Free

Idag är jag ledig. Igår var det träning direkt efter jobbet och Matilda och jag fixade lite med sylten. Kaos! Men det gick nog bra. Tvingade mig sj till att vara vaken och kolla på 90210 med Johan.

Sov länge idag. Till kvart i tio nästan, och vart sjukt trött och seg idag.

Det jag har hunnit ned idag är inte mkt och hänga i julgran. Handlat med Johan, städat med hjärtat och sedan blidde det en powernap för oss båda två.

Ska fortsätta med städningen för ikv ska jag umgås med lite brudar och kolla på fotboll medans hjärtat jobbar.

See ya!


Saturday

Urk. Magont igen då. Den som vart bra ett tag nu, ska den börja krångla igen nu?? Suck.

Oro i magen igen nu också. "rädd i magen"..

Ikv blir det lugnt. Jobb först 8-14 sedan match borta mot Harbo! Nä nu ska jag lägga mig i soffan med en filt och bara va.


Dream

Jag är helt borta. Hatar när drömmarna man drömmer känns så verkliga. Sov tungt och fattade inte att jag hade drömt när jag vaknade. Tur var väl det för jag var så himla ledsen, tårarna bara rann ned. Jag har tom ont i huvudet just nu.. herregud!

Vad ska man ta lför ärdom av detta? Att bry sig om alla nära och kära och va rädda om dem.

Nä nu ska jag försöka få upp mina ögon och snart bege mig till jobbet.

Verkar bli en varm dag idag så passa på och njut!


Soooool

Vackert väder idag. Såg mörkt ut i början på dagen men det ljusna upp. :)

Vart i vendel en stund på glass. Somna sen i soffan när vi kom hem. Johan drog till jobb.

Jag drog med mamma till Tierp på mat och glass igen. Mums sitter nu ute och njuter. Sweet!

Nä nu ger jag mig för stunden..


New week

Måndag igen. Det är det samma gamla vanliga. Jobba 7-16. Otroligt nog så trivs jag jävligt bra på mitt jobb just nu, men sånt kan snabbt ändra sig. Sånt kan gå å vågor, men just nu känns det bra. Det är ju huvudsaken iaf! & sedan att man får pengar fört är ju ett +.

Nog om jobb. Skulle behöva ha Doris hjälp med en bra pepplista som man kan bränna ned och skänka till IK Rex herrlag. Johan och jag har snart vart ihop i tre år och dem spelar FORTFARANDE samma skiva??! Allvarligt, den hackar så in i helvete och bara gamla, alltså riktigt gamla låtar. Så nä Doris they need you!!

Kul att det har vart fint väder idag med. Varmt och soligt och så men det är ju inte så konstigt, jag jobbar ju.

Man ska fan inte tänka vad andra tycker om en eller inte! Man blir knäpp och galen tillslut. Låt de människorna få ha sin åsikt så har jag min, för det behöver det inte betyda att det är fel. Det är min åsikt iaf.

Imorn är det jobb igen som vanligt. 7-17 och träning efter det, snudd på stört! Kl 18 så är det samling och då ska man hinna med att äta, byta om, packa och dra sig iväg. Nåja

Nog om blogg nu.. Ska få tiden att gå med att glo på youtube, för det var längesen.



mmm vill ha!!




Oflyt

Vart ska jag börja? Sov som ett as inatt. Ynka 2h blev det. Mådde illa, skakade och hade en orohets känsla i kroppen. Vet inte alls vad den beror på.

Var som en zoombie idag på jobbet. Det får man va ibland.

Haft en myspys kväll ikväll med hjärtat. En 3-rätters blev en 2-rätters och efter en god middag slocknade lilla jag i soffan sovandes på Johan.

Mindre bra, men efter en dusch hoppas jag att jag sover gott för inatt.

Alarmet slår igång 6.05 zzz och med det säger hag god natt!


Camping

Är i Östhammar just nu. J och jag åkte hit igår och hjälpte pappa med tältet. Så vackert så.

Sov iaf skit dåligt. Hårt för ryggen och ont i nacken nu.

Men trevligt och avslappnande är det. Tills pa bad mig duka av efter fikat. Bra trött är nu förtiden. Saknar nog ngt i min kropp.. Kanske dags med lite vitaminer?

Nej ska väl ta och hjälpa till lite då....


Tom

Känns som jag har en svacka. Ibland orkar man bara inte vara glad och trevlig jämt.

Får hoppas på att det blir bättre snart. Blä


Jobb, regn, match

Jobb som vanligt igår. 7-17 direkt efter jobbet var det att åka till Björklinge för match. Iron vs Films SK.

Resultatet: 1-7!! Bra spelat emellanåt men jag kände aldrig att jag kom in i matchen. Säkert för att det gick så bra på träningen i tors. :p kan ju inte gå bra jämt heller.

Äh det är bara att bita ihop och komma igen. Idag är det segt..


Minnas

Jag kan inte minnas sist jag sov såhär länge. Till 10!! Jag som brukar vakna vid 8 halv 9.

Nåja skönt var det och välbehövligt verkade som att det var.

Idag är en ledig dag. Kollar ut. Vädret sög ju. Grått och tråkigt. Är man förvånad? Svar nej. Vrf ska det va fint väder när jag är ledig för?

Nä frukost nu!


1 v och 3 dagar sen..

Jovisst tycker jag att dagarna går fort, men att det skulle vara SÅ längesen jag bloggande är ju bara fy skam på mig. Trodde jag skulle blogga mer, nu med iphone med inte det tydligen. Så vad har hänr dessa dagar då?

Förutom jobb och träningarna så har det även vart HH. = hus & hundvakt. Det har gått bra, med hjälp av farmor på fredagen.

Mamma och pappa drog till Norge för att hjälpa syrran att flytta. Så nu har hon en egen lägenhet där. Kul att varje gång jag åker till Oslo så bor jag på ett nytt ställe, och Milla med då.

Det var seriepremiär för laget förra helgen, mot Östhammar. Spännande var det. 1-0, 1-1, 2-1,2-2 och sen slutade hela Films damlag att spela fotboll. Ingen tog sitt ansvar. Nåja nog om den matchen.

Det var match igår mot Bälinge 2. Vi vann med 3-1, och skillnaden mot förra matchen (som vi inte skulle nämna mer nu) så jobbade vi som ett lag som det ska vara. & därmed resultatet.

Efter matchen drog Johan och jag till Östhammar till campingen. Patrik & Carola var där, och Johan och jag skulle inviga med att sova i mamma och pappas husvagn.

Vi åt på en restaurang, gott och mätt blev man. Vi fikade i Patrik och Carolas tält, där flera människor kom. Iom att Carola fyller år idag så firade vi henne igår Fy så mätt man blev, dock väldigt skönt att det inte blev sent för jag var super trött efter matchen. Så kl 23 gick alla hem till sina husvagnar.

Visst sov man bra, men det var varmt emellanåt, sånt som hör till campinglivet. Idag var det frukost strax efter 9 och vi drog hem igen vid 11-tiden.

Väl hemma var det som ett bombnedslag av alla kläder, väskor och gud vet vad allt skit!
Så medans Johan drog iväg och kollade på sitt lag som hade match i Funbo (?) så passade jag på att tvätta, städa, dammsuga, torka golv, plocka i och ur diskmaskinen och avslutade det hela med en välförtjänst dusch.

Det var denna fullspäckade men lugna helgen ändå, över. Alarmet står på kl 6 och det är ny arbetsvecka som man har framför sig.

Ha det folket!

HH=hus och hundvakt

Just nu har Johan och jag hund. :D Karlsson, men det går bra det med.

Jag har jobbat fre-tis och är bra jävla slut överallt. I rygg, axlar ben.

Rehab träna igår med Doris. Sprang från film till österby, 4 km dit och 4 km tillbaka.

Kollade på 90210 igår med. Småslumra till och från. Sängen blev det och vaknar vid sju av att ngn ringer. Suck somnar om och flugjävlarna har retat upp en med. Suck

Blev väckt av Kalle kl 9 sen. Matdags för honom. Blir en promenad i det fina vädret idag. :)


RSS 2.0