muttrar

Här sitter jag själv. Återigen på en fredagn kväll. Min pojkvän/sambo vill inte umgås med mig längre. Tråkigt, men sant. Han har andra planer. Fine by me!

Sitter som ni säkert märker (eftersom jag inte har internet än) hos mamma och pappa. Pappa vill inte umgås med mamma heller. Så mamma och jag sitter och tycker synd om oss själva.

Med en godispåse för ynka 18 kr tycker jag mer synd om mig. Vad ska jag göra? Ingen lust med ngt heller. Eftersom det är jobbhelg denna helg. SURT!

Måste måste fixa det! Det är upp till mig och ingen annan. Jag fick mitt paket idag iaf, så nu är jag ON igen!


Mys

Gårdagen i korthet: Skänninge folk kom hit. Kusin Johanna och hennes son Liam och mammas kusin Fredrik kom igår kväll. Trevligt värre. Johan var borta på andra saker. Jag var hemma hos oss vid 1 ngt.

Varken Johan eller jag visste när han skulle dyka upp så jag började zappa på tv:n. Fjollig som jag är kan jag ju inte somna förns jag vet att han är på väg och är hemma.

Den känslan är jobbig. Jag måste börja släppa taget! Hur som helst får jag ett mess strax efter3. Han var på väg. Yes! Tack gode gud för det. Han kmr in genom lägenheten strax efter 03.30 ngt. DÅ kunde jag slappna av och somna. Jag var sjukt trött, jag hade ont i magen efter att ha varit så spänd och sedan ska man börja slappna av?
Hua!

Idag blev jag väckt av att telefonen ringe. Mamma. Hej! Ligger ni fortfarande och sover? Jag kollar på kl. 11! Så länge har jag inte sovit på super länge. Frågan var iaf: Okej skulle kolla om ni ville följa med till Tierp men det verkar inte så.

Jag går upp och väcker Johan strax innan 12. Det här gick ju inte. Vi duschade och Johan och jag drog till systemet.

Vi hamnar som alltid hos mamma och pappa. Umgicks lite till. Pizza blev det idag och massa annat skräp. Bilder kmr att dyka upp faktiskt. ;)

Nu sitter jag i uterummet och myser. (Bild på det kmr också). Det är varmt, skönt och mysigt. Har badat tunna, men pallade inte bada så länge. Vart varmt. Johanna sitter kvar med grabbarna och dom blir fullare och fullare. Hehe

det var allt för denna gång.

See ya

Det tar tid..

Om det tar tid att flytta? -Oh ja! Jag som trodde jag hade tagit alla mina saker från alla rum och förrådet. När pappa och jag gick dit igår så var det ju 2 lådor kvar. Jävla bajs!

Men så hittade jag massor med jeans som jag inte kunnat ha förut, men som jag kanske kanske kan ha nu. Jag hoppas att jag INTE kan ha dem. Eftersom jag måste sålla ut mina kläder ytterliggare en gång till. Det är jobbigt att veta att i varenda byrå som finns ligger det kläder i. Aj aj aj!

Jag har iaf hjälpt pappa med att sortera skorna, dock inte mina. Sedan så har jag plockat massor i lägenheten, och fan vad med grejer man har egentligen! Ikv blir till att röja och om sambon får som han vill så blir det att kolla på tv. Champions league. Det ställer jag väl upp med bara jag får kolla på "Kungarna av Tylösand". haha

Nej, men internet är på väg. Kmr att komma 6/11 eller om det var den 10e? Nåja det kommer om några veckor så ska jag försöka fixa att skriva oftare, för det har ju ni aldrig hört förr?

JAG BEHÖVER HJÄLP MED EN NY DESIGN!!!! Någon som vill??


usch då

Jag säger då det. Fy fan för att vara kvinna ibland! Det är pms, det är värk, det är ett jävla tänkande på det ena eller det andra.

Jag tycker synd om killarna ibland. vad vi kvinnor utsätter dom för egentligen. Det är bra killar att ni accepterar oss tjejer när vi blir lite sådär lagom odrägliga. Att NI står ut är ju hur bra som helst.

Nåja, jag har fortfarande inget internet, därför försöker jag göra en update nu medans Johan jobbar och jag är hos mamma och pappa.

Lite bilder har jag kommit ihåg att knäppa med. Jag har tom kommit ihåg att ta med mig sladden så nu kanske det går att ladda upp på bloggen. :) jiiho!

Dessutom ska jag planera och organisera lite i mitt liv. Det börjar jag med idag, för det är bara jag som KAN gör det jag VILL.

Nu kommer det liter bilder, enjoy!


kök nu



kök förr

köket nu

v-rummet förr


v-rummet nu






nu


sovrum



sovrum

bla bla bla

Jag har inget internet, men nu har vi flyttat iaf. Är hundvakt åt Kalle med eftersom mamma och pappa är i Norge och hälsar på syrran.
Bilder kmr komma upp. Internet vette tusan när det kmr.
Jag har många tankar i huvudet, not good. Tur att jag har Anna att gå med så man får prata ur sig lite. Nu ska jag lämna huset och gå bortåt mitt hem.
See youuu

RSS 2.0