Det går uppåt

Igår kväll vid 23-tiden kände jag att jag borde plugga till samhällsprovet, jag läste kap å sket sen i resten. Imorse vid 7 satt en viss Carro & pluggade samhäll i 2h. Det tyckte jag var bra gjort! & vet ni vad? Jag fick VG :D As nice!

Sedan har jag lite uppg som ska göras. Eller de är gjorda, ska bara skickas in & sedan vänta på att få betyg.

Träning idag. Det var roligt osm vanligt, men jag är helt slut i kroppen. Nu ska jag sova för imorn äre Sv B nationella. 9-14? Nåja hela dan typ

Yllet är hemma & imorn kmr Ynk :D

Att jag orkar

Jag blev hemma idag från skolan. Varför? -Därför.

Jag är så omotiverad, opepp på precis ALLT! Inget känns roligt längre. Idag borde jag ha städat rummet & pluggat samhäll, men vet ni vad? Jag hade inegn lust. Hur fan ska det här sluta för mig? Jag måste verkligen ge mitt yttersta nu för att verkligen klara av att kunna ta studenten! Okey, så ruskigt illa äre inte men jag känner så.

I övrigt är jag trött, kallsvettig och ont i axlar & nacke. Åldern? Hur ska jag då kunna leva till 30 om det börjar såhör redan? jag är ju tonåring ännu ju för tusan!




Inte nog för att det blir sämre än vad det är (för det kan det alltid bli) Jag kan inte prata om det jag vill. Jag kan inte säga ngt för vem lyssnar egentligen? Okey, jag hör i mina tankar hur det låter "nu ska hon söka efter medlidelse, men vet du vad? Vi bryr oss inte"

Suck på det här- ge mig en one way ticket to the Gran canaria, Australien eller vfart fan som helst! Gbg går också bra.

Det är iaf miljöombyte som gäller för mig på lovet kan jag ju garantera!

Just ja, ngt roligt som kan skrivas i denna altför neggo blogg for the moment är att damlaget gick upp till div 4 utan att kvala eller komma i topp 3 den ni! För det är i Öhus det händer ;)



Just ja! Jag fick ett ruuligt vykort idag av Ynk! Bättre sent än aldrig ;) Det var väldigt roligt, men du får nog översätta det ena kortet knasfia! Haha


Efter helgens bravader

Okey. Jag ser itne fram emot denna vecka. Nationellt prov mån ons, samhäll tis fre natur. urk

Men hey, jag kämpar på. Ok nog för att jag fortfarande inte har gjort mitt tal som jag ska hålla imorn eller ens har läst hela häftet är ju en annan sak.

Jag kan verkligen itne sätta mig dagar i förväg och plugga/ planera. Det funkar itne för mgi för jag tänker: Äh det där hinner jag göra senare. Det där hinner jag göra imorn å bla bla bla å dagarna går å vipps så är det sön kväll & fortfarande har inget hänt! Varför? Jo, jag skjuter upp på det. Men så har jag faktiskt jobbat i helgen också. (a)

Mkt som är jobbigt nu. Jag behöver nog komma iväg igen. Rummet ser fööör jävligt ut, böckerna med plugg läggs på hög det där jävla körkortet ska tas!

Kanske dags att prioritera. ha! Jag försöker, men dock inte tillräckligt.

Inte nog med att skolan blir jobbigare när det är som det är också. Suck. Att vi/ ni orkar..




Det sägs att jag har för mkt kläder, men kan man få för mkt?


L O V E is in the air (a)

 

Jag är knas

Herregud vad jag har avrit neggo den senaste tiden jag har bloggat. Sorry!

Men jag kan inte sluta att tänka på hur knasig jag är. Jag tänker så konstigt. T ex.på morgonen brukar jag 80% iaf må illa å pinar i mig frukosten. Sedan när jag ska åka till skolan eller praktiken och jag lyssnar på en låt så associerar (stavn?) jag massor. Så då mår jag ännu mera illa än vad jag gjorde från första början. Hur konsitgt är inte det?
   Ibland vill jag ha en av och på knapp för hur min hjärna ska fungera. Seriöst!

Jag klarade av jobbet iaf. Det var sjuuukt lite folk. Samtidigt som det var skönt, vare ensamt. Jag är en sån person som gärna har personer runt omkring mig som jag kan prata med. (medans jag jobbar dock, för det gör jag!)  Men på badet är jag helt sj. Om man inte räknar med kunderna men de pratar jag inte med. förutom när jag tjänar de typ.

Men när man inte har ngt att göra går tiden så jäkla sakta. Det är nackdelen. Sedan när det väl kmr att komma mer folk kmr jag tycka att det är jobbigt för då blir jag stressad. Jag är fan en jobbig person rakt av- sånt som händer





Jag är ball här tycker jag själv. Milla fixar & donar lite. Jag är hennes provdocka

Arger på mig sj

Ja, här ligger man i sängen. kl är nu ca 07.42 och jag vaknade ca 7. Kunde ha sovit till 8 men det ville sig inte riktigt. Nåja, shit happens i guess.

idag äre jobb som står på schemat, sedan städa rummet. just ja, lär plugga också. herregud!

Får se vad jag orkar efter jobbet, kanske blir så att jag somnar på soffan som alltid (a) haha

Nämnde jag att jag m¨år sjukt illa..? Here we go again

Döma

Tanken slog mig hur snabbt man egentligen dömer en person utan att man känner den. Man kollar på en bild. Man bildar sin uppfattning och sedan när man träffar personen så sitter den där uppfattningen kvar. Eller så släpper den. Men just den där första känslan man får när man träffar någon för första gången, att man ska bilda uppfattningen då. & den ska stämma hela tiden! Okey, jag kan ju erkänna att jag har "dömt" ut personer i förväg, men när jag väl har träffat personen så har jag ändrat uppfattning. Bara för att en annan tycker på sitt sätt behöver det ju inte betyda att jag också måste göra det. Livet är skumt.

Jag är iaf klar med natur pluggandet. Det är nice! Sedan lär jag kolla på sv & samhällen, men en annan dag. För nu ska Milla fixa ngt med mitt hår? & sedan blire Let´s Dance. Heja Laila!
 
Just ja! Magnus Samuelsson kmr till Ö-hus dagen! Cooolt ju!  


Urk!

Fan så jävla arg jag blir på mig själv! Jag vaknar realativt tidigt. (9.45) kollade lite på tv & sedan sätter mig vid datorn. Jag & Isak har gjort många försök för att få upp syrran, vilket inte är det lättaste. SÅ nu ska jag alldeles strax gå ut medd fis. Ska klä på mig kläder först. (Nej, jag sitter inte näck även om det skulle låta så)


Jag vet iaf att jag klarade Natur provet. Det är nice!

Efter promenaden ska jag plugga!!

Grattis Kritan på din stooora dag!

Wish me luck


surt

Ja, då så var denna v över. Haft praktik igår och idag. Idag var det värdelöst! Jag fick stå utanför entrén och dela ut en massa kuponger. SÅhär löd min replik: Hej! Har du fått en sån här? eller Hej! Du får 100 kr i presentkort om du handlar för minst 400:- kul (y) vet inte hur många ggr jag kollade på kl eller försökte smita iväg & hjälpa kunder + att jag blev törstig som en giraff!

Idag vare träning. SÅ jävla skönt! Utomhus & jag känner mig i as bra form trot eller ej :D haha  nej, men jag fick inte den där jobbiga känslan av att det var jobbigt att springa..


see youu


B A J S ! ! !

Jag fattar inte vem det jag försöker att lura. Mig själv? Någon annan?

Jag hör ni snackar. Jag blir ignorerad. Ingen som lyssnar, ingen som hör på. Man måste skrika för att ens märkas av.
Jag kommer inte att ha den kraften, den orken kvar för alltid. Den börjar sina nu. Vad är jag bra till? Just ja! Jag är ju tjejen som har tuggummi, pennor, papper ja you name it! Jag har allt i min jävla väska för att no one går till skåpet & hämtar det dom själva ska ha! Vad fan vinner jag på det? Nu lär jag ju säga NEJ. Ett jävla ord som är så svårt att säga!

Kommande vecka ser ut såhär:

mån: Nationellt prov i Sv B tal + inlämnings uppgift i religion+ ev prov på personlig försäljning
tis: prov i samhäll (ja, på ekonomi. det har han ju verkligen pratat om på lektionerna eh?)
ons: Nationellt prov i Sv B skrivandet
fre: prov i natur'

+ att jag MÅSTE skicka in / göra natur arb om solcellerna & skit. Det kom jag på nu. Bra Carro, så jävla bra jag är!

Paramore is the shit!

Nu har jag fått tillbaka Paramore känslan och vill inget hellre att gå på en konsert med de! Vore as grymt!!



Min trogne reskompis Bea fick mig att INTE ta sovmorgon idag. Jag skickade ett mess & frågade, men snäll som jag är så fyllde jag på hennes mob med 50:- så hon kunde svara mig. snällt va? haha hon skrev iaf att hon skulle åka 8.15 bussen som vanligt så då gjorde jag det också. BRA gjort av oss där också!

Provet i naturen kändes bättre än mina förväntningar. men bara för att jag skriver att det gick bra så gick det säkert åt helvetet! Som vanligt med andra ord.

Haft första utomhustränigen idag. Det var halt (jag halkade såklart) men jääävligt roligt att få komma ut! Lite kallt emot slutet bara, men annars gick det fint.


Herre min skapare!

Jag funderade starkt på att vara hemma idag, vilket jag bestämde mig för att INTE göra. :)
Var på religionen som det inte hände så mkt på. sen avre samhäll där det absolute inte hände ngt!

Tog 12.05 tåget till Öhus, går hem till Tim där Bea är. Vi sätter oss & pluggar natur. Fan avd vi var irriterande & svor.

Sedan kollade vi lite på tv också, för det var vi värda (a)

När jag sedan kom hem åt jag tror ja? sen kolade jag på tv & vad hände då? Jo, men jag somnar självklart! Vaknar med en dunder huvudvärk. ska försöka plugga lite mer nu :s

Sjuk mig vad mkt det är nu urk!

Brist på annat

Jag gjorde ett test på Face. Personlighets test. KOlla nu då SYRRAN!


Your Result: Den populära sangvinikern

Sangviniker1_profile

Du är positiv och har energi. Du har ofta bra idéer och gillar att drömma.
Du älskar att vara i centrum. Om någon nämner ditt namn så måste det vara positivt.
Du gillar att vara spontan och har svårt för rutiner.
Du gör saker hellre än bra och det viktiga är att ha roligt.
Som Sangviniker så är du väldigt kreativ i ditt tänkande och har många ytliga bekanta runt dig.
Dina svagheter är att du pratar för mycket och för högt..fokusera mer på att lyssna.
Eftersom att du har en benägenhet att vända kappan efter vinden ibland så bör du satsa på att vara mer konsekvent så andra personligheter kan lita mer på dig. Mer tips kan du få av skaparen av denna sida ;-)



Söndag

Fan vad jag har blivit van med att sova på dagarna & vara vaken på nätterna. Blir lite jobbigt nu när skolan kmr igång igen. Inte nog med det. Det är bajs mkt att göra! 

Prov i natur +inlämningsuppgift
samhäll på ekonomi? Jag vet då inte på vad
Personlig  försäljning kap 6 (som jag missade när jag var borta) 

Kul! Not! Men jag vet att jag kmr att klara det! :)

kmr hem vid 3 imorn & då äre bara att plugga som en galning!  

Niklas skickade en bild på oss när vi sov 3 st i sängen haha



Uppdatering

Oj! Vart ska jag börja? Resan på Gran Canaria? Att komma hem? Skolan? Livet?

Jag börjar då med resan.

Ronja kom till mig efter träningen. Vi var uppe till 3.00 ca å somnade helt döda i soffan. Vi steg upp kl 5.00 och åkte tåget 5.45. Tåget kom i tid, vi åt frukost (inkl jag), checkade in, steg på planet, lyfte & landade. Allt enligt tiderna och allt gick bra.
Det tog dock en jäkla stund innan vi fick våra väskor. När vi väl hade fått väskorna var morbror Niklas där och hämtade oss påflygpaltsen. efter lite hångel(ja, kramar alltså så vi säger) drog vi tillhans bil å vad är det första som jag ser? AQUARIUS! 4st! Min morbror är bra. han vet vad som gäller när vi kmr.  Aquarius är som sportdryck-festis smak. Svårt att förklara men det är gott iaf även om det inte låter sånär jag förklarar. 

De 2 första dagarna var det mulet sen sken solen som värmde en, mys!

Vi var på carneval, shoppa, bada, träna (faktiskt), kollade när Niklas spelade, kollade när Bob spelade, myste & solade. Alltså hade jag det as bra! Ville inte hem. Jag grät nästan när jag skulle krama hej då till Niklas & Carlos.
 
Väl hemma: På planer från Las Palmas var vi sjuukt sena. Boardingen skulle starta 14.45 och vi skulle lyfta 15.30. Det var såhär att boardingen började 15.15 och vi kom in i planet 30  min efter. Då missade vi vår "dead line" och vi lyfte tillslut kl 16. & vilken kändis satt inte bakom Ronja då? Jo, det var Måns Zelmerlöw!!? Nej,jag skoja, det var Mojje somsatt där. Det tog sjukt många timmar att flyga hem. När det var 2h kvar mådde jag sjukt illa och trodde att jag skulle spy. Jag behövde frisk luft! Hur lätt är det när man är uppe på 10 000m höjd? Så det var bara att härda ut. Vi landade tillslut och väskorna kom snabbt och vi hann med tåget som fick 23.57. Kmr hem vi 1.00 är hungrig som aldrig förr.

Jag hinner knappt kommma hem & irriterad som ett bi! Jag vet inte omj ag bara var trött eller vad det var, men irriterad var jag. Åkte till praktiken dagen därpå. det var roligt.

Jag får sommarjobba där om jag vill. Skulle tänka på det å vet ni vad? Jag har tänkt klart! Klart jag vill det! :D Träning sen på kvällen. Det var skönt att få röra på sig igen. 

Annars har dagarna varit lugna.Ska försöka att packa upp, städa & plugga lite. Men om jag känner mig sj rätt så lär det hinnas med en annan dag.. 

Bilder kmr sen på bilddagboken- 

Home

Jag har ni vart i Sve i 3h och är redan less. Jag vill inte vara här hemma. Jag känner hur stressad och jobbigt allt blir igen. Jag orkar det inte! + att jag har gråten i halsgropen. Att krama om Niklas var jobbigt denna gången. Jag kände hur mina ögon fylldes av tårar, men jag höll de tillbaka. Jag vet inte vrf. Jag har blivit känslosam nu på sista tiden.

Jag får fortsätta att skriva mera senare. Nu äre sova som gäller! praktik nästa

Okey!

Då ska vi sammanfatta min dag. Jag åkte till praktiken med 10an till Gränby. Jag plockade upp varor, larmade, hänge ut & städade så det såg snyggt ut.

Lucha med Kim som alltid. Eller ja, som alltid varannan tors. Skulle ta 5 bussen tillbaka, men skulle handla till morbror. Å det var inte lita han skulle ha heller! Herregud säger jag bara! Snäll som jag är så fixade jag det så klart. MEN det uppstod ett problem. Niklas hade skickat det jag skulle handla till min mob, och den dog. Så jag pratade med Kim å han sa att han skulle jobba över så gick jag dit upp eftersom den dog precis då när jag pratade med honom. (såklart) Så in på Jack&Jones och fick låna telen där. Ringa hem å be Milla att  hon skulle ringa Niklas för att sedan skicka det mess han skickade till mig till Kims tele.

Väl när allt var klart så missade jag 17.30 bussen med 4 min. Det sög! men det suger ännu mera att 17.45 bussen aldrig dök upp! så fick ta 18.00 bussen å stressa som en galning för att hinna med tåget. Då träffade jag på Emma Oscarsson där. Alltid lika trevligt :)

Väl i Öhus så tog jag mitt pick & pack å spida ner till id-hallen för det var ju träning. Mamma hade vart snäll å väntat på mig eftersom jag varken kunde ringa henne eller hon till mig. Kmr till id hallen å vet ni vad? Dörren avr låst. & där stod jag. med mob utan batteri så kunde inte ringa ngn heller. Men Andreas hörde mina snälla små knackningar. Så snäll som han är öppnade han dörren. Så  fick jag låna Eriks telefon för att mamma var hemma å väntade på mig. Så kunde hon ta med sig kläder på samma gång. As bra!

Träningen gick bra. & nu sitter jag här. väskan är packad, jag är nyduschad och jag är hungrig. Ska nog äta ngt. Blir film med sis å Ronjis snart. Om hon dyker upp ;)

Ni alla andra får ha det så bra så ska jag försöka att ge er några livstecken när vi väl är framme :D 

& here we go again

Nej, men när vaknade jag idag då? kl 7! kl 7? Jag kunde sovit 1h längre dessutom! det känns lite jobbigt för nog är jag trött allt.

Jag ska börja platta migg hår, klä på mig lite kläder (nu vad jag hittar, känns som allt är nerpackat) försöka äta lite frulle. Min mage håller på å vänder sig upp & ner redan. Vrf utsätter jag mig för sånt här? UTMANINGAR är bra roligt ändå! :) äventyr tror jag det kan kallas också.

Lär väl fixa lite nu. Ska försöka hinna uppt mig efter jag har kommit hem från träningen & innan vi åker imorn. För det vill ni väl? ;) haha en liten lägesrapport sådär..

nåväl over and out



Då så

Det börjar arta sig. Jag håller på att tvätta mina rosa underbara sängkläder som jag bara måste ha med mig till Arguineguin. Sedan håller jag på att packa. FÖÖÖR fullt igen kanske. jag vet inte ännu. men jag har iaf lagt fram en massa klädhögar å det ser faktiskt inte mkt ut! (Y) Jag är bra :p haha

Annars har jag tränat igår. Å det kändes underbart! Jag var inte ens trött eller tung i benen. :D jag gillert! Nu gäller det verkligen att Ronjis & jag håller i å tränar medans vi är borta. Sedan spelade vi träningsmatch mot rex. Domarna sög! :p + att jag vrickade min fot å har as ont. shit happens i guess!

Imorn äre praktik som gäller sedan skynda sig hem för att hinna äta å byta om och träna. Sedan äre duscha å fixa lite innan resan. Får se om Ronjis & jag får ngn  blund den natten återstår att se ;) haha


Just ja! Morb Niklas är med i mix megapol. kolla in syrrans blogg http://millalaa.blogg.se (kan inte länka, så jävla bra är jag) ^^


~~Charice~~

Kvinnan eller ja tjejen kan sjunga! Kolla efter 3min :s säger det bara OMG!!



Jahapp

Då var denna helg och vecka över igen då, Snart drar jag iväg också. Det ska bli skönt! Men har en orolig känsla i kroppen (som alltid) innan jag ska flyga. Tycker det är jobbigt. Jag blir helt knas när jag ska till Arlanda för att sedab ta ett flyg därifrån å lämna Sve. Fast jag vet att det är kul så blir det att jag är darrig & mår illa. Vet inte vrf jag mår illa om det är för att jag inte kan äta ngt eller om det bara är nerverna som spökar eller om det är magsjuk? Haha sånt visar sig! Ronja får lugna ner mig samt mamma <3 Hoppas det funkar, för nu är ju Sis inte där å stöttar mig som hon gjorde förr förra året :/

Ngt som jag med är fruktansvärt rädd över, det är att vi måste avliva Isak eller ngt.. :'( VILL INTE!!!! Lilla bubben.

Jag måste få skriva av mig, efetrsom jag inte är personen som pratar om det. Jag har insett nu att det inte funkar. Jag får itne fram mina känslor så som jag vill. Lika med när jag ska berätta om ngt. typ en hi eller om ngn bra film det går inte! Jag bara stakar mig fram å sen säger ja: äh det låter aldrig bra när jag berättar men den är bra. kolla på en trailer på youtube eller ngt. Haha

Jag har jobbat i helgen å haft samkväm med laget. Det var myspys + att det var ruuligt! :)

imorn väntas skola å mängder med plugg! suck

 Bubben


RSS 2.0