Phu!

Solen hettar på bra. Efter 8 ngt messade jag med Johan och frågade om det blev ngn soffa- det blev det! Han hadeplaner på att sitta in soffan utan mig- så jag kom till Joahn där helahans familj var och kollade även in byrån och glasskåpet som stod på plats. Nu börjar han få mer ordning i sin lägenhet :)

Hampus var för övrigt as dryg haha jag tyckte det var skit kul :) Efter att dem åkte hem glodde Johan och jag lite på 40 year old virgin. väldigt rolig film må jag säga- och nej, jag hade inte sett den. haha

Sedan blev det en sån här diskution:

Johan..  Ska vi ut och gå?
-Ut och gå? Vi har ju ingen hund..
-nej, men vi kan väl ut och gå för det? Måste vi ha en hund som ursäkt alltså? :p
- ja, jo det kan vi väl. vart ska vi gå då?
- Du hittar häromkring. Du får bestämma.

Efter ca 5 min var vi ute. Det var väldigt skönt ute och det var för mkt skog för att jag skulle tyckte att det var mysigt. Det var det till en början, tills Johan säger: stanna. Tyst! Lyssna. Livrädd som jag var så tror ni inte att man hör ngt då? Ett jävla rådjur som ska gå över vägen och jag skriker till å börjar springa iväg för blir så rädd- att jag skämmer Johan med.  Säger han :p

Kl är kanske lite över 12, när vi slår på Miami vice. En väldigt bra film, men gud vad trötta vi var. Somnar efter filmen är slut. mer död än levande typ- och det var varmt till en början. sedan blev det svalare igen.

Vaknade vid halv 6 tiden av att en geting kom på besök- inte okey!  och sötnosen trodde att kl var halv tio. så det var bara att somna om. vi gick upp vid 10 typ.

Sedan har vi mest degat framför soffan, för vi orkade inte gå ut i värmen. Jag tog 13 bussen hem och lekte med Rooney innan mötet. Väldigt trevligt.

Nu sitter jag i vardagsrummet och avlider av värmen som alltid. Jag sprang spåret idag med Rooney efter vårt möte- mkt starkt jobbat av oss!

Ikv händer nog inte så mkt... Östhammar imorn iaf




sötnosen<3


Oj oj oj

Det händer lite grejor här!

Jag lever mina dagar tillsammans med Johan typ. Han har semester nu o det gillas mkt!

I lör var det 60-tals kvällen. Ynk & jag var på förfest hos Elin- väldigt roligt! Sedan kom vi till Ottars efter tio. Johan & Tompa var kvar i husby typ. Så vi bestämde oss att vi behöver fan myggmedel! Så vi började promenera mot våra pojkar och sedan klev Ynk in i fårhagen. haha ingen visste vrf- inte ens hon sj. hihi

Men det var roligt. O man träffade på massa roligt folk. helt great kväll! sötnosen min hade glömt sina nycklar så vi promenerade hem till hans päron och sov där. Jävlar vad varmt det var!  Det blev frukost efter 12 hemma hos Johan, dit Tompa o therése kom. Sedan skulle Johan tvätta, efter det drog vi hem till mig käka kräm & mjölk och drog sedan vidare till bergstecktet (stavn?) i Tierp. Väldigt mysigt och härligt var det! Självfallet var Ynk o Tompa där med.

Vi kom hem till mig efter 6 tiden. Vi åt, kollade på fotbollen och var ute och gick med Isak sen. Det var väldigt skönt ute, dock väldigt myggigt! usch

Vi gick och la oss efter 23. Slog på hey Baberia och jag dog som vanligt av värmen typ. Slocknade fort som satan enligt Johan. Jag somnade vid fotänden och låg så typ hela natten. haha Johans alarm ringde vid 7. Kl 8 skulle han vara i bergby för att lämna sina pärons bil på service. Jag var skit trött. mer död än levande tror ja.

Idag har jag kört i Gävle,  och det har gått jävligt bra faktiskt! Kom hem för en 30 min typ. Nu ska jag ut med Isak i denna gassande värme.

Bilder från helgen kmr!

En lördag

shit! Jag är så sjukt trött idag. Somnade 12 i natt och vaknade 10. Sedan har jag ätit frukost, glott på tv, och vad gör jag? Somnar på soffan. :s

Nu sitter man här, mer död än levande. Jag har inte ens vart ut i solen idag. Jag orkar inte liksom. Ska snart ta en dusch och hoppas på att jag blir piggare.

Ikv blir det 60-tals kväll i Ottars. men vette tusan vad jag ska ha på mig.. hmm? Jag har några förslag men ändå inte. Jag ska vara hemma hos Elin innan iaf och det känns som det kmr bli roligt. Saknar liksom the old days.

Snart lär jag leka med Emma, Rooooney, Julia och massa annat folk också. Jag har inte glömt bort er! 



& så lär jag ta & plugga lite. (Y)

Vrf kan jag inte äta?? :s

Update

Jag har inte pallat eller hunnit blogga på en evighet känns det som. Jag har iaf umgåtts väldigt mkt med hjärtat och sedan med Tompa & Ynk.

Efter Johans jobb i torsdags drog vi till Ynk's stuga i Hållnäs. där blev det mat och myspys. Vi åkte ut med båten och jag tyckte det var mysigt-men jag var livrädd! Hua mig

Vi sov över där och jag var skit trött innan vi gick och la oss, men när vi väl la oss i sängen så hatar jag verkligen när det är helt knäppt tyst! Hemmabrukar jag ha radion gå eller en film. bara för att det ska låta. Så jag snackar stup i ett med stackars Johan som verkade bli lite irriterad på mig efter ett långt snack. Så tillslut frågade jag om han var irriterad, vad fick man till svar då? Men klart jag inte är! Prata på du, då vet jag att du är här.. naww (a) 

när jag tillslut somnade vaknade jag flera ggr på natten av att det var kallt? Seriöst, jag frös! Vi gick iaf upp kl 7 (?!) och jag har nog aldrig sett Johan så jäkla morgonpigg! Kl hann knappt ringa klart så var han uppe ur sängen. Sådär ja. Jag låg och drog mig- självklart!

De andra äter frukost, jag kunde inte för jag mådde illa som alltid. Nej, jag är inte gravid! Sedan bar vi av mot leksand. Jag sov mer eller mindre på dit vägen. Mådde illa som ett as!

Sedan när jag hade fått sovit en stund var illamåendet som bortblåst. Härligt! Vi kom fram lite efter 11 och vi kollade runt lite sedan blev det lunch för mina medmänniskor och sedan lite frukost för mig.

Sedan var det dags för bada och äventyra :D det var ruuligt och vädret var på topp, lagomt med människor och jag var där med människor jag tycker massor om. Helt klart en väldigt bra dag!

Vi drog hem vid 5 för då hade vi barn fått nog. Johan körde hem, jag satt i fram och de andra två småbarnen fick sitta i bak :) Vi stannde på statoil så jag fick köpa min efterlängtade bandit rock skiva! Efter att ha lyssnat på 1 a skivan var det dags att lyssna på radion. Fotbollstime. Jävlar vilken rysare! Så vi börnade som dårar till stugan i Hållnäs för att hinna se förlängningen. Och det gjorde vi! Johan & Tompa är som galningar när de kollar, för att int enämna Ynk som skrek! haha

Jag hade väldigt roligt, trevligt, underbart och allt är positivt!



grill masters


värden


Vi åkte båt


Det var väldigt fint när vi åkte


Sötnosen min verkade vara rastlös där ett tag :)

Detta med rubriker



Det är svårt att komma på bra rubriker till inläggen, men shit the same.

Jag var ute och sprang igår, medans pappa gick. Jävlar du vilken bra tempo jag hade! Måste faktiskt få peppa mig själv med att klappa mig på axeln o säga bra jobbat! 8min när jag var vid ladan i slutet där jag träffade på pappi. Så det hade kanske tagit 11-12min. Kondisen finns, kan bli bättre, way more :D

Annars så ser mina dagsplaner ut såhär:

13.00 Doris & jag drar till badet solar, svalkar oss?
14.00 mormor anländer
dricka mängder med vatten och peppa till match (Y)
17.45 samling
efter 20.00 får återse sötnosen min och om jag känner honom ätt
blir det att kolla på U-21 om vi hinner se den.. :)

Så, så ser mina dagsplaner resp kvällsplaner ut.

Det är helt otroligt vad musik och personer kan göra en så himla glad..

Men jag vill träffa EMMA Olsén. jäääävligt längesen igen =(



Sol sol sol

Först och främst så vill jag säga välkommen till solen som bestämde sig för att titta fram idag. :)

Johan och jag vaknade vid 9. somnade dock vid 2 tror ja. sedan hade jag tydligen berättat att jag ville ha kräm och mjölk mitt i natten. och ryckt flera ggr. hihi (a)

Vi solade tills det kom ett jätte moln som innehöll lite regn. Så vi packade ihop våra saker och gick in och glodde på tv. standard grejen.

Han åkte hem efter 2 =( skulle jobba idag.

Så jag har typ gått och ätit för jag har haft tråkigt. sedan har jag somnat 2 ggr på soffan id etta fina väder! Fy skäms på mig! Men sånt som händer.  Just nu väntar jag på att pappa ska kvicka till så vi kan ta tag i våra kroppar och börja röra på sig lite. Det skadar inte :)



Jag har vart liten smal neger en gång ^^

SÖNDAG

Förr var söndagar sånna där tråkiga jobbiga söndagar. När det var skola dagen efter- inte mer :D

Jag väntar på att Johan ska komma hit, Han är på ingång. Men jag har hittat en ny låt som jag gillar med Alexander Rybak. :D Tänkte vara snäll och lägga upp en video. ENJOY!!

Jag tyckte låten var bra från första början.. ^^

Wiie

Idag är det äntligen söndag! Men vad är det jag ser?? Det är sol ute :D & vem jobbar då?? JAG

suck, men det ska bli fint väder den kommande veckan såg jag. wiiiieee då gäller det att ligga och pressa

Idag ska jag jobba igen, därav den tidiga timman av inlägget, men jag går upp så tidigt att jag hinner bli klar sisådär 30 min innan jag börjar. Lite tråkigt.

Just ja! Kollade på Push igår. Den var faktiskt himla bra ändå. Dock blev jag besviken på slutet. Men när jag skulle gå o lägga mig var det 50 min kvar av filmen att jag var tvungen att glo på slutet för det var spänning må ni tro. Men äh vad fan på 2 dygn har jag iaf sovit alldeles för lite enligt mig sj. Sovit totalt 12h nu. visst det låter mkt o så, men jag behöver 8h sömn/ natt.

Nåja,

Oooooh baby baby it's a wild world :D

Nej, nu vankas det jobb go ICA (Y) Jiiipppieee

ensam en lördagkväll

Jag sitter här, ensam vid min dator och tycker allt är piss tråkigt. Alla är typ ute och festar, men inte Carro för hon har ignet liv och måste jobba tidigt imorn. (Y) Mindre roligt.

Dock blir jag väldigt massa glad av gamla låtar som jag hittar och låten som vi spelade tusen ggr när vi tog studenten "Fest hos mig" jävla glad låt det där :)

Sedan blir man glad när jag messar med Elin. Hon skriver att vi inte får tappa kontakten och att hon är glad för min skull att Johan och jag äntligen är ihop, eftersom han är en väldigt bra kille som hon skrev ;) Snuttan!  Vi får verkligen INTE tappa kontakten!!

Sedan blir jag glad av att sötnosen messar massor. han tänker på mig tss (a)

Nej, men nu ska jag kolla på Push en film med Dakota Fanning. Hon är bra! Filmen är snarliknade som Jumper. & jag tyckte Jumper var bra så vi får se vad jag tycker om denna film. Jag skriver och berättar om det mer sen :)



Fort lär det gå

Ja, & nu sitter jag här ännu en lördag. Det väntas jobb & dagen om inte för att nämna helgen kmr kännas jäääävligt lång!

Men hur som haver. Det får bli ett väldigt kort inlägg lär snart dra mig till jobbet.

Min natt har varit för kort och ensam. Men inte nog med att min mob gått på högvarv. Precis innan man somnar vid 1 ringer syrran. urk så fick stänga av telen för att inte bli störd i min skönhetssömn.

BTW så måste jag skicka min telefon till FRANKRIKE???

Nåja så klart det är fint väder när jag ska jobba Gilla den (Y)

Nu så

Okey, jag kanske ljög. Det kanske inte blir ett lågnt inlägg, men det blir ett inlägg iaf.

Igår var jag i Tierp & sedan kom Johan hem till mig. Vi gjorde lasagne och fick klart MVG.
Sedan avr det fotbollsmatch och Johan fick se mina dubbelhopp som jag ska lära honom. hihi

Sedan blev det fika på kvällen och vi kom i säng runt 12-1 ngt sånt.

Vaknar efter 10. Sedan har vi degat i soffan och glott på tv. Efter många om och men så drog vi till ica och handlade ingredienser till att laga mat. Vi drog hem till Johan och lagade återigen mat och sedan har jag mer eller mindre tvingat honom att kolla på Beverly Hills. stackarn. men han klarade det. Sedan när maten var klar var det dags för att glo på Wallander- ja nu kmr jag inte ihåg vad den hette, men det var väääldigt seg att jag somna typ.

Annars har vi kollat på lite fotboll innan mamma kom och hämtade mig och Johan drog till jobbet stackarn. Nu får jag sakna ihjäl mig till söndagen- för det är inte förns då jag får träffa honom..

Imorn ska jag träffa Hulda :D


Dåligt uppdatering

Jag ska skriva ett långt jävla inlägg sedan, när jag tar mig tiden och inser att jag vill skriva av mig. Men just nu känner jag inte för att göra det pga en mkt god anledning! :)

Måndag & ingen skola

Det här börjar ju bra. Jag kan fortsätta med att lägga mig när jag vill och det är aldrig mera upp tidigt för att gå till skolan. never more!

I lör kollade jag på fotboll med Ynk i Husby. Rex-Karlholm och Rex vann med 2-1. mkt bra gjort! Dock regnade det en hel del. Men vi hade paraply men det var lite kyligt ändå. Sedan skulle jag smart nog kolla i busstidstabellen. DÅ tänkte jag att ja, men nu gäller ju den nya tabellen. Ha! Eller inte! så när jag trodde att det skulle gå en kl 14.02 vilket det heller inte gjorde, men sån tur så satt jag i bilen tsm med Ynk så vi drog sedan till Tompa och hängde där innan jag gick till hem till Johan.

Fick skjuts av Ynk hem sedan. Vid 4 tiden ngt. så det var bara att käka, fixa sig i ordning sig för vi skulle dra vidare till 100-års jubileumet i Ottars. Hon kom och hämtade mig vid 22-tiden. Vi dunka i bilen yeah

Väl där trodde jag & nk att det skulle vara skit kallt! men det vare inte. väldigt trevligt och roligt folk var det där och några i Rex försöker få mig & Ynk till att gå över tid... vem vet hur framtiden ser ut? :p jag känner att ingenting är omöjligt.

Sedan kom man i säng efter 3 ngt. sov verkligen ingenting den natten! det var varmt, några snarkade och jag vaknade varje timme typ. men mysit hade jag det iaf.

dagen efter blev det att sova i soffan, leva i mjukisar och städa liiite. :)

dagens planer är att städa rummet :$ och sedan ut på en promenad med Hulda som är hemma :D


Har lagt ut bilderna från studenten på face nu iaf (Y)




Pigg och glad vid kl 6 på morgonen- NOT


Nu är det bekräftat

Nu är det verkligen bekräftat. Jag har tagit STUDENTEN! Det var en sån jävla härlig känsla!

Jag fick smycken och massor med blommor å 2 st nallar. Sedan ska jag få halkbanan & drogteorin av mor + far. tummen upp på den (Y)

Jag fick äntligen träffa min sötnos igår. Han kom till Ronja där det var en hel del folk. det var blött, kallt och trött. Jag var jävligt trött så vi drog lite innan tolv. Pratade minnen med Bella iaf. det var skoj.

Kom i säng kl 1 och var jätte trött verkligen, Men vaknar 8.30??? Kunde inte somna om så gick upp 45 min senare när jag insåg att det bara var att gilla läget.

Duschade, käkade frulle och tog sedan bussen till husby. Kollade på match med Ynk. Rex vann mot Karlholm 2-1. Sedan skulle jag ta bussen trodde jag då. jag hade så klart kollat fel i tidtabellen så jag fick återigen tillbringa lite mer tid med sötnosen. det var helt ok liksom :)

Kom nyligen hem då Ynk skjutsade hem mig. Väldigt snällt! Så hinner knappt vara hemma i 30min och mamma kmr: Carroooo, Isak måste ut. S U C K ! ! !

Man hinner kanppt komma hem så ska Isak ut. orka!

Ikv blir det 100-års jubileum med Tompa, Ynk & Johan. hoppas det inte regnar och är kallt...

Bilder från studenten kommer senare. Det är som vanligt. Jag har med mig kameran och knäpper överdrivet mkt kort, men sedan blir det jobbigt att lägga in det på datorn så får se när jag gör det.

Happyface!

Ja, alltså om 24h har jag tagit studenten. STUDENTEN! surt med bajs väder- men det ska fan inte få stoppa mig!

Allt känns så bra och jag tror mitt hjärta har blivit helt. Det har alltid fattas ngt, men jag har inte vetat vad. Nu har jag kommit fram till vad det är. Och för det är jag också extremt glad.

Med bra musik, lycka, framgång? och med en positiv inställning kommer man långt. Jag ska verkligen göra mitt yttersta för att verkligen klara mina mål som jag har i mitt liv. Jag ska göra allt för att jag inte ska hamna i min dåliga cirkel. Om allt går enligt planerna, har jag inget att oroa mig för.


Why not
Try everything
Why stop
Reach for any dream
I can rock
Cause it's my life
And now's the time


Snart är det dags igen,

Sweet

Jahapp idag så drog jag in till stan med syrran. Allt gick enligt planerna.

Jag handlade: lösnaglar, parfyme, adidas tröj/jacka, strumpbyxor, jeansleggings,  puder, hårfärg och skavsårsplåster. Kan ju säga att det blev väldigt bra grejor, men ack så dyrt. Bara å snåla nästa mån. Skrämde dock sötnosen. hihi

Var hemma hos Doris på kalas med fika. mkt gott! Fick även studenpresent utav henne och Monica. Ni får se på fre hur det ser ut ;) Väääldigt sött äre! så fick jag även rosa rosor så klart väääldigt fina! Men de fick sova kvar hos doris eftersom det var dags för mitt lilla äventyr igen. 

Stod och väntade på bussen i ca 15 min. tidigt ups. Så ringde med Ynk för hade fett tråkigt! pratade typ i 35 min (Y) sedan var jag framme i Husby igen och hade det suuupert! Kom hem för ca 30 min sen.. 

Imorn är det håret som ska fixas! 

Peace out 

För att jag är jääävligt glad

 

Lampan ovanför mig lyser

Idag var det studentmiddag på möbeln. Uppträdanden, helt ok mat och lite showigt sådär. mkt uppskattat!

Innan middagen var större delen av HP06 i skolan vid 9 för att planera det sista inför studenten. Jag messade och ringde massor av folk för vi var tvungna att få tag på en stereo. Men Ronja verkar ha fixat det.

Lite tråkigt att alla inte är lika engagerade. Men om man inte yttrar sin åsikt så tycker jag heller inte att man har ngt att klaga eller påpeka över. Det är vad jag tycker.

Inget- INGET ska få förstöra denna kommande fredag. Jag ska ha kul!

Jag blev lite orolig idag. Var livrädd över att mamma och pappa skulle ta en nakenbild på mig på skylten eller en bild där jag sitter på pottan. Eller tog en bild där jag är skallepär! Jag hade faktiskt hår, dock jääävligt ljust så att det knappt syntes ngt alls.. :/ men va fan nu har jag massor :p mamma var såhär: nej, du får inte veta vilken bild. jag: meeeen jag mår fan dåligt av att inte veta! det är väl ingen naken bild? Mamma ba: det har du inte med att göra.

vet ni hur jävla rädd jag blev? Men sedan sa hon lugnande: nej, vi har inte tagit ngn bild som du skäms över. phu

Imorn är det stan med sis. Sedan hem till Doran för lite kalas och sedan till Husby för myspys. Tummen och high five på den!

snart så är det min tur


nurå??

Jag är rätt så duktig ändå. Jag har faktiskt städat idag, men dock inte rikitigt helt klart ännu.. Men det hinner jag göra ikv :)

Jag har så tråkigt just för tillfället. Finns verkligen inget att glo på tv eller ngt att göra på datorn. Just nu lyssnar jag på bandit rock och det är dead by april-losing you. pricken över i:et bra låt so to speak.

sedan har jag sett att det ska regna på studenten =( men att det sedan skulle bli sol. Jag ber fort för fint och varmt väder.. hoppas hoppas.

Annars då? jo, jag är jävligt mätt för tillfället. O min kropp idag är fan mer död än levande. haha sånt som händer, man är ju ingen ungdom längre så det där med att stretcha före och efetr träning och match kanske inte är så dumt :)

Jag vill ha bandit rock skivan!!!

Imorn är det studentmiddag. Ska bli trvlig och roligt hoppas ja :)

Peace out


Söndag

Ja, efter jobbet satte jag mig ner vid datorn för att varva ner lite. Lyssna på musik och tagga till match, sen efter ca 20min hemma kmr mamma in: Carro!!?? Vi ska ju åka nu. har du itne packat eller bytt om?? :O ehum nej? Vad har du gjort? lyssnat på musik. (a) - aaaahhh

Så vi drog iväg till matchen som var i Tobo mot Rådmansö. Första halvlek spelade vi väldigt bra, men med knappa 5 min kvar så måste ju jag självklart sparka på en spelare (dock inte med flit faktiskt)  så de får frispark ngn m utanför målområdet så PANG! 0-1 uuups.

Men vi kom igen! eller tja matchen slutade 3-5 dock jävligt orättvist! Vi var faktiskt mkt bättre.. Synd att det är målen som räknas.

Jag har ont under fötterna, mitt lår OCH axeln/nacken. Heja mig! 19 bast liksom (Y) tummen upp på den

snart är det studenten som gäller :D Hoppas veeeerkligen på värme och sol.. ååh älskade sol

Men innan det blir fre, vill jag att det ska vara ons igen för då får jag träffa sötnöten igen (a)


Mardröm

Herregud! Vad jag drömmer nu förtiden. En del är helt underbara och en del är väldigt mkt värre.

Som i natt. Jag drömde om vår student. Den var bra tills min klänning gick sönder och jag fick illa kvickt springa hem för att hämta syrrans gamla klänning. Jag kunde ha den, MEN jag hann inte till vi skulle springa ut.. :s jag var såå besviken! Jag fick inte ens använda min studentmössa eller mitt champangeglas.. fy hoppas denna dröm inte blir till verklighet iaf.

Nej, nu är det dags för jobb =( Jag är bajs trött, men somnade faktiskt väldigt tidigt. somnade faktiskt innan 23. vilket är jävligt bra gjort! Sedan att Milla ringer och väcker mig vid 3 är ju en annan sak, men vette fan vad hon sa eller vad hon ville. (Y)

See you 

Det är fredag

Det är fredag och det är studentdag för många. Grattis till alla er! Enda gången som det är bra med att gå på Högbergs är att vi tar studenten om 1 v . Jag hoppas på vackert väder som tusan

Somnade vid 12 ngt igår o vaknade 9.20 ca. perfa! Kollat på tv o käkat frulle. Ska snart ta o fixa till mig lite. Sedan bär jag av på äventyr igen ;)

Ses o hörs

Tacka vetja fastlandet!

Okey, för att sammanfatta min resa har den vart helt ok. Precis ett O och ett K. Okey alltså. Den kunde vart sämre om man velat, men vi gjorde det bästa utav situationen då det var kallt som på Nordpolen och blåste orkanvindar som tusan. Brr kallt vare.

Resan dit var rena helvetet. Det guppa o det enda man hade i tanken var att ska jag spy eller inte? Vilket jag bestämde mmig för att INTE göra. (Klappar mig själv på axeln) sedan efetr många om och men var jag på Åland. Återigen klarade jag mig till denna sketna lilla ö.

Vi lekte lekar, hade tipspromenad och åt på en liten rockig pub typ. Vi tog sedan gratis (?!) buss tillbaka. Som sagt så vare gryymt kallt.

Vi satt nästan hela klassen i vår stuga som jag, Mia, Elin, Malin, Hanna och Mathilda sov i. Det var inte så trångt för mig o Hanna iaf. haha Även Nina, sv/religions läraren var med och det var fan i mig kul! :D Vi somnade väl efter 2 ngt sånt och kl ringde halv 9. Jag var heeelt död som resten av gängen-UTOM Hanna som var fett pigg. galning :p

Det var frukost, och mina tankar bävades redan över hemresan. Det var liksom jag kan fan betala en helikopter för att slippa åka båt, eller kan man inte bli nedsövd? Jag tog faktiskt åksjukepiller dit resan men de vägrade ju hjälpa. men idag tog jag 2 piller och jag mådde sååå mkt bättre.

På båten kunde jag äta å var allmänt pigg :D det var skönt att förengångsskull känna sig helt ok.

Kmr hem, blir strömavbrott och kallt. Jag somnar med min efterlängtade filt och sedan när elen kom tillbaka igen vare Beverly Hills och jag somnade åter igen efter det hade slutat. Jag tränade alltså inte idag för min ork var bortom min kontroll. haha

Nu sitter jag här, i mitt rum, nyduschad och ska lägga upp lite bilder på face.. mohaha (6)

Dagens undran (fast som jag har fudnerat ut på länge men vet inte svaret)

Varför är pizzorna runda när pizzakartongerna är fyrkantiga?

Om någon har ett bra svar på det tar jag tacksamt emot det :)

Just ja som en liten avslutning på det hela, jag är glad att jag inte tar studenten imorn, kolla vädret! Jag ver och hoppas på bättre väder nästa v.. (Y)(Y)(Y)

Åland vare ja

Imorn är det Åland med klassen som gäller. Till tors för då åker vi hem. Nog ska det bli roligt, men samtidigt som jag inte vill åka så vill jag. det är sista gången vi verkligen gör ngt ihop med klassen.

På Åland är planerna lite bus o sånt o vi bor i stugor. Myspys. Men värdelöst om det ska vara sånt här väder?? Då äre ju bajs tråkigt. Okey, jag ska försöka att inte vara alltför neggo innan, MEN som läget är nu vill jag inte åka.. =(

Julia, Ynk ja o många fler personer vet vrf (AL)

Jag svävar på moln

det var exakt det jag skrev till Julia igår. Och det är exakt det som jag också gör.

För någon vecka sedan var allt tråkigt, jobbigt å allmänt bläigt. Noll lust

Nu känns allt bara bra. Skolan är mer eller mindre över, jag är lycklig och snart student. wiiie

Igår körde jag i Gävle. Det gick bättre än sist men fort inte helt ok bra. Drog sedan till J och hade det allmänt mysigt.

Dagens planer är att tvätta och städa min rum. Jag lär fan bli klar ngn gång!

Nej, men det regnar ute vilket jag tycker är ganska så mysigt..  :)


AAAAAAajjjjj

Jag har bränt mina axlar som fan.. =( det är synd om mig.

Jag vaknade för ca 30 min sen. Jag trodde jag skulle kör i Gävle idag kl 8.30 men jag ska köra kl 13 ist. V A R M T ??
Tacka vetja AC annars avlider ja.. Hoppas det går bra attköra idag och det som är jobbigast är att inte veta vem man får köra med. Så det får bli att jag har dubbellektion i Gävle med Mia ist för att åka från Tierp med Jörgen. Jörgen är jävligt klockren att åka med dock.

Ovanligt att jag vaknade och mådde illa igen? Svaret är nej. O jag är inte gravid!!!!

Sitter här nu o glor på Djurpolisen. Jag o mitt illamående. Det går för fan inte att äta. Noll hungrig.. :s

Förutom att köra ska jag se till att inte vara ute i solen så mkt idag. Får se hur det går..

Nu är det inte lång tid kvar i skolan. Det är kanske som Julia säger, att jag mår illa för att det är så mkt som ska hända. Båtresan till Åland då jag hatar att åka båt, studenten o allting annats som finns runt omkring mig.

Men jag är lycklig ändå, med eller utan mat..? (Fast det är jag ju inte om jag mår dåligt) :p Tss

RSS 2.0