Vad händer?

Inte nog med att skolan är igång, praktiken är i fullgång också. Det känns väldigt bra! Jag kände mig mkt välkommen, men dock känns det lite jobbigt att fråga hela tiden nästan :/ visst försöker jag & det är ju trotts allt bättre att fråga en ggn för mkt än en ggn för lite :)

Jag har för tusan blivit känslig. Så fort man lyssnar på en bra låt, eller en film känner jag hur tårarna börjar komma! Det är inte sant! Jag är inte den typen som bölar till filmer. vad äre med mig?

Jag har ont i kroppen. Ryggen, benen as ont! Min fotbollskarriär är över när den snudd på knappt har börjat. Great!

Vi går till 4 varje dag, eller ja, mån-tis. Sen på ons-tor äre praktik så kmr hem vid 6-tiden, fre slutar man 10.15 vilket känns väldigt bra! Jobbar varannan helg + matcher jag har fullt upp precis heeela tiden känns det som. Hinner knappt göra ngt annat.

Sv är skit svår! Jag har börjat på den 2 ggr å kanske bör börja på 3e. Skirver en A4 sidan & sen känns det inge bra att skriva, så då är det bara att börja om. Wiiie vad bra jag är lalal

Nej, detta var en då liten upptadering. Nu ska jag dryga några timmar på youtube ist för att städa rummet xD smart val av mig haha orka städa rummet liksom + att jag lär göra en storstäding! Då äre inte bara att vika ihop kläder jag menar, utan att sortera garderoben (igen) + lådor & annat sattyg man har samlat på sig under¨året, dammsuga, damma ja you name it! Så då tycker jag att youtube är roligare:)

börjar ju bra

Ja, den här dagen har ju börjar jävligt bra!

inte nog med att jag inte fick ngt busskort (vrf vet jag inte), sjukt trött när jag kom hem vid elva så var tvungen & sova 2h vilket var as skönt! gick inte skjuta på träningen, en syrra som går mig extremt på nerverna + en hund som bits?!

Att amn alltid ska behöva vara till lags jämt! Jag kmr inte ha den orken. Ska jag alltid behöva ge efetr utan att få ngt tillbaka?? Jag är så jävla förbannad å Isak kan du skaffa dig en annan hjärna eller ngt?? Du är fan en cp-hund helt ärligt! Sno honom, han kan ha sina bra stunder också MEN det vette tusan om det hjälper.

Ska man behöva låsa, gömma saker för att du inte ska hitta det eller? Ärligt, nu äre lås & kedjor som gäller! Ska man inte kunna ha ngt ifred?! Jag gav upp förr, men nu jävlar! (6)

School time

Nu äre skola som gäller, å vet ni vad? Jag höll på å somna i soffan like old days.
Nej, ändring på detta! 

Kul att man fick busskort idag då? nej, men skit it då! Här är man duktig å lämnar lappen i god tid men ändå får man inget?! Vad är det största problemet?

Okej, jag ska försöka att inte vara så neggo efter bara en dag men det är svååårt :p

Jag ska ha en jävla bra praktik iaf haha 

träning ikv i Tobo fotboll wiieee


Huldis åker snart tillbaka till Götet =/




I have to do something

Nej du. det här går ju inte för sig längre. så fort ännu en dag har gått blir jag allt mer deprimerad eller kan man kalla det? less, trött, stressad, ledsen? Jag vet inte vrf. Ellor jo, det vet jag ju egentligen. Det är ngt med skolan som gör att man blir blockerad. Vad är det jag inte vill? Som jag inte orkar? Mer än att skolan är i Tierp + dessa lärare där. Jag förstår inte på mig själv ibland. var så skönt att vara borta! Så fort man kmr hem är det det vanliga man gör. äter, sover, kollar på tv, äter lite till å ev tränar. allvarligt? Jag kan inte ödsla mitt liv på att kolla på tv en hel dag. det kmr aldrig att funka!

Jag känner mig ett stor behov att ett körkort. Jag gör verkligen det, men jag har nog blivit för feg. För feg för att våga misslyckas. Men jag ska ha ett iaf innan jag är 20!

Jag känner mig ledsen, men över vad? det vet jag inte. Jag får tillbaka känslan som jag hade innan skolan slutade. Men hoppas verkligen att det kan bli bättre nu när vi har 2dgr praktik. verkligen hoppas på det!


Göteborg- Sån jävla härlig stad och folket! Så otroligt jäkla sköna med sin dialekt och artigheten. Sånt gillas!

Borde typ ta tag i mitt rum... Hmm

En sak till, jag är nog lite pressad av skolan ska börja. kanske därför Linda reagerade som hon gjorde. Söta rara underbara människa! Du är bra å snart skiljs vi åt igen :'(

Jag har blivit mer känslig. Så fort jag kollar på tv kan mina tårar bara börja rinna ner! När jag ser ngn annan får tårar kmr mina där med. Aldrig hänt förr. Vet inte vrf det händer..?

Dåligt uppt här, I know!

Jo, det har ju hänt en del saker sen sist. Jag har vart ute på BJ i ons med Milla å hennes kompisar. Helt ok, dock mkt roligare än People. Sen har det vart träningar precis som vanligt. Spelade match igår. Mot Gimo. Vi ägde hela matchen faktiskt, men vi förlorade med 3-4. Jag gjorde 2 mål måste skryta lite ;)

Idag har jag vart bajs trött. Vi åkte kvart i 9 till Sundborn för Savannah skulle döpas. min kusin som blir 7 år i okt :p haha Hon döptes till Savannah Lucia Madelene värsta fint! :) Sen blev det massa god mat av en fransk/itl kock! Han hade lagat mat i 3 dgr å det var ju värsta grymt gott! ingen slår Jiovannis pasta! Lovely! Kom hem vid 6 iaf och åkte ner å kollade på matchen som slutade 1-1 mot Norrskedika. Bajs lag som knuffar!

Imorn bär det av till mitt eller ja till älskade GÖTEBORG!! Hur skönt som helst att få komma bort ett tag å ha lite "sem", Måste dock hem på fre för ingen kunde ställa upp & jobba för mig i helgen. As surt! Så nu packar man för fullt. Har alltid med mig för mkt :/ Men men

Nej nu pallar man inte mer. Bilder finns på bilddagboken "CarroJ90"

RSS 2.0