Kycklingmål classic, pizza al fungi, fanta, godis

Ja, ni hör ju. Om Anna Anka skulle vara här hos mig nu skulle hon rent utav bara halshugga mig. Eller för att inte nämna Anna Skipper. Hon skulle slänga all den mat vi var och handlade idag. Att båda heter Anna och håller på med mat och hälsa kan ju knappast vara en ren slump.

Idag har sambon och jag samt Fredde & Anna vart och mathandlat. Aldrig mer att Johan eller Fredde får följa med mig och Anna och mathandla. Dom skötte vagnen det var det enda. Och betalade typ ;) men som sagt, när man behöver ngt blir det alltid "Nä, inte nu. Det kan vi ta sen. Det kan vi köpa hemma." Hmm okej..? Och vi åkte in och handla för att? haha så vi skippar dom till nästa gång.. :p

Det blev MAX innan hemgång. Gotti! Sedan efter lite städning kom faster, farmor och kusin på besök. Vi fick blommor till vardagsrummet och det blev kanon! Fyller upp där perfekt!

Efter dom drog hem kom Anna & Fredde. Vad var på menyn nu då? Xbox. Säger inget mer. Där satt dom och spelade i nästan 2 h. Anna och jag var ju måttligt roade. 

För en stund sedan gick Anna hem till sig och grabbarna åkte till Vendel för att kolla på fotboll. El clásico.

Nu ikv får jag iaf se Top Model 14 och Hollywood fruar. Kanon!

Vi har för övrigt internet nu. :D:D



  

Minnet vare ja?

Haha anledningen till att jag skulle skriva ett inlägg var att jag skulle komma ihåg en boktitel.

En bok av Elizabeth Noble: Vad mina döttrar bör veta

Boken kretsar kring fyra systrar, vars mamma precis har dött efter en lång tids sjukdom i cancer. Hon har under sjukdomstiden skrivit var sitt brev till sina döttrar samt en dagbok där hon delar med sig av sina tankar, funderingar, känslor men också hennes minnen och hemligheter. Systrarna brottas alla med olika problem, men genom breven, dagboken och gemenskapen med systrarna hittar de nya vägar i livet.



Today

Som sagt så jobbade jag igår. Det blev en lugn kväll igår med tv tittande och sedan sängdags.

Hade svårt för att somna, dock vet jag inte vrf. Somnade väl strax innan 1 tror jag. Blev iaf väckt imorse strax efter 8, samtidigt som jag drömde ngn läskig mardröm (igen) och vaknar upp med huvudvärk.

Hann inte svara, det ringer på dörren. Vem fan ringer på dörren och väcker mig??

Det var dada en tekniker från telia som hjälpte till med installationen av Internet där hemma. Wiho så nu funkar Internet! eller ja, typ, men kunde inte installera cd-skivan som man fick med sig. Det tycks ju vara för lätt, för det var ju för bra för att vara sant. Nog var det problem alltid. Som det brukar vara med telia.

När man ska skriva in uppgifterna som jag gjorde står det att man har fyllt i fel. Ändå har jag skrivit av lika som det står på exemplet. Ja, alltså inte uppgifterna som står där men äh ni fattar!

Så jag gav upp efter om och men så siytter hos mamma nu. Och nu är kaffet klart!

Haha hittade ngt gamla bilder ruuuuligt! EGOTIME!!




Lite info

Kom hem i fredags från jämtland typ halv 8. Tänkte se Idol, men det blev Doobidoo eftersom Peter Johansson var ju med. Gah! Roligt var det ju med. Är inte lika insatt i Idol som jag var sist.

Hur som helst lördagen då? Jag hade lite mys med Lelle till en början och sen kom Elin, Hägglund, Malin & Sara och badade tunna. Mkt trevligt! Saknar tjejorna! <3

dom åkte hem runt 12- ngt eftersom Malin skulle jobba. Johan var i stan på fotbollsavslutning för ledarna. Dom bowlade och det gick inte så bra för Johan tror ja. dock var han och Fredde jävligt fulla när dom kom till Örbyhus strax innan 2 på natten.

Vet inte hur många gånger han ringde och frågade vad jag gjorde, vart jag var, om jag var med Anna och om jag skulle bada tunna. Lite små irriterad sådär, men det var bara att acceptera det hela.

Dagen efter, alltså söndagen fyllde svärfar 44 år. Johan var kanon bakis! Haha (6) det tyckte jag var skit kuuuul. Blev en vända dit och sedan en mysig sön med Anna & Fredde med Beck. somna rätt skapligt då jag skulle upp och jobba på måndagen.

Alltså jobbade jag igår (7-13) och det blev en lugn kväll. Fredde kom över och fick stryk i fifa 10. haha

Idag blev det jobb igen. (7-13) Ganska lugnt idag om man jämförde med igår. Och idag jobbade Johan med. Han jobbar 8-22 stackarn så ska han jobba imorn igen med. (8-16) Så ingen sovmorgon där inte!

Dock vet jag inte om jag jobbar imorn, eller inte. Beror på hur Ewa känner sig i ryggen, men det får jag väl reda på imorn om jag blir väckt strax efter kl 6 eller inte. :p

Nåja, det var den infon. För nu.




En stor jävla saknad!!! <3

Detta är Solleteå. Idag åker vi hem och bu...

mms_img38534 (MMS)

Detta är Solleteå. Idag åker vi hem och burr vad kallt det är. -12 tror jag det är. Fint väder är det dock idag. Solen skiner på dom frysta björktopparna. Vackert! Åker härifrån vid 15- tiden ngt.


Onsdag

Ja, en onsdag som vanligt. Eller?

Jag har gjort det jag brukar på morgonen. Nu sitter jag hos mamma och pappa som vanligt. Jag fick iaf papperna hem idag så nu kanske jag kan instrallera Internet hemma. Hoppas iaf! Det ska jag försöka göra under helgen.

Johan ska iväg återigen och jag har inga planer mer att jag är ledig.

Ikv åker vi. Vi åker iväg till Fångsjöbacke. Undra vad jag ska fördröja tiden med? Menar 4 h i en bil är om nått långtråkigt. Får roa mig med radion och hålla Johan vaken. :)

Nä, det var väl det.

På återseende eller nått.



Saknar Bubbis så mkt!!

En vardag eller fler..

Haha ja, alltså jag behöver en ny bloggdesign så det bara skriker om det! Dock är jag inte så haj på alla htlm-koder och sådär. Ointresserad är jag också så vill inte lära mig heller.

Dom senaste dagarna har jag jobbat helg, städat och vart på Unit-möte.

Igår var det alltså Unit-möte. Det var awards night, men innan det hela började åkte mamma och jag tidigare för att hinna på en "power" massage, av Nikken. (Ett japanskt affärs idé tjofräsgrejs)

Han rullade en gummitboll liknande på ryggraden. Det var super skönt! Dock fick jag ont i vänstra skuldra typ och efter det svimmade jag. Jupp. Svimmade. Haha dock han jag "drömma" ngt när jag var av smimmad. Kmr inte ihåg det, men mamma hade vart på toa och garvade åt mig. Jävligt schysst! Fick lägga mig på soffan och var helt jävla borta. Kallsvettig och dan, aldrig vart så himla svettig i pannan som jag var då! Inte ens när jag har vart på det hårdaste träningspasset jag ar varit på, har jag blivit så svettig!

Lite growsi var det allt, men efter några min av återhämtning var jag smått illa-mående, varm, huvudvärk. Mamma gjorde samma sak som mig, men som vanligt så märkte ju hon ingenting. Tydligen fick jag en kraftig reaktion.

Så var det awards-night. Super gott fika och härliga människor blev kvällen bra. TILLS vi skulle åka bil hem. Det var scary! Det var snöigt, moddigt och man såg verkligen ingenting! Tur att mamma körde.

Väl hemma sen så var det så skönt att ta på sig sina mjukisar och krypa upp i soffan och så kmr sambon hem. Nice! Blev en lugn kväll och en mysig natt. Ja, alltså nätterna är alltid mysiga när han sover där bredvid mig, bara för att förtydliga det hela. :)

Nä, imorn kväll drar Johan och jag uppåt landet igen. Denna gången till Jämtland. Tror inte jag har vart så högt upp i landet ngn gång. Haha Vi ska tydligen åka över en älv. Fuck vad jag hatar broar, och en älv lär ju betyda en bro. Lång jävla bro är det säkert med. Hua!


Bubbis




Okej. Jag ljög. Blev max idag igen. Fuck! ...

Okej. Jag ljög. Blev max idag igen. Fuck! Men IKEA blev det allt. Roligt! Doris kort gick varmt. Gud vad människan handlar. Dock vill jag ha ett par varma vinterskor, skidjacka (för det kan vara bra och ha) och termosar. Då kan det finnas en liten chans att jag klarar av vinter. En liten... För övrigt så är det fortfarande samma fel på mob så den måste skickas in igen. :-( även har dom bytt kamera men det hjälptes tydligen inte. Och den funkade enligt servicen men ikke. Suck. Det var den lilla updaten för nu. Enjoy!


Nämen..?

Kolla vem som hittade denna sida igen om inte jag själv??

Kalla mig töntig för det är jag, men jag har faktiskt hittat tycke i Miley Cyrus. "I look at you" från filmen "The last song" som var i mina ögon var en ganska så bra film ändå. I like that! Gillar atmosfären och sådär.

Ni ska få äran att lyssna på denna underbara låt. Jag är snäll som erbjuder er en bra låt. haha

Hur som helst ska jag aldrig mer (inte detta år) äta på ngn hambugarkedja. Det blev hela fyra (!!) ggr antingen chicken nuggets eller orginalmål. Poägntera dock att jag åt morötter 2 av dessa 4 ggr. Lite duktig var jag allt.

Igår var det Öppet Hus och tack Amanda W, Frida M och Ronney för att ni kom. Betydelsefullt! Ikv är det unit-möte. Det blir en positiv stund.

Snart ska Hulda och jag bege oss till ICA för att..? Ja, det vet vi inte. Eller hämta ut min kära mobil!! Hoppas den funkar nu. Så jag inte får tillbaka den i samma skick som jag skickade iväg den. Vore ju jävligt surt.

Just ja! Jag tror jag har börjat gå i sömnen. Johan sov på jobbet inatt (surt om ni frågar mig) men så hade jag ställt tv på sleep läge och då ska tv:n stå i standby läge och ps ska vara på. Jag hade kontrollen vid sidan av mig för jag orkade inte lämna den. När jag vaknar upp imorse var tv:n INTE på standby läge och ps var avstängt! Creepy värre!

Nä nu ska jag sluta blogga. see you!!






RSS 2.0