köra styrka efteråt! Det såg jag att jag behövde..

Nä tråkigt inlägg I know, men nu orkar jag inte längre skriva så bajs på er!



Jag gjorde en paj prist på annat, men denna bild är den inte gräddad!

You wouldn´t do the same

Oj jävlar vad dagarna går!

I fre hade jag en myspys dag med Sandra i stan. Det ble4v solning, lite shopping (mest för hennes del), lite cupidosallad och mkt snack! Nice!

Kom hem, bytte om packade väskan och drog iväg till Gimo för träning. Snöboll! Men det var roligt ändå fast det var ju halt som satan men ändå inte. Var mest så att man fick klumpar av snö under skorna men det gick ändå. :)

Lugn kväll. Upp och jobba på lör. Glad, pigg och kände mig redo för jobbet. En bra natts sömn och en bra dag på jobbet härligt!

Lugn lör blev det också. var hemma hos ma och pa med. Vi grillade! Mumma!!

Sedan blev det i säng tidigt igen. Innan 23.15 sov både jag och Johan som små barn. Väldigt trötta!

Idag var inte lika rolig natt. Mob som ringer 4 ggr vaknar massor. Var väldigt trött när jag gick upp och nä fy. Dagen var lång idag,  mkt att göra men ändå inte. Ont i nacken igen. :( don´t like!

Blev till att sluta kl. 16. Käka mat sedan packa väskan återigen. Kl 17.05 var det dags att åka mot Österby för träning. Blev först lite fotboll och sedan blev det ett badpass! Hua mig vad trött jag är nu men väldigt roligt och jobbigt!

Väntar på Johan nu och sedan ska jag fara hemmåt. Tidig kväll igen känner jag.

Mkt onödig text!

Äh, over and out!



Ooooold pic


Black black, black and blue

Mjorå satte som min kära vän Linda skulle säga. Hon är bra. Som många andra också är. Ibland tycker jag att man kan få höra av sig till mig och kolla läget faktiskt! Om man så vill. If not- Skit it!

Idag har jag varit på en grej i stan med Hulda. Det gick bra sedan till Ultuna och sedan avslutades dagen med en fika på Gränby. Fuck vad trött jag var! Så jag körde hem till ma och pa efter att skjutsat hem Linda. Somnade på soffan och drog sedan hem efter sovtiden så det var dags för mig att laga mat.

Kycklingfilé i kokosmjölk och pasta. En av Johans favoiter. Så då blev han nöjd!

Kollade på Glee och då blir man lika glad som alltid. Wiiho

Ska försöka ladda upp mer bilder men eftersom min laddare till datorn är paj och inte köpt en ny så blir det gamla bilder för blir aldrig att jag tar nya bilder.



Sötnos

Tonight I´m lovin´ you

Well well well! Vad händer här? Inte ett skit!

Jag har kurerat Hulda lite och pratat lite med henne. Det är sånt man måste göra ibland och då mår man bättre.

Jag vill ha massor med pengar så man kan göra en massa jävla saker! Men å andra sidan så tror jag, att jag är nog inte den enda som vill det.

Nu vet jag iaf mer saker som behövs i lägenheten. Man blir liksom aldrig klar! Men efter en till tur till IKEA så tror jag närmare bestämt att det känns som allt är klart. Johan hoppas nog på det. Han hatar att gå på IKEA och jag förstår honom (inte). Eller det gör jag nog för han tycker alltid det blir så dyrt men det är sant men också tar jag (oftast) såna saker som behövs och det kostar. Nej, han bet inte alltid på IKEA heller jag hjälper till där eftersom det är VI som bor ihop och det är VI som behöver sakerna så här ska det delas.

Nä, men nu är det fint väder och då blir man glad. Ma och pa är klar med renoveringen nu och haft in en massa saker i rummen och då insåg dem att jag hade saker kvar. Fuck! Så det ska jag gå igenom nu och kolla vad som ska få äran att följa med tillbaka och vad som ska kastas.



Nä några upp och ner intervaller på den här så kanske man får tillbaka denna mage






Fucking perfect!

Jag låter det vara så får vi se vart det leder till.

Skjutsade Doris och Carro till Arlanda i ons natt/morgon. Kl ringde 03.15 gäsp! Johan följde med. Jag körde dit så fick Johan köra hem. Stannade på Statoil för frukost med. mums!

Kom hem vid 6- tiden ngt. Bums i säng och vaknar 7. 8. kvart i 9 och går upp strax efter tio. Jävlar vad trött man var! Man åt. Sov. Åt somna lite till. och sedan fick det vara nog!

Ut och göra ngt och sedan blev det mat igen så hade den dagen gått.

Idag blev det liiite bättre. Idag har man inte gjort så super mkt dock, men inte sovit eller ätit lika mkt som igår.

Mamma och pappa är klara med tapetseringen och jag åkte dit och kollade läget. Mkt fint!

Jag vill inget hellre än att Natalie ska vara i livet!!






Memories, feelings

Jag trodde jag visste vart vi hade varandra, men jag trodde tydligen fel. Jag trodde att en vänskap som vår inte skulle kunna glömmas bort, men det verkar inte bättre. Jag vet att det hänger på bådad parter, men hur tror du/ ni det känns för mig att bli utlämnad? Ensam? När ingen frågar mig, utan man är som bortblåst?

Att hitta på saker, det är det ni gör. Jag då? Jag blir inte ens tillfrågad längre. Jävligt kul!

Jag kan inte sluta att bry mig, fast jag egentligen vill det! Kan heller inte sluta undra hur det hade sett ut om vi fortfarande umgick allihop? 

Jag hatar att jag får den här känsan tillbaka. Hatar att känna mig ensam. Hatar att det ALLTID är jag som blir bortglömd! 


What do you say to taking chances?



Bubbis <3

Friday

Vaknar tidigt, typ halv nio. Går upp typ 9.

Käkar frulle, kollar trynboken och sedan hem till Annika för att ut och gå med Monkis. Hon blev glad fast hon märkte knappt att jag kom. Tlöttis!

Idag ser dagen och kvällen väldigt oplanerade ut. Johan kanske drar iväg till stan för att dricka öl och lämnar mig ensam. Lite oschysst sådär om jag får ha min åsikt.

Funderar på om jag ska göra en kladdkaka brist på annat. Så tråkig/ rolig är jag när jag ahr tråkigt. Borde städa med, men det hinner man ju. För det brukar man ju hinna. Det finns alltid tid till att städa konstigt nog, eller tar man sig den tiden? Whatever!

Jo just ja! Jag suprisade mig själv med att ut och springa på egen hand men jag gjordet!

Ser det inte härligt ut?

Min Prins :)

Denna sötsak är hemma igen med och det är bra! :D

RSS 2.0