vad hände?

Jag som var så duktig på att blogga nästan varje dag och sen sa det bara stopp.

Jag har tränat, haft praktik pch jobbat. Det gamla vanliga. Borde städa, borde plugga men som sagt. Det är ju en dag imorn också :) ja, alltså efter jobbet. idag har jag vart jävligt trött efter jag kom hem från jobbet. så det återstår att se hur pigg jag är imorn.

Nästa helg då äre kommuncupen :D det ska bli jävligt ruligt! me like oh nu loggade Rodrigo in min Chilenske kompis ;)

vad har jag mer på hjärtat `då? Väääldigt mkt, men jag orkar inte ta upp det just nu...

Vill hitta på ngt snart med tjejorna! Typ Lisa, Alx, Emma, Josse ja, you name it! :) Vad sägs som nästa helg efter cupen?

Vänskap

Vänskap
Vänskap har någonting med kärlek att göra, med något i förtroende.
Vid visa tillfällen så tror man att man har många vänner, men när man väl tänker efter så finns de inte många där.
Dina "vänner" lyssnar dom?
Är dom tysta om man ber dom?
Kan dom höra av sig när dom vet att en annan inte har tid?
Finns dom där när dom behövs?

Ny vecka, ny dag

idag är det måndag. Alltså mer än en v till det är helg och jag är ledig. Great! idag var det skola. Nu känns som allting kommer på engång igen, men det är nog jag som är dålig på att planera. Som alltid! suck blir så less på mig själv. Jag ska iaf börja med vitaminer och se om det hjälper för har blivit så jäkla trött igen nu. inte bra!

Imorn är det redovisning i Natur. Great! Not! Förklara för mig, för jag fattar inte själv hur man kan ha redovisning efter 2 lektioner med lärare och ca 4 ? st utan lärare, inte ens vikare! Förvä'ntar de sig att man är värsta snillet själv? Nej, jag sätter mig i protest till det!

Annars så är mitt liv lika kaotiskt som vanligt. <Stökigt rum, ont i axlarna och trött. precis som det ska vara.

Nu äre sova som gäller peace!

School

Söndag idag. Jag har jaft en jobbigt natt. Jag stänger min dörr som alltid. Så hör jag hur någon går in i dörren. Och sen hör jag hur någon kraffsar på dörren. Isak (hunden) ville tydligen in till mitt rum. Så mamma hörde ju honom & släpper in honom?! Jag blev skit sur å jag får ett svar tillbaka: Men han ville in här. Jo, men tack jag vet det. kanske därför jag stängde dörren för att han INTE ska kunna ta sig in? Han hoppar upp och ner ur sängen å kryper under sängen, så med andra ord ligger han aldrig stilla.
   Och inte nog med det heller. Syrran staplar in också. Hon trodde (som vanligt) att hon smög. vilket hon inte kan ha gjort då jag vaknade av att hon gick in i något och tappade något. Så jag har haft en jobbig natt. inte nog med att jag blir väckt, det är varmt också.

Hade ställt kl på 9.50 då jag hade fotbollsträning kl 11 till 12.30 mkt skönt att ha den träningen på morgonen! Annars har jag tvättat och glott på tv. Som vanliga söndagar.

That's it over and out


Jag vill va brun-are

lördagen

Min lördag blev att jag vakande ca 11.30 mkt skönt! Satte mig vid tv:n & åt frukost. Sedan runt 2 tiden åkte mamma och jag till ica och handlade. Efter inhandlingen och efter att Ferry tog guld i ngt typ VM guld i skidskytte kanske? nåja jag drog ut till stugan och städade. URK! Säger jag bara men nu äre fint :)

Jag har sedan gjort paj och ringde till farmor och har haft henne här sen sju. hon åkte hem för ca 20min sen. Vi har i princip bara ätit känns det som. Nu kom mamma hem också, Hem från 40 års festen. Pappa är nog kvar. Okey tillbaka till ämnet. Jag har nästan gjort det som stod jag skulle göra. Städa rummet gör jag imorn och tar min tvätt då också. Jag har agerat husmor idag (lite mer än vanligt höhö)

Nu funderar jag starkt på att läsa min bok som kom idag "Sanningen om Gömda" av Monica Antonsson. Verkar bra. Det är lite bilder i! :) That's it!

Over and out

88 my number!

Nu är det såhär va att några verkar tycka om att läsa min blogg^^ nämligen så att det är hela 88 st som har kollat in min blogg flera ggr :p fast kan ju ha att göra med att syrran fixade bloggen (låtsas som att det inte är så lalaa)

Idag har jag åkt till stan. Köpte ett par byxor från H&M å en hmm vad ska man kalla det? en slapp t-shirt tröja? nåha från Vero Moda iaf och den är vit. Sen har jag vart hemma hos farmor och fikat lite. Kan ju lova att man aldrig blir hungrig så länge man är där! :)





Jag är arg & irriterad. Vrf vet jag inte? Min reaktion av vadå? Jag är kanske arg på mig själv, men varför? Imorn då är det lördag och jag är ledig. Men vad ska jag göra? Någon som har något förslag? Ska nog ut på en springtur (kanske) och plugga så jag får det ur vädret.  Städa lär jag nog med göra. Ska bli skönt att vara själv hemma imorn. Bara jag & Isak hemma iofs. Mamma och pappa ska på 40 års firande å Milla drar till stan. Jag får sitta hemma helt mobbad. KUL!!!






Min fina header av sis


Skratt med Björn så klart!

 


~~LiFe~~

Idag är det onsdag. Onsdagar är praktikdagar. (likaså torsdagar) Jag hade sjukt ont i magen och övervägde om jag verkligen skulle dra till praktiken idag, men med min starka vilja så drog jag iväg. Kmr dit vid 10. Idag hade det kommit 4 staplar. Lagomt. När det var upplockade och klart var det dags för lunch.  Efter lunchen vid 2 plockade vi lite från provrummen och lite smått. Fick 2 t-shirtar idag av verinica :D mkt snällt. Fick även sluta 1h tidigare och det var najs :)

Ny dag imorn. Träning imorn med. :)

Nu är jag trött och jag måste börja med vitaminer tror jag. Så jag blir lite piggare!

Jag hade träning igår iaf. Och jävlar avd slut man va i benen! herregud säger jag bara! Men är stolt över att jag inte har träningsvärk ändå :D Nej, over and out

weekend is over

Jepp. Då var helgen över då. Jag har jobbat och tjänat pengar för att sedan kunna göra av mig med de och även kunna spara. lite svårt att spara ngt om man inget har för att påpeka.

I fredags så städade jag mitt rum iaf så det behöver jag inte göra nu å det är as skönt! :)

Träffade Hulda, SOnja & Doris idag :D mkt trevligt. syjunta ojoj hur ska det gå när vi är typ eum äldre? Kan ju inteskriva tant eftersom det är en del av oss eller rättare sagt alla även 17-åringarna ;)

Jag vill gå på bio!! Ingen som vill gå med mig? Vill se bröllopsduellen, Australia, Yes man å ja en del bra verkar gå  nu.

Just ja! Doris kom in till mig igår när jag jobbade och vi började planera på vad vi ville se i Australien. Det verkar som vi ska vara där ett bra jävla tag! Jag kmr fan få leva på vatten å bröd. (inte för att jag betalar ngt hemma, men ändå!)

Tur att Nutrilette finns haha

Idag blir det iaf en tidig kväll. lägga mig kl 10 efter jag har kollat på 5an. Magikern som avslöjar alla hemligeter ;)


Tace care!


Bra planer men vad hände sen?

Åh gud vad jag skulle göra mkt idag! Jag tänkte åka till Tierp för att sola, gå till körskolan och städa mitt rum! Men jag känner mig lite seg å sådär svårt att ta tag i kregen. Milla ligger i sängen förtfarande. Suck!

Mamma väntar  väl på att jag ska ta ut Isak och det känner jag inte för just nu. Känns som man är nyvaken och då orkar man ju inte göra ngt. Men bara å klä på sig och gå I guess.

Sen ska jag kolla på Gode og onde dager. sen efter det (om jag nu inte åker till Tierp) så tänkte jag städa mitt rum. Nu behövs det!

Just för stunden håller jag på å kollar på don't stop th emusic och herregud! Har nog aldrig kollat på MTV å lyssnar på såhär många bra låtar. De gamla som nya. t ex nelly Furtado- All goods come to an end dedn är bra :)

Nåja Jag vill iaf se Peter Johansson  i Champions of rock men den verkar bara gå i Norrköping?! Kan den gå i Sthlm så skulle jag bli as glad!!!







& Ja, det var han som spelade Ren i Footloose ;)


ups

Lite dålig upptadering här kanske. men hur som haver.

I ons alltså igår var det praktik. Det var så lugnt att jag fick sluta hela 1h innan. Det var najs! Idag var det praktik igen. Mkt lugnt var det. Alla gick runt å typ frågade varandra avd man skulle göra. Rensade lite här, lstädade lite där. Sen då? Inga kunder var det typ heller, men men. Kom hem kl 10 i 6 och jag var hungrig som ett djur. Det är torsdag och därmed pankisar Gott! Direkt efter maten byta om å sen lyssna på radion en stund. Bandit rock för kännedom. Sen drog vi till träningen. Helt ok träning, kmr ha träningsverk imorn vill jag lova, gött!

Imorn ska jag sola & dra till körskolan. Jag har ett mål å det ska ingen, no one, nobody få sätta stopp för! Jag lan lyckas I know that!


(Dock var mitt hår väääldigt blont för att INTE vara färgat)

man kan om man vill vara en katt

Coolt

Det är för tusan coolt hur folk hittar min blogg. :) Jag blir glad. Det har vart 27 personer som har klickat sig in på mig en eller flera gånger på min blogg sen igår ;) det ni! Jag blir happy :D

Då så gott folk. Jag har klarat av min första skoldag för i år. Vi har nästan 2h hål. Inte okey! & det går inte att flytta upp lektionerna heller. Det suger! Så det är bara & härda ut I guess.

Idag lovade jag mig själv att inte somna på soffan, och vet ni? Jag höll det! :D Jag var i det momentet då man orkar inte hålla upp ögonlocken och man fryser, men sen där så gick jag upp ist :D 

Nu funderar jag på att ta tag i mitt rum. Men det återstår att se för nu skriver jag med sötnows Emma på msn :) 

 

























Det tar sig

Ja, det gör det. Inte nog med att jag släckte lampan i natt ca 2. Jag ställde kl på 9.45 och var helt död. Jag skulle träna idag kl 11. Så det var bara att gå upp å köra. Det var väl en rolig träning, men jag är hur trött som helst! Gäspar som en gammal tant. Höll på att somna också. Inte alls bra! Men hur lyckas man somna till Bandit Rock liksom? Jag gjorde det iaf! Eller slumrade till ca 10 min. Väldigt skönt dock. 

Borde ta tag i mitt rum. Rensade mina låder och nu ligger allt utslängt på golvet. upps.

Verkar som alla ska ta tag i sig själva med att äta nyttig och röra på sig, även jag. Jag har faktiskt börjat bra! Pomenader, nyttig mat och motion. En dag imorn med. SÅ vad tusan äter jag till luch imorn i skolan? Jag får helt enkelt ta matlåda med mig. haha Nej då. Så illa ska det inte bli. Men det blir väl det gamla vanliga. Frukten. och ev en yoghurt.

Jag håller på å planerar för Australien resan. Inte nog med att jag måste ha 30 000:- utan jag måste ha mer än så. Men jag vet iaf vad jag vill göra där å 1 mån får räcka. Till att börja med. höhö Synd att det tar sån lång tid att flyga dit bara.

Som sagt, skola imorn. Jag kmr att vara död, MEN jag får tänka på att det är sista terminen och att jag måste kämpa in i det sista! Inte skolka så mkt. är jag trött på morgonen. ja upp och hoppa en då. det går inte för sig att ligga kvar i sängen! Jag får försöka att lägga mig tidigare då bara.



Det bara måste gå vägen!

Busat (igen)

Ja, gott folk. Då har jag busat igen med min kära vän Julia. Hon och jag har (tro det eller ej9 varit super nyttiga idag! Vi har gått på en promenad, käkat kyckling sallad, ätit fruktsallad & lite nötter sådär som efteråt. Medans vi åt kolalde vi på filmer. Vi värmde upp med "Min brors flickvän" lagom film som uppvärmning, men dock väldigt pinsam film! Haha

Sen efteråt kollade vi på "barnhemmet". Den var väääldigt bra! För Julia var den läskig så hon fick hålla i min hand, i en kudde, gömma sig under täcket eller hålla för öronen. Ni ska se hur rädd hon är!! Haha jag garvar som vanligt ihjäl mig när jag kollar på skräckisar med julia. Men lika bra & roligt har jag för der :) Kan starkt rekomendera dessa filmer!

på tal om andra filmer. Min kära vän Julia har inte sett Step Up 1 eller 2 vilket jag ska fixa åt henne. Sen så om man vill kan man faktiskt kolla på "Stick it" för att få en träningsgläde eller tja, motivation för träning vill säga! Gå in på youtube och sök på stick it trailer. Ni kmr inte att ångra er!

Ja, det var väl allt för denna gång. Nu ska jag lägga mig i sängen, med datorn på magen och kolla på top model. Det gillas! :)

Träning imorn dock men det är imorn eller tja om några timmar :) See ya later!


David Cook

Jag säger då det. David cook. Vilken människa! Jag har nu suttit bänkad framför tv:n och glott på rep av Amerikanska Idol. Jävlar vad han sjunger bra! Så himla jordnära också. visar känslor, sjunger bra, vinkar åt David A å resten av Idol gänget att de ska komma och stå med honom. Ingen diva där inte! Jag gillar det, jag gillar honom och framförallt gillar jag hans röst!





David Cook

Vad hände?

Ja, det undrar jag också. Ju mer man upptaderar desto mer läsare har jag kommit fram till. Hur som haver, jag har spelat cup därav skrapat upp mina knän, lekt med Ronjis & busat med Julia.

cupen: Jag gick upp 05.15 för att sedan åka hem till Ronja med gemensam frukost med resten av laget. Vi kommer till Gimo ca halv åtta. Ombtta & klata & jävla tur var väl det. Vår första match började nämligen kl 8. Det gick helt ok. Det blev 3-3 mot Sunnersta. Jag gjorde ett mål fast på straff och jag sköt inte över eller i stoplen det tyckte jag var lite coolt. Lite nervös va jag allt. Rogga (Pingu) sa medan vi var hos Erik att om man absolut inte ville ta en straff så skulle vi få säga till. Så när det hade blivit 3 hörna = straff & han säger att jag ska ta den vad svarar jag då? - Nej, jag vill inte. Tänkte att jag skulle då få slippa det, men Ikke! Så det var bara att ställa sig där, lägga bollen på plats å göra mitt bästa. Jag är inte direkt ngn målgörare, men det gick in! & kul att man har mammas support liksom. Hon ba: Ledsengrabber men den kommer att gå över. Tack för den mamma! Nåja de restrerande matcherna skiter jag i å ta upp för de gick inge bra. Mina ben orkade typ inte springa. Kändes som man hade 20kg extra att springa med.

På kvällen kom Ronja & lekte lite med mig. Blev lite sing star, top model & drömkåken. Sen var vi helt döda och somnade 00.30 typ. Gick upp 10.30 men vakande 10.00 Åkte med Julia till Valbo där hon shoppade. Jag kände inte för att handla ngt 6 så hittade jag inget ändå sen så det gjorde detsamma. När vi kom hem till henne äter vi lite tacos, spelar kort, och gör en egen lek. Vi valde 10 st låtar så skulle vi tala om vem det var som sjöng och vad låten heter. Det var roligt men Julia sög på det :p haha Åkte hem efter 8. Kollade på tv och sen satt jag lite vid datorn.

Idag har jag inte gjort så mkt. Ska snart till ica och handla å sen äta mat å sen ville Milla möblera om mitt rum, men jag har noll ork å har lovat det. Inte bra! Det är bara å härda ut. Skolan börjar ju på måndag så atte..

Deep talk

Allt kretsar kring en sak, farfar. Jag satt i vardasrummet när pappa kommer in. Han pratar om det farfar har sagt till honom och han för det vidare till mig. Så som " Om de undrar nånting så fråga gärna, sen kan det vara för sent". Det lät så jobbigt när han satt där och pratade om sin pappa utan tårar. Själv satt jag i soffan, ville inte grina framför honom. Jag hade gråten i halsgropen. Men jag klarade mig, för den här gången. Sen flög mina tankar iväg. Efter att pappa hade sagt att han inte tror att han kommer att klara sig längre än till sommaren. det är typ 6månader! 6jävla korta månader!  Då tänkte jag på begravningen, hur vi kommer att sitta i kyrkan, efter att begravningen är över, alla människor som är där. Några släktingar som man vet knappt att man är släkt med som ska komma och krama om en och säga hur ledsna de är. & hur ofta var de då & hälsade på honom när han var frisk? Hur ofta var de med honom? Då blir jag arg! Men jag kan inte veta säkert hur det kmr att bli. 

Jag kmr nog att vara ledsen när han väl är borta. & innan så kmr jag nog vara arg, irriterad. Men då vet ni vrf. Jag ska försöka att leva på som vanligt fast hälsa på farfar, krama om honom de gånger jag träffar honom och de gånger han är hemma.  I will miss him <3

Storm

Everything will be alright? I hope.

Var hos farfar idag. Hemma hos de. Åt mat. Jag vill nog inte inse att livet tar slut för alla, om inte farfar. Jag vet att han kmr att dö. Jag vet det. Ingen vet exakt när. Jag vägrar nog inse sanningen. eller sanningen, det blir liksom ingen verkligehet. Jag blir liksom tom även fast jag inners inne är ledsen.

Lyssnar på Lifehouse- Storm
                     Kurt Nielsen, Espen Lind, Alejandro Fuentes & Askil Holm - Unloved  älskade texter de är så fina

Imorn ska jag sova ut (försöka iaf) å sen ut på en promenad med älskade Sonja om det inte är dödskallt ute. hua mig


090103

Jag jobbar nu i helgen. Händer inte så mkt. Eller jo, det gör det väl. det händer väldigt mkt. kanske lite för mkt. Jag var till faster igår och hjälpte henne än en gång med flytten så snart ser man ett slut på det där hoppas ja. Jag hinner knappt komma fram förns jag möter farmor. Bad news. Hon hade precis fått reda på att farfar kommer inte leva längre än till sommaren. det kan gå snabbare. vad ska man säga? vad kan man göra? ingenting! Verkligen ingenting! 

Det är bara att åka hem till farmor & farfar så fort man får tid. Så fort farfar är hemma.  Jag säger som syrran jag vill inte jha de sista minnerna av ett jävla sjukhus! Just sånna här tider så hatar man sjukhusen., Samtidigt som att man vet att de är bra. 

Over and out 

2009

Ja, så vad hände det igår då för mig? Jo, jag drog först till stan. träffade Gotthard, köpte lite på stan & Milla fixade min frilla & smink. Vi hade jävligt roligt när Milla skulle sminka mig så det kanske tog lite fööör lång tid. hur som haver, jag hade tänkt att åka 16.49 tåget från stan så jag skulle hinna hem & byta om, men ikke! Jag var väldigt noga med att det skulle gå ett tåg & kollade upp det och allt MEN när jag kommer till stationen lagom till att tåget ska gå så står det inget om att det ens ska gå ngt tåg. Inget om försening, inget om att det ska avra inställt, NADA!

Så jag får sitta på stationen & vänta tills 17.19 tåget. Det var jävligt kallt & bea skulle åka med oss till Julia och där skulle vi vara kl 18. Kmr till stationen 17.44 cyklar som en galning hem, byter om & Bea väntar vid busshållplatsen utanför oss typ. (Hon visste inte vart vi bodde)

Vi kmr till Julia 18.15 vi äter as hungrig! Mkt gott vare också. Förfesten kunde börja. Julia, Bella & Anton hade dukat det så fint. (bilder kmr senare) Vi drar till Lurv (Daniel Blomfeldt) och festar där till 23.35 typ och då hade jag m fl tänkt å gå till garry men vi kom halvvägs och festen där spårade? Det kan man väl kalla det när ens postlåda blir söndersprängt av en raket? Jaja hur som haver vi gick tillbaka till Lurv. Hämtade mer dricka a la Ståhlberg. mkt god! & vid 00.00- slaget var vi ute och kollade på raketerna. Väldigt fint.

Vi gick hem till mig (vi= Bea, Julia, David & Morgan) var ute i stugan och åt lite mat och även sjäng singstar.Jääälvigt roligt! Sen skulle vi kollap å "The Notebook" Älskade film <3 Starkt rekomendera om ni inte har sett den! Jag var as pigg! Pratade jääävligt mkt. Julia & David somnade. bea & Morgan var halv vakna. Jag tror jag somnade typ 6.15 vaknade 6.45 somnade till 7.30 vaknade 8.15 å Då hade David dragit (ja, vi var vakna då) & nu var Morgan på väg till tåget. Så bea, Julia & jag fortsatte och sova till 10 kanske? aja lite sömn blev det. trött är jag. och imorn ska jag upp 7.30 för att hjälpa faster med flytt igen :) tycker det är roligt :) så tar 8.15 tåget från ö-hus och sen buss till Örnsundsbro. Så hur avr er nyår? :)


RSS 2.0