Nyår

Oj, här har det inte hänt mkt på den senaste tiden. Jag är fortfarande kanon förkyld. Inte bra! Får se hur mkt jag orkar imorn, kanske inte var så jävla smart å träna idag men det behövdes vill jag lova!

Jag var in till stan idag. Hade tänkt köpa ngt till nyår sådär lagom i panik. Kan ju lova att jag inte var den enda som hade tänkt på det. Men hur som helst var det en sån där dag när man verkligen inte hittade ngt alls! & om man väl gjorde det satt det åt helvetet! Så jag ska få låna en snygg klänning av syrran :) Det blir nog bra.

Säger som Mia: Nyår är överskattad. Först blir det stan med syrran igen. Sen drar hon & jag till Gotthard och sedan därifrån drar jag mig hemåt för att sedan åka till Julia för middag. kl6 sen då?

Ja, men om jag inte hinner skicka mess eller så, så är det itne för att jag har glömt bort er utan att verkligen HELA Sverige håller på & skickar då också så jag skriver det här


GOTT NYTT ÅR



:@

Jag blir arg på mig själv. Jag har gått å blivit förkyld, och inte så litehelelr! Värsta dunder förkyldningen. Inte okey! Kanske har halsfluss för har grymt jävla ont i halsen när jag pratar & när jag ska svälja. Men det vore ju kul å ha pencilin till nyår- not!

Annars sov jag i 4h på lördagens morgon. Kl ringer halv 7 och farmor kmr och hämtar mig vid 7.10. Vi drog till faster & vi hjälpte henne med att flytta. Jäklar avd tiden gick snabbt, man var hungrig, noll ordning men samtidigt roligt :) jag var grymt trött iaf. Somnade halv 2. Idag har jag flyttat mera grejor & fixat till hennes säng. Jäklar den var ingen dröm å bygga upp vill jag lova! för att verkligen inse hur jobbigt det var så skriver jag hur vi gjorde som gjorde att det tog typ 50min å göra.

 Först ska hela sängramen sättas ihop. 2 bäddmadresser skulle på. sen ytterliggare en till på de. Fast innan de andra madrasserna skulle på så skulle hon ha ett lakan över för å skydda madrasserna. Sen kom det en dyna till på & sen en madrass till å så ett överdrag på det för att madrasserna ska ligga kvar på sin plats å SEN vare ett till skynke på de madrasserna och sen kunde man bädda. jävligt jobbigt ska jag säga er :p

Men fint vare å hennes säng blev väldigt fint :) nu är jag trött å tycker synd om mig själv, jävla förkyldning säger jag bara! jag sover iaf gott i natt. ska kolla lite på The Hills



VAD HÄNDER PÅ NYÅR?!

not again

Jag kommer fram till en grej. Eller ganska så många faktiskt. Jag blir bortglömd. DU glömmer bort mig. Du önskade mig inte God Jul, vi ses inte lika ofta å jag vet orsaken på det! Undrar om DU vet? 

Äh men jag ska tjäna sjukt mkt pengar på mitt kära ica haha å sen drar jag & Doris iväg till Australien bara å härda ut å spara!



 

Fasen

igår när jag skulle lägga mig efter att ha sett en underbar bra film (vilket jag behövde) kände jag hur jag började bli täppt i näsan. Oh no! Så man somnar 02.30 typ å vaknar igen vid 5 å sen igen vid 6 å sen 10 å gick upp 11. Great! -NOT så nu sitter jag i vardagsrummet, täppt i näsan, halsont, kollar på Heffaklumpen & är som bran på nytt. Ni vet när man var liten & var sjuk. Kollade på tecknat, det är som bäst då man är sjuk!

Hoppas jag inte har feber tänkte greja i mitt rum idag se ni.

Å Ja Theres, skjut UL ist det är feting dyrt!



Jävla UL

Nu blir jag urförbannad. Jag skulle kolla i fall det gick ett tåg 00.05 från Tierp för syrran undrade det. Snäll som jag är kollar jag upp det å det går 23.35 ja, jo ok bra då vet vi det. Sen när jag kollar lite längre ner står det : Nya priser för regiontrafik jag kollar då vad de vanligaste korten kostar då å nu som ex ungdomskort kostade först 250 nu 270 å nu ska det kosta 284! Alltså tänk på alla människor som får endast studiebidraget 1050, alltså man blir ruinerad på pengarna Allt annat blir sjukt mkt dyrare, men studiebidraget då? Lönerna då? Det kanske borde också höjas så man kan klara sig här i livet, men nej då. fortsätt med att höja gör det snart får man väl bo på gatan eller ngt, känns så.

morr

Julaftonen över- typ

Ja, då har jag öppnat mina julklappar å kan lugnt säga det var vääldigt roligt att se vissa grejor.

Jag fick julklappar av farmor & farfar, syrran, mamma & pappa. Ska se ifall jag kommer ihåg vad jag nu har fått.

pengar- farmor & farfar

rosa & svarta klädsen till bilen, rattmuff (skulle vara rosa men det var slut ofc tusan!), doftgran som är rosa med doft av melon & en rosa gris som doftade också, buzz spelet, rosa sängkläder, massagekit av mamma & pappa.

en "Ludde" (pälsaktig matta typ från IKEA ni vet?), galgar (höhö), tvättkorg typ av Milla. Haha

Nej. men julen har varit bra :) vad har ni fått i julklapp?

God Jul gott folk

God Jul! Hoppas alla får en bra jul.
De senaste dagarna har jag vart hos farmor och hjälpt henne med att göra knäck å klä julgranen. Samt har man ju ätit å fika med ett s¨nt där +plus i kanten. mkt gott!

Annars har det väl inte hänt så mkt. Eller jo, jag har vart till körskolan och fixat allt så nu äre go for it! Sen är det väldigt skönt med lov :D

Nåja, det fanns inte så mkt & skriva. Jag ska iaf börja spara mina pengar nu så jag kan åka till Australien med Doris. har ca 4 tusen nu så det kanske sakans typ 36 tusen xD men jag kämpar på!

Jag vet inte vad jag ska göra. Vågar jag chansa? Eller tar jag det helt på fel sätt? Jag är livrädd, men för vad egentligen?

Robin Bengtsson


Nu ni

Nu har lilloa jag mitt sista jullov. Jag börjar bli gammal! (a) Haha nåja. jag är ju trots allt fortfarande tonåring. ^^

idag har jag jobbat, jobbat & jobbat. Gjort 5st smörgåstårtor. Lite drygt måste jag nog säga. Men jaja det gick ju bra å jag blev klar med de så det är ju bra det. Imorn ska jag baka som jag alltid brukar göra på söndagarna.

Det händer inte så mkt i mitt liv förtillfälle. Jag lyssnar nu på linking Park de är ju fan bra :D Jag tränar å jobbar å går i skolan i vanliga fall men nu ska jag ha lov :D


Jag har tjatat men dagen är typ kommen HULDA är hemma soooon


Hoppsan

jag tror nog att jag tog ut mig totalt igår på träningen. Det var nämligen såhär va att jag skulle till praktiken idag som alltid. Ställer kl på 8.05 typ. Men jag vaknar ca 1h innan å är kallsvettig å mår illa som en gris. Så mamma bestämde åt mig idag att jag skulle vara hemma vilket jag också var. Att jag inte somnade på soffan är nog tur. åt en banan till frukost vid ca 12 kanske. Men nu äre bättre. Imorn ska jag banne mig dra!

vad roligt att jag har massor med läsare :D massor för mig är mer än 5 ;) då är jag glad :D nu är typ 15 det ni !

Ska ta min tvätt å vika fint i högar. Nu när man är sj hemma typ. Milla jobbar på vero Moda, pappa jobbar men brukar inte jobba såhär sent å mamma ska iväg till sitt jobb för avslutning av ngt slag. Sj så har jag ingen julavslutning. heja Tierp, heja Högbergsskolan!  Inte ens fika eller god jul NADA! Men efter att ha gått på den skolan i snart 3 år borde jag ju ha lärt mig, å det har jag väl mer eller mindre. nej nu äre på med hörlurana som gäller å ställa sig å stryka xD


Just ja Pssst Ryan Sheckles är grymt het! haha



Flåt

Jag ska börja med att be ALLA om ursäkt för att jag har vart så irriterad och tvär. Det är verkligen ingen fel utom mig sj! Men jag har som alla andra sånna dagar. Men då vet ni.

Jag börjar nog förlora lite mig själv. Eller? nej, egentligen inte men alltså jag vet inte vad jag själv håller på mig? Jag känner inte igen mig själv knappt längre. Jag borde ta å tänka mer på vad jag sysslar med. Nyårlöften? Jag har massor!

På tal om nyår, jag har i princip jullov nu. eller ja, jag har ju praktiken men efter den :) det är som pricken över i:et. Vääääldigt skönt! Jag ska bara lata å verkligen städa. Storstädning!

Snart har jag träning. Me like! Jag är på värsta träningshumöret, mer än vanligt. taggag liksom. Jo, jag vet det är bara träning men det är ruligt det med.

Jag har laddad ner massor med bra musik på mp3. Liksom såna där power låtar som man får en extra kick energi. Jag gillert! Ngn som har några såna powerlåtar vill jag gärna ha! Jag letar å letar men verkar inget hitta :/

Nej, höj volymen på högsta å go for it! Det ska jag iaf göra nu..


Ser det inte härligt ut?

Nya tider

Nu idag då. gick upp 8.15 åkte å klippte mig 9. Hemma vid 10. Milla å jag mötte mamma vid ingången å sa hej å hej då för Milla å jag var trött å gick å la oss igen :$ Så tänkte jag sova ca 30min men de där 30min blev ca 2h :s Not good! Men hur som haver jag åt frukost vid 1 kelloggs special k, fil och ägg mkt nyttigt enligt mkt sj! Fattades bara frukten.

Har nyligen vart ute & gått med Isak. Vi var ute i 40min. Det var skönt, emn kallt till en början. Jag är hostig å det gillar inte jag. Men om jag måste välja mellan å hosta å vara täppt så väljer faktiskt hostan.

Verkar inte hända så mkt nu i helgen. Blir nog till å sortera i garderoben men det vågar jag inte.. Blir alltid att man vill ha allt kvar, ngt som man vill ha kvar som man ev inte kan ha, ngt som man har glömt bort å massa skit. Får se hur det blir. Ska iaf in i duschen nu iaf.

Händelserik dag

Oj, idag händer det grejor. inte nog med att Mia blir 18 Grattis till henne, utan Kevin vinner idol! Grattis till honom! Han är en värdig vinnare. aldrig hängt lös, alltid lika glad, energirik och sprallig. Go Kevin!

Jag har även lekt med Julia ikväll. Vi sjöng singstar (kanske inte helt otippat, men eftersom jag hade köpt en ny singstar skiva så testade vi den. ABBA) det var ruligt men svårt. Vi var även duktiga å dippade morötter och gurka. Väldigt gott och väldigt mättande.

Jag är lite hes i halsen också. Vi kanske, eller vi snarare jag håller på å bli förkyld men det hoppas jag verkligen inte att jag håller på å bli.

Snart äre julafton också. Jag har noll, cero julkänsla. lite trist tycker jag. hur som haver har jag endast 2 julklappar kvar. får se vad det blir för ngt till Milla & Julia.

Imorn ska jag upp kl 8 för jag ska klippa kl 9 och så äre lucia. Jag vill se luciståg för att få lite julkänsla å så är det mysigt. men känns som alla luciståg var ikväll eller så är det på söndag. Några som har förslag så tas det tacksamt emot. :)




svullna ögon

Jag vaknar idag av att väckar klockan ringer 8. Jag får knappt upp ögonen. Efter att ha tvättat ansiktet så är ögonlocken typ svullna. :s Det svider & jag har lärt mig av mamma att det man inte vet får mana ta reda på. Så dutkig som jag var slog jag upp om ögoninfektioner i Bonniers läkarbok, men jag fattade ingenting! Så jag vet fortfarande inte vad jag lider av. milla sa hela tiden fråga mamma men ville inte väcka henne snäll som jag är (a) Hon sover än tror jag.

Så idag ska jag ta och plugga svenska lite. Eller har pluggat klart det, men ska renskriva det & skicka det till Nina. Blev ingen praktik idag heller för vet inte om det smittar men det hoppas jag verkligen inte att det gör! Inte helt otippat heller när jag stod ute på H&M's lager igår å pratade med Veronica om ögoninfektion om att hon och jag aldrig har haft det, så kanske jag har fått det? Vem vet, inte äre jag iaf.

VILL UTOMLANDS!!!!!!!!!!!



Ruuligt

Gud vad roligt att det är massa folk som läser min blogg, det tycker jag är ruligt. Nu är det inte bara 1-2pers som läser utan nu äre över 10 ndet ni! ;) det är jag glad för :D

Idag var jag hemma från skolan, då jag kände att jag hade lite ont i halsen men mest var det nog tröttheten som vann igen. Surt! Jag sov iaf över 12 h :s så jag var nog trött.

Idag har jag kollat på tv, duschat, kollat på tv å lagat en kycklingpaj :D det var gott, fast jag får den alltid ltie för torr :s haha men jag är ingen häjdare på pajer vill jag lova ;) första ggn jag testade å göra pajdegen så råka jag ha i 3 DL vatten isf för 3 MSK så det var bara å börja om , Den sk degen var värsta härlig å mysig att knåda i liksom barnsligt keggig :D jag är barn på nytt haha undrar om jag ngn sin kommer att bli mogen? tror nog inte så stackars min fam å mina vänner? 

Imorn har jag prov i Samhäll, och jag har pluggat massooor! -känner mig verkligen redo NOT 

Imorn äre träning å då ska Marie göra entré (nej inte mamma) hoppas på att jag hinner städa mitt rum det behövs kan jag lova. Blir alltid stökigt efter helgen konsigt men på ngt sätt borde jag ju ha lärt mig det! Men ikke

Hulda, mini, Doris

Snart får jag träffa sköningen till vänster :D det gott folk, är min kära HULDA aka Linda

081207

Ja, då var denna helg över. Jag har jobbat. Det var väl ok, men är jävligt trött. Just kollat klart på Andra Avenyn för i år. Surt! De ska hålla på å göra om så att avsnitten är 45min långa å visas på tv först och sen på webben, det är lite surt tycker jag!

Imorn ska jag plugga svenska & samhäll. Prov på tisdag. grejt! Vill inte få tillbaka Mattis prov, för jag hater när man vet att man har fel på ett som man trodde just då när man skrev provet att det  var rätt.

I övrigt rullar väl allting på. Helt tomt där buren ska stå. Jag skulle ge Aliz en morot som vanligt, som jag brukar göra. Hör hur hon biter i gallret på buret för att man ska höra henne. snuttan! Sen slår det mig, att jag kollar där buren brukar stå. Det är helt tomt. Just ja, hon är ju död ju. Jag vet att jag är töntig men det var ändå ett marsvin som vi har haft sen jag var 10 år. Djur tar en plats i hjärtat.

Jag missade träningen idag på grund av jobbet, surt! Enda gången som vi är inne så jobbar jag. ruuligt





Seasons are changing
And waves are crashing
And stars are falling all for us






Fredagen i övrigt

Annars så idag har jag sovit till 10. Kollat på tv å sen dragit till stan med Ronjis för att julhandla. Min syrra är alltid svårast att köpa till. Jag fattar inte! Jag är iaf klar med mor &v far.

När vi kom hem blev det idol, singstar eftersom jag  hade köpt Abba skivan (a) kunde ju inte hålla mig. haha Sorrya syrran xD Robin åkte ut =( å efter det får jag reda på att Aliz är död.

Det var min otroligt roliga fredag. Just ja, jag blödde näsblod idag igen förövrigt. i ca 45min. bränna igen typ urk hata

Bon Jovi Puss på hans låtar

Vi föds och vi dör

Döden är ganska så fräck ändå. Den/det tar de vi älskar mest ifrån oss. Visst älskar man sina djur? Hur som haver, vårt älskade marsvin som levde till 9 års ålder dog idag. :'( Jag ville egentligen inte se henne då jag såg vårt andra marsvin död. hemskt! Jag vill inte se det sista av henne helt stendöd. Vilket jag också gjorde.

Jag hör nu hur någon tömmer buren, om det är mamma eller pappa vet jag inte. Skulle nog tippa på pappa. mannen i huset. Isak verkar inte fatta ngt som vanligt, eller så gör han det? Just för tillfället svansar han efter mig, för han lär ju tro att jag är en löpande tik (blöder näsblod i floder)

Som en kompis har sagt och oftast stämmer bra, man får se på det som är positivt i det som är negativt. Vi hade Aliz trots allt i 9 år, Vilket är en väldigt hög ålder när det gäller marsvin. Hon trivdes hos oss helt enkelt och jag kan ju inte neka att det känns att hon har gått bort. Jag försöker att vara starkt med att inte gråta, för jag vill inte det.

Jag kan inte sluta att tänka på att hon dog själv :'( Själv i sin bur. Ziri hade iaf Aliz vid sin sida, Aliz hade ju ingen, nobody! Hoppas verkligen att hon inte kände ngt för hennes skull, men sånt kan man ju inte veta.




Ziri & Aliz våra marsvin som nu är i marsvins himlen? :)

Challenged

Challenged.
Jag har blivit utmanad av Hulda. Saker jag är stolt över är grejen.

Reglerna är följande:

Nämn fem saker du är stolt över! Utmana dom du vill (och orkar) och länka tillbaks eller nämn åtminstone personen du har fått utmaningen av! Lycka till och var stolt över dig själv och andra!

Detta är jag stolt över:

1- Att jag har varit på alla tre träningar hittills.

2- Att jag har lyckas skaffat lås på min garderob med hjälp av pappa

3- Att jag inte är deprimerad

4- Mina kompisar som jag har.

5- Att jag inte har förjävla stökigt i mitt rum utan att man ser golvet

Jag utmanar Mia & Syrran


G= som i great

Gud vad glad jag blev! Det är hela 18st som har läst min blogg sen igår värsta bra keep going :D

Fick tillbaka mitt naturprov ni vet. Som jag verkligen trodde att jag skulle få IG på som vanligt. Jag och natur går inte ihop. Haha Men, jag klarade mig :D jag fick G! Jag klarade mig på 1a försöket och behöver inte göra om det, (förövrigt så har jag gjort om alla prov i natur i hela mitt liv) lättnad!

Ikv ska jag träna. Jag är väldigt tröttpigg liksom. Tänkte sova lite men Isak ska ut å jag förbereder väl mig för att gå ut i Sveriges underbara väder lovely- NOT

Fortsätt läsa å ni får kommentera med :D undra vilka som läser? hii

Måndag

Haha Jag har prov imorn & jag har pluggat? nja ca 30min (a)

Beverly Hills & Cityakuten var idag det var bra + att jag ska kolla på Andra Avenyn ikväll för det glömde (?!) jag göra igår som jag alltid brukar göra annars :s

PETER!! Jag ska fan ha en biljett till hans konsert & jag hoppas för arrangörernas skull att den går i Sthlm!

Peter Johansson

Jävla bajs skit! Här är jag överlycklig över att Peter Johansson ska göra Champions of Rock i Norrköping den 23-24 januari 2009 och den spelas bara i Norrköping. 3ggr. Tack för att jag hittade den informationen försent. Nu äre typ inga platser lediga om man inte sitter spridda och hur roligt är det?

RSS 2.0