Sooooool

Jag har idag vart med Julia. Det behövdes för vi har itne setts på bajs länge. Vi pratade om killar o allting annat. Liver efter studenten.
 
Vi har mest solat o tog ett snabbt dopp.

Sedan gjorde vi inte så mkt. drog till ICA o sedan tillbaka hem till Julia. Sedan var vi helt körda efter en hel dag i solen nästan. Bajs varmt så jag drog hem vid 5.

Nu ska jag försöka äta lite mat. Får se hur det går med det..

Happyface



Oj herregud!

Min dag igår var bra rolig, glatt, mys o allmänt pricket över i:et bra.

Ynk kom jag försökte äta. Gick inge vidare. Vi drog vidare till Kina & Pontus där Sue Ellen o hennes kusin Tobbe var. haha: Hej! det är jag som är Tobbe. Om jag hade bart nykter nu hade jag tyckte det här var pinsamt!

haha det var bra roligt. Jag hade skickat ett meddelande till honom på Face för Sue Ellen sa det. O då gjorde jag det.

Sedan efter vi vart där fick jag skjuts på cykeln av en snäll människa. (som jag inte minns namnet på)

Sedan stötte jag på Amanda, Viktor, Anna och Linnéa innan vi gick. Jag fick verkligen inte ner ngt. Men jag hade roligt ändå..

Vi gick in, satte oss där Elin c/o var. Mkt trevligt och roligt folk stötte man på under kvällen.

Jag var nog lyckligast igår/ natt.. Myspys ;)

Nu ska jag äta frulle å sedan cykla bort till Julia.. See you!

Örbyhusdagen

Idag vaknade jag återigen kl 8. Suck men somnade om till halv 10. Det var skönt! Det var då redan 19 grader så idag skulle det bli en varm dag.  

Oj, avd röd jag är nu. Suttit å kollat på match i denna stekande värme. Har nog druckit lite dåligt med vatten för är lite trött å illa mående som alltid typ. Magnus Samuelsson var här också. Det var lite cool sådär. I lilla Öhus. haha

Ynk är på väg hit och jag lär nog sminka mig och fixa frillan lite. nåja

Ikv blire IP iaf :)

Slut som artist

Nyss hemkommen från matchen. jag har ont i huvudet, ont i kroppen. Jag känner mig gammal.
Jag har blåmärker precis överallt på kroppen! låren, armarna o så fick jag en spelare som trampade på min hälsena, en spelare över mig o massa knuffar o buffar. Men på de jävlarna vare ba.. 

Usch ont i kroppen iaf. Nu ska jag sova tror ja. bajs trött o det är ju trots allt en dag imorn också..

 

städar

Det här med att städa är så sjuuukt tråkigt. Iaf när det gäller att städa i sitt eget rum. Nu ligger det sopsäckar överallt, flyttkartong o massa annat sattyg som ska ngn stans. Blä!

Så nu har jag hållt på i snart 2 h med att städa och jag pallar verkligen inte mer! så nu skiter jag i skiten so to speak.

Nu skypar jag med morb Niklas. Igen o det är alltid lika roligt :) eller ja, alltid han är lite off sådär ibland.

Ikv vankas det match. Mindre pepp åka bil i 12 mil med 11 spelare totalt. (Y) timmen upp på den, eller som jag skrev till Ynk Down five på den!

Peace out

Update

Ja, men som sagt så drog jag till Sthlm igår med syrran och jag fick för första gången åka dubbeltåg :D å självklart satt vi högst upp! Me like

Vi kmr till Sthlm, tar en ful taxi dit vi skulle. Vi blir sminkade och sedan fotade enskilt och tsm. Det var ruligt. Tog itne så lång tid. Vi var klara efter ca 1 h.

Vi tar tåget in till stan, käkar en snabbis kommer hem och sedan drar jag ut på äventyr igen. Det var mys!

Idag har jag kört i Gävle. Jag var nog mest nervös över vem jag skulle få köra med, men så var det Jossan som satt där. :) Körningen gick mkt bra för henne, dock väldigt mkt sämre för mig. Jag har aldrig fått motorstopp på länge, men det fick jag idag ca 2-3 ggr.. :s sedan vare massa annat små krafs men jaja. Shit happens så att säga. Jörgen is the man iaf ;)

Lägger upp några bilder här. Enjoy!


Snart så

Snart gott folk, har jag pluggat klart! Mina axlar blir alltmer lättare från allt plugg och som har med skola att göra. Naturen klar, samhäll klar, religionen klar (äntligen), personlig försäljning klar. det som återstår kvar att göra är att skriva artiklar. 2 st om blogg och hur jag vill att mitt drömhus ska se ut.


Sedan har jag gjort klart skolminnet. ska renskrivas och skickas iväg.

Idag har jag skickat in religions arbetet, haft det där jäkla talet i nationella Sv B, drog en tripp till stan med Doris också, glott på Beverly Hills och sedan tränat. Nu kollar jag på the mentalist fast jag egentligen borde plugga. Shit happens i guess..
Har även pratat med efterlängtade Hulda i telefon. hon vägra svara när jag ringde, men orsaken var att hon jobbade. så pratade med henne en stund med roligt roligt. :)

Imorn ska jag till Sthlm med sis. Jag som trodde det var Uppsala jag skulle. suuuuccck! Jag har inte tid å åka dit, men det är väl sånt man får offra..


PLUGGat nu då??

Jajjemän. OM jag har. Nu har jag pluggat av och till sen halv nio imorse. Jag har hunnit med religionen, sv-talet och en uppsats. Nu återstår endast 2 uppsatser kvar. heja mig det går bra nu! :)

Men jag är inte så jätte nöjd med religionen.. :/ jävla bajs saker. 6 A4 sid blev det. men men

Sedan på onsdag ska jag in till stan med Mills. Vi ska fota oss i studio för att Milla fråga om jag ville så why not? haha å sedan bär det av till äventyr ;)

nej men om man ska ta å ta tag i sitt liv igen maybe

som Milla sa i kväll: Vet ni hur hästen skrattar när den är hungrig"? HÖ HÖ HÖ ^^ Millas humor på hög nivå. haha



Jag vill vara blond igen


Nu jäklar! pepp var det ja

Jag skulle gå upp kl 7. My wish va. Gick upp lite innan halv 9. Hoppade in i duschen och tog sedan en
brak frukost. Okey, kanske inte. Men frukost blev det iaf.

Sedan har jag suttit o pluggat 1,5 h. bra gjort för att vara mig.  Då var det bara en fråga typ :s urk spott o blä

Jag lär ju sitta till ikväll. Men det är såna smällar man får ta måste verkligen bli klar idag :S måste renskriva skiten sen.. wiiie jippie jäh :)



Jo men så där ja det tar sig!

Idag var det jobb igen. Jag var jävligt mkt trött när jag klev upp i morse. Som alltid, Sedan när man kmr hem å det börjar bli kväll, när man borde lägga sig, då är man helt plötsligt pigg? detta håller inte!

Efter jobbet tänkte jag kolla på tv som alltid, fast jag vet att jag inte har tid. Det fanns verkligen inget att kolla på! Så jag har städat upp lite i mitt rum. Vikt in alla kläder å lagt vissa i tvättkorgen. Nu är massa andra små krafs kvar men det hinner jag göra sen ;)

Fick oväntat besök av Ynk igår förresten. Den var väldigt mkt suprise. haha jag ligger i min säng, med datan på knäna, helt död. Så säger hon tjena peking! Nu ska vi dra. haha men jag var noll pepp tyvärr :( men vi snackade där ett tag tills Ynk insåg att T väntade i bilen så hon var tvungen å dra. haha stackarn

Idag, eller idag? Nu ska jag iaf fortsätta att spåra lite på mina uppsatser, för det blev det inget av med sist. Är ni förvånade? Inte jag (a)

Wish me luck

"Jag vill bara att alla ska må bra"





Jobbhelg

Jobbat idag. I o m att badet var stängt så var det ingen idé för mig att ha cafét öppet. Så jag har mest varit i butiken idag. Vart andra kassan, bakat baguetter, plockat upp varor och grillat kyckling. Lite sådär alltiallo. Helt död när jag kom hem. Det blev fika med budapesttårta. Sedan egen gjord pizza 3 h efter fikat.

Min magsäck har seriöst krympt. Jag orkar inte äta så mkt, för blir mätt för minsta lilla. Jag mår illa konstant! Nej, jag är INTE gravid! Jag tror att jag är stressad. Jag känner inte att jag är hungirg längre, fast jag egentligen kanske är det. Sen det här med min nervositet. jag blir fan mer o mer nervös ju äldre jag blir.. :s hur fan ska jag klara mig i livet?

Jag hade tänkt att plugga idag som alla andra dagar jag har sagt det. Men imorn är fan sista dagen så ska nog skriva klart mina uppsatser nu tänkte ja. Försöker hitta lite motivation.

Just ja! Jag har även nu sett klart PRISON BREAK. ALLA avsnitt, HELA säsonger. Jag kan ju medge att jag släppte några tårar (a) Vad ska man nu glo på??? ooooh älskade Prison break <3

Ok, jag vet att jag är töntig men jag lider inte av det iaf :)



Now It Is Over </3

Pluggdag var det ja

Det här går inte ihop sig.  Jag hade allt planerat för dagen, men som vanligt kmr det ngt annat före. Jag blev plötsligt på städhumör. Så jag har städat bakom spegeldörrarna, sorterat alla trådkorgar där. Sedan har jag strykit mina kläder, bytt gardiner och sorterat skor.

Vad vuxen det låter strykit o bytt gardiner liksom. haha blev även en promenad med Julia o Fis.

Blev klar vid 20-tiden ngt. Så nu har man kopplat av med Talang och Berg flyttar in. det är grejor det! :)

Imorn väntas jobb..

Religion

Tack Gud, Jesus, Allah, Mohammed å allt som har med religion att göra.

Jag bad om ett mirakel, jag fick det TACK!! :D:D



Om man vill kan man se ut som en kisse

Arg är min vardag nu förtiden

jag blir så less!

Jag sitter här vid min dator igen. Fly förbannad (igen)

Jag vet inte hur mkt mer jag kmr klara av. Jag är så arg. Arg för mkt nu för tiden.

Är det stressen eller vad?

Hur som helst så ändrade min otroligt kära syster igen, mitt lösenord på datorn så jag trodde det var ngt fel på den. SÅ här har jag, suttit å väntat på att det ska bli fre så pappa kan ta med sig datorn till jobbet, MEN det visar sig att Milla hade ändrat mitt lösenord för att jag ändrade på spotify?

MEN när jag fick reda på det, blev jag glad, Faktiskt, MEN sedan när jag loggar in är allt borta!!?

ALLA bilder, alla låtar, spotify, msn precis allt! Mina arb som jag har börjat med.. Jag orkar inte! Jag grät. Tårarna rann ner, jag visste inte om jag vara arg som alltid eller vad jag ska göra.

Allt är nollat, går det att rädda eller är det borta forever? 

Mina arb som jag har kämpat med, jag har inte tid eller orken att göra om allt..

Allt jag önskar nu är ett mirakel..


Vredesutbrott!

Okey, skojar inte att jag har varit arg nu i över 1 h. Allt på grund av min kääääärrra syster! Ngn som vill ha henne?? Seriöst? Jag fan betala för att bli av med henne.

Jag har aldrig upplevt att ha min syster som bästa kompis. Det har alltid varit en massa små tjafs o bråk heeela tiden! Vad jag än gör, spelar fan ingen roll!

Jag fick ett samtal av henne o hon ville få reda på en låt, men när jag letade efter hennes mp3 då jag hittade en svart slapp t-shirt som är min insåg jag att hon har tagit ngt. så jag börjar: Milla, vad har du tagit av mig nu? Nej, ingenting. Det gamla vanliga svaret. Sedan säger hon inget från garderoben och då tyckte hon att det inte spelade ngn roll eftersom jag ändå inte visste vad det var, MEN där hade hon fel! Mina nya leggings som jag inte ens har haft i 1 v??

Sånt där med att låna kläder, sånt som är nytt gör mig galen!!! Kalla mig töntig eller vad fasen ni vill men jag blir så jävla irriterad!

Spelar ingen roll hur snäll, glad, hjälpsam eller hur jag är mot henne. Hon får låna kläder den senaste tiden (skulle kolla om det blev ngn skillnad, men ikke) hon får låna pengar, sno av mitt alkoholförråtd för att hon inte har pengar för att köpa ngt nytt. Men vad fan får jag tillbaka????

Vad jag än gör blir fan fel. Jag skrek ut min ilska idag! Skrek allt vad jag hade, mamma kmr småspringandes o undrar vad det ä'r. men jag var så jävla arg på min otroligt kääära snälla syster!

Sånt där blir jag vansinnig av!

LEAVE ME ALONE!!!!!!!!!!!!!!

Något bra över det hela

Jo, med nybäddad säng så känns allt mkt bättre trots allt. Ligger där, i mitt rosa lakan, rosa-vit prickiga påslakan med tillhörande örngott till. För att inte glömma bort att nämna mitt vita sovlinne med tillhörande rosa shorts, ligger jag perfekt i min säng. verkligen pricket över i:et.

Nu lär man ta o fånga John Blund

Natten


Tankarna inom mig vill ut

Många tankar finns det. Massor med att det här måste jag göra, det här ska jag göra. Bara sånna där jobbiga saker som måste göras innan en viss dag eller innan ett visst datum.

Jag ligger så jävla mkt efter i plugget nu så det är jobbigt att ta tag i det. Vet inte vart jag ska börja. Talet som jag ska ha den kommande v (vilken dag vet jag ej) känns så jävla dåligt att jag vill göra om det. Men pallar det inte. Känns liksom ingen mening med att börja fortsätta när det inte känns bra. Orden kommer inte ut i fingrarna som jag vill att det sja göra.

Innan den 29 ska allt va klart. Heja mig!

Nu sitter jag här o bara klagar fast jag har massor med saker & göra. Jag tröstar mig med att det hinner jag göra en annan dag. Att man alltid skjuter upp saker & tinger all the time.

Grattis till Norge som har nationaldag och för att ni vann igår. Jag tycker låten är grymt bra å Mia också så det så!

Det jag behöver nu är en viss person, eller flera vissa personer. Morbror Niklas, Ronney, Sebba (kram-goa-björnen), Ynken ( för hon alltid gör en massor med glad som de tidigaste nämna perosonerna) o sen är det en till person som förblir *cencur*.

Kanske borde ta tag i min garderob igen? Nja vettefan. Det hinner jag nog också sen :p

Ngt som jag lär göra innan jag somnar är att bädda min säng. Alltså med nytt lakan. örngott o påslakan.  The whole kit so to speak :)

Nu lyssnar jag på en gammal spelningslista som jag fick av Ronney. Den är bra o man blir glad. igen :) Pepp musik!!

Ganska onödigt inlägg men fingrarna bildade detta inlägg av sig självt. Önskar att det kunde gå lika bra när jag skulle skriva min uppsats..

Over and out bitches!




Söndag = pluggdag

Ja, alltså det här med att vara ledig onsdag, torsdag och fredag är härligt! Men herregud vad jag borde plugga påd essa dar, vilket det inte har blivit av. Denna gången har det varit förberedelser inför begravning och träffat mysigt folk. ;)

Idag ska jag plugga dårå. Finjustera talet lite å religionen. Det är prio ett!

Annars händer det inte så mkt mer i mitt liv.

Eller på eurovision igår, messade jag med Mia å vi var helt galna :D Älskade Norge <3


Cause I'm In Love In A Fairytale
Even Tough It Hurts
Cause I Don't Care If I Loose My Mind
I'm Already Cursed





Ny dag

Okey, killen ser verkligen inte ut att kunna sjunga, MEN det bevisar bara hur snabb man är på att döma. Watch out this video and decide yourself. :) Ni kmr inte att ångra er!




Rubriklös

Igår var det full fart all time long typ. jag & Milla var hos farmor i 5h för att fixa till idag. Sedan var det träning och det gick bajs dåligt rakt av! Ingenting gick.

Igår kollade jag på the lost. Alltså filmen Jävligt bra faktiskt fast jag höll på å somna flera ggr.

Idag är det begravning som gäller.. Usch. tycker inte om det. Se alla ledsna och gråta.. :/

Sedan är det match. Är jag fräck då som ska va med på den efter en begravning? Det är ok för fam iaf...

Nej, nu ska jag fortsätta kolla på våra bästa år ;)

T som i torsdag

Kom hem vid 23.20 igår typ. Jag stöp ner i sängen på engång. Var så himla trött! Jag vaknade flera ggr i natt.. inte ok!

Jag vaknade kl 3, 5, 6 och halv nio. sedan somnade jag om till kvart i tio. Ups! Skulle vara på ica kl 10. Detta var mindre bra!

Milla försov sig också. Vi skulle hjälpa farmor och handla. Det tog typ 1h. haha ups!

Nu håller vi på å fixar kort till imorgon..

Jag mår förjävla dåligt! Jag mår illa, men vet inte om det beror på för att jag är hungrig eller om jag är nervös för ngt.. :s jag å mina nervösattacker likaså må-illa-attackerna. Sruw them!

Jag är bajstrött. Det hela blir inte bättre över att jag inte pluggar som jag borde.. Jag är stressad och jag haringen annan än mig själv och skylla på..



Äntligen!

Nu har jag hållt på & slingat syrrans hår. Å det är så jävla jobbigt när det är hetta! Fan vad jag muttrade och svor där för mig själv. urk! Aldrig mer.. 

nu sitter jag i soffan och kollar på Tyra Show. Det är grejor det, men egentligen borde jag plugga som en gnu :s Men som man alltid tänker: det hinner man. Jag får plugga på lör helt enkelt. Känns som jag inte kommer hinna.

På tors ska jag hjälpa farmor att handla och göra sallad. Sedan är det träning.

På fre är det begravning och sedan match..


Känner mig stressad men det ska nog gå bra..


tisdag

Skönt att få sluta tidigare idag. Nu har jag massor att göra. Så det är bara bra att vi är lediga ons,tors och fre :) det behövs liksom. Jag har ett nationellt prov och 4 uppsatser kvar att göra. Det suger! Men vad gör man inte för att få ett högre betyg liksom?

har tränat idag och det gick helt ok. är så fryssen av mig hela tiden. brr

Nu är det the mentalist.. och imorn är det onsdag ;)

PUSS!


Vad har dagen att erbjuda?

Ja, vad har den att erbjuda idag? Mina kläder ligger på mitt golv. Överallt! Det är värre än ngn sin nu. Men på ons tors ska jag iaf städa. & då menar jag det verkligen. Så här kan jag inte ha det.

idag har jag somnat på soffan. Jag är så himla trött ! Orkar ingenting. Vill bara sova. Jag har iofs jobbat helg å då brukar jag hålla på såhär. Att vara trött.

Nu har Nat iaf fått bilderna, så nu är hon nöjd med det.

Annars så har jag mina fights här hemma. Mao är allt som det brukar (y)

När jag vänder mig om så blir jag påmind, dessa jävla kläder! grr Ngn borde uppfinna som så att kläder flög in i sin garderob efter man har använt de klar. Typ så att kläderna inte hamnar på golvet. Gud så härligt det hade vart!

Tanken slog mig att här sitter jag & klagar på att jag har för mkt kläder, tänk på de som inte har några då? stackars..



Change the colors of the sky.
And open up to
The ways you made me feel alive,
The ways I loved you.
For all the things that never died,
To make it through the night,
Love will find you.




Jao

Ja, idag ringde kl 8. Jag var död. muerto. Jag var på badet idag. På cafét. Det var ovanligt lugnt. satt mest å inte gjorde så mkt. men insåg att om jag skulle orka hålla mig vaken så var jag tvungen att sysselsätta mig med ngt så jag moppade golvet, gjorde smörgåstårtan klar och gick o småplockade.

de sista 2h kom det typ noll kunder. Så det var nog första gången som jag var kom därifrån 3min över 4. Heja mig!

Kmr hem med mina bananlådor äntligen!b Så idag har jag lagt skivor, skolböcker och filmer i de. så nu ska jag börja ta tag i mitt liv. sakta men säkert.

På min att göra lista:

- Ta körkort
- Fixa i ordning mitt rum
- Försöka få hit Sebba
- Plugga religions tentan
- Lämna bilder till typ de som ska ha :s typ 5-6 st.

Sorry Nat för att jag är så seg på att skicka men jag glömmer jämt bort det å sen när jag väl kommer ihåg pallar jag inte,. Du får usb-minnet på mån då kan du välja och vraka bland de bilder som du vill ha (a)


Så var studenskivan över

Ja, igår var det som sagt studenskiva på heartbreak i Gävle. Jag vaknade runt tio duschade och var ute och gick med isak. milla var som sagt seg å ville aldrig gå upp så jag hann inte ta 13.44 tåget till Tierp och sån tur hade jag att farmor skulle till Tierp. Så jag fick åka in med henne.

Väl i Tierp så hämtade Mathilda Hägglund, mig, Elin, Ronja och Sofie för att sedan dra hem till Mathilda. Där håller även Mia & Nat fixa sig. Vi andra sätter oss och käkar chips och dricker lite. Vi fixade även "klassens" banden som blev så tjusiga. Jag fick vara Nat's mobboffer, elakt utav henne!
 
Vi drog vidare till stationen och tar tåget in till Gävle. Full fart var det där må jag säga!

Sen på HB  är det kaosigt som tusan. välkomnsdrinken var äcklig + att den inte räckte till alla. Maten räckte inte till alla för det hade blivit ngn miss men alla hade matbiljett? aja knas vare iaf. maten var inte sådär super god, men efterrätten gillade jag dock :) 

Det var en lång dag. Var lite segt efter maten innan allt folk fick komma in. Sedan blev det drinkar, dans å mingel för min del. Lite besviken över att de inte spelade Flo-Rida Right Round även ffast Ynk frågade om den. Seggosar!

Drog hem vid 2 tiden åkte bil med ronja.

är så jävla trött å seg idag helt ok dag var det, men den var för lång tror ja..


Studentskiva



Jahapp. Då var dagen med stort D här. Jag vaknade vid 10 perfa! Jag gick upp kollae på våra bästa år, klev in i duschen å väckte syrran. Hon är fan mer död än levande på morgonen. SEGGO!! Ska gå å göra ett nytt försöka snart.

Fint väder ute. och det tycker vi om, bara det inte är ett lureriväder. DÄr solen skiner först å sen regn på kvällen. Inte okey!


Nej, men om man ska ta tag i sitt liv igen kanske. Lyssnar nu på Anberkin mkt bra grupp :D

Kameran följer självfallet med ikv så bilder kmr upp :D

Over and out!



Ibland är inte kollektiv trafik ok!

ja, det var sista praktikdagen forever!

Hur som helst så är jag duktig och tar 9.15 tåget som alltid. Men så blev vi 25 min sena pga jävla signal fel + att buss nr 10 bara drog?! jag menar, hallå? Jag skulle faktiskt med den och jag var redan as sen. Den här dagen började ju bra tänkte ja.

Jag kmr till H&M och jag lämnar mina toscatårtor i lunchrummet. Ut till Veronica som tellar om att jag ska ta hand om dam-acc idag. Det gick väldigt brab må jag säga! Sedan fyllde jag på med glasögonen som var en stor mess! Men jag kämpade mig igenom det,

Slutade 17 och tackade all personal för allting och jag fick ett presentkort och en blomma. TACK! :) Härliga personal, men I´ll be back in the summer liksom :) längtar faktiskt!

Sedan blev det en tripp på stan med Ynk. Jag införskaffade mig ett par jeansleggings, 2 långa t-shirtar, ett par shorts och en vit t-shirt + strumpbyxor. så nu är jag redo för morgondagen I hope.

Kom hem för ca 45 min sen. Snart ska jag klippa mig.

Bästa versionen av "Tears in heaven"?

 

Jävla måndagar

Ja, inte nog med att jag vaknar flera gånger i natt, jag vaknar försent också! Jag hatar att stressa på morgonen. o inte nog med det så fanns inte min frukost som jag brukar äta (verum hälsofil o kelloggs special K) så det fick bli te, 2 knäckemackor med gurka och äpple. Okey måste medge att jag faktiskt blev mätt men ändå.

Skola idag var helt ok ändå. Hatar å ha hål. Var till bilden på håltimmen också. Rigmor hade saknat mig/ oss höhö kanske dags å satsa gärner nu det lilla som är kvar..

Annars så har jag somnat på soffan och kollat på en världelös film med syrran.. fy fan dålig den var!

Tom på ord

Jag vet inte vad jag ska skriva längre. Har massor av tankar i huvudet som snurrar runt, men ändå vet jag inte vad jag ska skriva. Hjärnan jobbar på för fullt trot eller ej.

Idag har jag pluggat religion och svenska. fast egentligen borde jag plugga natur, men jag pallar verkligen inte. Min hjärna vill inte jobba tsm med mig i det ämnet.

Mitt rum ser fortfarande för jävligt ut. Ska till ica och införskaffa mig bananlådor.

Denna v är det studenskiva. Jag vet inte vad jag ska ha på mig så det blir en tripp på stan på ons med min trogne vän Ynk. :)

Känns skönt att veta att du slipper lida, att inte behöva känna någon smärta. Att bara ligga där och vänta på din tur. Din tur kom, vila i fred farfar

it's over

Det har hänt en del saker idag. tråkiga som roliga.

Sålt bingolotter med Ynk, fast jag fanns bara där. Hon skötte snacket gallant så vrf förstöra det?

Spelat match, lite iaf. Blir arg på min jävla vrist! Balansbrädan fram igen morg + kväll!

Farfar dog..

1a maj

Jag kom hem relativt tidigt ca 22. Var en trevlig o mysig kväll. mkt skratt blev det. härligt!

Idag vaknade jag innan 10. Perfekt!  kollade på våra bästa år, var ute o gick och sen pluggade. borde plugga mer men det hinner jag nog innan det är dags :)

Nu kollar jag på Beverly Hills me like!

Är så hungrig och väntar på mammas veg lasagne ska bli klar snart. MAAATTT!


Over and out


RSS 2.0