Ändring av sig själv..

This is new me..
This is old me..


Hoppsan!

Helgen har bara flugit iväg!
I fre var det som sagt match, om jag nämner även att vi vann med 3-2 efter mkt spänning.
Lör: Stress, stress nämnde jag stress? 5 smörgåstårtor. Ö-hus dagen. Spec pris på wienerbröd OCH vaniljhjärtan. Mkt folk. Grilla kyckling. 3e kassan. Ja, kort sagt. Jag hade super mkt att göra! Stressade hela dan. När jag kollade på kl var den 14.45. 15 min kvar?? Jävlar vad nice det var att sluta! Men jag hann med allt, tack vare att Ewa var där och hjälpte mig annars skulle jag  AAAALDRIG ha hunnit.
Direkt efter jobbet går jag och Lelle hem till mig. Byter om säger hej då till mamma. Herrarna hade ju hemma match som vi skulle åka och kolla på. För att nämna matchen började kl 15. När jag nästan är vid korsningen ber jag Lelle ringa min mob. Det ringer itne i bilen. Jävlar! Så det var bara att vända och jag möter mamma i köket: "Det man inte har i huvudet får man ha i benen" mmm hej då igen. :p hehe
Vi kom fram och det regnade. Matchen var spännande, men dom förlorade 1-2. :/ Efter matchen drar jag hem till Johan. Snabbduschade och diskade efter att Lillen hade lagat mat. Så det var gjort när hjärtat dyker upp samt Mackan, Lunken och även Tompa. Skjutsar dom till Erik O's föräldrar och jag sj drar till Anna där Lelle, Fredde och Lillen var. Det var grillning på menyn och det gick eftersom det hade slutat att regna. Efter några timmar hämtar jag upp grabbarna igen för att dom skulle till Öhus "dansen".
Jag drog hem och la mig i sängen vid 21.40 typ och kollade återigen på "Allt för min syster". Somnade innan 12 iaf och det var bra.
Sön: Vaknar 06.05 och tänker yes! Jag får sova 1h till. När jag tyckte att jag precis hade somnat om då ringer kl jävel å då har det gått 1h redan?? Så det var bara att gå upp.
dagen var betydligt mkt lugnare. Nice! Slutade 15 och då var min prins hemma hos mig. :) Vi fikade morsdag fika och sedan blev det tv. Vi kom i säng strax efter 23. Bra jobbat!
mån: Idag ska jag åka till naprapaten i Tierp. Nice! Hoppas på en mjukglass då med, med mamsen. :) Annars så ska jag plocka lite på rummet... Nu jävlar ska jag bli klar så jag kan känna mig hemma stadd!
Laddar upp lite bilder, brist på annat.

Full fart

Vakna idag strax efter 9, och puffade på Johan om att det var ovärt att somna om nu. Svaret blev ganska enkelt: Mmmm

Åt frulle, kollade på Smallville och Våra bästa år. Pinsamt, men sant

Efter tv tittandet, drog Johan hem till Patrik & Carola för att städa bilen. Jag passade på att duschade och sedan for jag ner till honom. Vi, eller Johan blev klar typ vid 1. Vi fyllde våra magar och sen duschade han. Strax efter 14 drog vi till Gränby. Där det blev att shoppa lite studentpresent samt morsdag present.

Och vi handlade mat till Johan och systemet. Avslutade dagen med max. Fy fan vad mätt jag blev! Hamnade i matkoma så Johan fick köra hem. (Jag körde ju liksom dit.)

Hemma strax efter 17 och vi hamnade på soffan och tog en powernap typ.

Nu är sötisen på träning och jag sitter här i hans soffa med hans t-shirt. Den doftar underbart!

Nä, men vad ska jag göra nu då månne? Återstår att se.

Imorn äre match Danmark DFF-IK Rex
kl 19.00 Danelid.

  Miss you sunshine..

Allting går så fort

Ja, det gör det verkligen. Man sover, äter, tränar, kollar på tv. Det är så dagarna ser ut för mig.
Helgen blev det mkt soooool vilket resulterade i att jag brände mig. ups! Sedan på lör var det match för mig och vi vann med 5-1 och direkt efter vår match spelade Johan och dom vann med 3-2, vilket dom var mkt värda!
Blev en lugn kväll har jag för mig? Sedan på sön var det jobb för Johan till 16. Så jag drog till Vendel och åkte med svärpäronen till Uppsala för att kolla på Lillens match där vi sedan mötte upp Johan, eller han mötte upp oss? Nåja, men ni fattar.
Efter den matchen som Rex B vann med 3-0 var jag super fryssen. Lite sjukt att dagen innan smälter man nästan bort, att nästa dag stå i vinterjackan och frysa arselt av sig..? Just ja, jag skrev att det var soool i helgen? Utom söndagen då som det spöregnade och var 10 grader kallt. Burrra!
Det blev tacos hos P & C och sedan hemfärd för Johan och mig. Johan jobar från 16 igår till 16 idag. Gillas inte!
Det var träning igår också. Jag var förberedd på en helvetes träning, men det var inte så farligt. När man får ett sms av tränaren att löparskorna skulle med blev man ju en aning liite små nervös sådär men det var lugnt. Uppvärmning i spåret och sedan styrka inne i Borgen för att slippa dessa mygg och det tackar vi för!
På tal om mygg, så hade jag en mygga OCH en fluga i rummet inatt, så det var ju långt ifrån okey! Så jag fick böka ner sänghimmeln och kunde sedan sova fridfullt, eller så gott det gick utan Johan då.. Nu är jag iaf trött och seg iaf. Undrar om det kmr åska snart? Känns som det i huvudet.. Nä nu blire fika med mamsen, sedan en promenad tror jag? och sedan läre bli att fixa i ordning garderoben och sedan efter det blire Tierp för måste hämta ut en ny astma diskus.
Det var allt för denna gång.. :p
min sötis <3

Mygg- det finns

Igår var det träning och det gick verkligen skit dåligt för mig! ingenting fungerade. Inte ens en vanlig enkel bredside pass!

Idag gick det helt okey. Om man jämför med igår så gick det väldigt bra idag. Okey, väldigt var väl att ta i, men bättre.

Idag har Johan och jag vart en vända till Tierp för att köpa öl till lillen som slutade med att Tompa & Johan tog själva. Nåja, lillen skulle få sin öl imorn ist.

Träning idag som sagt, och jävlar vad med mygg det finns på Ottars! Myggmedel hjälper inte heller. Stora som bin är dom med. Usch! Än så länge har jag inte märkt några myggbett, men det får jag väl ganska snart äta upp.

Nä nu blire tv:n och lite mackor i magen kanske..

Min Prins :)

Denna sköning är iaf Karlsson :D:D

Just ja! När jag kom hem till Johan såg jag en super stor spindel så jag tog dammsugaren och sög upp den. Ja, levande. För det är så äckligt att döda dom jävlarna med. :S så då fick jag lite städmani. Och hjärtat tycker jag skmmer bort honom alldeles för mkt, men det kan ju han tycka för det tycker inte jag. :)


Lata?? Mjo

Okey, det som jag kommer att skriva nu är inget jag skryter om.
Det har iaf vart den slappaste dagen av dom alla i mina 20 år i livet. (Så vitt jag vet.)
Nämligen så att jag somnade som vanligt vid halv elva igår på Johans soffa att jag inte ens märkte att karln hunnit med att duscha och raka sig.
Så vid halv tolv gick vi och la oss båda två och jag somnade på engång. vakande (trot eller ej) utvilad kl 6?? men insåg ganska snart att det inte ens var någon idé att väcka Johan så jag somnade om till 9. Johan var vaken då med, men det var ju så mysigt att vi båda somnade om till 10 då jag tog min flykt till vardagsrummet för att inte somna om igen.
Efter lite såpor på tv:n gick vi till macken för glass och vi satt ute och åt den, men det blåste så mkt att man blev fryssen så vi gick in och la oss på soffan och ja, vi somnade igen! Kl var väl strax innan 3 och vi började med maten lite senare för efter maten så somnade Johan ca 15 min innan hans träning. Haha å när jag pratade med honom sist så sa vi båda två att vi var trötta men ändå har vi typ sovit bort hela dagen så det där är ett mysterium att vi fortfarande är trötta.
Nu har jag iaf skrivit till snubben som ska fixa datorn, men utan resultat. Hoppas på svar inom kort för nu vill jag sitta vid min egen dator så man får bilder och raderna att stämma!!

OJ OJ OJ OJ OJ då!

Herregud vad dålig jag har blivit på det här med att blogga. Här och nu lovar jag att jag ska bli bättre!
I den gångna veckan har jag badat, vart med Johan, tränat, vart till Östhammar med Karlsson och Johan. Mysigt! Det lär göras om för det var jätte mysigt det tyckte Karlsson med.
På fredagen kom morbror Tommy & Viveca. Sedan på sön morg kom morbror Niklas. Men så klart som jobbade jag fre-sön. Det gick bra, men på lör gick tiden sjuuukt segt.Spelat match igår mot Gamlis och vi vann med 4-0!!! Behöver jag nämna att det var Jess & Lisa som gjorde målen?? :p Efter vår match drog vi till älsklingens mtach, men så fort vi kmr dit blire det två snabba mål så dom ligger under med 2-0. :/ Så vi drog igen, jag var så jävla hungrig också. Sen får jag ett sms av svärmor: 1-2 Johan. 2-2 Freddan. Wiieho! Alltså skulle vi inte se på den matchen.. :p
När det kanske var 30 SEKUNDER kvar av matchen gjorde UNIK mål. FY FAN VAD SURT!!!
Det blev en tidig kväll för oss 2. Jag somnade strax innan kl 23 och vaknade 9.10 det var härligt!
Idag ska jag försöka få med mig Karlsson på lite äventyr..

Bad update

Förlåt för den dåliga uppdateringen, men som sagt har jag har fullt upp trot eller ej.
Jag har tränat, vart i stan, spelat match, festat, sovit dåligt och vart på Mary-Kay grejs. Allting har gått bra.  Blev en lugn dag igår, då hjärtat var jätte bakis som jag utnyttjade till max! Retades med honom och sedan blev det pizza och en lugn kväll. Jag somnade väl strax innan tolv inatt.
Jo, i fredags kom Karlsson också. Den sötaste hunden på länge och man blir så himla glad av att se honom. sötnöt! Så nu är det en hund här varje dag! :D
I veckan ska jag fixa lite grejor. Over and out så länge.
Hittade ingen bild på Karlsson på denna dumburk.. -_-

Staden

Vakna halv tio typ. Sov as bra inatt! Det tycker jag om. Johan och jag drog till stan strax innan 12. Vi handlade present till svärmor och sedan blev det MAX. Jag best mellan pommes och Johan minimål. Samt lökringar beställde jag sedan. Jävlar så gott det var! Det tyckte Johan med. haha

Idag blir det lugnt. Eller det har vart lugnt. Blir kanske till att åka till Strömsberg för att kolla på fotboll. Det vet man aldrig.

Johan ställde rågan nyss: Bloggar du?
Jag: mm
J: Jag hör det. De smattrar när du skriver.
Jag: höhö ups! Men det blir så när man ska blogga att man skriver snabbt. Eller ja, men ni fattar.

Nu ska jag sluta skriva här och kolla på Tyra show och sedan förhäxad. :) Johan har faktiskt fått spela xbox så då borde jag få kolla på mina program. ;)

Ge och ta liksom

rubriklös

Jag hittade ingen passande rubrik, men iaf.
Jag har sorterat skorna nu som var inslängda bakom skjutdörrarna. Det blev bra! Härnäst ska jag sortera min garderob. Mamma ska hålla mig sällskap och lite smakråd. För det är ju så att en del kläder är faktiskt för stora. Så det måste jag nog kolla upp. Menar för 1 år sen vid den här tiden var jag ett litet chubby barn. Eller barn och barn, men ni fattar.
Seriepremiär seger blev det igår. 5-1. Återigen var det Lisa Hägglund och Jessica Eriksson som var målsugna och som lyckades sätta bollarna i mål som alltid. Jag spelade, eller var på plan, håll i er nu 5 min! Det ni. Har nog aldrig spelat så lite på en match. Vad är det man ska göra? Bita i det sura äpplet och bara köra på, eller tänka på vad som man inte är bra på? Jag vill iaf få den där chansen någongång!!!
Jag orkar inte lägga ner energi på vad jag ska göra. Jag blir bara arg/ irriterad på mig själv. Självförtroendet rasar sakta, men säkert samman.
Nu ger jag mig med bloggandet för idag. Allt var frid och fröjd tills jag började skriva om fotbollen, då kände jag ur musten gick ur mig. Är det bara att fortsätta kämpa? Men isf, hur länge?

Fortsättning..

Ja, jobbet gick över förväntan bra. Jag hann med det jag skulle utan stress och innan lunchen. Bra jobbat där! Det var galet mkt folk, så man for till kassan fram och tillbaka hela tiden. Men jag hann med mina saker och det jag skulle som var det viktigaste. Dock inga smörgåstårtor beställda som jag tackar för.
Imorn äre jobb 8-strax innan 12 då Sandra är snäller och ställer upp dom sista 3h. Hon är en väldigt bra tjej!

Seriepremiär imorn
IK REX- Fanna kl. 13.00
Ottars!!

Oj då

Jag som var så duktig på att blogg där ett tag. Ups. Nåja, det blev en väldigt lugn och mysig dag för mig igår. Jag känner att det där med Valborg inte är min grej. Inte dricka heller.
Jag var iaf med Hulda & Doris. Mina föräldrar. Dom föregår med gott exempel, att man kan mysdricka och ha det trevligt. Det gillas! Vi grillade iaf. Jag drog hem halv tio typ. Duschade och gjorde mig i ordning för natten. Kom i säng halv elva. Duktig jag! Låg och läste till elva och släckte lampan där sen och slocknade på engång. Natten var orolig. Jag stänger av ljud + vibrationen på telefonen för att inte vakna av den, men ändå känner jag på mig att jag har fått sms och vaknar ändå. Kl 4 gott folk var jag vaken i ca 30 min då min kära pojkvän messade mig fast han visste att jag skulle jobba?? Blir utskällning sedan när jag väl får tag på honom. Bara för att jävlas ska man messa honom nu typ "godmorgon" men han kmr säkert inte att höra ändå.
Ingen tidning kom det idag. Varför?? :s Så nu får man sitta här vid datorn och blogga samtidigt som man försöker trycka ner lite fil i magen. Inge hungrig.
Jag känner mig inte så trött i nuläget, men det kmr på eftermiddagen eller imorn bitti ist.. Bloggar mera sen, får om jag känner vårt lilla samhälle rätt kmr det komma grymt mkt folk. Och om det är 10:- på baguetter så lär jag få grädda dom i all evighet................

RSS 2.0