Tlött efter träning och helgen.

Det gick bra för oss i igår med shoppandet. Jag visste ju vad jag ville ha så det var snart klart. Sedan väntade vi på att mamma & pappa skulle dyka upp på stan för att vi skulle äta. Blev plankstek för mig och som vanligt blir jag mätt på sjukt lite. Min magsäck har nog krympt.. hms

Sedan for vi hem, jag städade lite i lillstugan så man slapp skämmas.. Vi spelade spel. Mkt roliga spel måste jag säga! För att inte tala om att tjejerna VANN ALLA spel som vi spelade. Sedan badade vi tunna i 3h typ. Man blir så sjukt trött efter det.

Vi drog några vändor 7an & återigen så vann en tjej, alltså jag denna gången. Gick i säng vid 1-tiden typ och jag fick sova med min snarkande buffel. men jag älskar dig ändå hjärtat :)

Idag klev man upp vid 10 för att hinna smälta ner maten, tja låt oss säga frukosten för att palla träna. Jag hatar söndagsträningar! Det är så jävla tufft & jobbigt för en otränad Carro. Styrka, kodition ja you name it! För att inte tala om mina blåsor som jag får av mina fotbollsskor. Inte okey! & mina gamla hittar jag inte.. :(

Efter träning sitter jag nu här och äter veg schnitzel (stavning?) & broccolli mexicana. SÅ jävla gott! Lite gi-diet typ, men inget medvetet.

Johan & lillen tränar till halv 4. Så jag ska handla och sedan hämta dem och åka till Vendel för att glo på någon match som Johan skulle se på.  Sover nog där, men innan jag åker lär jag skaka aset av mig på virbramovern för att garanera att jag kan kommaupp ur sängen imorn. Ja, jag stretchade efter träning.. ;)

Detvar allt för denna gång typ. Hörs nästa månad höhö



& imorn blir denna sköning 20 ÅR!!! :D Grattiiis!

Fredag kväll

Nu sitter man här och små äter lite på Pimpim. Alltså hallonbåtar. Det är gryyymt gott! Mkt godare än lösa hallonbåtar i lösvikt.

Jag har tränat. Det gick ja, hur ska jag uttrycka mig? Det gick väl helt ok som vanligt. Jobbigt med för höga krav på sig själv bara, men det kanske finns hopp för mig med att jag lär mig att inte ha det. Den som lever får se typ.. Vi har iaf beställt overall och träningskläder. Det tycker vi om :)

Ja, älsklingen min är ute på krogen med Tompa & Erik. så nu slipper jag en snarkande buffel i sängen som Johan säger haha :p

Nä, nu fick jag helt plötsligt ont i magen. Blir man förvånad eller?? INTE JAG!




En fredag

Nu sitter man här återigen. Johan åkte för 2h sen och brist på annat så har jag skottat, löst korsord och håller nu på att göra rent ugnen.

Idag då? Förutom att ta det lugnt och inte göra ngt så avslutar jag fredagen med träning. Det behövs för det känns som det var grymt längesen man tränade. Vilket det också var.. Inte bra!

Annars då? Händer ingenting! Jag har iaf tråkigt.. Imorn blire iaf staden :) & sedan middag och bada tunna.. wiiie

Stan

Idag har jag haft en myspys dag med Bella i stan. Vi pratade minnen och planerade lite inför "återträffen".

Hur somhelst började vi med att äta mat. Super gott och mätt blev man + att jag åt upp all den mat jag fick! Vilken det är sällan man gör. Sedan har jag kollat ut vad jag ska köpa på lördagen då jag ska in och shoppa med fam Ohlström. Det är bra min tot summa att handla för är 750:- och jag fick det till 746:- så jag håller budgeten. :)

Sedan blev det fika på Linné. Varmt och mysigt. Jag gjorde misstaget och tog varm o'boy med grädde och inom några min fick jag ont i magen. Surt/ ovärt!

Bella fick en liten lapp också precis innan vi skulle gå ut. "Hej! Jag brukar inte göra såhär i normala fall, men jag tyckte du var så söt. Du kan ju höra av dig om du vill." / Stefan och tele nr stod i bak. Hehe där fick Bella och jag oss ett gott skratt! :)

Sedan köpte jag hörlurar eftersom mina verkar ha gjort sitt.. Det glappar och det pallar jag verkligen inte!!! :( Sedan blev det tåget hem och ner till ICA för handling.

Nu sitter man här, mätt som aldrig förr och jätte trött.. Snart ringer nog älsklingen också :)



Om allt vore som förut..

Ibland kan jag inte låta bli att tänka på tiden som var. Tiden i högstadiet. Även om den var hur jävla underbar som helst så var det jävligt tufft vissa stunder. Men det gjorde ingentingl. För man visste ändå att det skulle bli bättre på ngt sätt. Man hade sina kompisar där som gjorde allting till minnen eller till bättre stunder. Utan kompisar vore man ingenting! Det är tack vare dom som man är som man är.. Alltså på ett positivt sätt! :)

Alla kvällar man spenderade hos varandra, alla nätter man satt uppe bara för att man kunde det, alla singstar kvällar, alla bakdagar, promenaderna, fikastunderna, pluggdagarna och framförallt spexkvällarna!

Allt det där är minnen blott, men det ska jag försöka återuppliva tillsammans med Bella och några till. Bara en sån grej. Vi hade vart super bra kompisar i ca 10 år, och sen helt plötsligt gick det inte och vi var ifrån varandra. Ca 4-5 år och nu inser man hur jävla töntig och barnslig man var att det blev som det blev. Men vi kanske behövde vara ifrån varandra den tiden. För nu känns det som man är tillbaka där man slutade på ett bra sätt. Man vet vart man har henne, man vet vad man kan säga. sånt där som man var osäker på förut.

Det gäller att våga och tro det eller ej, bli lite vuxen. Jag kan nog inte tänka mig som "vuxen" även om jag snart inte är tonåring längre. Det skrämmer mig lite. När börjar livet?

Alla dessa låtar man spelade, det har också blivit lite som minnen. man hör en låt, känner igen den och reflekterar på "the moment" som var då. Nu kan det bli till nya minnen för livet.

Natalie skulle vara i livet. farfar skulle vara i livet om han hade fått varit frisk. Isak skulle finnas. Katten, ja alla djur och människor som man saknar och älskar, dem skulle få finnas om det vore som förut. Jag kanske skulle ha fortsatt med friidrotten.. Jag hoppas bara att Johan och jag skulle varit ihop då. Om allt vore som förut..

Nu sitter man här, snart 20 år gammal (okey, visst det är ingen ålder, men ÄNTÅ) och vet inte vad man vill göra med livet. Vad är det jag vill? Ut och resa? Fine! Men man behöver pengar, och för att få pengar behöver man ett jobb. Jag tar inte vilket jobb som helst. Samtidigt som jag vet att man inte ska vara kräsen dessa tider, men jag är det! Jag vill inte vara någon telefonförsäljare som ringer och stör människor eller får luren i örat. Nej, tack. Tacka vetja ICA då. Jag klarar mig ett tag på det..

Imorn ska jag få träffa Bella. Det blir förmodligen en fika på stan och sedan blire minnessnack I guess..

 

sista april -06

Elin & jag nyår -06?

Fis & jag -07?

Bella -07?

Julia Västervik -07?

Bella -07?

Jag hos Emma -06?

Ziri & Aliz -06

jag -99

jag -07

Bella & Julia -08

 

Som sagt minnen is the shit!

 

(Lite surt att mina gamla bilder från datorn bara försvann från denna dumburk.. :'()



Helgens bravader

Okey, fredagen blev det som sagt hundvakt och sedan träning på kvällen. Lugn kväll efter det.

Lördagen upp kl 6 för jobb. Vaknade dock 5.15 och kunde verkligen inte somna om. Surt! Var stressigt till en början, men sen blev det lugnare.. Gjorde inte så mkt igårkväll. Tv, dator och bara lugnt. Eller blev en promenad med Doris. Nice! Johan jobbade så sängen var ovanligt stor..

Söndag jobb igen. As trött. Det gick bra, men inte så där stresseigt som det brukar vara, men det gick bra.. Johan hade träning i Öhus och kom hit efter det. Jag smet in i duschen sådär lagomt sent. Skulle vara klar när han kom men jag var trött och kollade på spårlöst faktiskt. Nåja, så blev jag klar och jag körde oss till Väster-Ekeby. Johan åt mat, vi kollade lite på Karate Kid och sedan for vi vidare mot Älby för att fira Sofie och hälsa på Kenneth med fika. Gott!

Sov här hemma, och Johan gick upp vid 6-tiden för jobb. det blev ensamt, kallt och tomt. :( Jag fortsatte sova till 9.45 det var skööönt!

Idag får vi se vad dagen har att erbjuda. Just ja! Måste ju städa, tvätta, vara hundvakt åt Nova-Lee :) Det är väl det..

Nä nu ska jag fortsätta kolla på "Våra bästa år" höhö



Saknas <3

Aj då..

Jag mår illa och det är inte en av mina må-illa-attacker..

Inge bra tecken och det är inte nice!

Såg nyss en låt som heter "Throw it in the bag" urk

Gravid är inte ett alternativ!!

Natten..

Memories


Memories


Mjorå såatte

Idag äre lördag. Jobbat och en lugn kväll. Nog sagt om det. Förövrigt är jag trött.

Igår var det träning, och det gick la bra. Gjorde inte sådär jätte ont i axleln nu, men jag ska ringa kommande vecka för en favorit i repris. Det var skööönt! Annars en lugn fredag efter träningen..

Jag vaknade 05.15 och det bara inte gick att somna om. Så nu är jag tlöttis, därav det dåliga inlägget.. Jag vet, noll sammanhängade! Försöker bättre på det imorn..

See you folks..



Miss you hun<3

Det tar sig!

Igår var det träning, och JAG tog mig själv i kragen och beslöt mig för att testa att träna. Springa ute i 30 min visste jag redan att det inte kmr att gå, men jag gav det en chans, och jag klarade endast 15 min då jag insåg att jag sprang och spände mig så fick gå in och cykla lite istället medans de andra sprang lite.

Körde styrka sedan, 2 & 2. Var med Amanda. Jävligt roligt! Det gick bra, och vi avslutade med lite fotbolsspel.

Jag har ont i armar/ axlar idag, men det vare värt för det var så kul att få träna igen!

Imorn äre hundvakt som gäller igen.. Kl. ringer vid 07.50 (Y)


Redan ny vecka

Ja, och veckorna fortsätter att gå. Man börjar sakta men säkert intala sig själv att det inte är någon som kmr och hälsar på en när man kmr innanför dörren.  Tungt!

Lördagen var hur jävla rolgit som helst! Mkt skratt och historier. 5-kamp, tacos och singstar. Mitt lag bestod av Harju, Amanda, Blomman & Emma :) Vi började på botten men avslutade NÄSTAN på toppen. Hur som helst, det var väldigt trevligt och roligt så året med detta lag kmr nog bli fint! Imorn kan jag förhoppningsvis kunna träna också. :)

Kollade på träningen i söndags.. Herregud vad jag lär pumpa upp mig för att orka med! Men med inställningen kmr man långt.

Igår gjorde jag & Johan inte så mkt alls. Vaknade, kollade på tv, handlade, kollade på tv och avlsutade med en film "My sister's keeper". Handlar om en tjej som får cancer och föräldrarna bestämmer sig för att "göra" ett nytt barn som förhoppningsvis ska kunna rädda deras dotter. En väldigt bra film!

Somnade sent. Vid 3-tiden kanske. Kunde verkligen inte sova! Kl ringde vid 8-snåret och jag åkte och hämtade Nova-Lee. Josefajs lille valp. 9-veckor gammal. Så mysigt! Så kmr vara hundvakt imorn och på fre. Det gillas! :)

Ikv blire till att kolla på handboll.. Det gick ju inte direkt bra för dem.. Bajs! Nästa gång vinner de, snarare imorn vinner dem mot Polen!

Bilder kmr...

Dagarna går..

Och jag kollar fortfarandet efter Buuubie att han ska ligga någonstans, men ikke. eller att han ska komma och hälsa på en när man kmr hem, men inte det heller. Eller att han vill komma in till mig och Johan när vi har stängt ut honom, och han skäller sådär lite lågt och fint. Sötnosen min <3 Allting blir bara minnen..

Vrf ska det vara så sjukt svårt att förstå och inse sanningen??

Nästa vecka är jag hundvakt åt Josefajns hund Nova-Lee. förhoppningsvis blir det inte lika tyst :)

Dagens planer är att åka till Tierp för lite fotbollsgemenskap med laget, det gillas skarpt! Det ska åkas pulka, leka lekar och laga mat. Jag blir fotograf som alltid I guess :p Ska akta min nacke så jag inte gör ngt som jag kmr få ångra sen..

Hur som helst, nu ska jag gå och göra mamma sällskap i köket, medans hon stryker snäller som jag är :)

Vid 2-tiden bär det av mot metropolen Tierp.



Nya tag

Idag for jag till Tierp för jag skulle till naprapaten. Det var i grävens tid skulle jag vilja säga!

Så underbart skönt det var när hon sträckte ut här och där och akupuktur fick jag också. Nu äre stretchning och styrketräning som gäller.. Lär stretcha när jag jobbar också..

Men jag lär nog dit igen, och det trodde nog hon med. Nu är det gjort iaf, och det är mkt bättre, fast inte helt bra ännu..

ska till Vendel och kolla på träningen iaf. nästa träning tränar jag :D


Sorgen går inte att beskrivas i ord

Hur mkt sorg ska man klara av? Skulle inte år 2010 bli ett bra år? Vad fan hände??

Nu ligger jag i sängen med tårarna rinnandes ner från min kind. Ingen som ligger här vid mina fötter, eller under min säng.

Ingen att passa tassar eller svansen för. Ingen man ska kliva över när man ska in till köket, ingen som ligger i hallen. Ingen att mata, ingen som tar upp smulorna efter en, ingen att ut och gå med. Ingen som kmr och hälsar en välkommen hem. Min bästis är borta :'( Det är en enda tomhet som existerar. Snudd på att det ekar här hemma. Även fast alla i familjen är hemma, så känns det så ensamt och tomt.

Det man hör är snyftningar och en enorm stor saknad efter vår lilla bebis. Ska man vara "glad" över att man fick ha honom i 5 år? Under dessa 5 år fick han iaf uppleva kärleken, och det hoppas jag verkligen han kände.

Jag kmr ihåg mina ord så himla bra när beslutet var fattad: vrf? Han sitter där och fattar ingenting! Han fattar inte att promenaden han kmr få nu är den sista.Att han åt sin sista måltid idag. Han kmr inte fatta vrf han får åka bil. HAN FATTAR JU INGENtING!!! Hur ska jag kunna säga hej då för alltid?

Fast på ett sätt såg det ut som han förstod att det var slutet för honom. När jag satt där i hallen och pussade och kramade om honom. Och alla var ledsna, så skulle han ändå trösta. sänkte ner huvudet sådär super sött som bara han gjorde. Lilla bubben..

Att inte se honom ligga någonstans, skälla eller höra honom kmr vara det jobbigaste. Att få se alla hans grejor som ligger lite utspritt i huset..

Förutom ett brustet hjärta, tomheten och sorgen kmr han alltid att vara en stor del i familjen. Och alltid saknad




Life goes on

Det har hänt lite grejor den senaste tiden, men jag orkar inte blogga om det exakt nu. Det märks.

Jag ska försöka läka mig själv lite först. så får ni andra veta lite senare.

Ni som är nyfikna och vill veta kan kolla in syrrans blogg..

http://millalaa.blogg.se




Bloggdags igen då

Idag så har jag ¨gått upp kl 6 för det väntades jobb. 7-15 som alltid. & dessa jävla smörgåstårtor, jag blir galen!! Hur som helst, så var det super lugnt TILLS jag skulle börja med dom där förbenade tårtorna, men klara blev dom.. tillslut. Efter många hit och dit vändor till andra kassan och div annat.. Kom hem strax efter 15 och det är ju bra det.

Savannah åkte tillbaka till Gran Canaria idag, mkt tråkigt.. Hon får snart komma tillbaka igen :)

För ett tag sedan så berättade Niklas om mamma & hans barndom. Jävlar vad jag garvade och hur de höll på. Stackars Niklas fick vara häst och få "hovarna" kratsade och jävlar i mig om han rörde sig eller blev kittlig, då fick han en stålborste in på sig. haha Mamma var elak mot sin lillebror när dem var små tydligen, men sjukt roligt att höra dessa historier, för jag behövde skratta sådär som jag fick göra..

Nu vet jag inte vad vi ska hitta på.. Vi ska nog glo på film I guess. Independent days eller var den hette, verkar iaf bra :)

Stackars pappa skojade igår om att han kände sig lite sjuk och vi andra hånade honom och ba: a men säääkert. du vill bara ha uppmärkssamhet. höhö han hade visst urinvägsinfektion och ngn annan infektion. Aj då. Lovar att vi lyssnar, eller iaf jag lyssnar nästa gång du säger att du blir sjuk.. :)

GRATTIS till IK REX herrar som vann cupen idag i Diös :D


Nej, imorn äre jobb som gäller igen och jag kmr vara så muerto.. kl 7 ringer alarmet.. (8-15)







Fis ute i Vendel

Ja, alltså Mia den lilla fisrumpas tycker jag uppdaderar mig för dåligt, så nu ska det bli ändring på det.

I tisdags var Mia, Hägglund, Elin & jag till Natalies grav. Denna gången körde jag och Mia. Det var ju lite kul för omväxlingens skull. Men hus som helst, så köpte jag tändare och när vi ska tända ljuset vid graven funkade den itne. Eller den var liksom för kall eller ngt fel var det iaf. Så där stod vi 4 och inte visste vad vi skulle göra. Vi började skratta för oss själva för vi tänkte hur jävla konstigt det borde ha sett ut och hur vi tänkte att Natalie lär ju as garva av skratt precis som vi. Att vi inte ens klarar av att tända ett ljus vid 19 års ålder.

Så vi for vidare mot Konsum för att köpa en ny. Då gick allt mkt bättre. Vi ses en annan dag hjärtat <3

Annars har det inte hänt så mkt mer i mitt liv. Eller jag har vart på bio med mamma, pappa och Johan. Vi såg Luftslottet som sprängdes. Jag tyckte den var helt okey, men lite seg. Den var ju inte alls lika bra som 2an. MEN spelar roll? Noomi Rapace är lätt värd att se på för hon är så jävla grym skådespelerska! Just ja! Så var kära lilla Aksel Morisse med i filmen också. Han är nämligen morbror Niklas kompis. Han spelar iaf den snälla läkaren där på sjukhuset :)

Igår så beslag tog Johan & jag fis hem till Johan ute i Vendel. Nog trivdes han alltid. Så söter så.

Just för tillfället sitter jag och äter smörpopcorn som jag och Johan poppade för några dagar sen, men det går i. Jag är inte kinkig inte.

Nä men det får la räcka nu. I helgen väntas det jobb..




tankarna..

Ledde till ngt roligt. Fan vad jag garvar!!

4.26 BÄST!!


Tankar

När jag nu ligger här ensam i min säng kmr alla tankar. Hur kommer det sig att de gånger man ska lägga sig för att sova, att det är då hjärnan börjar fundera?

När jag ser på bilder från förr, tänker jag mig in i den situationen. Hur bra allt var där, ifall man ser en bild på Natalie och någon skulle ha sagt till mig att år 2009 efter studenten, det året kmr Natalie att dö. Bara en sån sak gör att man blir arg över att man inte tog vara ordentligt på tiden som var. På alla stunder man fick tillbringa med henne och alla andra. Det är det som gör så ont att man aldrig någonsin kmr kunna ändra på det som var.

Det är bilderna, stunderna som gör att man längtar efter något som har varit.

You can't be too careful anymore
When all that is waiting for you


Always on my mind




N A T A L I E ! ! ! !

Söndag

Egentligen skulle jag varit på träning, MEN som ni märker är jag inte det utan sitter här vid dumburken.

Jag har sagt åt mig själv nu när det är nytt år och allt, att imorn ska jag ringa till naprapaten så jag kan bli mer som en människa igen. När jag anstränger axeln/ nacken blir det ju inte bättre utan värre. Så imorn gott folk, ska jag ta tag i det här.

Samtidigt blir jag besviken över mig själv att min villja tar övertaget av mig ibland, men ibland vinner inte den alltid över mig själv.

Som sagt, jag är på gång. :) Jag styr upp det här vet ni.

Peace out

Natalie, snart hälsar vi på dig hjärtat <3



Nytt år

Herregud! I normala fall brukar det inte ta så här lång tid innan jag bloggar, MEN den senaste veckan har det vart mkt. För att detta inlägg inte ska bli så tråkigt och långt ska jag försöka korta ner det lite, men så tänker jag alltid å så blir det typ aldrig men jag gör ett försök iaf.

Dagen efter julafton, alltså juldagen mådde jag skit rent ut sagt! Min nervösa mage har kommit igång med sina må-illa-attacker som jag alltid har haft, men nu mera än vad det har vart förut. Jag mådde illa som en gris och trodde verkligen att jag skulle spy. Skam den som ger sig så for jag iväg till Johan och förfestade med de och bestämde mig för att jag följer med ändå.

På möbeln i Tierp hittade man massa folk som man inte har träffat på ett bra tag och det gillas verkligen! Sedan så blev det en hel del dans för min del också. När man trodde att man hade dansat klart och var påväg bort ifrån dansgolvet så grabba ngn annan människa tag i mig och skulle dansa vidare. Johan stackarn fick "bara" en dans med mig. Men det gick bra ändå. Jag åkte hem vid 1-tåget för somliga skulle ju upp och jobba dagen efetr. Kl ringer 06.45 och jag känner mig rätt så pigg. Somna dock 2.30 typ.

På jobbet var det mkt stressigt som vanligt. Jävla skit! Den lör blev det lugnt, sa hej då till kusinerna och morbror med tjej. Blev en tidig natt för mig. Upp på söndagen igen för jobb. Denna morg var jag sjuuukt trött. Det var jobbigt att jobba för det var ännu stressigare idag än vad det hade varit + att vi var en man kortare också. Typiskt! Men vi klarade att jobba återigen. Sönkvällen blev det mest mys.

Kort inlägg sa jag? Hmm jag förösker verkligen!

Den sista veckan på året blev det mest lugnt. Var hemma hos Johan eller hos mig och återhämtade oss typ.

Nyårafton skjutsade jag Johan, Tompa och mig själv hem till mig för middag. Det blev 3- rätters och jag blev skiit mätt! Vid 21-tiden fick vi skjuts att pappa hem till Patrik & Carola. Där var det vi 3 + Erik O. Vi bestämde oss ganska snart för att dra vidare mot Malin E där vi tillbringade vår nyår. Den var helt okey. Inte för tråkig och inte för roligt heller, utan sådär lagomt :)

Vid 2-tiden drog Kritan, Linnéa, Johan, Anna & Fredde hem till P&C och spelade wii bowling. Hampus låg redan och sov då :p Vid 3-tiden kände jag att nä nu får det vara nog. Jag var skit trött men på ngt vis så vid 4-tiden så gick vi och la oss. Och hör och häpna så vaknade JAG med en huvudvärk och inte min kära älskling. DET var ombytta roller. Igår var det bara en återhämtningsdag. Jag mådde illa, hade ont i magen och var trött. Men det är sånt som händer. Jag glömde min kamera hos Patrik & Carola iaf så har inga bilder från kvällen. :(

Jag lämnar år 2009 året med sorg, men även lycka. Inte nog med att jag fann min kärlek, lika sorligt är det att efter en tids sjukdom besegrade cancern även farfar och en för mig, osannerligt olycka som tog vår Natalie ifrån oss. Jag vet att dem har det bra, eller jag måste tro det.

Bjuder på lite bilder från julafton :)


Savannahs snöängel


familje porträtt typ


julklappar


Lovar att DET DÄR är jävligt gott :D


syskonbild

huset under jul





RSS 2.0