Jobb vare ja

Jag skulle sluta 15 egentligen, men eftersom jag tycker det är så jäkla kul att jobba (läs ironi) så jobbade jag över 2h tack vare dessa smörgåstårtor! Spyr på de snart. Gjort 4st & ska göra 2 till imorn. Visst 6 st låter kanske inte så många, men det är det! & jävligt drygt att göra också! Så det så!

Så kom hem 17.15 ist för 15.10. Vibra lite på vibra movern, sedan mat & lite linnex på ryggen så är vi back on track igen. Min rygg gör så fruktansvärt ont nu att det är jobbigt att sitta tom! Inte bra inte bra.. Vad är det för fel på mig??

Bella hade önskemål om att se en bild på mob så här kmr en :)






Fredag

Idag då? Johan lämnade mig för ferre. Helt okey tyckte han dårå, men jag släppte iväg honom med nöd och näppe.

Idag har jag städat, hjälpt farmor att byta gardiner och bytt dukar. Kollade på gamla bilder och mindes. Det är riktigt roligt! Självfallet så blev det massa fika också, nu kanske det är dags med mat? Vad vet jag..?

Imorn äre jobb som gäller. Blev tacksam för att Ewa messade mig om att jag börjar 1h senare imorn med tanke på att ICA öppnar 10 imorn. Me like! så jag tackar för den extra timmen jag får sova. Det gör jag verkligen.

Så det blir till att göra massa smörgåstårtor till på sön om jag tror rätt..? Det visar sig.

Nu ska jag ta och betala telefonen och mina skor. Mindre kul! Jag hoppas jag kan få ett fast jobb 3 år framåt för då jävlar ska jag spara & leva snålt & flytta hemifrån!!

BTW så är min nya ROSA sony ericsson T707 jääävligt snygg, så det så!

Natalie, det är inte roligt längre.. Hör av dig, du kmr aldrig vara död för mig, aldrig! <3




Har jag hittat mitt kall i livet?

Idag har jag var i Gränby med farmor, faster & kusin Rasmus. Jag hanlade lite smått & gott. Lagomt är alltid bäst!

Var in till H&M och herregud vad det händer grejor där! Shit pommes! Jag ska iaf jobba där på tis 12-22 :D ska bli skoj.

Annars så idag har min efterlängtade mob kommit :D härligt!

Så nu ska jag ta och vila upp mig lite. Blir lite tv kollande nu..

Äntligen måndag!

Ja, för idag kmr faktiskt Johan hem. Happy!

Idag gick jag upp kl 9. Bra gjort där av mig! Jag har suttit i telefon och jagat en körlektion innan själva uppkörningen, men det sket sig ju.

Så vid kl 14 idag till typ 15.45 var jag ute & gick med Hulda, Elsarby runt. Bra jobbat där av oss! Slutade med fika hos farmor och pappa kom dit så jag fick åka bil hem. Nice!

Mat & dusch sen när jag kom hem. det vad gott & skönt!

Ikv blire förmodligen så att jag drar till Husby.. nej, nu får prinsen ta & höra av sig.. <3

Söndag soon monday(Y)

Idag äre söndag dårå. Ställa kl 1h back. Vakna först halv 9 somna om till 10. Kanon!

Kollade på fäst vid dig den var bra lite dåligt slut bara.. :)

Sen 14 idag tills 18 typ har jag fixat i ordning min garderob. Så nu har jag en häng och den andra med trådkorgar. blev riktigt bra må jag säga :) Så har jag sorterat kläderna med. sånt som jag inte vill ha, som jag inte använder och sommarkläder ligger högst upp typ. Sweet!

Annars har jag inte gjort så mkt mer idag. Imorn äre äntligen måndag & Johan kmr (förhoppningsvis) hem från Barcelona. Jag skriver förhoppningsvis för jag tror fortfarande att planet ska störta av en konstig anledning.. :s

Nu fick jag ett mms undra från vem...??

... Det var ifrån hjärtat såklart :) en bild på arenan. Jävla lyx!

Nej, men om man ska ta & fortsätta göra klart i rummet.. eller om jag gör det imorn för att få tiden att gå? Det visar sig iaf..




Natalie- du är så fruktansvärt saknad<3

Bilder från lördagen



Mathilda, Häggan, Mia


Rambo


Elin & jag


Knasbollarna!


singstar ofc!


jag & Ronja


Dessa två sötnosar får avsluta kvällen :)

Före & efter bilder

Så här såg jag ut i mars i år...



Såhär ser jag ut nu i okt


Lördag

Kvällen igår bestod av cider, tacos, spel, singstar och massa snack. Natalie var med oss. Det kom en fjäril precis utanför vardagsrums fönstret ett mkt bra tecken! Alltid med:) <3

Det blev massa kort och filmklipp. Kmr läggas ut på Face & några kmr jag att lägga ut här.. dock inte nu exakt pronto för jag lär käka frulle också :)..

Vaknade kl 9 as pigg och var redo för en promenad med Hulda svarade inte så sov 1h till ist. :)

Dagens minus: Det luktar fortfarande brända popcorn sen pappa gjorde ett försök att micra de :)

Dagens plus (so far): Det är lördag.. imorn söndag.. & sedan mån igen :D ♥

Som sagt bilderna kmr upp senare idag :)

Fredag

Klumpen i magen har lagt sig och återgått till huvudvärk istället. Inte kul! Huvudvärkstabletten hjälper ju inte =(

Nu sitter jag & väntar på att Mathilda ska dyka upp så ska hon & jag gå till ronja för lite dricka, mat, spel & IDOL. :)

Just ja! Jag klarade teori provet idag! Tack Natalie! <3 Jag är suuper glad snart, förhoppningsvis har jag mitt efterlängtade körkort! :D

Uppdaterar mera sen med bilder & grejor.

Kvällens outfit: Jag kör på svart, vitt & grått (Y) (inte exat som på bilden dårå)


Klump

Jag ska börja med att skriva att hos tandis gick det bra. Inga hål på 19 år. Låter ju as bra ju! Hade "väldigt" fina tänder smile på den! så det var inte så farligt.. Milla & jag käkade i Tierp sedan var det hemgång ut med Fis & sätta sig & plugga.

Vet att älsk har kommit fram iaf till Barcelona. Så nu kan jag vara lugn för honom..

Jag stressar upp mig. Carro! Ta det lugnt. stanna upp. Andas. tänk efter. det krm funka. Skit i alla måsten, skit i alla ska. Positiv inställning kmr man långt på :) men iiibland är det svårt att se på den ljusa sidan..

Natalie! Jag behöver dig!!! Jag orkar inte mer.. Kan fortfarande inte inse.. Jag ser bilderna och verkligen försöker få det att gå in i min skalle att du är borta. Min värld funkar inte utan dig. Snälla, snälla ge mig en tidsmaskin!!!  Du kmr finnas i tankarna, det vet du. Ibalnd är vissa dagar jobbigare än andra. Vissa dagar är det svårt att hålla tillbaka tårarna. Alltid i tankarna, alltid i hjärtat, föralltid saknad älskade ängel <3


Funkar inte att lägga upp bild =(

Tandis, simma

Gårdagen var grymt bra! Jag vill se igen!! Å Peter Johansson mums ;) Hans röst är ju bra jävla grym! Jag är som alltid happyface ;)

Åt på Kina igår också, det var mysigt och skojsigt. Jag blev proppmätt på en mini portion. surt! Jag var för spänd inför "konserten" typ.

somna strax efter 12 & vaknar vid 9.30 härligt!

Nu sitter man & kollar på våra bästa år (jag vet, töntigt men sant) och ska käka frulle.

12.30 då jag ska till tandis. Uppdaterar mer sen med bilder & så :)

Natlie, vill bara att du ska komma tillbaka! Tankarna finns hos dig hela tiden! Älskade ängel<3

Massa mardrömmar

Fan vad jag hatar att drömma mardrömmar! Slutar alltid med att jag dör i en flygolycka eller någon annan jag tycker om dör.. :'(

Därför är jag lite orolig över att mina drömmar ska bli besannade. Johan & hans co gäng ska flyga imorn till barcelona. Johan tycker bara jag är nojig.. Jag hoppas han har rätt..  Nu för tiden kan man aldrig vara säker..

Hur osm haver, så igår jobbade Johan. Jag duschade, pluggade, och städade & bytte gardiner. Oh så fint det blev :) Johan tycker det är bra att lämna mig själv i lägenheten för då är det oftast städat när han kmr hem haha

Det går jävligt bra för mig med plugg faktiskt. 65/65 46/48 47/48 är mina resultat happyface! :D

Ikväll äre Champions Of Rock i Uppsala. Skönt att det är i Uppsala och inte Sthlm tycker jag :) Å Peter Johansson är så klart med! :D wiiiee

Imorn äre tandis som gäller usch =(

På fredag äre tjejmys med tjejerna från klassen :) sweetie pie

Only 13 days left & 126....






Fly

Idag var en sån där jobbig dag på jobbet. Massor med folk, massor att göra, hinner inte det jag ska, jobba över liiite. Finns inte det jag behöver suck. improvisera är inte min starka sida när det gäller de där jävla smörgåstårtorna!

Nu ligger jag i min säng, all by myself. Johan jobbar. Jag ligger här i mjukisar och en filt & fryser.. brr skit kallt!

Idag har det varit en jobbig dag, allmänt. Har tänk på dig Natalie. Kollar din blogg i hopp om att du ska ha uppdaterat, men inte. Varför? Du är inte död, du kan inte vara det!! Det är så himla sjukt, DET GÅR BARA INTE IN!!!! Aldrig mer få ett mess, en kram, höra ditt skratt, få känna din doft, följa med dig till toan så du kunde spraya upp ditt hår, Ingen mer Natalie.. :'( FAAAN!!! Jävla liv!

Never life is easy
Alltid saknad<3
Tankarna finnns hos dig
Alltid den som var klockrenast!
Livet är orättvist!
I himlen
En person som alltid kmr finnas i tankarna & hjärtat <3♥



Fredag

Idag väcktes jag strax efter 9. Skulle köra mamma till husläkaren i Söderfors. det gick bra. Sedan till Tierp och hämta ut mediciner. Det gick helt oko det med.

Väl hemma har jag städat, gjort mat, kollat på svt play, tv4 play och fördrygat ut tiden. Även vart ute & gått med Fis i regnet. Mer har jag inte gjort idag.

Nu sitter man här återigen och vill att Johan ska komma hit. Han är på tjockisbandy som han uttrycker sig. ska väl ta mig en dusch bara för att...

Jobb imorn 7-15............

Flåt

Pappa: Jag ville inte störa dig för du skulle ju ändå ut och gå. Du jobbar ju trots allt 7-16 eller hur var det nu? hehe ;)

mamma: Jag vet det, men jag var inte på så bra humör! Jag kör imorn till Söderfors. Flåt Jag jobbar på körkortet så slipper du hämta och skjutsa mig sen :) pepp som fan är jag på det iaf!

Mina föräldrar ställer faktiskt upp på mig- fast jag fick det att se ut som att de inte gör det. hej hej






Har kommit hem från Johan för 1-2h sen nu. Stackarn skulle iväg och jobba nu vid 16-22. Det första jag gjorde var att plugga. Det går ganska så bra nu. Jag tog med mig datorn till Johan i förrgår och igår satt jag och pluggade på skyltarna och fick alla rätt wiie idag satte jag mig och gjorde fordon. usch! Tycker det är så tråkigt och ointressant, men det gick helt ok. G 39 alla rätt 48 och jag fick 42. så det är jag nöjd med. Ska nog ta tag i mitt rum med, eller så gör jag det imorn. Vet inte så noga. Ska iaf simma idag med Hulda. Det ska bli skönt att få röra på sig lite.

Hemma hos Johan äter man, kollar på tv och sover känns det som så det ska bli nice att få röra på sig igen. Måste jobba upp kondisen!!

Ja, det var väl det för den här gången. See you

Irriterad

Från att ha varit en vanlig dag för Carro till att bli arg och irriterad.

Det går aldrig som jag vill! Har lekt med Julia idag, vi bakade och åt mat. Det gick bra och var gott.

Sedan kmr man hem för ca 1h sen och packar väskan för att jag skulle till Johan, MEN det visar sig att mamma inte orkar köra, pappa är ute och går och vem finns kvar att köra då??? INGEN! Vore bra om jag fick köra så mycket som möjligt nu, men nej då. Inte då!

Ja, men ta bussen då? Eller hur, sitter här hemma och kollar upp bussar, tror ni inte att det går en buss exakt samma tid som jag kollar?? Så den hann man ju inte heller med. Jag vill inte att Johan ska behöva komma hämta mig bara för att! Nej, någon jävla måtta får det faktiskt va!!

Tack för den hjälpen! No more!!!!!!

Kallamig bortskämd eller cvad ni vill, men det handalr faktiskt om min framtid.. på ett vis

Det är snö & kallt

Jag fick lite av en chock när jag gick upp vid 10. Vitt ute? & snö?? Nej, tack inte okey nu!

Idag ska jag leka lite Ikv ska jag till Johan för att säga hej då till Tompa, som jag nästan kan garantera att han kmr bli den lyckligaste killen i världen imorn. thihi :)



Grönan<3
Sommar<3
Ynk<3 Det är sommar :D

Husby= inget internet

Sådärja!
När man inte har något internet i Husby så får man uppdatera lite såhär efteråt.

Ska försöka dra lite kort om vad som hände i helgen.

Fre: Åkte till Johan strax innan 20. Kollade lite på idol och sedan kom Erik & Tompa och grabbarna började dricka öl. Vi spelade även ett jävligt roligt spel! Man ska dra ett kort och sedan står det ord som man ska förklara. mkt skoj! Johan ville inte vara med mig iaf, för då skulle vi börja bråka för första gången och det tyckte han inte att det var värt det. Men hur som haver, så förlorade jag & Erik iaf. men kul hade vi!

lör/sön: Vaknade sent. typ 11.30 tror ja? Skit samma, vi skulle severa idag i Bygdegården då Anita hade fyööt 50 år. Jag var sjuukt nervös iaf. Men innan serveringen var vi hem till Johans farmor & farfar och kollade på när Carola & Oatrik klyvde ved. Satt ute i solen och hade det bra. Vid 17 dra vi till Bydgegården och jag var as nervös. Frågade Erik stup i ett hur det var man skulle göra, och självklart så fick jag borde som låg längst bort. Så jag fick ju gå snabbt. De fick sin mat och jag spillde inget, MEN jag serverade allt från höger men hey det gick bra äntå. 

Efter vi serverat klart fick vi njuta av den goda maten. Sedan hjälpte jag Ema med disken och det blev lite kaos när vi var tvugna att byta diskvatten i maskinen, samtidigt som det var massa best i baren och inga rena glas, men Emma & jag kämpade på där och vi fick efter 1h äntligen bort all disk.

Så började vi även att dricka lite. Vi blev lagom rund under fötterna, eller ja Emma blev Johan desto mer;) haha Kom i säng 4 sov till 12.30 typ och Johan sov 1h längre sedan blev det middag/ frukost hemma hos Patrik & Carola och vi åkte sedan med de till sjukhuset och hälsade på deras farfar som är på bättreingsvägen. Sedan var Patrik as sugen på ngt onyttigt så det blev:

chips
kladdkaka
glass
blåbärspaj

Så det satt vi och fikade i oss. 

mån: Inte gjort så mkt alls. Glott på tv, gått till macken köpte glass, ätit mat, åkt hem och vart ute & gått med Hulda & Isak sedan suttit här. Johan har förmodligen slutat träna och kmr nog snart hit. Jag å andra sidan lär duscha och sedan städa undan lite. Hur kan det bli stökigt utan att man ens vart hemma???

Även lagt in bilderna från alla sommar äventyr med Tompa & Ynk. Miss Ynk a lot! Snart är hon hemma :D:d Happyface!

Lägger upp bilderna en annan dag :)


saknaden är stooor!

Jag saknar Natalie, jag saknar Ynk, jag saknar Johan som jag får träffa ikv men äntå och jag saknar morbror Niklas.

Jag har drygat ut tiden med att plocka och städa lite här hemma. Samt diskmaskinen om det räknas till städning..? Hur som haver så har jag tagit den iaf..

Ikv ska jag ut & gå med pappa. Sedan till Johan där jag tror att Tompa & Erik också kmr att vara. Det återstår att se..

Vad jag sak göra nu vet jag inte..

Och Nej, jag har inte pluggat. Shame on myself!!

Så jävla bra!!!!






3 dagar sen jag uppdatera- SORRY

Det har vart lite saker att göra. Jag har pluggat, städat, vart med Johan och ätit, för det behöver man göra.

Dagens planer ser väl ut som alltid kolla på smallville, Våra bästa år och sedan blir det plugg. Ikv ska jag till Johan, imorn ska vi servera så lär inte bli någon update då heller, & på söndag..? Ja, vad sa vi att jag skulle göra på sön? hmm Det kmr jag inte ihåg iaf..

Idag håller jag en tumme för att det går bra för Ynk! (Y)

Kanske hinner skriva lite mer senare ikv..

Natalie!!!!!!!!!!!!! <3



Vad gör man?

Fuck vad tråkigt jag har! Finns inget att glo på tv, ingen träning och ingen Johan.

Jag har i princip pluggat mesta delen av dagen, men det gick skit dåligt så jag sket i det sen!

Så vad gör man då? Tacksam för förslag!


Fri som en fågel

Jobbhelg denna helg, sedan kollade jag på Rex herrar när de vann segern! Wiiie och Johan kunde äntligen raka sig! Jag blev suuuper gladis! Så ovant att se honom utan också, sötnos!

Dock vad Johan jääävligt bakis igår, så han skulle sova i nån timme, men det slutade med att det var jag som somna. haha Vi hade även fått vykortet av Ynk wiiie! Jag räknar ner dagarna!

Johan jobbar idag 8-16 sedan 22-14 så jag sover själv. Mindre kul! Men då får jag en chans till att plugga som en gris!

På tal om grisar, Patrik & Carola kom hem från Cypern igår så jag hade gjort en kladdkaka för första gången. Det ni! Men det avr förlänge i ungen för den var nästan som skorpa. haha Johan hade ju fått enhel del saker- bortskämda människa säger jag bara! Carola skulle köpt en grisväska till mig, men den affären var stängd så det blev inget. Tanken var god iaf :)

Jag får se hur jag gör och jag får se hur det går. Bara att peppa på sig själv. Positivt kmr man långt med!

Natalie- Kärlek till dig och jag vet inte när jag ska inse att du är borta, jag jobbar på det! <3



Såhär såg jag ut i lör iaf :p


Mardröm

Från att gå till världsbästa drömmen till mardrömmen.

Jag låg i min säng, kl var ca 02.15 och jag vet inte om jag sov eller om jag va vaken. Något där emellan ting. Jag försökte skrika, fick inte ut något ljud. Försökte röra mig, kunde inte röra mig, Försökte sparka i väggen, benen rörde sig inte.

Jag vet inte vad mina drömmar betyder, men jag har aldrig drömt så mkt som jag gör nu, och jag kmr ihåg de också vilket jag inte brukar göra! När jag var yngre och hade vaknat ur en dröm, tände jag lampan och skrev ner det jag hade kvar i minnet av drömmen. När jag återigen vaknade så kmr jag knappt ihåg drömmen som jag hade skrivit ner, lite konstigt.

Natalie, jag vet att du är med oss, men jag vill faktiskt att du ska vara i livet, och inte en underbar själ. Tro inget annat om att du är saknad!! <3


Världens bästa dröm

Jag drömde om dig Natalie. Jag drömde att du var i livet. Allt var så verkligt, och det jag har upplevt den senaste månaden hade inte hänt utan DET var mardrömmen. Vi var på bal, lyckliga med våra grabbar. Jag fick se dig le, skratta, få kramar och prata med dig. Önskar det verkligen var så att jag fick göra det igen..

Annars har jag jobbat i helgen. Massa bullar var det att baka/ grädda. Sedan igår var det fotbolls avslutning och jag blev en hård-rockare! Syrran hjälpte mig såklart! :)

Kom hem vid 1 och somna ganska så direkt.

Idag var en tung dag, inte nog med att jag bara hade Natalie i tankarna hela dagen, utan inget gick som jag ville idag. Var tvungen att berätta för Mia, min dröm och hon hade också drömt om Natalie. Kom tillbaks!!!!!

Fattar fortfarande inte att det har hänt. Kollar på bilder på dig, lika söt som alltid och får det inte att gå in i mitt huvud att du är borta. Aldrig mer kmr få se dig än på ett tag. Även om jag har vart på din begravning, går inte!!!


Älsklingens lag vann serien idag GRATTIS hjärtat! <3 Div 4 nästa! :D


Fredagen den 2/10- Natalies begravning

Eftersom jag inte är en sån person som pratar om saker och ting, utan hellre skriver av mig så är bloggen en stor hjälp för mig, men även för er. Ni får då veta hur jag egentligen känner. & Vill ni veta hur min känsla är nu? Den är tung!

Att veta att Natalie aldrig mer kmr tillbaka gör inte saken bättre, men man kan inte sluta leva sitt liv, även fast det känns tungt. Vissa dagar är värre än andra, och idag är det en sån dag. Där allting är tungt. Vad jag än kmr att göra idag så kmr mina tankar att gå till Natalies nära & kära, men även såklart till Natalie.

Det var som prästen sa i kyrkan idag, att även fast Natalie är borta får vi inte glömma vem hon egentligen var. Tjejen som inte tyckte om att vara själv, en glad tjej som var/ är omtyckt. Tjejen som älskade kladdkaka och älskade att ge kramar. Och framför allt får vi inte glömma att hon var älskad av såååå många.

Jag är glad över att fått träffa Dig Natalie. Att fått uppleva gymnasiet med dig. Jag hör hur ditt skratt påminner mig om hur du egentligen var. Alltid glad och kommer med dina klockrena kommentarer till precis allt! Att aldrig mer få träffa dig gör så fruktansvärt ont, men att veta att du har det bra känns ändå bra. Då kan jag ha den där smärtan i hjärtat ett tag. För att jag vet att du är den finaste ängeln<3

Föralltid saknad och älskad Natalie Svensson- Himlens snyggaste och klockrenaste ängel All kärlek till dig mitt hjärta <3


Snart fredag..

Imorn är det fredag vilket betyder en väldigt tung dag. Begravning imorn. Usch, jag skulle inte klara det om det inte vore för att jag vet att jag har mina kompisar där som stöd. Vi kmr vara starka för din skull Nat <3

Det gör ont i hjärtat att veta att du aldrig mer kmr tillbaka. Jag har lyckats hålla inne med tårarna tills igår kväll. Jag låg där i sängen på natten, och tårarna rann ner för min kind, lika som de gör nu.

Men att veta att du har det bra, kmr kännas bättre att få veta att du inte led.. Det är det jag undrar över och hoppas du har det suuper bra där uppe.

Du är med oss- det vet jag, men jag önskar att det vore mer än själsligt<3...


RSS 2.0