Glad i magen!

Oj, vad jag bloggar ofta nu ist! Haha

Jag har fått kommentarer och det blir jag jätte glad över!

Först och främst så fick jag ett glatt besked idag, mitt hjärta kmr att komma idag och han sitter i bilen och är förhoppningsvis hemma efter ca 22. Jag mår bra nu.

Okej, Sara det här är till dig och alla andra som undrar. :)

Berätta lite om mig själv och min familj. Jag gör ett försök. Vill ju inte att det ska låta som värsta CV:t eller en bok, men here we go!

Jag föddes natten till den 25 februari 1990 till namnet Caroline, men under hela min uppväxt blev det smeknamnet "Carro". Det hänger i än idag!

Jag är uppvuxen i en liten by med ca 2000 pers. Jag har bott i ett och samma hus under hela min uppväxt, ett hus som pappa hjäpte till och byggde.

Jag har hållt på med både friidrott och fotboll, men idag är det endast fotboll som gäller. Spelar i ett div 5 lag som heter Films SK.

Jag har en stora syster som heter Camilla. Hon fyller 23 år idag. (Grattis till dig igen) Hon har flyttat till Oslo, Norge och jobbar där på Radison Blue Plaza hotellet i lobbyn som bartender b la.

Mina föräldrar heter Kjell och Marie. Pappa har fyllt 45 år och mamma fyller 45 den 16 augusti. (För att vara exakt).

Vi (ma och pa) har en liten blandrashund vid namn Karlsson. Han kmr ifrån Gran Canaria. Min morbror har bott där, men så flyttade han till Sve och då fick vi( ma & pa honom. :)

Pappa är områdeschef på "Östhammarshem". Mamma är 50% "sjukpensionär" i och med att hon har fibromyalgi. (Man har typ träningsvärk dag in och dag ut heeela tiden) Så hon håller på lite med Mary Kay. Passar henne utmärkt!

Jag då? Jag har jobbat varannan helg på ICA Supermarket, sedan jag var 16 år. Samtidigt som jag gick gymnasiet med inriktning handel och service. Så nu ska jag börja och jobba 80% där. Ska bli spännande och jag trivs huur bra som helst!

Jag är tillsammans med mitt livs kärlek. (Om hur vi träffades kan jag kanske skriva om i ett senare inlägg för om jag skulle göra det nu skulle detta inlägg bli skiiit långt). Han heter Johan är personlig assistent och är 23 år gammal. Han gör mig väldigt lycklig och det är ju typ hur bra som helst!! :)

Vi har vart ihop i 2 år och 2 mån snart. Vi köpte en lägenhet som vi renoverade och har nu boat in oss efter ca 10 mån som vi har bott där. 

På fritiden spelar jag fotboll, städar, umgås med Johan eller kompisar. Älskar mysmiddagar/ kvällar. Jag har aldrig varit ngn av en party människa, så mysdagar passar utmärkt!

Jag hoppas jag fick med det mesta, annars är det bara att fråga på. :)



pa & ma              Sis                     Min andra hälft           Karlsson


Ruuligt ju

Lite kul äre allt, att besökarna blir fler och fler.

Idag blir min käära syster 23 år. Hon bor ju som sagt i Oslo. Så några fina presenter blir det närhon kmr hem.
& Det gör hon ju, fast inte hem som i "hem" utan till Skänninge. Marken och allt sini.

En förjävla natt hade jag återigen. Hoppas min andre hälft kan dyka upp ikv. *håll tummarn!*

Jag jobbade från 7-10 ca. Sedan var det meningen att jag skulle till Vendel och spela cup, men magen ville ngt heeelt annat!

Med en oromage/ stressmage som jag har så blev det att tänka på mig själv i första hand, och det händer inte alltför ofta tycker jag.  Så det blidde inget, känner mig samtidigt taskig mot laget och hoppas dem förlåter mig för att jag inte kom. (a)

Det hela slutade med att jag somnade på soffan efter en frukost. Sov i ca 2h och jag kunde typ inte öppna ögonen. var så jävla trött att jag inte orkade göra ngt.

Annars blir det lugnt idag. Dåligt med kommentarer. :( Sedan så ska jag göra en tipp topp lista för mig som spelas mkt på spotify.

TOPP 5

With me- Sum 41
Mohombi- Coconut tree
Basshunter- Fest i hela huset
Eric Saade ferat J-son- Heart in the air

Story of the year- Sidewalks

Lite blandat med gammalt och nytt. Som det ska va!


Bra respons!

Ja, efter ynka 6h sen jag bloggade så har jag över 30 läsare och det är helt ok tycker jag. :)

Hur ser nuläget ut? Vad har hänt sen jag skrev i april?

Jo, jag jobbar på ICA som vanligt. Jag trivs faktiskt, och när jag ändå inget annat jobb har på g,
så är det bra att jobba och tjäna pengar. Lite schysst mot Johan med.

Jag ska vara särbo i totalt 5 dagar typ. Känns jävligt jobbigt. Johan är ju den som ska ligga kvar när jag går upp och som ligger och håller om mig om nätterna, men nu är jag helt ensam. :'( Det är okej en dag, men när det blir flera dagar blir det deprimerande.

Jag är inte skapad till att bo ensam. Jag tänker för mkt. Har för mkt funderingar. Något som jag inte ens kan påverka. Tankar som "om" "förr" "borde" har blivit vardagsmat. Orolig mage, och därmed ingen matlust. Johan är liksom medicinen som jag behöver och han kmr hem på söndag liksom. SÖNDAG?! Jag hoppas han dyker upp tidigt. Sedan ska jag koppla honom så han inte rymmer ifrån mig igen.

Vi har bott 5 v hos ma och pa, då det blev stamrenovering här i lägenheten. Blev jävligt bra!

Efter 10 mån som sambos har vi nu äntligen tid och grejor till att verkligen boa in oss.

Vad vill ni läsa om? Jag vet själv att det är roligare att läsa en blogg som har många bilder, så det ska jag försöka fixa. Tills dess får det bli de gamla jag har i arkivet här.

Dags att kolla Andra Avenyn tror jag och sedan sängen. Dock blidde det en powernap i ca 1h. Lite obra gjort av mig.

Och den som känner för att fixa min blogg får naturligtvis göra det!! :)




Well

Ja, ska man damma av denna grej och fortsätta måntro?

Jag får se hur många som läser så bestämmer jag då, men vad ska jag skriva om? Förslag tack!


RSS 2.0