Mjahapp

Sol!! Helt otroligt att det är sol när jag är ledig/ semester! Varmt och skönt äre också. Så igår blev det solning och vräka på med cocosolja. Mmm så nu börjar även denna vita kropp bli lite brun iaf. Åker till skge idag med mamma, hjärtat och kanske Milla. Med henne vet man aldrig. :p Nä dags att packa lite kanske. Framförhållningen är ju bra. ;) Over and out!


Ingen

Blev ingen stor vinst. Kan ju inte ha tur jämt heller, men nångång iaf! Spelat cup idag. Jävligt nervös och jävligt varmt! Klagar inte alls på värmen men att spela cup i 26-27 grader är inte okej. Ändå försökte man hålla sig i skuggan och sippra mkt vatten, men det hjälpte inte. Blev en vinst och 2 förluster. Väl hemma med värsta huvudvärken aka migränen blev det lite sovande i soffan. Väl behövligt! Dock inte riktigt helt bra för är fort trött och seg i kroppen. Lagom typiskt när vi har lagfest. Jobbar man inte så är man inte fit for fight. Stämmer aldrig. Ska försöka med att natta mig själv får se hur det går. Stör mig på att det inte blir nya rader när man bloggar från iPhonen när man gör det i inlägget som man skriver. Nåja trevlig natt och mysig sön!


You never learn

Jag solade igår. As skönt! Dock inte lika skönt och se att man är röd som en kräfta och bränd som aska. Att man aldrig lär sig! Så idag är det solskyddsfaktor på och försöka bli av med den fula bondbrännan/ badräktslinjerna som finns där. Ikv ska jag spela bilbingo för första gången med Anna och Fredde. Hoppas på storvinst!! ;) Nä nu ska jag fortsätta semestern!


Sweetie pie!

Tränade i tis. Så jävla underbart att få lira boll igen! Och det ska göras ikv igen! Happyface! Annars är detta en slappar mys bara va vecka! Skönt det med. Nä dags att ta tag i dagen!


Underbart!

Fan vad skönt med sem! Vädret kanske inte har vart på topp med idag lyser solen faktiskt! :D Ska luncha med syrran i stan. Det är väl dagens planer. Dock vet jag inte vad jag ska ha för kläder.. Nä men det var det så länge!


Norrköping

Kolmården idag. Blir nog barn på nytt. :D hörs sen om jag kmr ihåg hur jag stavar och bloggar. Kanske är barnslig hur länge som helst. ;) mer än vanligt dårå..


Semester på riktigt!

Första gången på tre år som jag har semester ihop med hjärtat. Vi har nu avklarat 4 dagar i Jämtland hos Johans mormor. Hinner lagom komma hem för att packa om väskan och sedan bege sig till Kolmården med Anna och Fredde. Mkt roligt! So far so good. Vackert väder idag med.


What?

SEMESTER!!!!! Så jävla nice! Och vet ni vad? Jag ska gå och lägga mig tidigt, för att njuta av att alarmet inte ringer. Och för att njuta av att sova utan att ha orohetskänslan i kroppen. Detta är iaf våra nya ställ i laget. Snyggt sö! Och hur söt är inte hunden?! Nuttis


2dar

Jösses! Jobbade över igår och hann därmed inte till träningen. Kom hem, slängde i mig lite mat och drog med mig J till ip där det blev en runda. Tungt och jobbigt med vi var iaf 2 min snabbare än sist. (y) det går framåt. Idag åt jag subway mmm gott! Sedan har johan jag och Hampus vart i bjk och hälsat på Fredrik o Frida, Moa och Max. Blev lekar och lekpark. Äh hörs sen alarmet ringer tidigt!


Färdig!

Känns som man aldrig blir klar med ngt utan det byggs på högar. Tur att jag somnar lätt och att jag kan koppla av när jag kmr hem. Nu ska jag sova. Myste/ mös igår mmm


Mjorå tacken det!

Här är jag duktig och st alarmet på 05.35 så att jag kan börja tidigare. Räknar iskallt med att H är på jobbet lika tidigt som han brukar, men ikke idag. Typiskt! Förvånad? Nä faktiskt inte det heller. Stått utanför jobbet sen kl 6.15 typ. Kl är nu ca 06.37. Behöver jag säga mer? Nåja lyssnar vidare på rix fm, han lär ju komma snart. Eller snarare nu. :)


Minns inte

Drömde ngt hemskt. Det är det jag minns. Jävla drömmar!! Känns som jag borde träna idag. Skönt och underbart väder ute iaf! Kom hem två inatt. Somna väl halv tre och vakna nu vid elva. Hjärtat sover än, det får han. Blir nog en lugn myspys dag idag. Det gillar jag!


Svärdsjö

Oj vart börjar man? Jobbar och står i annars grov städat lgh då hjärtat fyllde i tors. Igår kom kusin Johanna och hennes kompis Hanna. Vi var hemma hos mig och hade ett litet party. ;) Sandra, Ronja och Mattsson var där med. Riktigt roligt! Idag är planen som så att åka upp till Falun till yngsta morbror Niklas iom att han fyllt 40! Så vi ska åka om en timme typ och jag ska duscha och äta frukost. Och här ligger jag kvar i sängen. Nä upp och hoppa nu!


Yes!!

Wie! Äntligen funkar det Blogga från Mob igen! Har liksom inte funkat men nu så. Så tar en redig update typ imorn. :)


RSS 2.0