Illa mående

Usch fy å blä! Jag hatar att må illa, men det är ngt som jag alltid har gjort eller mindre. Ända sedan jag var liten. Jag är van vid det, men hatar när man mår så illa att man skakar å hackar tänder. I don't like that!

Så vad har jag gjort? Idag var jag ledig som alltid. Så jag vaknar 9 går upp å fixar lite å sedan kollar jag slutet på "Yes man" eftersom jag inte kunde hålla mina ögon öppna igår utan gång på gång somnade jag i soffan så jag tog mitt förnuft till fånga och gick och la mig.  Så jävla bra!! Jim Carrey is the shit!

Idag drog sis & jag till stan. Det var soligt och skönt ute, nästintill varmt. Härlisch! Vi gick till Gränby & jag passade på att även knäppa lite kort men de finns på sis kamera. mkt fint!

Jag kom hem med ett träningslinne, en längre t-shirt, jacka, jeans kjol, klänning & ett par solglasögon :) mkt nöjd!

My hand, hurts.

"haru hört hört (hurt)?"

Over and out jobb i helgen å samkväm imorn med laget

My day was here

My first day as 19. ;) haha ja, nu har jag blivit 19 år också. Känner jag mig gammal? Nej. Känner jag mig fortfarande omogen? Ja!

Jag har nu fläskat i mig en stoor bit tårta (alt tåta) sen har jag även ätit en bulle & en Dumle muffins. Gott! Men nu mår jag illa ist. Ups

Mina morbröder är väääldigt duktiga på att ringa & gratta mig :D Först ringer den äldsta morbrordern på morgonen, Niklas ringde för ett tag sen å likaså Pontus. (För kännedom)

Milla vill hitta på ngt. & Gammal som jag är så orkar jag inte. men jag får nog offra lite tid åt henne, eftersom hon har bakat massooor till mig, å det kan jag inte mer än säga TACK så mkt Sis. Sen vet jag itne vad som har flygit i henne. Hon har blvit ngt av en husmor här. Bakar, lagar mat å städar dock iofs inte. hon borde ta tag i sitt rum. Tss

Tack till alla som har grattat mig och jag har fått pengar & fina blooomor. Ska få mer till helgen iaf. Nice! I helgen jobbar jag dock...

That's it!


Vadå kunna rutinerna?

Ok, ngt heeelt komiskt då. Igår var jag hemma för jag kände mit inte på tipp topp,. snorig å as hängig/ seg. Så jag ställde om min väckarklocka  från 7.00 (ja, jag har en väckarklocka för om jag har alarm på mob så stänger jag av den i sömen så det är inte så lyckat) till 9.30. Sen imorse trodde Jag att jag var skiit trött ieftersom jag inte hörde ngn radio. Som tur var så vaknade jag 7.08.

Alltså hade jag glömt att ändra tiden från 9.30 tillbaka till 7.00 & det märker jag nu när jag ska ändra om arlarmtiden till 8. smart carro. Gammal? phu not yet

1 dag

Ja, då har dagen snart kommit. jag blir alltså 19 år gammal imorn. Sista året som tonåring, sug på den ni!

Ikv blire en luuugn träning. hoppas jag klarar av att ta det lugnt bara vill säga.  Annars lugn kväll med the mentalist.

Imorn äre praktik som står för dagen. Börjar 10 som alltid. Sen så har ju H&M flyttat nu. På tors blire massa erbjudande så jag tycker ni gör bäst i att kolla in dessa erbjudanderna + att en massa andra butiker öppnar som din sko, twiflit ( flyttar), boomerang tror jag också det var. & på tors mellan 6-10 är Rix Fm gänget där också ;) Den ni, kanske ska ta å åka tidigare så man träffar på Gert Fylking eller ngt sånt. haha vore fränt så därför har jagkameran med mig vart jag än går nu just in case liksom ;)

Mkt i plugget nu (again) men snart skiter jag i det för om 2 v är jag förmodligen på playan :D

over and out

2 dagar

Ja, idag när kl ringde mådde jag inte alls på topp. Jag beslöt mig därför att stanna hemma. Jag har suttit & pluggat lite idag iaf. Sen åkte jag å klippte mig. Rätt nöjd är jag allt. :) Jag ska inte ha långt hår, den saken är iaf klar!

Annars så blire BH ikv. 90210 lovely!

Herregud så bra jag är!

Haha Jag kom iväg till träningen som sagt. Å herregud vad död jag blev efteråt. Hela fam Jansson låg ngn stans & sov. Pappa i sängen å mamma & jag somnade på soffan. Ups men skönt vare! Å det var nog inte så länge kanske ca 30min som jag sov iaf. Det var schöönt!

Pluggandet då? haha Jag kan fan inte plugga flera dagar innan utan har alltid satt mig med pluggandet dagen innan. Har alltid gjort och kommer nog alltid att göra. men det blir gjort å det är ju huvudsaken så det så!

Imorn ska jag klippa mig. Jag tänkte klippa av mig rätt mkt. Orkar inte ha det så långt. (Ja, det är långt för att vara jag) Jag ska nog klippa mig såhär:



3 dagar

Som sagt, jag somnade i natt vid 3 tiden. Not good at all! Jag var inte ens trött då. Idag har jag hunnit med att träna. Det var jävligt jobbigt. Jag som skulle ta det lugnt. vilket det itne blev så nu får jag ta smällen. Igentäpt näsa, hostig å ont i huvudet. yeah!

Nu ska jag hoppa in i duschen & sen plugga!


The prayer <3

Texten finns under videon!


 

I pray you'll be our eyes
And watch us where we go
And help us to be wise
In times when we don't know

Let this be our prayer
As we go our way
Lead us to a place
Guide us with your grace
To a place where we'll be safe
La luce che to dai

I pray we'll find your light
Nel cuore restero
And hold it in our hearts
A ricordarchi che
When stars go out each night
L'eterna stella sei
Nella mia preghiera
Let this be our prayer
Quanta fede c'e
When shadows fill our day
Lead us to a place
Guide us with your grace

Give us faith so we'll be safe.
Sognamo un mondo senza piu violenza

Un mondo di giustizia e di speranza
Ognuno dia la mano al suo vicino
Simbolo di pace e di fraternita

La forza che ci dai
We ask that life be kind
E'il desiderio che
And watch us from above
Ognuno trovi amore
We hope each soul will find
Intorno e dentro a se
Another soul to love

Let this be our prayer
Let this be our prayer
Just like every child
Just like every child

Needs to find a place,
Guide us with your grace
Give us faith so we'll be safe
E la fede che
Hai acceso in noi
Sento che ci salvera

4 dagar

Idag har jag vart duktig. (Klappar mig själv på axeln för att jag är så bra) Jag har städat mitt rum orndetligt denna gång! Nu hoppas jag att jag är lika duktig å håller efter också. Å inte lägger alla kläder på golvet.

Idag ser mina planer ut, som sagt oplanerat. Ska nog passa på att plugga så man får det ur vädret så är det gjort.


Help!

Ett ett tips är att man inte ska kolla på skräck, själv mitt i natten! Jävlar vad skraj jag har vart med. Var tvungen att stänga av ljudet och sista 15min var jag tvungen att tända lampan. Iom att jag tror på andar å själar så blev det mer läskig. Jag brukar inte bli så himla rädd när jag kollar på thriller/skräck. Det var ett bra tag sen jag blev riktigt rädd, men nu ni. help! Nu ska jag till sis... (a)

Filmen hette "Unrest"


Bra gjort Carrrro!

Jag har nu resnat min garderob. Blev ca en halv sopsäck. Sen har mitt paket från laredoute kommit. Äntligen! Jag har nu bikinis till GC. Lovely! Inte 1 utan 2 :D en är rosa brun med blommor och en är ceris/hallon färgad :D snyggt som fan! + att mitt paket från H&M har kommit. Mina heminredningsgrejor har kommit. Sweet I say!

Jag behöver itne köpa ngt spec till resan vilket är bra för jag lär spara mina pengar. jag kmr va pank innan jag har hunnit fått mina pengar! hua jag får leva på mor min på GC xD


Städa rummet lär jag göra igen dock... SUCK!

Nu äre forts å NCIS & sen äre Let's dance

Jag är förkyld med btw. Det är synd om mig :'(

5 dagar

Jag hade en helvetes natt i natt. Jag vaknade sjuhundraelva ggr av att jag  var täppt, ont i halsen & ont i magen. Så jag sov till 12 :s det var fan inte bra! Milla va uppe vilket var helt otroligt. Hon som inte har kommit upp ur sängen förns vid 14-tiden fast hon har avrit vaken flera timmar. (Enligt henne själv)

Idag, eller nu efter detta inlägg, ska jag rensa i garderoben :'( pain!

Annars blire lugnt ikv tror ja. Skulle bli lite tjejmys med tjejorna i klassen men det blev inställt :s Milla förösker få med mig ut ikv men  jag är så opepp så det är jobbigt. NU ska jag ta tag i mitt rum iaf.,

6 dagar kvar

Jag har mkt att se fram emot nu.

födelsedag (fast egentligen, vrf ser man fram emot den?)

Gran Canaria

Rock festival i Gävle förhoppningsvis om jag inte är för "ung"




Igår var jag med efterlängtade Emmis!! <3 Det är alltid lika roligt att vara med henne. Inte för att vi gjrode så mkt förutom att kolla på tv ett bra tag, åt som v i är så sjukt jävla bra på, sjöng singstar såklart som vi äger på och kollade sedan på en film. :) Men det var roligt att det äntligen blev av!

Annars har jag inte hunnit göra sså mkt. Men idag är jag hundvakt också. Åt Casper, en stor golden som är min fasters hund. Så jag drar nog till farmor & farfars lgh för att kunna gå ut med honom.

Innan helgen ska jag ha sorterat min garderob! Då ser jag vad jag behöver köpa till GC resen och vad jag behöver köpa mindre av :p Wish me luck!

8 dagar kvar/ 17 dagar

Idag har jag faktiskt vart duktig. Jag har vart ute å gott med Monica (ÄNTLIGEN blev det av :) ), tagit min rena tvätt å strykit den, bakat (ekker jag ska börja nu soon) det var typ det.

Ikv äre teori med fotbollen som gäller. Då blire Carros nybakta bullar ;) tror ja..?

Måndag (9 dagar kvar/18 dagar kvar)

Jag lever med att jag har en nervositet. Sakta men säkert försöker jag lära mig. MEN det ska inte försöka stoppa mig från mina drömmar, mina äventyr!

Hur som helst. Jag jobbade i helgen. Vilket var helt ok. Menar har ändå ingen på alla <3-ans dag så det kvittade. Jag fick iaf en ros som jag tackar så mkt för :) det var roligt!

Idag ser mina plner ut såhär:

kolla på tv (Nähe? Ovanligt svar: nej)

ut & gå LÅÅÅÅÅNGT!

ta min tvätt å STÄDA ordentigt i mitt rum, kanske ta garderoben? VILL INTE DET!! Ngt som är svårt/ jobbigt med att sortera garderoben är att det kan inte kan ha vill man ha kvar å det man inte använder vill man ha kvar. Ja, ni ser man vill ha kvar väldigt mkt å så kan reaktionerna bli ja men just ja den här har jag glömt bort :)

Nervös "Jag är sån här"

Det känns som att jag, i hela Sverige (om inte hela världen) är sjukt nervös för ingenting! Jag mår illa, skakar, fryser å kan ibland inte äta. Jag har alltid varit nervös av mig. Ända sedan jag var liten.

Allt började med att jag inte vågade sova över hos en kompis när jag var 6 år. Det var då jag insåg att jag är ganska så rädd av mig. Så mamma fick komma och hämta mig. där på kvällen/ natten för att jag grinade & inte vågade sova kvar. Med åren som gick blev det här med att sova över ganska lugnt. Det var inga problem. Till jag visste vem personen var och att jag hade träffat honom/ henne ett bra tag. Då kunde jag vara lugn. Nu för tiden är det inga problem med att sova borta. Ja, om det inte är sjuhundaelva mil eller ngt sånt. Då måste jag ha ngn i fam med mig. Som ex. Om Milla inte hade följt med till Gbg i somras, utan att jag hade åkt sj med ngn annan ja, då hade jag nog varit nervös. Men varför? Jag vet inte. Det är som en grej i kroppen som händer. När vi åkte till Gbg var jag huuur lugn som helst. Jag var sj förvånad över att jag var så lugn t.o.m. Inga pirrigheter i kroppen, inga må-illa attacker. Jag var lugn.

Men när jag sedan skulle åka till Falun med min syrra. Då gick det verkligen inte! Jag mådde pyton! In till Usala för att ta tåget till Falun. (Milla var ju med så lugnt tänkte jag) men ikke. Jag var nervös. I hela kroppen. Skakade, darrade och sa till Milla: Kan inte du åka sj?" Jag ville verkligen inte åka, samtidigt som jag ville det. Jag vet inte vrf jag blir så nervös.

Ett annat ex. När jag skulle till Gran Canaria 2005? tror jag det var. Det var bara mamma och jag som åkte då iaf. Vi åker här hemifrån väldigt tidigt. Som vanligt kan jag inte äta frukost så tidigt så blev bara några skedar med fil om ens det. tar upptåget till Arlanda. Är där ca 5? Å mamma ska som vanligt äta frukost så fort vi kmr dit i princip å hon försöker få mig att äta också. Jag vill inget ha. Får inte ner ngt ändå. Sen var jag tvungen att gå på toan. Trodde verkligen att jag skulle spy! Jag satte mig mot en vägg, darrandes å helt yr. En annan mamma som var så gullig mot mig frågade hur jag mådde, ifall jag ville ha en morot eller ngt. Jag tackade så vänligt nej. Mamma var med mig såklart.  Jag satt där på toan å ville fly. Jag sa t.o.m till mamma: "Måste vi åka?"  Samtidigt som jag ville åka, ville jag det inte. Det är en sån jobbigt period när man är sådär nervös av sig. Men vad har jag att vara nervös över? Jag tänker på mkt som "tänk om planet kraschar" tänk om.. ja, nu för tiden tänker jag att om ngt händer, ja då är det meningen att det ska hända. Allt blir så mkt enklare då.

Sen när mamma, jag & Milla åkte 2007? ja, jag var lugnare. Även om jag sa till Milla att jag var nervös hela tiden så lugnade hon ner mig på ngt sätt. det kändes bra att ha henne vid min sida. Nu då? Nu ska hon inte med. Om det bara var jag & mamma skulle jag nog vara über nervös som vanligt! Därför hoppas jag nu att lilla Ronjis tar bort mina nervositeter. Det tror jag att hon gör. Det verkar funka :)

Så jag hoppas att jag klarar mig i år från att vara sådär pissigt nervös över inget alls! Slippa vara illa mående, kallsvettig och hungrig fast jag inte får i mig ngt. I'm gonna make it!

Mamma brukar alltid säga att jag ska ta tio djupa andetag. "In genom näsan, ut genom munnen och trycka på tinngen och vid handlederna". Ibland funkar det. Ibland hyperventilerar jag å då säger min kära mor: men ta det luugnt! Andas saaaakta. Jag hör hur hennes ord i mitt huvud blir till ljud och jag blir lugn igen..


Ngn mer som känner såhär?



Här är jag lite nervös, det värsta har lagt sig. Tiden innan man flyger som är värst..


herregud ge mig sol PRONTO!

jag längtar så innerligt tills vi åker. Jag vill iväg härifrån. Bort från allt skit. Jag ljuger för mig sj att jag sj tror på det å sen vaknar jag upp att det är exakt samma sak som det alltid har vart. Gamla goda tiden. great!

Å inte blir det bättre av att en två personer, genom att bara visa sig gör mig fly förbannad och irriterad! Jag har ingen lust ingen ork längre till ngt alls längre.

Jag ska sluta tänka på andra å tänka mer på mig. Vilka, allvarligt vilka hör av sig till mig? Vilka säger att de finns där för en? Vilka är personerna som vill mig väl??? Vart är ni som frågar hur jag mår? Vilka är det som ser mig på mig att det inte alltid är bra?


Det är inte meningen att ngn ska ta åt sig personligt men jag blir förbannad ibland och jag behöver avreagera mig också!

Musik

Musik är ngt väldigt bra! Just nu har jag suttit vid datorn ett bra tag för att välja ut musik som vi kan spela ute på lagret på H&M. Det ska nog bli bra. Hoppas de gillar min mu :) Jag förösker att blanda men ibland äre svårt. får se hur glada Karin & Veronica blir helt enkelt. Det kan ju inte bli värre att de kallar mig praktikanten hela dagen :) sånt man får ta helt enkelt. Hoppas att jag inte lyckades bränna för mp3 format då äre inte kul :s det blev iaf 3 skivor (mkt musik me like!)  just nu bränt en. hoppas.....

YES det lyckades!

Pain!

Jag blev hemma idag. Sjukt jävla ont i magen att jag trodde jag var magsjuk! Men än så länge är det lugnt idag iaf.

Jag får passa på att vara "sjuk" innan vi åker iaf. :)

Jag hoppas hoppas hoppas att mina bikinis hinner komma! Är i stort behov av en eller flera.

Nu ska jag kolla på the grudge 3

För att det är Nat's födelsedag!!

Idag är det så att min kära Natalie fyller år idag. Hon fyller 18 år. Hon den lilla -91an vår blir 18 :D skit kul! Jag hoppas verkligen att du får en bra dag och att du känner att dte är DIN dag idag!

Kärlek <3





(Jag hade ingen annan bild på Nat & detta är ca 3 år sen)

And the weekend is over again

denna helg har jag tagit det realtivt lugnt. Gjorde lite ärendet i fre. kommuncup igår & tränat idag och kollat på tv.

Jag är så slut i kroppen. Efter att jag kom hem igår från kommuncupen mådde jag as illa åhade ont i huvudet så jag sov ca 3h. inte bra, men huvudvärken var borta vilket var bra. sen var jag fortfarande trött att jag gick och la mig halv elva och släckte lampan en timme efter. Sen så sov jag dåligt i antt för det var varmt å gud vet vad allt.Så jag vakande först halv åtta å sen gick jag upp nio. Drog till träningen vid halv elva. Mina ben var skit tunga men annars gick det bra. Börjar få kännigar i knät och det tycker jag inte om. Är livrädd för att det ska vara en knäskada. (Eftersom det oftast fotbolssspelare får och det tar längst tid att bli helt återställd- om man nu skulle bli det helt)

Annars så går det bra. Jag känner mig sjuk iaf. Tog tempen efter jag hade somnat på soffan 37, 9 grader. Jag har lite feber då jag är lågtempad. Min normala temp brukar ligga på 35,8 eller ngt sånt as lågt!

Nej, men lär väl sova...................

:D:D

Nu är det bokat! Jag åker till Gran Canaria, Arguineguin den 6e mars till den 18e mars (12 dgr) Å jag snodde med mig Ronjis också. Så det blir jag, mamma & Ronja som åker :D mkt skoj! Ska jag visa henne runt där ;)

Jag är väldigt stolt över mig sj att jag gjorde allt det som stod på att-göra-listan idag. Nu återstår bara att packa väskan till imorn. Det är ju kommuncupen  :) Jag hoppas att Mia kmr kunna va med trots sin olycka :/



SNÖ?!

Jag ska börja med att i ons-tors så var det praktik som vanligt. Det börjar arta sig nu i den nya butiken, butik 190. varorna börjar få sin plats ute på lagret och backarna med varor minskar. Det är bra!

Igår var det träning. Helt ok! Jag passade på att bädda rent sängen eftersom jag är ledig idag. Det var skönt och jag vakande 10. Perfa! 

VRF ALL DENNA SNÖ NU??!

Idag ska jag:

beställa bikinis

åka till Tierp (sola & byta mina knäskydd till mindre stl)

städa rummet

handla med mamma

göra matsäck till imorn (kommuncupen)

kolla på let´s dance 








   typ i sånt här mönster har jag beställt en klänning och bikini i :)

Äntligen med stort Ä!

Nu börjar det arta sig. Med mkt energi (not) kliver jag upp på morgonen åker med tåget in till stan. Därefter åker jag med bussen till Gränby C. PLockar upp varor fram till lunch. Lunchar med Kim & Helena. Kommer tillbaka vid 1. Jag & Linnéa drar vidare till nya H&M lokalen där Elin är. Vi börjar plocka upp dessa kläder som kom idag. Vilket var massor! Ur lådorna, upp på bordet, larmas, galagas, hängas på en häst, hängas på sin plats från hästen. Ja, you name it! Det var väldigt mkt jobbigt, samtidigt som det var roligt. Ju fler vi var desto roligare blev det och tiden bara rann iväg. Slutade 17 och var hemma 17.50 ca

Mamma berättar då att hon har ev hittat en resa & ett boende till GC. Så jävla najs! Bort från kylan, bort från skolan. Till ny miljö, solen, värmen. Jag längtar! Borta 12 dgr å jag missar endast  6 dgr från skolan! Det är bra gjort av mig :D Kanske dags att sola solarium nu som en galning gör det på fredag då kan jag passa på att byta mina knäskydd som var för stora.


Skjut mig

Det är ett väldigt bra uttryck. Jag snodde det av Ynk (thereseiaplerna.blogg.se) Å likaså "Det knullar i mun" Kanske inte låter sådär jätte fräscht, men det låter så jävla bra!

Jag är iaf ganska så opepp på väldigt mkt. Men när man är nere då ska man lyssna på låtar å vipps så blir man på bättre humör iaf å glömmer sina bekymmer för dagen.

Nu ska jag lyssna lite mer på Erik Hassle som gör Hurtful. Grymt bra låt! Checka in den här




Samtidigt så ska jag plugga å rummet ska städas.... en annan dag

The Holiday

Jag säger dock det. Vem fan har sagt att ålder spelar ngn roll när det gäller kärlek? Alltså egentligen? Det borde iaf inte vara några problem med att dregla över en som typ är fräsch 36 åring? Typ Jude Law, Wentworth Miller. Jag menar, det är ju skillnad på folk och folk ju :) Jag blev iaf as kär i Jude Law i "The Holiday". Ja, ni vet sådär töntigt kär som man var i alla kändisar när man var liten. Det håller i sig än kan jag lova. Kmr nog alltid ha små crush här å där (a) Spec i alla filmer. På tal om ngt snyggt då! Eller sådär snygg söt, det är iaf han Alex som är med i "Stormbreaker" och är nu även aktuell för "Wild child". Kolla på de å ni vet vad jag talar om! mumma. Eller för att underlätta för er. KOlla in bilden på Alex här.. MÅLLÖS!!!


Ska bara varna lite såhär. han ser väääldigt ung ut men han är iaf -90a (a)

      


& en sak till. Hans familj har en nära realation med Channing Tatum  (Killen i Step up 1)

RSS 2.0