Ett gott skratt förlänger livet

Herregud! Med bara 4 timmars sömn i natt så är jag gaaanska så piggtrött om ni förstår vad jag menar.

Det började med att Johan & jag låg i sängen och helt plötsligt så började jag as garva! Är ni förvånade eller? Inte jag.

Johan kunde säga precis vad som helst och jag garvade bara ännu mer hehe

Tillslut efter ca 5min nonstop då jag bröjade känna kramper i magen, var det ganska dags att sluta ändå. Nu äre över tack och lov!

Nu ska vi kolla på tv I guess. Johan ser helt död ut i sängen så ska försöka liva upp honom innan vi tar oss in i vardagsrummet.. :)

See you!


Seriöst jag dog!

Okey, jag som hade lust att blogga som fan i natt då jag inte kunde sova, men såklart så var det uppdaterings grejs här på blogg.se så där sket det sig.

Hur som, kollade på män som hatar kvinnor & visst hade jag hört att den var bra, men inte SÅ jävla bra som den var! :D Väldigt spännande. Längtar tills Luftslottet som sprängdes ska komma på bio och det är den 12e eller 16e sep så det är ganska snart ändå. :D

Jag klev upp idag vid 6. Somnade 01.30. När ag sedan var på jobbet kände jag ganska snart att dagen skulle bli lång & att jag måste kämpa för att ta igenom mig dagen, men skam den som ger sig så gick det bra. Men ack, så joobigt det var ändå! Trodde jag skulle svimma där ett tag.

Skulle ha åkt till faster på Kräftis, men jag orkar inte. Så det blir att ha en mys-pys dag hemma ist. Ladda batterierna. Hoppas jag är mkt bättre imorn! Det är liksom match då.. :s

nej, nu ska jag drömma mig vidare...


Bara för att bilden blev bra tycker jag, ute i Slada igen då :)

Segt

Ja, nu sitter jag här en fredag kväll och bloggar. Johan är som sagt ute på party medans jag sitter här hemma och tar dte lugnt.

Jag är så himla seg i kroppen! Lelös typ. Orkar inte göra så mkt, knappt så att man orkar kolla på tv, då äre illa!

Det börjar gå framåt med körkortet nu, faktiskt. Idag har jag fixat risk1an & halkbanan. Nu jävlar gäller det att ligga i med teorin och körningen.

Sedan ska jag fixa lite papper så jag kan få pengar tillbaka eftersom jag var tvungen och lägga ut när jag skulle skicka mobilen. Så det ska jag fixa nu. Annars då?

Jo, jag skypa med Ynk & Tompen. Det funka finfint, och det var verkligen fint där de var! Så Ynk kmr nog trivas gallant!

Nu ska jag fortsätta med det som jag borde gjort för längesen...



Ynk & jag när vi åkte båt ute i Slada

Fredag

Idag är det fredag. Planerna för helgen är ganska så enkla. Jobb och match. Sedan imorn blir det att dra iväg till faster på kräftis. Mys!

Ska även jobba nästa helg också. Ska byta tillbaka till "mina" ord helger. Det tycker jag om. Då får jag jobba med Doris, Henkan & Sonja :D vi är ett bra gäng! Det gillas

Johan den jävel ska dissa mig ikv för att gå ut med sina killpolare. Sen när blev fest & alkohol viktigare än tjejen?? Tydligen alltid! :p haha nej, men det 'är lugnt.

Idag har jag även ringt till JP´s och bokade in Risk1an. På onsdag ska jag sitta på föreläsning i ca 3h drygt.

Nej, nu ska jag fika för hörde mamma kom hem :D

trevlig helg eller nått


Just det!

Btw så måste jag fixa en ny design nu till hösten, lite nytt och fräscht liksom. Får se hur jag löser det...

Snart dags för träning

Att springa spåret med dunkande musik i öronen är grejor det. Man pushar sig fram mkt lättare då tycker jag och man märker inte att man springer i takt med musiken. Me like!

det jag tycker mindre om är att jag känner mig seg i kroppen.. det är många som känner sig så, men varför? Är det vädret som gör det?

Fick mess av Ynk att hon & Tompa har kommit fram helskinnande och allt gick bra, plus att Kenza satt mitt emot de på flygplatsen och skulle med samma flyg. Tompa tyckte det var mest pinsamt, haha

Nu är alla mina 40 filmer borta från datorn, raderade. Alltså är jag klar med min bränning. Gillart! Nu återstår bara bilderna så man har en back-up.

Nä nu ska jag väl ta och tag i mitt liv igen. ehum?

Jag som nästan blev klar med min to-do lista. Det enda som är kvar att göra är att städa och organisera grejorna, men det fixar jag en annan dag. Kläderna är iaf i tryggt förvar nu iaf. Inlåsta i garderoben, som det ska va. Då kan jag känna mig lugn av att ingen går och snor ngt därifrån.

Nu träning!



Det får bli en bild på mig, Robin & Robba sen rockkvällen och jag och Nonnen skulle bli sambos. haha


Så då bloggar vi igen då

Ynk har åkt till Tyskland nu. =( Visst, hon kmr tillbaka och så, men 3 mån är ändå 3 mån.

Och jag som hade en to-do-lista idag att göra.

nr 1 var att gå upp halv tio, men kl blev kvart över tio. :s Så där sket det sig.

Men efter "Våra bästa år" ( ja, jag vet pinsamt nog så kollar jag på det) så ska jag klä på mig eftersom jag fortfarande sitter i nattlinnet. Sedan är det städ-Carro som kmr fram. det ska strykas, bädda, organisera och städa, ut med Isak, träna på det där jävla körkortet och sedan blire träning och sedan dra hem till Johan.

Kanske fixa min bil helt klart. hehe

Dålig uppdatering

Jag är dålig på att blogga nu förtiden. Kan anlednigen vara att man har bättre för sig och inte gör exakt samma sak som man gjorde för 1 år sedan? för 1 år sedan var det upp kl 8, äta frukost, bege sig till stationen för att sedan ta tåget mot uppsala eftersom det var praktik på torsdagar. Sedan kmr man hem lite inna 18 och då var det bara att byta om och sedan dra till träning.

I dagens läge försöker man att inte sova bort dagen, är med Johan när han inte jobbar, tränar och inte så mkt mer. Helt okey. Känns som jag har en liten minisemester. Känns bra, eftersom jag har jobbat typ heeela somrar sen jag var 15.
 
Skirver mer snart...

Vendel

Jag har umgåtts mkt med Johan nu. Det tycker jag om. Samtidigt vill jag inte glömma bort kompisarna och ber om ursäkt om jag råkat göra det, men jag hoppas att jag inte har gjort det iaf., För utan er är det inte jag. ag hoppas ni  vet vilka ni är.

Ute i Vendel finns det inget internet eller dator att uppdatera sig på. Eller ja jo visst finns det, men inte hemma hos Johan. än.. ;)

I fre håvades det kräftor hos Lunken. Jag var skit nervös och Johan fick känna på mitt hjärta som gick i minst 180. Tyckte det kändes så fel att dra dit, men jävlar så roligt det var! Johan var glad för att jag kunde umgås med hans kompisar. SÅ klart det gick bra eftersom de är så öppna och man kommer in i lilla "gänget" lätt. 

Vi satt i ett traktorgaraget? eller avd man ska kalla det. Mysigt och trevligt. Sedan när kl var lite efter 1 var det dags att kolla om det hade blivit några kräfor. Det blev det, ca 5-6 st tror jag nog att det blev. Vi cyklade ifrån Lunken vid 3.30 och jag som är skit mörkrädd cyklade på som fan. och jag hatar när Johan ska skrämma mig, så säger han såhär: carro, OM du ser nått djur skrik inte då. - Men vadå OM? Vad fans äger du så där för?? Och jag började cykla på snabbare.

Väl hemma hos Patrik & Carola för att lämna cyklarna körde jag och Johan hem till honom. Helt plötsligt var vi inte så trötta så vi börade kolla på film. Kl var väl typ 5.30 när vi somna.

Lördagen vaknades vid 12.15 sweet! Vi låg och degade i sängen mest. Sedan behövde Johan tvätta och sedan åt vi köttbullar, potatis, gräddsås och lingon. gott! :)

Idag vaknade vi efter 10. Johan var mest förkyld stackarn. Snorig och dan. Båda skulle spela match idag. Rex A lag mot Hinden och de vann med 3-1. Vi spelade mot Upplands Ekeby och förlorade med 5-0. Vilket var jävligt orättvist! Det är synd att man inte ser att vi spelade bra fast vi får inte in några mål och det är ju det som räknas tyvärr.

Nu sitter jag här och gäspar. Dags att ta ut jycken på promenad och sedan lägga sig i sängen. Jag blev helt plötsligt sugen på blåbärspaj att det ska jag nog göra imorn hemma hos Johan. han som skulle ha jobbat natt till kl 16 imorn men nu är han sjuk så nu får jag anstränga mig för att ta hand om honom.

See you folks!
 
Bilder från kräftisen kmr. De ligger fortfarande kvar i kameran.



Milla & Jag får stå för bild. Vi är ju sååå otrooligt normala höhö

Brist på annat, så vrf inte ett inlägg till idag?

Jag har så sjuuukt tråkigt! Jag håller på och bränner dvd filmerna men det tar sin tid. sedan händer det inget!

Nu blire tv:n efetr mkt dryg på face. hejrå

onödigt inlägg men wtf

Höst i augusti??

Träningen igår gick bra. Sprang spåret i ösregnet. Man blev blöt- mindre kul Men bara att gilla läget. tur att jag hade extra strumpor och tröja med mig. smart ibland. Träningen var nice. Vi var tot 8 pers. Starkt jobbat!

Jävla tur att jag duschade där med. Skönt att komma hem nyduschad, varm och torr. me like. Johan kom strax efter nio. Vi kollade på gamla kort och sedan läste vi min dagbok som jag har hafts en jag var 15. Det var kul :)

Vi kollade på film också, What happens in Vegas. Helt ok film att kolla på för att somna till. Johan skulle upp och jobba idag. Jag klev upp med honom kl 7 och käkade frulle. Såg att det avr jävligt kallt 7 grader!!? Inte höst nu tack så mkt. Sedan efter han drog fanns det inte så mkt att göra. Det fanns inget att kolla på, på tv:n så jag beslöt mig för att gå och lägga mig igen. Sov ca 1h innan det var dags att gå upp för att ta sig vidare till stationen för att sedan dra vidare mot staden. Julia skulle klippa sig, hon blir aldrig nöjd med det tycker jag absolut att hon ska vara!

Vi fikade på Barista, jävligt dyrt men gott. Vi satt säkert där i 2h och bara pratade. Lite lagomt vuxet sådär. Träffade älsk en snabbis på hemköp, träffade på Ynk och liten minishopping blev det allt för mig. Snoddar, diadem och blonderingsspray.

Sedan ringde jag Ynk igen och frågade om hon skulle med och äta. Det ville hon. Det blev subway. Jag & Julia blev lite besvikna på att vi inte fick mackan värmd. Dåligt!

Annars så har man inte gjort så mkt mer än idag. Kom hem för ca 1h sen. Ska fortsätta bränna ner filmerna från datorn till DVD skivor.



Ynk


Julia


Brist på rubrik

Jag har umgåtts mkt med Johan de 2 senaste dagarna då han har vart ledig, och det utnyttjar man såklart. Vi har mest glott på tv, spelat buzz, crush och suttit lite vid datorn och vart ute på promenander.

Nu sitter man i vardagsrummet, med träningskläderna på och kollar på Beverly Hills. :) Johan åkte för ca 30 min sen. han ska också träna.

Johan och jag vaknade vid 11 idag. Kollade på tv medans vi åt frulle. Sedan kollade vi på Fingerprint. Jävligt spännande film må jag säga! mkt sevärd.


Johan<3

Nu snart ska man ut i regnet och trääänaa. jag kmr bli blöt.

Helgen avklarad

Dagarna bara rullar förbi. Jag har jobbat denna helg. I lördags blev det jobb och sedan hem duscha fixa till sig och sedan dra vidare till stationen vid 5 för att möta Sandra J aka Pulkan. Vi gick till Camilla och där blev det tipspromenad, lekar och massa hjärngympa. Men jävlar i min låda vad roligt vi hade det! :D

Men när kl började närma sig halv tio tackade jag för mig och drog hem. Var as trött + att Claudia skulle komma :)

Somnade vid 11. Upp igen idag kl 7. Jobbade till 10 sedan var det dags för match mot serieledarna, Mariehamn. Vi förlorade med "bara" 3-0. Klapp på axeln till oss. Jag var iaf skit arg för de knuffade mig hela tiden och när man ger tillbaka, ja då får man frisparken emot sig?? Har fan alltid vart så och jag vet inte vrf.. Jag som är så snäll :p

Sedan jobbade jag från halv 3 till kvart över 4 typ. Nice!

Jag har städat rummet, med det sagt är att jag har vikt alla mina kläder så nu är det fint igen. :)

& Älskling har kommit ivkäll ockå! :D:D <3<3

Fler bilder finns på facebook!
Johan<3

 Gamla stan

 i Sänninge

Olycka

Det händer så lätt. Tvättade min bil i Österby med pappa. Den blir fin, min Hubert :) I tisdags var det träning i Tobo. Jag var med i ca 1 h sedan ville inte mina skavsår ge med sig så fick avbryta.

Kmr hem efter 9. duschar och fixar till mig lite. Ska åka till Johan. Tjatar på att mamma ska bli klar vid datorn ngn gång. Vi åker i min bil, bäckvart är det. Jag är nästan vid skolan då jag skymtar förbi en kille på en cykel som kör rakt ut mot vägen jag kör på och Pang! Jag kör på honom, Jag körde inte snabbt, vilken var en jävla tur. högst 40km/h. Inte mer, det vet jag för det var det sista jag kollade innan det smällde.  Jag sitter kvar i bilen. Får panik. Skriker på mamma. Hyperventilerar lite smålätt. Mamma kliver ur bilen. Jag sitter kvar. Vet inte om människan är död eller levande. Jag stod kvar där, mitt på vägen och stel som en pinne. Chocktillstånd. Sedan när jag väl var medveten igen körde jag bilen lite mot sidan så jag inte skulle stå mitt på vägen.

Jag kliver ur. Livrädd, uppjagad och skakis. Jag hinner inte koppla vad som egentligen har hänt, förns jag ser mamma försöker prata med killen. Inget svar. 2 personer som såg hela händelsen hade redan ringt larmcentralen. Ambulans var på väg. Mamma får fortfarande ingen kontakt. Jag står mest tyst och tankarna går "har jag dödat honom" "jag ska fan inte ta ngt jävla körkort" "vilken jävla tid ambulansen tar på sig".

Fortfarande ingen kontakt. Efter många om och män vaknar han upp. Omtumlad som tusan. Han minns inget. Mamma frågar om namn, ålder, vart han bor för att han inte ska somna om igen. Frågar igen om han minns vad som hänt. Han minns fortfarande inget.

Ambulansen kmr äntligen efter ca 10 min. Kändes som år. Han klev in i ambulansen själv, de åkte iväg. Kvar stod jag, mamma och polisen som hade kommit dit. De gjorde sina kontroller, kolla skadan på bilen, (vilket inte var så mkt, liten repa här och där, och sedan hade reg skylten ramlat av)

Massa människor samlas. Jag är fortfarande upprörd, arg, ledsen alla känslor på en och samma gång. När polisen var klara fick vi åka. Mamma körde hem och bytt bil. Hon tvingade mig att köra till Johan. Jag grät och sa att jag inte ville. Som ett litet barn som inte vill göra som mamma säger, men det är som mamma säger. När man väl har ramlat av på hästryggen så är det bara på´t igen.

Jag körde ca 50km/h ända till Husby.  Högst 65. Inte mer. Livrädd var jag. Mamma följde med till Johan som var orolig över att jag aldrig dykt upp. Vi drack te, och mamma fick berätta om själva händelsen eftersom jag inte kunde. Jag bara grät hela tiden.

Den natten låg jag och tänkte. Hur var det med killen? Kmr jag våga köra normalt igen?

Dagen efter fick jag reda på att han som jag körde på ville ha kontakt med mig. Och i ett litet samhälle som Örbyhus var det inte så svårt. Han var ok. Hade lite skrapsår här och var. Inget allvarligt. Det kändes skönt att få prata ut. Han minns fortfarande inget.

Jag hade körlektion idag i Gävle, back on track igen. Det gick helt ok..

Körkort vare ja

Ja, okey. Nej, jag har inte fixat detta jävla tjat om körkort, än..

Men hur som helst. Nu håller jag på och bränner filmer från datorn till DVD. Det går nog bra, hoppas ja. Så då hoppas jag att jag får lite plats i datorn, då jag har ca 34 filmer. Ups

När jag ändå håller på och bränner kan jag lika gärna bränna ner alla bilder för att vara på den säkra sidan. you never know this days.

Kameran har jag hämtat in från bilen. Det kmr upp lite bilder från Gröna Lund, Skänninge, Lagfesten och så. Sedan väntar jag på bilderna från Ynk sen vi var på 60-tals kvällen, Leksands sommarland, Slada, Gröna Lund och lagfesten. Vi har kommit fram till att vi har hunnit med lite äventyr i sommar. det är fan jävligt bra :D skönt att inte ha jobbat en heeel sommar. Nej, om man ska ta och ringa dessa jävla samtal som tynger ner en. Så har man fått ur det hur världen och kan slappna av lite igen.

Johan<3


Skänninge update

Kom hem ifrån Skänninge igår. Jag åkte i måndags. Hälsade på morbröder,kusiner, vart på marknad, hälsat på Moffen, mormor och mammas kusiner. Mkt trevligt!

Niklas hade bilat upp från Gran Canaria med kusin Sebba. Så de dök upp på onsdags kvällen hemma hos Tommy, det var skoj.

Det blev väldigt sena nätter och man vakna upp vid 10. Det var varmt som en bastu.

Igår åkte vi hem. Mamma och jag. Jag körde ca 20 mil. Fuck vad trött man blir! Mamma satt och sov bredvid. haha jätte bra där. Kom hem vid 7-tiden ngt. eller strax efter 6. Johan kom då. :) äntligen! Det var ganksa tufft att vara ifrån honom, men nu vet man att det går fast det var jobbigt. :)

Bilder kmr när jag hämtat kameran. dagens planer är seriematch borta mot Häverödal. Nu ska jag fortsätta ladda.

Johan<3


Oj då

Jag har blivit as dålig på att uppdateramig. Skit dåligt gjort av mig!

Men känns som jag inte har någon tid längre för datorn. Just nu har det vart mkt jobb och så har jag umgåtts med Johan, det har vart träning och cup.

I helgen har jag spelat cup, vart på lagfest hos Suss som var klockers! och idag har jag jobbat. Jag har världens ont i ryggen och axlarna. Jävla jobb! Men pengar är nice. :)




Jag fattar det inte. Att det ska vara så himla svårt att hålla kontaken med folk. Allt hänger inte på en person. Om man ska hålla kontakenten efter skolan borde bollen ligga hos båda parter tycker jag. 

Jag ser fram emot Skänninge, men inte att lämna Johan som förövrigt börjar jobba efter 2v semester när jag jobbade som mest.  applåder på den

Jag ser även fram emot Bella, Julia & min tältningsöventyr. :) Samt att få träffa Elin, Malin, Bea, Hanna det gamla gänget. :)

Nej, nu lär jag sätta fart om jag ska komma någonstans. Joahn väntar på mig, och vill ju inte att han ska vänta alltför länge.

Imorn blir det stan med Johan I think. :)


RSS 2.0