En längtan

Har en saknad i kroppen. Min dröm inatt gjorde inte saken bättre. Hatar att drömma när någon dör och man gråter floder och är skit ledsen.

Sedan när man vill ha tröst, är det ingen hemma som kramar mig och pussar mig på pannan. Surt!

Håller på och panik tvättar! Matchdags igen mot Östhammar! Kl 19.

Så hann inte tvätta igår efter matchen i mån så det får bli nu..

Nu ska jag ladda!!

Mina hjärtan <3


Äntligen!!

Jag har ju vart trött här en längre tid. Hur som helst gick jag och la mig igår typ 22.30 och somnar ganska så på direkten. Och idag vaknar jag halv tio!!! Lycka! Gud så skönt!

Men finns ju inget bättre än en nybäddad säng, nyduschad och mitt hjärta bredvid mig. Då sover man som bäst!

Idag ska jag stå i kiosken igen uppe i film. Där är det roslagscupen. Stod där igår med. Mkt folk emellanåt men det var ju bara bra det för då gick ju tiden.. :)

Nä nu frulle och hänga tvätt..


Torsdagsmatch

Jag fortsätter med att vara trött. Zoombie typ. Idag har det vart jobb. Trött som satan!
Å & jag fortsätter med att bygga, fixa och dona lite. Det blir nog bra tillslut. :)

Efter jobbet blev det en match. Mot vattholma. Till en början var det osäkert men vi kom in i matchen och målen de ökade ju längre matchen gick.

Slutresultatet blev hela 8-0 till oss. Sweet!!


New week

Jag fortsätter med att jobba. Idag är jag väldigt trött!!

Är så himla borta att jag inte fattar vad folk säger till mig. Kan ju tro att jag är trög. Okej kanske ligger ngt i det med men ibland lyser faktiskt lampan där upptill.

Nä nu äre dags för lite jobb igen, 4h kvar sedan vara hemma i 1h hinna äta och mysa lite med hjärtat. Idag är det 1095 dagar tillsammans. :) 💗


What a night

Ja, jag somnade ovaggad strax efter 22. As skönt! Vaknar kl 1 av att det är för varmt, vaknar kl 3 det är kallt och vid 5-tiden kmr en geting som surrar som tusan så då blev jag rädd att den skule inkräkta in till sovrummet, men den tog sitt förnuft till fånga och flög ut igen. Samma sak hände två ggr..

Jobbdags dårå. 7-15 I hope. Det visar sig.

Over and out.

Upsi

Blir liksom inte av att blogga, för när jag väl planerat och göra det så blir det alltid så långa inlägg och det är jobbigt att blogga från mob då för det tar så lång tid, men hey vem har bråttom?

Nåja, jag har mest jobbat under denna veckans frånvaro. Min kompanjon har vart sjuk så allt ansvar har lagts på mig. Känns väl bra men föredrar att vi är två. Har nog aldrig haft så tråkigt som jag hade då. Big suck.

Vi spelar matcher också. 1 förlust började vi säsongen med. Efter 5 raka sergrar blev det en förlust mot Heby igår. Finns inget mer att skriva om den nu. Nämnd & glömd!

Ledig dag idag och är förvånad över att solen lyser, men vänta här nu. Jag har ju faktiskt inte kommit ut ännu, så drar säkert molnen ihop sig.

Tvättdag idag, eller snarare städdag idag.


Jag är lika snygg idag som mitt linne, gul & blå.


Urk

Man får faktiskt vara less ibland. Känslan just nu: illamående. Säkert för att jag har slarvat med maten både igår och idag. Fy på mig.

Bloggar mer en annan gång. Just nu: 90210 själv! punkt.


RSS 2.0