Nyheter för hela slanten!

Okej, den dåliga uppdateringen beror på att jag inte haft tiden till att koncentrera mig till att blogga. men nu ni!

Jag ska bli sambo! Jag har tillsammans med Johan, köpt en lägenhet. Och den kmr bli så jävla snygg när vi väl har fått den renoverad.

Om 6 dagar, får vi nycklarna. Om 6 dagar får Anna och Fredde nycklarna till sin lhg. Fan vad roligt! Lite status att vi bor på Vendelvägen enligt Johan eftersom han flyttar till Örbyhus. hihi Sötisen min!

Så förhoppningsvis den 13e sep kmr målarna dit. Nu ska det beställas tapeter och grejer med. Så himla roligt att få göra allting från scratch.

Nä, men bilder på lgh kmr att komma som den ser ut nu. Sedan ska jag knäppa kort på hur den ser ut när den är klar.

Det var för denna gång. Nu ska jag ut i regnet med hundarna, sedan mangla och efter det får vi se. :)


Dagarna bara fortsätter att gå..

Ja, ännu en dag som jag inte gör ett dugg på. Eller iofs, igår så kom ju faktiskt Tok på en snabb visit. Det var ju inte igår den grabben var här precis. Det var ruuuuligt!

Efter han i princip hade åkt kommer Roooney! :D Det var ett tag sen man såg henne med. Vi fikade och hade det mys. Johan drog sen iväg för att laga mat till sin familj. Snäll han.

Ronja och jag fortsatte att glo på tv och efter om och men så drog vi hem till henne. Jävlar du! där hade det ändrats om man säger så. Men skiiit fint blev det. :D

Vi for ner till träning 1h och 15 min innan typ. Vi skulle springa spåret som uppvärmning, ja alltså 2 st. För en otränad Carro som jag är var jag lite nervös över att jag skulle dö, men fan vad lätt det gick! :D Det kändes nice! Så man hann stretcha lite och så och det gick bra. Ja, alltså bra i överlag men ska försöka att inte vara så kritisk mot mig själv. :)

Idag då? Ja du, det är sånt man får se..

Kolla in denna video för detta är humor! del 1 av 6 så ni får klicka er fram till del 2 osv.. :D




Helgen blev inte som man tänkt sig..

Okej, såhär blev denna helg. Lååångt ifrån som den var planerad.

Blev ingen kräftis eftersom Hulda inte pallade, å då insåg vi som blev kvar att det är ju roligare när man är fler än 3 pers. Så det sket sig.

Igår skulle jag ut, men kollade på Rex herrar först och maten blev klar sent. Så hann vara hos Doris i 30 min och sedan skulle dom till tåget. Så Julia, Emma, jag och Jossan drog hem till mig ist för att ta det senare tåget kvart i elva. Så blev det, för dom men inte mig. Hade så fruktansvärt åt i huvudet att det inte gick. SURT!

Så jag stannade hemma, spelade lite kort tills jag inte pallade det. Gick och la mig. Skakig och dan. Jag var inte fryssen, men ändå skakig. Trodde att jag kunde sova bort värken, men det gick inte så fick gå upp och ta en Ipren. det hjälpte efter en stund.

Sedan ringde Johan och precis när jag har lagt på luren så spydde jag. Bara sådär utan förvarning! Då blev jag den där lilla tjejen på sju år. -Mamma! Pappa! Koooom.

Och Johan kom hit full med. Men den sötisen tyckte jag synd om. men han var snäll och bäddade sängen åt oss iaf. :)

Jag somnade och mådde lite bättre efter att vräka ur mig lite. Sedan när jag vaknade var jag tipp topp. eller där ljög jag, men det var bättre.

Idag har jag och Johan kollat på Rex damer som vann 2-1 mot Mariehamn. Amanda Ö och Lisa gjorde målen.

PLanen var att jag skulle skjutsa Johan till tåget, men det var inställt och inga bussar som passade. Så jag fick skjutsa min underbar prins till jobbet, men det gjorde inget för jag vet att han skulle ha gjort detsamma ifall det var tvärom.

Lugn kväll, mysigt! Nu ligger jag i sängen ensam för Johan jobbar till 16 imorn. :( Ska försöka somna så fort som möjligt så det blir dag snart.

Peace out!







Jag ÄLSKAR och SAKNAR dessa enormt mkt!! <3


"Få bort alla dessa tankar"

Hatar att vara själv. Själv utan Johan eller att vara med någon. Liksom att vara helt själv, med mig ensam,.

Jag tänker så mkt då. Och ibland kanske jag inte är så snäll mot mig själv ens. Först tänker man på en rolig sak, som leder till ngt minne, som i sin tur leder till ngt som man vill tillbaka till. Som inte går.

Jag var iaf duktig och tog mig själv hårt i kragen (även om jag inte har någon krage på min t-shirt) och sprang ett spår i varvet. Ja, ett. Jag var as pepp. Men det var liksom as hårt och tungt att andas samt att springa.

Nog för att jag kanske inte har rört på mig tillräckligt länge, men såhär dålig brukar jag inte känna mig. Fick värsta krampen i magen efter ca 2/3 av spåret. Jag brukar kunna puscha på mig själv, tills jag når dit jag ska.

Men det funkade inte.. :s Jag kunde inte pusha på mig själv så som jag brukar kunna! Vem ska då kunna göra det, om inte jag själv?

Jag hoppas att det var en engångs förtelese. Må de ikke ske igen.

Blir ingen kräftis imorn heller.. Johan börjar jobba 22 idag och jobbar till 16 imorn. Alltså sover jag själv, och det tycker jag inte heller om.

Däremot så fick vi svar från mäklaren.. Det är det som är ljuset och det positiva just nu. :D





I will find the strengh.


Ny dag och nya möjligheter typ

Idag är det en annan dag, mot vad det var igår, För igår var det ju tisdag och idag är det onsdag. Gjorde inte ett skit igår! Eller okej då, där ljög jag.

Igår åkte Jag och hämtade upp Doris och vi for till Gränby. Handlade allt annat förutom det som vi egentligen skulle ha. Jag kom hem med 3 skivor (Dead By april, rise against och Michael Jackson), drinkpinnar, juice och en hund ring, alltså en godis ring till hund till Karlsson. Köpte även en lite present till Bella som jag hoppas hon blir glad över, men det tror jag. :)

Efter stan drog vi till vår älskade Monica. Det var evigheter sen jag träffade henne. Hon såg ut att må bra. Vi fikade och blev jagad av getingar. Sedan fick jag låna "Karate Kid" den nya med Jayden Smith och "Taken". Båda var så otroligt bra. 5 av 5 C.

Har även lyckats ladda upp bilderna från Pier Pressure på Facebook. Bättre sent än aldrig är ett mkt bra uttryck.

Idag har Johan och jag kollat klart på filmerna och fikat. Det är typ det vi har gjort. Ikv blir det att åka till Märsta för att kolla på match. Eller jag ska kolla och Johan ska spela match.

Nej, men that´s it for now.


fy skäms!

Ja, guuud vad dålig jag har blivit på detta.

Jag har vart nere i Skänninge i en vecka. Sedan har jag jobbat helgen med. Men nu ni är jag leeeedig tills näst nästa helg.

Jag ser fram emot nästa helg iaf. Kräftskiva, krogen, morbror Pontus och Carina kmr. Ja, full fart alltså.

Altanen är klar med. :D

Dagens planer blir till att planera lite.

Nu är jag hungrig!


RSS 2.0